billionaire Reputație: 61 Postat Noiembrie 2, 2022 Oras:timisoara Oras:timisoara Partajează Postat Noiembrie 2, 2022 Acum 1 oră, Cozonac7 a spus: Dacă oferi o pâine caldă și o sticlă de vin... Eu stau la coadă 😇 Si un pat pentru siesta intr o camera alaturata.. 1 Link spre comentariu
Vizitator fucku87 Reputație: 0 Postat Noiembrie 2, 2022 Partajează Postat Noiembrie 2, 2022 3 minutes ago, billionaire said: Si un pat pentru siesta intr o camera alaturata.. Plm flori la plecare pentru soții nu va trebuie ? 🤣🤣🤣 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 3, 2022 Partajează Postat Noiembrie 3, 2022 Cucuuuu ♥️ Azi sunt la birou si va astept la control 😜🥰❤️ că prea necontrolați sunteti in ultima perioada 🤣😛. Reclama: eu am soluția pentru problema voastra , o soluție sănătoasă pentru o viață si mai sănătoasă 🤣🤣❤️❤️❤️ Hai ...va pup 😘😘😘😘😘😘😘😘 Link spre comentariu
Cozonac7 Reputație: 7854 Postat Noiembrie 3, 2022 Telefon: Fără credit Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi Telefon: Fără credit Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi Partajează Postat Noiembrie 3, 2022 9 minutes ago, Cristina1992 said: Cucuuuu ♥️ Azi sunt la birou si va astept la control 😜🥰❤️ că prea necontrolați sunteti in ultima perioada 🤣😛. Reclama: eu am soluția pentru problema voastra , o soluție sănătoasă pentru o viață si mai sănătoasă 🤣🤣❤️❤️❤️ Hai ...va pup 😘😘😘😘😘😘😘😘 Ce frumos te promovezi. Felicitări! 🥰 Link spre comentariu
Vizitator fucku87 Reputație: 0 Postat Noiembrie 3, 2022 Partajează Postat Noiembrie 3, 2022 4 hours ago, Cristina1992 said: Cucuuuu ♥️ Azi sunt la birou si va astept la control 😜🥰❤️ că prea necontrolați sunteti in ultima perioada 🤣😛. Reclama: eu am soluția pentru problema voastra , o soluție sănătoasă pentru o viață si mai sănătoasă 🤣🤣❤️❤️❤️ Hai ...va pup 😘😘😘😘😘😘😘😘 Eu prefer o exorcizare 🤣🤣🤣 Link spre comentariu
billionaire Reputație: 61 Postat Noiembrie 3, 2022 Oras:timisoara Oras:timisoara Partajează Postat Noiembrie 3, 2022 Acum 2 ore, fucku87 a spus: Eu prefer o exorcizare 🤣🤣🤣 Eu prefer un supt de p*la Link spre comentariu
Vizitator fucku87 Reputație: 0 Postat Noiembrie 3, 2022 Partajează Postat Noiembrie 3, 2022 56 minutes ago, billionaire said: Eu prefer un supt de p*la Adică kind reminder 🤣🤣🤣 Link spre comentariu
john_sp Reputație: 136 Postat Noiembrie 3, 2022 Oras:EU Oras:EU Partajează Postat Noiembrie 3, 2022 Acum 8 ore, Cristina1992 a spus: Cucuuuu ♥️ Azi sunt la birou si va astept la control 😜🥰❤️ că prea necontrolați sunteti in ultima perioada 🤣😛. Reclama: eu am soluția pentru problema voastra , o soluție sănătoasă pentru o viață si mai sănătoasă 🤣🤣❤️❤️❤️ Hai ...va pup 😘😘😘😘😘😘😘😘 Pentru problemele mele nu ai soluții, din moment ce, de un an și jumătate nu ajung la tine ! Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 4, 2022 Partajează Postat Noiembrie 4, 2022 Bunăăă dimiii , sunt aici 🤣🤣🤣și chiar vă aștept . Azi am si o ghicitoare pentru voi 😜😜😜 " Când îl bagi e tare , când îl scoți e moale si din cap ii curge bale . Ce e ? " 🤣🤣🤣 Raspunsul mi.l dati când ne vedem, ca aici va furați 🤣🤣🤣🤣. Va pup 😘😘😘😘😘😘😘😘 Link spre comentariu
