Sari la conținut

Cristina 0729642495

Vizitator

Postări Recomandate

Vizitator
Reputație: 0

Cucuu bauuu🙃😂 Azi sunt la birou ,dragii mei . Va pup si va astept cu drag 😘😘🥰🥰🥰♥️♥️♥️ Azi se platesc amenzile 😂😂😂😂

Link spre comentariu
  • Oras:Shimishoara
  • Oras:Shimishoara
Acum 40 minute, Cristina1992 a spus:

Cucuu bauuu🙃😂 Azi sunt la birou ,dragii mei . Va pup si va astept cu drag 😘😘🥰🥰🥰♥️♥️♥️ Azi se platesc amenzile 😂😂😂😂

Azi iti dau eu tie o amenda, un pic mai incolo😂

Link spre comentariu
  • Oras:Timisoara
Acum 11 ore, Cristina1992 a spus:

Si tu esti distractiv pentru altii 😉. Mai bine ti.ai gasi alta ocupatie decat sa atârni pe aici nebagat in seama . Se vede ca suferi de comunicare . Chiar te rog frumos sa nu iti mai lasi comentariile inutile la mine pe topic. O zi buna

Desigur Cris draga dc ma rogi tu, mai ales asa frumos  , asa o sa fac ,

promit sa las numai comentarii foarte utile si nici unul inutil.

Eu zic ca ma fost foarte util uite ca ai inceput si tu sa apari sa comunici sa fii activa ca era cam mort pe aici.

Numa mesaje triste de dor si jale si tu nimic , de gheata.

Lasa ca stiu eu ce fac sa  fie bine la toata lumea ai incredere ca am cele mai bune intentii.

M-am sacrificat pe mine  ca sigur mi-ai pus XXL la numar dar sa fie bine la restu.

Spor la treaba ! 😉 

p.s.

tu stii ca imi esti simpatica altfel nici nu ma uitam aici 🙂

Link spre comentariu
Vizitator

Bună dimineațaaaa 🥰🥰🥰 Astăzi este zi de făcut copii și de un control sexologic 😂😂😂😂😂😂. Sunt la cabinet să știți 😂😂😂. Va puuuup și va astept, sa vad in ce stare sunt bijuteriile voastre😂😂😂🥰🥰🥰🥰🥰🥰♥️♥️♥️♥️♥️♥️

Link spre comentariu

vad ca ai dat like,  corect , ai inteles

acu scoate x urile de la numaru meu si pune inimioare rosii

sa aduc si eu gemenii la control sa evaluezi dc au facut treaba buna astea mici si talentate la care am tot mers

Link spre comentariu
41 minutes ago, tomson said:

vad ca ai dat like,  corect , ai inteles

acu scoate x urile de la numaru meu si pune inimioare rosii

sa aduc si eu gemenii la control sa evaluezi dc au facut treaba buna astea mici si talentate la care am tot mers

Cauta fete mai uzate sa futi, ai și tu un rol pe aici știu ce fete sa evit, clar nu mai este nimic atractiv la o fata care știu ca a fost fututa de o pula cât salamul. 

• Minus 1
Link spre comentariu
Acum 39 minute, Robert989 a spus:

Cauta fete mai uzate sa futi, ai și tu un rol pe aici știu ce fete sa evit, clar nu mai este nimic atractiv la o fata care știu ca a fost fututa de o pula cât salamul. 

stai omule linistit ca n-am salam , is mai grosut si deaia mai greu de inghitit si de aici tot "renumele" is poze pe forum se vede ca nu is ca negrii aia nu stric nimic relax , nu mai crede orice , nu mai ti mai fa filme , cris poate sa confirme . Hai ca trb ditai negroiu sa dea fara mila cu anii ca sa largeasca o femeie care e de felul ei elastica , altfel cum ar scoate un cantalup la nastere ? terminati cu copilariile , sau esti la liceu intr-a 9 a ?

• Like 2
Link spre comentariu
Acum 2 minute, tomson a spus:

stai omule linistit ca n-am salam , is mai grosut si deaia mai greu de inghitit si de aici tot "renumele" is poze pe forum se vede ca nu is ca negrii aia nu stric nimic relax , nu mai crede orice , nu mai ti mai fa filme , cris poate sa confirme . Hai ca trb ditai negroiu sa dea fara mila cu anii ca sa largeasca o femeie care e de felul ei elastica , altfel cum ar scoate in cantalup la nastere ?

16 cm circumferinta ...🤣🤣

Eu nu m am putut abtine 😅😅😅

Aaa ...nu cred ca ai pus poze cu pula pe.forum ...

