Sari la conținut

Cristina 0729642495

Vizitator

Postări Recomandate

Vizitator
Reputație: 0

Cucuuuu ♥️ Azi sunt la birou si va astept la control 😜🥰❤️ că prea necontrolați sunteti in ultima perioada 🤣😛. Reclama: eu am soluția pentru problema voastra , o soluție sănătoasă pentru o viață si mai  sănătoasă 🤣🤣❤️❤️❤️ Hai ...va pup 😘😘😘😘😘😘😘😘

Link spre comentariu
  • Telefon: Fără credit
  • Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi
  • Telefon: Fără credit
  • Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi
9 minutes ago, Cristina1992 said:

Cucuuuu ♥️ Azi sunt la birou si va astept la control 😜🥰❤️ că prea necontrolați sunteti in ultima perioada 🤣😛. Reclama: eu am soluția pentru problema voastra , o soluție sănătoasă pentru o viață si mai  sănătoasă 🤣🤣❤️❤️❤️ Hai ...va pup 😘😘😘😘😘😘😘😘

Ce frumos te promovezi. Felicitări! 🥰

Link spre comentariu
Vizitator fucku87
4 hours ago, Cristina1992 said:

Eu prefer o exorcizare  🤣🤣🤣

Link spre comentariu
  • Oras:EU
  • Oras:EU
Acum 8 ore, Cristina1992 a spus:

Pentru problemele mele nu ai soluții, din moment ce, de un an și jumătate nu ajung la tine !

Link spre comentariu
Vizitator

Bunăăă dimiii , sunt aici 🤣🤣🤣și chiar vă aștept . Azi am si o ghicitoare pentru voi 😜😜😜 " Când îl bagi e tare , când îl scoți e moale si din cap ii curge bale . Ce e ? " 🤣🤣🤣 Raspunsul mi.l dati când ne vedem, ca aici va furați 🤣🤣🤣🤣. Va pup 😘😘😘😘😘😘😘😘

Link spre comentariu
  • Oras:Romania
  • Oras:Romania
14 hours ago, john_sp said:

Pentru problemele mele nu ai soluții, din moment ce, de un an și jumătate nu ajung la tine !

Treci pe la Biserica și roaga-te...poate se va întâmpla vreo minune și vei ajunge pe la ea 🙄🤷☺️

• Minus 1
Link spre comentariu
Vizitator fucku87
32 minutes ago, Cristina1992 said:

Bunăăă dimiii , sunt aici 🤣🤣🤣și chiar vă aștept . Azi am si o ghicitoare pentru voi 😜😜😜 " Când îl bagi e tare , când îl scoți e moale si din cap ii curge bale . Ce e ? " 🤣🤣🤣 Raspunsul mi.l dati când ne vedem, ca aici va furați 🤣🤣🤣🤣. Va pup 😘😘😘😘😘😘😘😘

Luna viitoare ai disponibil  ? Sau deabea la anu' ? Ca vad colegi care nici după 1 an jumate nu or reușit 🤣🤣🤣

Link spre comentariu
3 minutes ago, fucku87 said:

Luna viitoare ai disponibil  ? Sau deabea la anu' ? Ca vad colegi care nici după 1 an jumate nu or reușit 🤣🤣🤣

Eu as incerca ceva pt 2030, dar și dacă îi scriu că vreau pe 2030 o programare sigur nu o să îmi răspundă :)

• Haha 1
Link spre comentariu
  • Oras:Timisoara
  • Oras:Timisoara

Pentru că pot, hai să vă răsucesc un pic cuțitul în rana sufletului. Ieri pe la 11 dimineața am sunat-o pe Cristina, nu mi-a răspuns pe loc dar m-a sunat peste 10 minute și am mers la ea pentru a  .... am pierdut șirul întâlnitilor.

Locația cea consacrată de pe Brândușei, vis-a-vis de Lidl Torontal ( acu 2 săptămani am fost la ea pe Sever Bocu 17) Cum am intrat mi-a sunat telefonul și a trebuit să răspund prilej pentru ea să fie malițioasă :

- Aha, și vouă vă sună telefoanele!

.... și de acolo m-am făcut avocatul vostru, al celor care nu primesc răspuns când sună și într-o cheie umoristică i-am reproșat că este prea comodă sau suferă la organizare. Fata mi-a explicat cam care este valul de telefoane pe intervale orare și că dacă ar sta să răspundă la toate apelurile, ar fi doar ,,centralistă,,. 

Despre acțiune ce pot să spun fără să repet ce am scris despre ea în alte rânduri, m-am dus special pentru oralul ei care a devenit și mai bun. Nu pot să spun clasica frază cu ,, atenția la împrejurimi,, pentru că ce face ia cu sateliții sunt niște sărutări  fierbinți atât de moi și delicate că îți vine să stai o oră doar pentru asta. Oralul în sine impecabil, nu mai caut adjective și cel mai frumos a fost după ejaculare când în același mod delicat nu s-a oprit ci a continuat mult timp că aproape m-a luat somnul.

- Da, asta faceți voi, adormiți!

- Eu adorm sau transpir doar când îmi place!

Pentru oral nota maximă. Locația excelentă. Merită să insistați cu telefonul pentru că după ce veți trece pe la ea, o veți ierta. Creștinește!

• Like 6
Link spre comentariu
Vizitator
Acum 5 ore, altmarz a spus:

Eu as incerca ceva pt 2030, dar și dacă îi scriu că vreau pe 2030 o programare sigur nu o să îmi răspundă :)

Sa stii ca esti primul in agenda pentru 2030 🤣🤣🤣😘

Link spre comentariu
Vizitator fucku87
18 minutes ago, Cristina1992 said:

Sa stii ca esti primul in agenda pentru 2030 🤣🤣🤣😘

Măcar cineva deja știe că anul 2030 O sa il înceapă bine 🤣🤣🤣

Link spre comentariu
Vizitator ioann04
Acum 2 ore, siner7 a spus:

Maine la 13:00 ai liber? Poate asa merge sa ma programez la tine daca telefonic nu...

Așa aș vrea și eu dar nu știu dacă merge... 

Link spre comentariu
Vizitator

Cucuuu 🥰🥰🥰. Ținând cont ca la biserica nu ma duc, ca mi.e frica sa nu imi cada icoanele in cap 🤣🤣🤣🤣 sa stiti ca sunt la birou . Va pup si va astept 😘😘😘❤️❤️❤️🥰🥰🥰

Link spre comentariu
Vizitator ioann04
Acum 29 minute, Cristina1992 a spus:

Cucuuu 🥰🥰🥰. Ținând cont ca la biserica nu ma duc, ca mi.e frica sa nu imi cada icoanele in cap 🤣🤣🤣🤣 sa stiti ca sunt la birou . Va pup si va astept 😘😘😘❤️❤️❤️🥰🥰🥰

Te iau cu mine la biserică odată să-ți faci curaj.😉😁

Programări gen te sun vorbim și ajung la tine in 15-20 minute se poate ?

Link spre comentariu
Vizitator

Cucu bauuu 🥰. Azi sunt la birou si va astept la exorcizareeee 🤣🤣🤣sa scot raul din voi, ca va zvarcoliti noaptea in pat si nu va ia somnu' 🤣🤣🤣. Va puuuup 😘😘😘😘😘😘😘😘

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...