123456789p Reputație: 6 Postat Iulie 22, 2021 Postat Iulie 22, 2021 Chiar acum, petefoxx a spus: Na uite asa vorbeste cineva care nu e "pleava societatii"! Nu rade nu rade prostule și tu , ce pula mea ajuns forumu asta aici atâtea înjurături lasă atunci ca, care comenteaza aiurea am sa le bag pula in gura, și am sa fac 1000 de conturi pana se face ceva cu forumu asta poate atunci ia cineva atitudine ca pana acum vad ca fiecare face ce vrea scrie ce vrea atunci lasă că aranjez eu forum asta.. Am sa îi terorizez la fiecare postare sa le fac pe plac! ..
petefoxx Reputație: 233 Postat Iulie 22, 2021 Postat Iulie 22, 2021 14 minutes ago, 123456789p said: Nu rade nu rade prostule și tu , ce pula mea ajuns forumu asta aici atâtea înjurături lasă atunci ca, care comenteaza aiurea am sa le bag pula in gura, și am sa fac 1000 de conturi pana se face ceva cu forumu asta poate atunci ia cineva atitudine ca pana acum vad ca fiecare face ce vrea scrie ce vrea atunci lasă că aranjez eu forum asta.. Am sa îi terorizez la fiecare postare sa le fac pe plac! .. A HAHAHAHAHAHAHAHAHA..... HAHAHAHAHA..... HOHOHOHOHO..... aaaa..... prostii sunt atat de previzibili... o seara faina si tie! 1
Lucas0 Reputație: -1182 Postat Iulie 22, 2021 Postat Iulie 22, 2021 17 minutes ago, 123456789p said: Nu rade nu rade prostule și tu , ce pula mea ajuns forumu asta aici atâtea înjurături lasă atunci ca, care comenteaza aiurea am sa le bag pula in gura, și am sa fac 1000 de conturi pana se face ceva cu forumu asta poate atunci ia cineva atitudine ca pana acum vad ca fiecare face ce vrea scrie ce vrea atunci lasă că aranjez eu forum asta.. Am sa îi terorizez la fiecare postare sa le fac pe plac! .. Mai intai invata sa scri ca sa te inteleaga. Eu inteleg ca te injuri pe tine singur din ce scri. Apoi pasul 2 este sa inveti sa citesti si sa intelegi ce te intreaba lumea, ca raspunzi doar pe langa. Defapt tu esti pe langa viata asta. Si viata si-a batut joc de tine. Mai mult iti bati si tu joc de tine. Cred ca trebuie sa fie trist pentru tine. Nu imi dau seama cum de te-au scapat de la gradina zoologica si te-au lasat sa iti faci cont aici. Tu nu ai avea voie. 1 1
123456789p Reputație: 6 Postat Iulie 22, 2021 Postat Iulie 22, 2021 Acum 2 minute, Lucas0 a spus: Mai intai invata sa scri ca sa te inteleaga. Eu inteleg ca te injuri pe tine singur din ce scri. Apoi pasul 2 este sa inveti sa citesti si sa intelegi ce te intreaba lumea, ca raspunzi doar pe langa. Defapt tu esti pe langa viata asta. Si viata si-a batut joc de tine. Mai mult iti bati si tu joc de tine. Cred ca trebuie sa fie trist pentru tine. Nu imi dau seama cum de te-au scapat de la gradina zoologica si te-au lasat sa iti faci cont aici. Tu nu ai avea voie. Capu tău e previzibil vad la fel și mintea pe care ți-ai dori sa o ai! Nu are rost îmi bag de noapte bună pula în gura ta și gata am încheiat fraiere 😅 Nu are rost de fiecare data când te prin aici am sa îmi bag pula in gura ta dute la munca încă odată dute la munca!
