Sari la conținut

Raisaa New Girl 👅❤


Postări Recomandate

  • Telefon: ‪+40 734 430 841‬
  • Oras:București
  • Telefon: ‪+40 734 430 841‬
  • Oras:București

Bună ziua ! 
Locuri disponibile 😘

 

Sex normal ( DOAR PROTEJAT ) in diferite poziții  , ON în funcție de igiena ta 50 lei extra , gfe , cob , sărutări corporale , masaj relaxare , footjob , handjob. 

150 lei - 30 min ( 1 fin )                             

 250 lei - 1h ( 2 fin / 1 fin + masaj )  

Programări pe whatsApp 0734 430 841

Locație: Piața Victoriei 

Link spre comentariu
  • Membru Premium
  • Oras:Pa peste tot unde am "nevoie", si sunt "primit"
  • Oras:Pa peste tot unde am "nevoie", si sunt "primit"

 

 'na seara la lume,

vizitat si eu astazi caprioara...mai bine zis, veveritza😄.

 

Fiind intr-o pana "agravanta" de ferestre de evadare, si vazand ca domnita indica "Piata Victoriei", m-am gandit sa mai stau 30 min in "trafic" in drum spre casa (ma rog, 45' cu parcat/demarat) si sa-mi incerc norocu'. Desi recenzii canci, daca tot e “la noroc”, hai sa ma bag in “necunoscut”.

Am inceput bine - mesaj pe wsp, dimineata, primit OK-ul de disponibilitate rapid, am continuat bine - gasit locshor parcare chiar in buza blocului, si am terminat bine (😂🤪) ajungand acasa chiar la timpul estimat.

Intre "continuat" si "terminat” s-a desfasurat si partea pentru care exista site-ul si topicul....

Indrumat frumos si corect de don'shoara la bloc/scara/interfon/etaj si, odata ajuns, am fost silit s-o transform din "caprioara" in "veveritza"🤣

M-a primit in …na drace ca nu mai stiu :blushing2 ca am ramas pironit pe cat e de delicata, de cum ii luceau ochii de bucuria vederii subsemnatului, si de cat de dezinvolta si “primitoare” era…as zice ca era ca o vrabiutza; dar e mai mare…deci: o “veveritza”

Trecand peste…stat la chat la tigara, apoi trecut la dush (si ea!) si reintalnit in pat…”cosy” (ca patul e intr-un fel de nisha, cu un perete cu rafturi de rigips). Deja spusesem ca “totul protejat” deci trecut la trezirea soldatzelului, cu pupaceli pe subsemnatul (si eu pe ea). Laudat parfumul din dotare, si calarit nitzel Cristi…

Fratilor, cand am simtzit eu cum o pot cuprinde/mangaia pe toata (nush cum sa povestesc….efectiv simtzeam cum imi incape, si cum se “lasa” cuprinsa in brate) soldatzelul era batz!!! Nu-s adeptul skinny, si nici de a merge la “veveritze” jumatate cat mine….dar asta trezeshte “masculul” din mine, se pare. 🤣

Cre’ ca de-aia nu merg la sala…poi ce ma fac, daca radicand greutati sa fac mushchi, si simtind eu cat de “mascul” sunt, mi se ridica shortul/treningul???

Ok….odata (rapid) gogutza apt de preze, pus si…OP. Ghicit (ajutat si eu umpicutz) cum imi place, si dat bataie…pofta, umed,  viteza slow spe moderat, deep (dar cu “sigurantza” de mana la baza, sa nu cumva sa “push”). Doar cu mangaieri, pe oo si imprejurimi. Si-a atins scopul, oricum…

Cum minutarul ceasului avansa, trecut la NP, LOT (n-as fi avut tupeul sa fiu deasupra never-ever).

Ce sa zic…pussy (n-am avut ocazia sa o admir cat e de buzata…conform foto) etansha pe gogutza. Traire maxima, ritm conform celui dorit de subsemnatul (chiar a zis:”..ahaaa…asa iti place…!”), mulata peste mine; io copleshit iar de faptul ca o simteam atat de delicata, “neajutorata” si abandonata  in stransoarea si mangaierea “masculului”, finalizat in cateva minute.….fericit, ca matematicianul, cand zice: q.e.d

Rezumat:

