Sari la conținut

0754 564 594 Elly


Postări Recomandate

https://www.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/escorte/anunt/elly-100-reale/9gd0hg66049870gge71i8930id0g6973.html

Neavând la cine să merg , având în vedere faptul că au rămas toate terminatele astea care pun poze false sau au 10 anunțuri de căciulă , și cum niciuna din fetele bune care vin la noi nu era prezentă , am mers la câteva locații ,unde am făcut cale întoarsă bineînțeles , dacă nu mi place cine e in spatele ușii plec imediat fara stres sau rușine , pentru că până la urmă banii sunt ai mei , am găsit anunțul acestei fete , nu s a mai scris despre ea și din ce am discutat , nici nu vrea sa și facă un cont aici . Locație pe Griviței la garsoniere , una f ok as putea spune , aranjata , aer condiționat pe căldurile astea chiar e nevoie .  Ajuns și nu mică mi a fost surpriza că ea sa fie cea din poze , are 20 de ani , talie subțire , fund bombat , sâni mici , față de copil , frumoasa , comunicativa . Vreau sa va spun că am avut parte de cea mai smechera atitudine GFE din cate am întâlnit . Deși am plătit 150 pentru o finalizare , am stat împreună o ora in care am și povestit și ne am cunoscut mai  bine . Este foarte lipicioasă și m a făcut să mă simt de parca eram cu iubita mea , desi la Alexandra merg de fiecare data când e aici și suntem f apropiați . Pur și simplu era f implicată , ne am ținut în brațe , o simțeam cum tremura în brațele mele , plm , ceva deosebit dacă aș putea să descriu totul Intr un cuvânt , și nu multe lucruri mă impresionează pe lumea asta. Nu știu dacă așa face cu toți sau am avut noroc că a fost acel ceva ,. 

Că note ii dau 10 pe linie , on fără grabă , cu atenție în zonele adiacente , normal 10 pentru implicare , GFE 10 ++ , igiena 10 , locație 9 . Sper sa va fie de folos . Când o să am timp sa mai intru o sa pun linkurile și cu trogloditele de la care am făcut cale întoarsă. 

Link spre comentariu

  • Oras:romania
  • Oras:romania

am fost si eu la tipa asta mai de mult, intr-adevar ea este dar pacat de ea ca are pestisor. Atunci cand am fost nu am stiut lucrul asta dar am vrut sa mai merg si zilele astea dar am vazut  pestisor. unul mic si negru pe care daca il strangi de nas moare. dupa intamplarile cu celelelte fete cu peștișori si datorita faptului ca nu am vrut sa mai complic lucrurile i-am zis pas si am facut cale intoarsa. dupa parerea mea este de trecut la evitat. nu pentru faptul ca nu are servicii ok ci pentru faptul ca nu este confortabil sa stii ca esti urmarit 

  • Inimioara 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...