Sari la conținut

Nouă în oraș! Doar câteva zile!

Vizitator EllaSweet

Postări Recomandate

Salutare,

Miercuri dimineață am.ajuns și eu la domnița Ella. M-am programat pe watsapp, unde am vb de toate cu ea și a doua zi de.dimineqta am fost la usa la ea. Sta în complex la Tomis 2, lângă cofetăria Angelo.

Ella este o fata frumușică, olteanca cu care nu te plictisești, ai ce vorbi cu ea. Arata bine , de nota 9.

Ca servicii avem.

ON un 9.5

NP 9,5.

FK 10

Locația este mai uratica, este o garsoniera veche, ii dau un 6. Dar poate o schimba.

Per total merge, merge și de recuzita.

Tarifele 150 o fin și 300 h

• Like 1
Link spre comentariu
Vizitator EllaSweet
Reputație: 0
9 hours ago, Agora said:

Ella, saptamana viitoare mai esti? Poate iti place la mare

Sunt sunt...te astept cu mare drag😘😘😘

Link spre comentariu
  • Oras:ROMANIA
  • Oras:ROMANIA
Acum 19 ore, lexluthor a spus:

Vreau să las și eu cateva cuvinte...Ella . O domnișoară, doamnă pe cinste ...vb pe wapp, stabilit întâlnirea.  (Vitceibo) ai fost again  iar înaintea mea. 😁😁...respect.. să revin. Domnișoara de nota 10 cu plus.. serviciile de asemenea cu plus ....stie ce face și o face să fii mulțumit...Dacă e să fie ceva ce as da cu minus ar fi lipsa CIM(Am i nțeles ca nu  face ca si anal ) dar in rest ..totul perfect..ajuns la ea..vb cu ea ..dat adresa ,usor de ajuns, zona viabilă..pentru constanteni 😁😁și nu numai...servit cu un pahar de vin (comanda specială)😁😁..trecut în camera de tortură 😇😇. Cine a fost stie ce spun.  Oral cu deep cu saliva, cu de toate ..Dacă nu mă opream la timp era game over..stie sa te suga..restul..Dacă mai scriu iar mă duc la ea..igiena 10+ ...apartament 9...E loc de mai bine..sincer...nu este de ratat...Am inteles că vrea sa stea mai mult..Chiar merita.  Sincer . Te 👄👄👄ella ..Si ne mai vedem...Dacă o să mai prind loc 😁😁😇😇

WOW O RECENZIE DE LA TINE ....TE-AI RISCAT ?

Se pare ca te-au afectat tare mult minusurile date de minusari ...si vrei sa recuperezi terenul pierdut .

CRED CA AI GASIT CALEA ....ti-as urma exemplul cu cea mai mare placere dar nu sunt de incredere .

Eu nu prea merg la femei ...

• Haha 1
  • Minus 1
Link spre comentariu
1 hour ago, gica 1955 said:

Se pare ca te-au afectat tare mult minusurile date de minusari ...si vrei sa recuperezi terenul pierdut .

CRED CA AI GASIT CALEA ....ti-as urma exemplul cu cea mai mare placere dar nu sunt de incredere .

Daca la femei nu, atunci să-ți recomand o maseuza? 😀

• Haha 4
  • Minus 1
Link spre comentariu
Vizitator EllaSweet
13 hours ago, gica 1955 said:

Te astept cu mare drag 🥰🥰

Link spre comentariu
Vizitator EllaSweet
23 hours ago, Agora said:

Ella, saptamana viitoare mai esti? Poate iti place la mare

Da sunt..imi place la nebunie🥰🥰🥰

Link spre comentariu

Am fost ieri la 17 la aceasta dulce.Sarutari de la usa...

Intai energizant si o tigara.

Apoi dus (fata era dusata).

Servicii de nota 9+ :GFE,FK,ON,CUNNI,LOT,DOGGY,MISSIONARY,69+CIMP.

Foarte vesela ,volubila,relaxata🥰

Locatie Mircea cof Angelo.

Scor 150 un numar necronometrat(un mare plus).

De revenit sigur.

• Like 3
Link spre comentariu
Vizitator EllaSweet
10 minutes ago, vladenco said:

Am fost ieri la 17 la aceasta dulce.Sarutari de la usa...

Intai energizant si o tigara.

Apoi dus (fata era dusata).

Servicii de nota 9+ :GFE,FK,ON,CUNNI,LOT,DOGGY,MISSIONARY,69+CIMP.

Foarte vesela ,volubila,relaxata🥰

Locatie Mircea cof Angelo.

Scor 150 un numar necronometrat(un mare plus).

De revenit sigur.

😘😘❤❤❤❤

Link spre comentariu
Vizitator EllaSweet

Neata buna dragilor! Ieri a fost o zi plina de activitate insa sunt multumita de realizari! 

am reusit chiar sa renovez micuta garsoniera voi incerca sa  tin cont de parerile voastre! Orice critica e un plus pentru mine in a va simti super bine in compania/locatia mea!

049350a8-7ece-4714-a3d4-e3462c5204da.jpg.5f717a00294f5be8cbd17c20b841e955.jpg

Tot ieri am reusit sa fac cateva poze intr-un studio foto a unui vechi prieten si astept parerile voastre, in plus astept idei pentru noi teme foto!