Link spre comentariu
27 minutes ago, tomson said:

stai omule linistit ca n-am salam , is mai grosut si deaia mai greu de inghitit si de aici tot "renumele" is poze pe forum se vede ca nu is ca negrii aia nu stric nimic relax , nu mai crede orice , nu mai ti mai fa filme , cris poate sa confirme . Hai ca trb ditai negroiu sa dea fara mila cu anii ca sa largeasca o femeie care e de felul ei elastica , altfel cum ar scoate un cantalup la nastere ? terminati cu copilariile , sau esti la liceu intr-a 9 a ?

Știu fete care erau strâmte când au început, cele care acceptau toate mărimile ca un tomberon care nu face nici o selecție se largeau și nu mai aveau gingășia de la început, am fost la mulfa trecuta de 30 de ani care era strâmtă, ca una de liceu, nu arata traznet dar am mers curios după ce am auzit de la un prieten ca l-a refuzat pe motiv ca ar fi prea dotat. 

Eu asa am auzit ca e cât salamul Pula ta, mai ești și trecut de 50 de ani și tu vrei fete care arata ca în școală generala posibil sa ai nevoie și de consult psihologic. 

Auzi ce zice un tovarăș fost pușcăriaș care nu suporta p3d0f1l11, îți dă foc la floci daca va intersectati

• Minus 1
Link spre comentariu
Acum 2 ore, Robert989 a spus:

Știu fete care erau strâmte când au început, cele care acceptau toate mărimile ca un tomberon care nu face nici o selecție se largeau și nu mai aveau gingășia de la început, am fost la mulfa trecuta de 30 de ani care era strâmtă, ca una de liceu, nu arata traznet dar am mers curios după ce am auzit de la un prieten ca l-a refuzat pe motiv ca ar fi prea dotat. 

Eu asa am auzit ca e cât salamul Pula ta, mai ești și trecut de 50 de ani și tu vrei fete care arata ca în școală generala posibil sa ai nevoie și de consult psihologic. 

Auzi ce zice un tovarăș fost pușcăriaș care nu suporta p3d0f1l11, îți dă foc la floci daca va intersectati

cine vb de consult psihologic

eu in meseria mea a trebuit sa aduc mereu adeverinta de la psiholog stai linistit ca sunt testat

da voi ca aveti numa salam in cap cum sunteti ? urmaritorii pl mele care mi cititi in detaliu toate comenturile

trb sa va dezamagesc , nu is asa dotat ca in filemele voastre

pe parnaias il inteleg saracu ca el cat o fi suflat in bec numa el stie

ce-s io de vina ca anays arata a scolarita , eu habar nu aveam , am ajuns intamplator la ea

da ce de fani am , cum citesc ei tot si rumega :-))))))

hai , bagati la dg bazaconiile sa nu exageram pe topicul lu cris

am acolo o sectie spciala pt voi dc nu o gasiti v-o arat 

am vazut ca si primele tale postari de prin aprilie tot pe tema salamului sunt

iti place tie mult

ti i ciuda pe fete ca au pe saturate si tu nimic

• Haha 2
Link spre comentariu

Salutare, saptamana ce a trecut am reusit o revizitez pe Cristina la noua locație de langa Mal o sun si surprins imi răspunde , ca am mai avut încercări dar era ocupată alta data, imi spune adresa stabilesc ca ajung si am gasit cam greu nr blocului dar va ajut cu detali e la capăt de str langa zebră ce trece din mal parcare etalată , ma astepta direct dezbrăcată, ii cer sa trec pe la baie pt împrospătare si apoi in camera dedicata plăcerilor, incepe cu un oral bine executat neprotejat , apoi normal protejat ,schimbam mai multe pozitii, apoi iar oral pt finalizare orală cam greu dar nu s a lăsat eram foarte tensionat, tariful 100 ron investiți bine, Multumesc Cristina si abea astept sa te revizitez , eu recomand pt pret servici calitate ,curățenie 

• Like 2
Link spre comentariu
Vizitator
Acum 17 ore, lord of dreams a spus:

Salutare, saptamana ce a trecut am reusit o revizitez pe Cristina la noua locație de langa Mal o sun si surprins imi răspunde , ca am mai avut încercări dar era ocupată alta data, imi spune adresa stabilesc ca ajung si am gasit cam greu nr blocului dar va ajut cu detali e la capăt de str langa zebră ce trece din mal parcare etalată , ma astepta direct dezbrăcată, ii cer sa trec pe la baie pt împrospătare si apoi in camera dedicata plăcerilor, incepe cu un oral bine executat neprotejat , apoi normal protejat ,schimbam mai multe pozitii, apoi iar oral pt finalizare orală cam greu dar nu s a lăsat eram foarte tensionat, tariful 100 ron investiți bine, Multumesc Cristina si abea astept sa te revizitez , eu recomand pt pret servici calitate ,curățenie 

Multumesc frumos😍😍😍

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...