Jump to content

Warning +18

This website offers sexually explicit material intended for adults only.

By clicking the ENTER button, you confirm that you are 18 year and older, and accept our terms of use, otherwise click EXIT button to leave the website.

EXIT

0754 564 594 Elly


Recommended Posts

https://www.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/escorte/anunt/elly-100-reale/9gd0hg66049870gge71i8930id0g6973.html

Neavând la cine să merg , având în vedere faptul că au rămas toate terminatele astea care pun poze false sau au 10 anunțuri de căciulă , și cum niciuna din fetele bune care vin la noi nu era prezentă , am mers la câteva locații ,unde am făcut cale întoarsă bineînțeles , dacă nu mi place cine e in spatele ușii plec imediat fara stres sau rușine , pentru că până la urmă banii sunt ai mei , am găsit anunțul acestei fete , nu s a mai scris despre ea și din ce am discutat , nici nu vrea sa și facă un cont aici . Locație pe Griviței la garsoniere , una f ok as putea spune , aranjata , aer condiționat pe căldurile astea chiar e nevoie .  Ajuns și nu mică mi a fost surpriza că ea sa fie cea din poze , are 20 de ani , talie subțire , fund bombat , sâni mici , față de copil , frumoasa , comunicativa . Vreau sa va spun că am avut parte de cea mai smechera atitudine GFE din cate am întâlnit . Deși am plătit 150 pentru o finalizare , am stat împreună o ora in care am și povestit și ne am cunoscut mai  bine . Este foarte lipicioasă și m a făcut să mă simt de parca eram cu iubita mea , desi la Alexandra merg de fiecare data când e aici și suntem f apropiați . Pur și simplu era f implicată , ne am ținut în brațe , o simțeam cum tremura în brațele mele , plm , ceva deosebit dacă aș putea să descriu totul Intr un cuvânt , și nu multe lucruri mă impresionează pe lumea asta. Nu știu dacă așa face cu toți sau am avut noroc că a fost acel ceva ,. 

Că note ii dau 10 pe linie , on fără grabă , cu atenție în zonele adiacente , normal 10 pentru implicare , GFE 10 ++ , igiena 10 , locație 9 . Sper sa va fie de folos . Când o să am timp sa mai intru o sa pun linkurile și cu trogloditele de la care am făcut cale întoarsă. 

Link to post
  • 2 weeks later...

am fost si eu la tipa asta mai de mult, intr-adevar ea este dar pacat de ea ca are pestisor. Atunci cand am fost nu am stiut lucrul asta dar am vrut sa mai merg si zilele astea dar am vazut  pestisor. unul mic si negru pe care daca il strangi de nas moare. dupa intamplarile cu celelelte fete cu peștișori si datorita faptului ca nu am vrut sa mai complic lucrurile i-am zis pas si am facut cale intoarsa. dupa parerea mea este de trecut la evitat. nu pentru faptul ca nu are servicii ok ci pentru faptul ca nu este confortabil sa stii ca esti urmarit 

  • Inimioara 1
Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...