Link spre comentariu
  • Membru Premium
  • Telefon: tali_banu69
  • Oras:Departe

Doar mie imi apare la sfarsitul postarii ellei mesajul "ne pare rau, nu putem arata acest continut deoarece nu ai permisiunea sa-l vezi" ? 🤣

• Mersi 2
  • Minus 1
Link spre comentariu
  • Membru Premium
  • Oras:Constanta
Acum 6 ore, EllaSweet a spus:

Neata buna dragilor! Ieri a fost o zi plina de activitate insa sunt multumita de realizari! 

am reusit chiar sa renovez micuta garsoniera voi incerca sa  tin cont de parerile voastre! Orice critica e un plus pentru mine in a va simti super bine in compania/locatia mea!

049350a8-7ece-4714-a3d4-e3462c5204da.jpg.5f717a00294f5be8cbd17c20b841e955.jpg

Tot ieri am reusit sa fac cateva poze intr-un studio foto a unui vechi prieten si astept parerile voastre, in plus astept idei pentru noi teme foto!

Pune niste piatra naturala pe peretele ala! Prea mult alb acolo😁! O vaza mare pentru flori iti mai trebuie si un frigider tip minibar! Usa termopan trebuie schimbata...ceva lemn de cires, nuc sau mahon! Blatul de la bucatarie neaparat din onyx!🤣 Hai ca trec si eu dupa ce termini de renovat🤣😉

Referitor la poze: 

Langa scaunul ala portocaliu mergea un birou din lemn si sticla, cateva acte aruncate pe birou, un pix in coltul gurii si ochelari de secretara (neaparat sexy)🤣

• Haha 2

Trăiește clipa! Fă-o să conteze!

Link spre comentariu
Vizitator EllaSweet
25 minutes ago, carpe_diem said:

Pune niste piatra naturala pe peretele ala! Prea mult alb acolo😁! O vaza mare pentru flori iti mai trebuie si un frigider tip minibar! Usa termopan trebuie schimbata...ceva lemn de cires, nuc sau mahon! Blatul de la bucatarie neaparat din onyx!🤣 Hai ca trec si eu dupa ce termini de renovat🤣😉

Referitor la poze: 

Langa scaunul ala portocaliu mergea un birou din lemn si sticla, cateva acte aruncate pe birou, un pix in coltul gurii si ochelari de secretara (neaparat sexy)🤣

e posibil sa ai o mica surpriza! s-ar putea sa nu ma mai gasesti :) eu zic sa treci mai repede!

legat de pozele din studio vor fi si alte sedinte foto exista sansa ca una din ele sa fie un premiu special pentru cel mai special client! 

ps: daca tot te pricepi la renovari te astept sa dai si o "mana" de ajutor ... 

Link spre comentariu
Vizitator EllaSweet

Chiar dacă sunt puțin blondă îmi dau seama că acest site nu este chiar friendly în utilizare! Încerc să înțeleg cum funcționează galeriile foto! Se pare că doar cei care plătesc pot să își clătească ochii!

8968848_2021-06-28_Irina-0017.jpg.713946a534985b1770e23e88e2834006.jpg164463065_2021-06-28_Irina-0014.jpg.0902e4027db541a456b8a39d2566ba5a.jpg

2021-06-28_Irina - 0010-Edit.jpg

Link spre comentariu
Acum 2 ore, EllaSweet a spus:

Chiar dacă sunt puțin blondă îmi dau seama că acest site nu este chiar friendly în utilizare! Încerc să înțeleg cum funcționează galeriile foto! Se pare că doar cei care plătesc pot să își clătească ochii!

8968848_2021-06-28_Irina-0017.jpg.713946a534985b1770e23e88e2834006.jpg164463065_2021-06-28_Irina-0014.jpg.0902e4027db541a456b8a39d2566ba5a.jpg

2021-06-28_Irina - 0010-Edit.jpg

Fara sa platesti ...ce poti sa mai faci in ziua de azi..?..voluntariat..?

• Like 1
Link spre comentariu
Vizitator EllaSweet
1 minute ago, Pandishpan said:

Fara sa platesti ...ce poti sa mai faci in ziua de azi..?..voluntariat..?

culmea ca am si platit! si tot nu ma da pe spate modalitatea de a pune poze .... 

Link spre comentariu
Vizitator EllaSweet

Bună seara futăcioșilor! Am deschis o șampanie de bucurie în seara aceasta! Vreți să știți motivul bănuiesc! Datorită vouă am decis că merit și că meritați o locație mai curată, mai elegantă în care să vă doriți să reveniți mereu!  Noua locație o sa fie zona Cireșica în spatele 中國商城  ... da chiar acolo! :)))) China Mall 

Ne auzim cu drag mâine după-amiază! 

irina04.jpg.a443697164e79bef3c61b9960af78e1a.jpg

Link spre comentariu
  • Membru Premium
Acum 31 minute, rman a spus:

Intru acum la gazeluta sa o trag pe cosor. 

Va urma !!! 

Daca nu ne spuneai cred ca nu puteam sa dormim linistiti la noapte :)))

• Haha 3
  • Minus 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...