Lucas0 Reputație: -1182 Postat Iulie 22, 2021 Postat Iulie 22, 2021 1 minute ago, 123456789p said: Capu tău e previzibil vad la fel și mintea pe care ți-ai dori sa o ai! Nu are rost îmi bag de noapte bună pula în gura ta și gata am încheiat fraiere 😅 Nu are rost de fiecare data când te prin aici am sa îmi bag pula in gura ta dute la munca încă odată dute la munca! Culcate ca maine trebuie sa mergi la munca, adica la munca aia grea pe care o urasti si nu iti place deloc. Ai vrea sa scapi de muncaa, dar tu nu poti. Nu suporti deloc munca pe care trebuie sa o faci, dar tu nu ai incotro. Trebuie sa muncesti. Munceste mult si o sa ai si bani ca sa mergi la fetele astea. Alti deja merg la fete si fara sa munceasca 😉. I-a exemplu de la ei. Poate o sa ajungi si tu intr-o buna zi sa nu trebuiasca sa muncesti si sa poti merge la fete. Dar pana atunci trebuie sa muncesti din greu. Din ce imi dau seama omenii la care lucrezi nu te muncesc destul ca ai inca energie. Trebuie vorbit cu ei sa iti suplimenteze munca pe care trebuie sa o faci si care nu iti place deloc si pe care o urasti. 2 2
Lucas0 Reputație: -1182 Postat Iulie 22, 2021 Postat Iulie 22, 2021 18 minutes ago, 123456789p said: Fimi-ar scârbă de handicapații care deja întrec orice măsură. Întru pe topicul unei fete de exemplu al tău nu am apucat sa citesc detalii, preturi ca vad numai înjurături, certuri, contradictorii, și în ultimu rand numai același persoane...... Întru pe alt topic la fel același paginii înjurături ba dar nu am nimic cu nimeni dar dați-vă în pula mea alta ocupație nu aveți. Asa ceva nu se poate. Moderatorul acestui forum ce păzește ma gândesc de nu face curățenie și ordine? Moderatorul cu tine ar trebui sa inceapa prima data sa faca curatenie si ordine. Ca puti si esti murdar, si vrei sa murdaresti si pe altii. Lichea ce esti tu. 2
Lucas0 Reputație: -1182 Postat Iulie 22, 2021 Postat Iulie 22, 2021 16 minutes ago, 123456789p said: Capu tău e previzibil vad la fel și mintea pe care ți-ai dori sa o ai! Nu are rost îmi bag de noapte bună pula în gura ta și gata am încheiat fraiere 😅 Nu are rost de fiecare data când te prin aici am sa îmi bag pula in gura ta dute la munca încă odată dute la munca! Nu imi pot explica cum de ai evadat din jungla. Sau tu ai evadat de la gradina zoologica? Tre sa te prinda astia din nou ca ai aterizat intr-o lume pe care nu o intelegi. Nici lumea nu te intelege pe tine. Dar nu tu esti de vina, ci mamica ta. Sau poate nici ea ca te-a facut dintr-o grseala si nu te-a vrut. Defapt mamica ta fiindca nu te-a vrut atunci nici nu ti-a dat atentie si te-a iubit. Nu ti-a dat atentie ca nu te-a trimis la scoala ca sa inveti macar sa scri, sa citesti si sa te comporti civilizaat daca totusi deschizi (sau mai bine zis scri) gura aia care-ti pute. 2
metrozaurus Reputație: 7 Postat Iulie 22, 2021 Postat Iulie 22, 2021 Ba fraților cred că e prima dată când citesc un topic cap coada😁. Nu sunteti pe creaca voastra uni dintre voi. De mult timp nu m-am mai amuzat așa. In curând o să ajungă Sarah la Top daca o să continuați tot așa cu postările. 1 2