Beniamyn Reputație: -91 Postat Noiembrie 4, 2022 Oras:Romania Oras:Romania Partajează Postat Noiembrie 4, 2022 14 hours ago, john_sp said: Pentru problemele mele nu ai soluții, din moment ce, de un an și jumătate nu ajung la tine ! Treci pe la Biserica și roaga-te...poate se va întâmpla vreo minune și vei ajunge pe la ea 🙄🤷☺️ 1 Link spre comentariu
Vizitator fucku87 Reputație: 0 Postat Noiembrie 4, 2022 Partajează Postat Noiembrie 4, 2022 32 minutes ago, Cristina1992 said: Bunăăă dimiii , sunt aici 🤣🤣🤣și chiar vă aștept . Azi am si o ghicitoare pentru voi 😜😜😜 " Când îl bagi e tare , când îl scoți e moale si din cap ii curge bale . Ce e ? " 🤣🤣🤣 Raspunsul mi.l dati când ne vedem, ca aici va furați 🤣🤣🤣🤣. Va pup 😘😘😘😘😘😘😘😘 Luna viitoare ai disponibil ? Sau deabea la anu' ? Ca vad colegi care nici după 1 an jumate nu or reușit 🤣🤣🤣 Link spre comentariu
altmarz Reputație: 6257 Postat Noiembrie 4, 2022 Partajează Postat Noiembrie 4, 2022 3 minutes ago, fucku87 said: Luna viitoare ai disponibil ? Sau deabea la anu' ? Ca vad colegi care nici după 1 an jumate nu or reușit 🤣🤣🤣 Eu as incerca ceva pt 2030, dar și dacă îi scriu că vreau pe 2030 o programare sigur nu o să îmi răspundă 1 Link spre comentariu
iulian19 Reputație: 50 Postat Noiembrie 4, 2022 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Partajează Postat Noiembrie 4, 2022 Pentru că pot, hai să vă răsucesc un pic cuțitul în rana sufletului. Ieri pe la 11 dimineața am sunat-o pe Cristina, nu mi-a răspuns pe loc dar m-a sunat peste 10 minute și am mers la ea pentru a .... am pierdut șirul întâlnitilor. Locația cea consacrată de pe Brândușei, vis-a-vis de Lidl Torontal ( acu 2 săptămani am fost la ea pe Sever Bocu 17) Cum am intrat mi-a sunat telefonul și a trebuit să răspund prilej pentru ea să fie malițioasă : - Aha, și vouă vă sună telefoanele! .... și de acolo m-am făcut avocatul vostru, al celor care nu primesc răspuns când sună și într-o cheie umoristică i-am reproșat că este prea comodă sau suferă la organizare. Fata mi-a explicat cam care este valul de telefoane pe intervale orare și că dacă ar sta să răspundă la toate apelurile, ar fi doar ,,centralistă,,. Despre acțiune ce pot să spun fără să repet ce am scris despre ea în alte rânduri, m-am dus special pentru oralul ei care a devenit și mai bun. Nu pot să spun clasica frază cu ,, atenția la împrejurimi,, pentru că ce face ia cu sateliții sunt niște sărutări fierbinți atât de moi și delicate că îți vine să stai o oră doar pentru asta. Oralul în sine impecabil, nu mai caut adjective și cel mai frumos a fost după ejaculare când în același mod delicat nu s-a oprit ci a continuat mult timp că aproape m-a luat somnul. - Da, asta faceți voi, adormiți! - Eu adorm sau transpir doar când îmi place! Pentru oral nota maximă. Locația excelentă. Merită să insistați cu telefonul pentru că după ce veți trece pe la ea, o veți ierta. Creștinește! 6 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 4, 2022 Partajează Postat Noiembrie 4, 2022 Acum 5 ore, altmarz a spus: Eu as incerca ceva pt 2030, dar și dacă îi scriu că vreau pe 2030 o programare sigur nu o să îmi răspundă Sa stii ca esti primul in agenda pentru 2030 🤣🤣🤣😘 Link spre comentariu