Locatie:….8-9; Piata Victoriei. E ok - garsoniera are si pat bun de nebunii (nu scartzaie neam, si e si “cosy”), si baie curata si dotata, ai si loc de chat cu masutza si fotolii, n-am vazut nici multi vecini curiosi, e si “centrala”…doar ca, desi eu am avut noroc cu parcarea, din experientza stiu ca e greu rau, in zona. Chiar ma gandeam, inainte de a ajunge, ca solutia “ultima” e parcarea aceea de langa Sanador, cu tarifare la 20’; si faceam socotela daca parcarea nu ma va costa maim ult decat veveritza

Raisaaa: 9-10; nu-s deloc adeptul skinny (eu de la slim in sus) dar m-a cucerit. E frumusica la fata, faptul ca e “activa” cand esti acolo,, si zambeshte, glumeshte o face mai “frumoasa”. Parul lung o avantajeaza (era prins “in coada”, dar cre’ ca poti sa o rogi sa-l lase liber) si, desi pozele o ingrasha putin, nu e chiar “ausch*witz” (nu stiu cuvinte premise/nepermise de site)…sanii sunt medii (nu tari, dar nici flasci sa atarne) , poponeatza e numai buna de prins in palme…are forme. Nota nu e numai de cum arata…nu-s capabil. E pentru fizic si pentru “companie”: cum se “mishka” , cum interactioneaza cu tine. E o “veveritza” de 9-10

Atitudine: 10…atat la programare, cat si in timpul ei, n-am nimic de scazut. Fix pe gustul meu. Serioasa, exacta, se-ntinde cu tine si la vorba si la actiune, cauta sa fie pe genul tau….sincer, cred ca daca ai “abonament” se perfectioneaza (sa fie pe calapodul tau) permanent.

Igiena:…10; no comment. Aici, igiena inseamna epilare, in general. Bifat, perfecta….Dar, ajungand si la “igiena”, chiar a facut dush (de fatza cu mine) si inainte, si dupa. Stiu ca unii au probleme, ca le “fura” din timpul alocat. Eu n-am avut si oricum nu s-a pus problema ca depasim 30’, cu dushurile ei.

OP:…8.5…ca sa nu zic 8-9. Ideea e ca il face corect, cu daruire si udatura, cred ca nu prea “deep” (am zis de “inelul” de sigurantza al mainii), fara maini (laba) daca ii spui, fara oprelisti de timp;  dar nu prea se “agita” cu imprejurimile. Mangaieri, unghiutze, strangeri ushoare…cam atat.

Bine, nici eu nu am dat indicatii, ca sa pot spune ca “nu linge/suge” oo-le (sau alte parti, in afara de gogu) sub nicio forma.

NP:…10…aici mi-a placut. LOT-ul a fost cu implicare maxima, pussy ventuza maxima, iar senzatia de a fi “macho” (nu e greu, avand in vedere ca-s de 2 ori cat ea) e sublime.

Cado’: 150/1 fin…cam 30-35 min dtd.

Ma mai “accepta” cateva minute (a zis ca lasa pauza intre…) dar eu daca depasesc nu ma simt bine.

Concluzia: chiar am avut noroc astazi…si sa o aleg, si sa ma programez, si sa ma simt bine. Nu stiu de ce nu are recenzii, Colegii bagabontzi ori nu vor sa impartaseasca din principiu, ori vor sa o tina pentru ei. Ca n-ash crede ca daca n-are dever, ar mai sta pe-aici.

Eu, oricum, am pus-o ca “must” ori de cate ori pot face o mica paiza in drumul spre casa.

🍻

PS Nu mai fitzi panarame si secretosi, si mai scrieti pe-aici...cei ce-ati fost, sau veti merge...

  • Like 7
  • Inimioara 2

Fetelor...sa stiti ca accept si "banii inapoi", daca voi considerati ca nu ati fost in forma, si puteti "mai bine"!!!

Trebuie doar sa-mi propuneti 😂

Promit sa ii folosesc in acelasi scop, la aceeasi "casierie"...poate o fi mai bine, data viitoare😜

Link spre comentariu
  • Telefon: ‪+40 734 430 841‬
  • Oras:București
  • Telefon: ‪+40 734 430 841‬
  • Oras:București

Disponibilă 

Sex normal ( DOAR PROTEJAT ) in diferite poziții  , ON în funcție de igiena ta 50 lei extra , gfe , cob , sărutări corporale , masaj relaxare , footjob , handjob. 

150 lei - 30 min ( 1 fin )                             

 250 lei - 1h ( 2 fin / 1 fin + masaj )  

Programări pe whatsApp 0734 430 841

Locație: Piața Victoriei 

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...