bodostanca Reputație: 21 Postat Iulie 23, 2021 Postat Iulie 23, 2021 Acum 10 ore, 123456789p a spus: Mars dracu de aici de boschetar ti_as rupe capu și ți le-as pune la cur. Ba friere dacă ești smecher scrie - mi în privat și ne vedem fata în fata prostule și ai sa vezi atunci dacă mai scoți tu un cuvânt aici la fetele astea ai sa faci jurământ! Esti prea incult si prost crescut prietene...se vede de la o posta...daca iti da baiatul ala adresa unde sa va vedeti esti atat de limitat ca nu reusesti sa ajungi acolo :)))) vai de tine! 1
bodostanca Reputație: 21 Postat Iulie 23, 2021 Postat Iulie 23, 2021 Acum 9 ore, 123456789p a spus: Capu tău e previzibil vad la fel și mintea pe care ți-ai dori sa o ai! Nu are rost îmi bag de noapte bună pula în gura ta și gata am încheiat fraiere 😅 Nu are rost de fiecare data când te prin aici am sa îmi bag pula in gura ta dute la munca încă odată dute la munca! Si inca ma minunez de cat de cretin sa fi sa iti faci un cont cu astfel de nume :))))) si la 9-10 ani cand am dat si eu de internet eram mai dezghetat si creativ decat tine...esti prea prost, nici nu vreau sa ma gandesc ce parola ai pus la contul asta =)))))))))))))
add Reputație: 451 Postat Iulie 23, 2021 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Iulie 23, 2021 @pisicuts Putem muta threadul asta la discutii generale, te rog? E plin de caterinca si nici o recenzie. Eventual si titlul schimbat in "fraierii plictisiti din Timisoara se pot injura in voie aici" 1
Cozonac7 Reputație: 7854 Postat Iulie 23, 2021 Telefon: Fără credit Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi Telefon: Fără credit Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi Postat Iulie 23, 2021 Eu propun să fie mutat topicul la Top! Fătuca asta @sarrah are un potențial... la fel cum au unele cartele trafic de internet. Adică nelimitat 🤗 2 1
123456789p Reputație: 6 Postat Iulie 23, 2021 Postat Iulie 23, 2021 Acum 15 ore, Lucas0 a spus: Nu imi pot explica cum de ai evadat din jungla. Sau tu ai evadat de la gradina zoologica? Tre sa te prinda astia din nou ca ai aterizat intr-o lume pe care nu o intelegi. Nici lumea nu te intelege pe tine. Dar nu tu esti de vina, ci mamica ta. Sau poate nici ea ca te-a facut dintr-o grseala si nu te-a vrut. Defapt mamica ta fiindca nu te-a vrut atunci nici nu ti-a dat atentie si te-a iubit. Nu ti-a dat atentie ca nu te-a trimis la scoala ca sa inveti macar sa scri, sa citesti si sa te comporti civilizaat daca totusi deschizi (sau mai bine zis scri) gura aia care-ti pute. Mai frumos este ala din poza de profil decât tine cred și mai inteligent. Ești prost cu diploma!
123456789p Reputație: 6 Postat Iulie 23, 2021 Postat Iulie 23, 2021 Acum 59 minute, Cozonac7 a spus: Eu propun să fie mutat topicul la Top! Fătuca asta @sarrah are un potențial... la fel cum au unele cartele trafic de internet. Adică nelimitat 🤗 Ha ha ha ce dume proaste ai cozonac cu rahat 😅🤣🤣🤣🤣
123456789p Reputație: 6 Postat Iulie 23, 2021 Postat Iulie 23, 2021 Shoby233 am uitat sa specific ești și tu un prost mai mic printre prostii ăștia mari! Dar tu ești prost cu diploma, ești printe premianții ăștia! Cu dedicație pentru retardatu asta de shobyca care comentează și el din când în când săracu de el. Dacă îl întrebi pe ce planeta este nici nu știe săracu de el.
