Sari la conținut

Sarrah 0756858786

Postări Recomandate

• Oras:Brașov
Postat
Acum 18 minute, Lucas0 a spus:

Cine o jicneste? Nu o jicneste nimeni. Asa e ea, doar ne-a spus asta ca asa e de la mama natura.
Cine sta sa se frustreze? Pentru cine? Pentru ea? Poate eventual doar sa se distreze cu ea, dar mai mult de atat nu cred ca e dispus cineva sa incerce.
Si nu e vorba neaparat de bani, cat de comportament.

Și tu mai ești băiat, și tu mai știi să te comporți 😅

• Like 4
Postat
25 minutes ago, sarrah said:

Pai m-am comportat civilizat cu tine.
Deci vrei sa ne iubim? Sa facem dragoste in pat 🤗?:kiss2

• Haha 1
  • Confuz 1
  • Minus 1
  • Oras:Timisoara
  • Oras:Timisoara
Postat
1 oră în urmă, sarrah a spus:

Nu baga in seama gurile rele😄 ti am mai zis,pe mine ma incita turbaciunea asta a ta😄

La fel esti si in pat? Tot asa al drq?😁😄

• Haha 1
Postat
Acum 13 ore, badboyy1 a spus:

Nu baga in seama gurile rele😄 ti am mai zis,pe mine ma incita turbaciunea asta a ta😄

La fel esti si in pat? Tot asa al drq?😁😄

Mă mulez după cerintele clientului 🤣

• Like 4
Postat
7 minutes ago, sarrah said:

Mă mulez după cerintele clientului 🤣

Pai nu cred ca ai de ales, ca altfel numai ai tu norocul asta sa primesti pula ca sa sugi si cu care sa ti-o tragi in pizda aia flescaita a ta la care cel mai probabil pula refuza sa se scoale 🤭🤗😋🤫😆.

Si atunci nici de papat sperma, adica vitamine de care Iti place tie, numai primesti.

• Minus 1
Postat

O întrebare... 

Lucas0 mămică ta știe ce faci? 

Chiar deloc nu îți verifică telefonul /laptopul?

Deja exagerezi pe fiecare topic faci spam aiurea. 

• Like 3
Postat
8 minutes ago, logann111 said:

O întrebare... 

Lucas0 mămică ta știe ce faci? 

Chiar deloc nu îți verifică telefonul /laptopul?

Deja exagerezi pe fiecare topic faci spam aiurea. 

Pai la fatuca asta pare ca Ii place sa faca retorica. Dar cred ca i-a ajuns 🤭😆, desi e uimitor si ciudat ca e antrenata pe forumurile din alte orase.

De ce te deranjeaza pe tine din moment ce in 5 pagini numa doar discutii dinastea au fost (si intuiesc ca vor mai fi)? Nici nu se inghesuie cineva sa ii de-a la buci sau sa ii de-a sa suga pula sau sa o bage in seama.

Cred ca e bucuroasa si fericita ca macar cineva ii mai da atentie si Ii mai scrie vreun comentariu aici pe forum. 

Deci de ce zici ca e rau daca totusi e bine?

• Minus 2
Postat
Acum 1 minut, Lucas0 a spus:

Pai la fatuca asta pare ca Ii place sa faca retorica. Dar cred ca i-a ajuns 🤭😆, desi e uimitor si ciudat ca e antrenata pe forumurile din alte orase.

De ce te deranjeaza pe tine din moment ce in 5 pagini numa doar discutii dinastea au fost (si intuiesc ca vor mai fi)? Nici nu se inghesuie cineva sa ii de-a la buci sau sa ii de-a sa suga pula sau sa o bage in seama.

Cred ca e bucuroasa si fericita ca macar cineva ii mai da atentie si Ii mai scrie vreun comentariu aici pe forum. 

N-are rost, eu prost ca ma bag. 

Continua asa ca ești pe drumul cel bun. 😅😅😅

• Haha 1
Postat

1 oră în urmă, Lucas0 a spus:

Cică dacă te pui cu prostul, te bate cu experiența. 

Felicitări! Ai câștigat. 

Next

• Like 4
  • Telefon: Fără credit
  • Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi
Postat
21 hours ago, sarrah said:

Ce comparație de 5 lei. 

Nu era tu ăla de mă invita pe malul Begăi? 🤣 Joci în echipa adversă, te vinzi ușor. 

Ba da, eu sunt ăla de te-a invitat în frumosul nostru oraș de pe malul Begăi. Nu e cazul să te simți deosebită din punctul ăsta de vedere. Eu invit multe fete 😜

Nu joc în vreo echipă... Eu am/îmi fac jocul meu. Nu prea mă interesează ce fac alții. De regulă ăștia slabi își fac echipă :) Cât despre vândut... Sunt de neprețuit!! 😎

Mai scrie te rog frumos cât e tariful pe care-l pretinzi pentru serviciile tale (strict și numai) pe malul Begăi 🤭

• Like 1
Postat
19 minutes ago, sarrah said:

Cică dacă te pui cu prostul, te bate cu experiența. 

Felicitări! Ai câștigat. 

Next

Daca tu crezi ca ma pun cu minte ta (aia nu prea multa si mica, dar eu sunt bun si zic, fie si cu aia) nu crezi bine.
Ti-am acordat putina atentie doar asa din distractie, sa vad pana unde te duce capsorul ala al tau si sa vad care e limita retoricii tale, ca ai inceput bine, dar vad ca ai terminat prost.

"Felicitări! Ai câștigat. " - Multumesc. Asta inseamna ca tu ai pierdut 😉.