Vizitator fucku87 Reputație: 0 Postat Noiembrie 4, 2022 Partajează Postat Noiembrie 4, 2022 18 minutes ago, Cristina1992 said: Sa stii ca esti primul in agenda pentru 2030 🤣🤣🤣😘 Măcar cineva deja știe că anul 2030 O sa il înceapă bine 🤣🤣🤣 Link spre comentariu
altmarz Reputație: 6257 Postat Noiembrie 4, 2022 Partajează Postat Noiembrie 4, 2022 3 hours ago, Cristina1992 said: Sa stii ca esti primul in agenda pentru 2030 🤣🤣🤣😘 Scuze, voiam sa spun 20:30 🤣🤣 1 Link spre comentariu
siner7 Reputație: 17 Postat Noiembrie 4, 2022 Oras:Timișoara Oras:Timișoara Partajează Postat Noiembrie 4, 2022 Maine la 13:00 ai liber? Poate asa merge sa ma programez la tine daca telefonic nu... Link spre comentariu
Vizitator ioann04 Reputație: 0 Postat Noiembrie 4, 2022 Partajează Postat Noiembrie 4, 2022 Acum 2 ore, siner7 a spus: Maine la 13:00 ai liber? Poate asa merge sa ma programez la tine daca telefonic nu... Așa aș vrea și eu dar nu știu dacă merge... Link spre comentariu
Adolf09 Reputație: 12 Postat Noiembrie 5, 2022 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Partajează Postat Noiembrie 5, 2022 Faci si deplasari, Cristina? Link spre comentariu
Vizitator fucku87 Reputație: 0 Postat Noiembrie 5, 2022 Partajează Postat Noiembrie 5, 2022 1 hour ago, Adolf09 said: Faci si deplasari, Cristina? Probabil ca da... dar nu la București 🤣🤣🤣 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 6, 2022 Partajează Postat Noiembrie 6, 2022 Acum 13 ore, Adolf09 a spus: Faci si deplasari, Cristina? Nu fac scuze😊😊 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 6, 2022 Partajează Postat Noiembrie 6, 2022 Cucuuu 🥰🥰🥰. Ținând cont ca la biserica nu ma duc, ca mi.e frica sa nu imi cada icoanele in cap 🤣🤣🤣🤣 sa stiti ca sunt la birou . Va pup si va astept 😘😘😘❤️❤️❤️🥰🥰🥰 Link spre comentariu
Vizitator ioann04 Reputație: 0 Postat Noiembrie 6, 2022 Partajează Postat Noiembrie 6, 2022 Acum 29 minute, Cristina1992 a spus: Cucuuu 🥰🥰🥰. Ținând cont ca la biserica nu ma duc, ca mi.e frica sa nu imi cada icoanele in cap 🤣🤣🤣🤣 sa stiti ca sunt la birou . Va pup si va astept 😘😘😘❤️❤️❤️🥰🥰🥰 Te iau cu mine la biserică odată să-ți faci curaj.😉😁 Programări gen te sun vorbim și ajung la tine in 15-20 minute se poate ? Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 9, 2022 Partajează Postat Noiembrie 9, 2022 Cucu bauuu 🥰. Azi sunt la birou si va astept la exorcizareeee 🤣🤣🤣sa scot raul din voi, ca va zvarcoliti noaptea in pat si nu va ia somnu' 🤣🤣🤣. Va puuuup 😘😘😘😘😘😘😘😘 Link spre comentariu
altmarz Reputație: 6257 Postat Noiembrie 9, 2022 Partajează Postat Noiembrie 9, 2022 Si daca nici nu ne ia somnu', dar nici nu ne raspunzi, ce facem? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum