Sari la conținut

Cătălina 0755413216 ❤️‍🔥


Postări Recomandate

  • Membru Premium
  • Oras:Targu Mures
  • Oras:Targu Mures

Recent revenit din concediu și cu poftă de ... am răsfoit un pic pe aici să văd ce opțiuni de vizitat sunt. M-am oprit la titulara acestui topic și m-am decis să o vizitez înainte să plece din oraș. A răspuns prompt la telefon de fiecare dată, așa că programarea s-a realizat fără probleme

Ajuns la locația ei din Maurer, mi-a deschis ușa o fată tânără, înaltă, slim, păr lung brunet, cu sâni medii, și un funduleț frumușel.

Notă pentru aspectul fizic: 9

M-a poftit direct în cameră, și imediat a început să se despartă de lenjeria ei, în care mă aștepta. Nu am fost servit cu nimic de băut, cum obișnuiesc alte fete. Nici de duș nu m-a întrebat nimic, noroc că am făcut duș acasă chiar înainte să pornesc la drum. După ce și-a dat jos lenjeria s-a pus în pat și aștepta să mă dezbrac și eu. M-a întrebat dacă sunt din oraș, și cam atât a fost toată conversația. Cum ea era așa distantă, m-a făcut și pe mine să fiu reținut, ce a rezultat într-o liniște adâncă în cameră. Când am terminat cu dezbrăcatul, m-a poftit în pat și a trecut direct la oral, fără alte momente premergătoare, gen atingeri, mângâieri sau sărutări pe corp.

GFE și ospitalitate: nu o pot evalua din moment ce n-a existat

A început cu un ON lent, cam slăbuț după părerea mea. A luat în guriță numai capul soldățelului, fără încercări de a-l înghiți mai adânc, și fără atenție la biluțe. Ele au rămas nerăsfățate. Mare lucru n-am simțit la oral, cel puțin atâta timp cât îl ținea pe soldățel în guriță, pentru că între timp îl mai scotea din gură și îmi făcea handjob.

Oral: 6.5 - 7

După câteva minute de oral alternat cu handjob, am trecut la normal, care a fost mai bunicel față de oral. Am început cu misionar, trecut la LOT, și la urmă finalizat în prezervativ în poziția linguriță. În timpul actului gemea foarte timid, și afișa un zâmbet, ... care sincer mă deruta. Nu puteam să-mi dau seama dacă este un zâmbet sincer, din motivul că îi place, sau e un zâmbet forțat, să cred că îi place. Cert este că are un zâmbet frumos.

Normal: 8

După ce am terminat, s-a repezit din cameră să arunce prezervativul și servețelele umede, iar când a revenit aștepta tăcută să mă îmbrac. Am întrebat-o dacă totul a fost ok pentru ea, la care a răspuns scurt cu un "da", și cam atât a fost conversația de final.

De grăbit nu m-a grăbit, la ceas nu s-a uitat, dar din motivul că n-a fost chimie între noi și a lipsit conversația, timpul total petrecut la ea a fost mai scurt de 20 de minute.

Cadoul: 150 de lei pentru o finalizare

Dacă aș mai reveni la ea? Din moment ce n-a fost chimie între noi, ci o liniște apăsătoare, nu cred.

  • Like 3
  • Inimioara 1
Link spre comentariu

  • Oras:cluj
  • Oras:cluj

Am vizitat-o si eu pe Catalina acum doua saptamani. Oralul nu este punctul ei forte iar normalul este foarte placut. Accepta orice pozitie si cred ca ii place ceea ce face. Am povestit putin dar cred ca ori e foarte timida ori e incepatoare. Eu o recomand si ii recomand si ei sa treaca la urmatorul nivel. Pentru aceste motive nu dau note.

 

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...