sarrah Reputație: 1934 Postat Iulie 23, 2021 Oras:Brașov Oras:Brașov Autor Postat Iulie 23, 2021 Ntz, ntz, ntz 🤔 1 1
Cozonac7 Reputație: 7854 Postat Iulie 23, 2021 Telefon: Fără credit Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi Telefon: Fără credit Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi Postat Iulie 23, 2021 1 hour ago, sarrah said: Ntz, ntz, ntz 🤔 Hai că m-am sucit 😂 Sarrah, drăguțo (vreau să cred că nu ești urâtă)... 🥰 Spune-mi te rog frumos când preconizezi că vei ajunge în frumosul nostru oraș de pe malul Begăi?? Vreau să facem dragoste cu năbădăi... Să te iubesc cum nu am iubit Pă nimeni alta!! 😍 Numa' să nu dureze o veJnicie, că eu nu aștept după tine! Aștept un semn cât mai repejor de la tine 😜 Pupi pupi pupi 😘😘😘 1
sarrah Reputație: 1934 Postat Iulie 23, 2021 Oras:Brașov Oras:Brașov Autor Postat Iulie 23, 2021 Ajung miercuri sau joi 1 2
Cozonac7 Reputație: 7854 Postat Iulie 23, 2021 Telefon: Fără credit Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi Telefon: Fără credit Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi Postat Iulie 23, 2021 9 minutes ago, sarrah said: Ajung miercuri sau joi Edit: îmi place că ai fost promptă, deci ești receptivă la cerințe 🤭 Miercuri ne iubim și joi facem dragoste... Ce-ți dorești tu, facem cum vreau eu! 😜 1 1
Lucas0 Reputație: -1182 Postat Iulie 23, 2021 Postat Iulie 23, 2021 26 minutes ago, Cozonac7 said: Edit: îmi place că ai fost promptă, deci ești receptivă la cerințe 🤭 Miercuri ne iubim și joi facem dragoste... Ce-ți dorești tu, facem cum vreau eu! 😜 Eh, vezi ca domnisoara a uitat sa iti zica care miercuri si joi din care saptamana si din care luna 😊. 34 minutes ago, sarrah said: Ajung miercuri sau joi Dar daca e vorba de miercurea si joia asta atunci @sarrah, dragut-o, asa mai vi de acasa 🤗. Suna mai fain si altumva acuma.😉😊 Toti baietii asteapta prezenta ta 😄. Asa ca haida, haida, cat mai repede 😋. 2
Lucas0 Reputație: -1182 Postat Iulie 23, 2021 Postat Iulie 23, 2021 58 minutes ago, Lucas0 said: Eh, vezi ca domnisoara a uitat sa iti zica care miercuri si joi din care saptamana si din care luna 😊. Dar daca e vorba de miercurea si joia asta atunci @sarrah, dragut-o, asa mai vi de acasa 🤗. Suna mai fain si altumva acuma.😉😊 Toti baietii asteapta prezenta ta 😄. Asa ca haida, haida, cat mai repede 😋. @sarrah auma mi-ai dat minus fiindca ti-am zis "dragut-o"? 1
123456789p Reputație: 6 Postat Iulie 23, 2021 Postat Iulie 23, 2021 Ba eu am impresia ca, Lucas0, Cozonac cu rahat sunteți niște handicapați de nota 1 cum pula mea pana acum ați balacarit_o pe fata asta aici ați făcut-o în toate felurile acum nu știți cum sa îi dați cu nasu în pizda și o pupați pe aici băii dați-vă cu revenala dracu ca sunteți doi sărăntoci și doi perverși. De ce o chemi acum domnul Cozonac cu rahat pe fata asta la implimbare și acum câteva zile o făceai alături de colegii tai de breazla în toate felurile.???? Deci asta este caracterul vostru niște curve masculine cu doua fete futuva-n guta de poponari și handicapații dracului sa va sau la muie de falși.
123456789p Reputație: 6 Postat Iulie 23, 2021 Postat Iulie 23, 2021 Acum 27 minute, Lucas0 a spus: @sarrah auma mi-ai dat minus fiindca ti-am zis "dragut-o"? Pai prostu pământului ai învățat și tu sa pui ghilimele? Acum este drăguță cu tine pana acum ai dat-o dracu cu tot neamu pai dute-n gatu mati de curva masculina ai cea mai nașpa reputație aici pe acest forum de căcat sa știi 👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎
georos Reputație: 31 Postat Iulie 24, 2021 Oras:TSR Oras:TSR Postat Iulie 24, 2021 5 hours ago, 123456789p said: Pai prostu pământului ai învățat și tu sa pui ghilimele? Acum este drăguță cu tine pana acum ai dat-o dracu cu tot neamu pai dute-n gatu mati de curva masculina ai cea mai nașpa reputație aici pe acest forum de căcat sa știi 👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎 Daca reuseai sa cazi din copac in picioare, aveai o sansa in viata…din pacate ai cazut in cap…c’est la vie!
albertspeer Reputație: 498 Postat Iulie 24, 2021 Oras:Timis Oras:Timis Postat Iulie 24, 2021 Acum 15 ore, Cozonac7 a spus: Edit: îmi place că ai fost promptă, deci ești receptivă la cerințe 🤭 Miercuri ne iubim și joi facem dragoste... Ce-ți dorești tu, facem cum vreau eu! 😜 Si vineri sexut😂
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum