Sari la conținut

DEEA SECTOR 3 0734087135

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
Postat

100 fin 200 ora oral normal oralul nep in functie de igiena masaj diferite fantezii zona  ozana alea Mizil 1

• Oras:Bucharest
  • Oras:Bucharest
Postat

am deschis eu topic cu ea zilele trecute ... se pare ca e reala 

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Arata bine, daca ar face CIM sau COF ar fi de vizitat.

Postat

Va salut.Am fost eu la Deea.O fata de etnie frumoasa,ea este in poze,putin reticenta la inceput,dar i-am provocat un orgasm la cuni,dupa care a participat.Am stat o finalizare,timp respectat,30 min,oral neprotejat,semi deep,am impins-o cu capul in pula,s-a uitat putin suparata la mine,dar nu a zis nimic.Cateva pozitii la normal protejat.O pizda frumusica,cu labiile mici scoase in afara celor mari.Ca o piersica crapata de coacere.Curata,tatuata,experienta britanica.cam 1.70 fara tocuri,cam 50 kg.Sani frumosi,moi,dar totusi ridicati,piele intretinuta.Fara probleme de igiena.Locatia,cum au spus si colegii,)zana,Str.Mizil,greu de ajuns.Ar fi cam in spatele lidl-ui de la Ozana.Platit 150 fin.Am avut totusi impresia ca a mai lasat de la ea pantru a-si mai face un client.Am incercat sa o sarut,nu  a zis nimic,dar a strans dintii.Per total dau un 8 pe linie.Am simtit atitudinea de vulpe.Altfel,zambareata,comunicativa.Ca si experienta a fost bunicica,dar neavand ce caut eu,nu mai revin.Seara linistita!

• Like 4
  • Oras:Buc
Postat

Poze vechi în branșă, se pare ca experienta britanica a adus-o în rând cu lumea bună. Spor

Postat

Bifat si eu domnisoara care nu e chiar domnisoara, are si semn de cezariana si ar putea fi de dat exemplu dc ar trebui introdusa educatia sexuala in scoala. Bine, personal cred ca oricum o introduc degeaga dar asta e o pb care nu mai prezinta de mult timp de interes pt cei care citesc forumul.

As vrea sa o pot recomanda, cred ca sa misca bine, simpatica asa, dar la final a fost foarte obraznica. Ar fi putut fi sexi daca trecea peste si continua dar chiar m-a dezamagit. 

Programarea nu a fost respectata de ea, o inteleg ca nu e usoara activitatea asta dar nici sa faci clientul sa astepte cat iti scoti pestele cu copilul (copiii? - nu as putea zice) din garsoniera. Ea neaga asta dar fiecare e liber sa creada ce vrea. 

Garsoniera foarte mica, doua paturi inghesuite pt a putea dormi toata familia. Baia e practic o gluma. 

Apa! Acum mie mi se parea corect sa anunte din timp ca nu are apa calda. Poate unii clienti nu sunt asa dispusi sa faca dus rece ca mine. Si nici nu veneam daca stiam ca e nespalata. Nu mirosea sau ceva dar totusi nu se face (ea sustine ca s-a spalat la o prietena dar sunt sigur ca mintea) 

Cada sa stiti ca nu e jegoasa cum pare. E doar patata. 

Practic primul numar a fost foarte bun. Si al doilea pana cand a luat-o rasna. Am ramas masca cum o persoana care iti ia pula in gura si se lasa fututa de oameni pe care nu ii cunoaste poate sa aiba atatea aere si pretentii. 

Igiena: 8 nu avea mirosuri sau sa arate suspect dar am scazut pt ca nu a facut dus si pt ca mai trebuia sa se epileze la pasarica. 

Aspect: 8,5 frumusica asa, genul skinny. E cea din poze. Pata aia de care zicea cineva mai sus e ca o alunita, nu e contagioasa sau ceva. Poate n-ar fi rau un consult dermatologic dar nu m-a deranjat in niciun fel. 

Op: 8 (optiunea mea) primul nr ok, l-a facut cum i-am zis incet si cu incercare de deep. E bine ca o suge si dupa ce i-o bagi in pasarica. Era si mai bine daca nu o stergea inainte. La final nu mi-a mai placut asa pt ca incepuse sa foloseasca dintii. 

Np: 8 ea peste pune suflet, chiar se fute. Pe la spate incearca sa reziste dar parca a cedat cam repede. Misionar scandura, niciun pic de implicare (bine facea si ea chestia aia cu degetele pe lateralul toracelui cum isi inchipuie tarfele ca e placut). Nu a acceptat si din picioare deci inca un minus

Anal: nu am intrebat

Halat: 200 h (m-a dat afara mult mai repede) 

Eu sigur nu ma mai duc, nici nu cred ca m-ar mai primi. De recomandat, nu stiu, am indoieli, poate am prins-o eu intr-o faza proasta dar pt mine atitudinea pro client a mai importanta decat aspectul. 

Este ce trebuie pt cei interesati de fast fuck, sau care si-au pierdut vitalitatea tineretii. Sau pt fraierii care viziteaza vitrinele din Occident. 

Eu am si ambitia sa experimentez tarfe variate, si am vrut sa vad cum e la tiganci pe ritm de manele. In final not great not terrible. 

Recomandare pt ea. Sa lucreze la atitudine+ Daca ar intra cu tipa aia tanara care cred ca ii e fata ar putea cere o caruta de bani. Ar avea mult mai mult sens financiar sa se adreseze domnilor cu astfel de fetishuri ca sa poata trai si ei mai bine. Viata lor este la momentul actual extrem de deprimanta. 

• Like 3
  • Mersi 1
Postat
18 hours ago, stefanvl said:

Este ce trebuie pt cei interesati de fast fuck, sau care si-au pierdut vitalitatea tineretii. Sau pt fraierii care viziteaza vitrinele din Occident. 

Asa sunau și recenziile mai vechi. De aceea exista vorbe din bătrâni "Lupul își schimbă părul dar năravul, ba"

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...