Next

• Minus 1
Postat
Acum 1 oră, Lucas0 a spus:

Daca tu crezi ca ma pun cu minte ta (aia nu prea multa si mica, dar eu sunt bun si zic, fie si cu aia) nu crezi bine.
Ti-am acordat putina atentie doar asa din distractie, sa vad pana unde te duce capsorul ala al tau si sa vad care e limita retoricii tale, ca ai inceput bine, dar vad ca ai terminat prost.

"Felicitări! Ai câștigat. " - Multumesc. Asta inseamna ca tu ai pierdut 😉.

Next

Da, am pierdut timpul cu un prost ca tine 

• Like 4
Postat
1 oră în urmă, novacovici a spus:

Când ajungi an tm , sa te putem vizita care dorim?

Voi anunța. 

• Like 4
Postat
51 minutes ago, sarrah said:

Da, am pierdut timpul cu un prost ca tine 

Pai din moment ce zici ca l-ai pierdut, desi ai continuat datorita prostiei tale de a nu pierde, inseamna ca ai dat dovada ca esti mai proasta decat prostul (asa cum zici tu 🤭).

• Haha 1
  • Minus 2
Postat
40 minutes ago, sarrah said:

Voi anunța. 

Bāietii vor sa stie cand pot sa isi bage pula-n pizda la tine si cand pot sa iti de-a o muie. E simplu. Deschizi topic ca tu vii peste 1 luna sa te futi.

Parca mergeai intai la Cluj (sa le futi creierii si la bāietii de acolo, ca de futut la tine nu prea au ce), si mai stiu eu pe unde te duce capsorul tau, ca mai apoi sa vii in tm.

Spune si tu cu 1-2 zile inainte ca ajungi in tm, nu ca tu ai de gand si in plan sa vii de craciun. 

• Minus 2
  • Oras:Back home
  • Oras:Back home
Postat

Donsoara totusi o poza poti posta, doar cat sa ne prezinti corpul, sa vedem ce putem avea ...

• Oras:Neverland
  • Oras:Neverland
Postat

@sarrah ai in plan sa vi si in Iasi, sa vizitezi frumosul oras de pe malurile Bahluiului? ❤️

@Cozonac7 =)) 

• Like 3
  • Haha 2
Postat
7 hours ago, ffsdnd said:

@sarrah ai in plan sa vi si in Iasi, sa vizitezi frumosul oras de pe malurile Bahluiului? ❤️

@Cozonac7 =)) 

Păi n-a fost? :)

Eu cred că Sarrah ia la rând orașele de prin țară să-și facă un sondaj propriu unde sunt cei mai mari fraieri. Deocamdată conducem detașat 😂 și nici măcar nu a ajuns în frumosul nostru oraș de pe malul Begăi 🤭

• Haha 3
Postat

Sarrah îți recomand cu mare drag sa vii sa vizitezi orașul asta deoarece sunt foarte mulții domnii care vor sa te viziteze nu baga răutățile proștilor în seama. Cei care comentează aici adică cozonac77777...... Zoro.... Logan dacia.... Lucas0................. sunt pleava societății! 

Eu unu deabia aștept sa vii sa te cunosc deoarece se vede ca ești o fata inteligenta! 

Nu baga în seama carcotasii aici, vino și vei vedea este un oraș mare și vei avea succes cum au și celelalte domnișoare vei avea succes! 

Cât și despre tot ce s_a vorbit aici din contra mai mulții băieții își doresc sa te cunoască bafta te voi contacta acum pentru a discuta ceva în privat te aștept cu drag.............! 

• Haha 1
Postat
50 minutes ago, 123456789p said:

Sarrah îți recomand cu mare drag sa vii sa vizitezi orașul asta deoarece sunt foarte mulții domnii care vor sa te viziteze nu baga răutățile proștilor în seama. Cei care comentează aici adică cozonac77777...... Zoro.... Logan dacia.... Lucas0................. sunt pleava societății! 

Eu unu deabia aștept sa vii sa te cunosc deoarece se vede ca ești o fata inteligenta! 

Nu baga în seama carcotasii aici, vino și vei vedea este un oraș mare și vei avea succes cum au și celelalte domnișoare vei avea succes! 

Cât și despre tot ce s_a vorbit aici din contra mai mulții băieții își doresc sa te cunoască bafta te voi contacta acum pentru a discuta ceva în privat te aștept cu drag.............! 

Tu esti si beat si prost. Dute si te culca. Anunta-ne cand te trezesti la realitate. 

• Minus 1
Postat
Acum 8 minute, Lucas0 a spus:

Tu esti si beat si prost. Dute si te culca. Anunta-ne cand te trezesti la realitate. 

Mars dracu de aici de boschetar ti_as  rupe capu și ți le-as pune la cur. Ba friere dacă ești smecher scrie - mi în privat și ne vedem fata în fata prostule și ai sa vezi atunci dacă mai scoți tu un cuvânt aici la fetele astea ai sa faci jurământ! 

Postat
Acum 14 minute, Lucas0 a spus:

Aici închei ești un prost și alți 10 pe lângă tine care se simt ei. Timpul este prea scurt și nu merita cu oricine. Dute spala - te la pula și fă-ți o laba pe vreo poza de aici de la fete 😉😉😉Sau mai bine zis dute pune mana pe munca ca nu lucrezi și asa și e păcat sa faci umbra aici degeaba chiar este păcat! Măcar ajuta pamantu asta cu ceva! 

Postat
7 minutes ago, 123456789p said:

Mars dracu de aici de boschetar ti_as  rupe capu și ți le-as pune la cur. Ba friere dacă ești smecher scrie - mi în privat și ne vedem fata în fata prostule și ai sa vezi atunci dacă mai scoți tu un cuvânt aici la fetele astea ai sa faci jurământ! 

Na uite asa vorbeste cineva care nu e "pleava societatii"! =))

• Haha 2

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...