Sari la conținut

Postări Recomandate

Vizitator
Reputație: 0
Acum 2 minute, christiano_29 a spus:

A mai înțepat o careva pe cumatra? 😂

De curiozitate am sunat-o eu pe telefon. Mi-a inchis de 2 ori apoi m-a sunat ea si a inchis. In final mi-a raspuns mi-a zis sa tac si a balmajit ceva de politie, dosare penale, de ”sait”, ca ea nu e curva....etc. Asa ca m-am plictisit de monolog si am inchis eu. Ma alatur parerii celor care zic ca nu e cu toate tiglele pe casa, poate ca preteaza bine, nu stiu, poate ca nu arata rau dar ma cunosc si stiu ca nu am sanse de vreo erctie cu paciente de astea. Eu pass, voua care va incumetati bafta multa!

Link spre comentariu
Vizitator
Acum 14 minute, partygoer a spus:

De curiozitate am sunat-o eu pe telefon. Mi-a inchis de 2 ori apoi m-a sunat ea si a inchis. In final mi-a raspuns mi-a zis sa tac si a balmajit ceva de politie, dosare penale, de ”sait”, ca ea nu e curva....etc. Asa ca m-am plictisit de monolog si am inchis eu. Ma alatur parerii celor care zic ca nu e cu toate tiglele pe casa, poate ca preteaza bine, nu stiu, poate ca nu arata rau dar ma cunosc si stiu ca nu am sanse de vreo erctie cu paciente de astea. Eu pass, voua care va incumetati bafta multa!

Acum ma gandesc ca am citit pe aici ca telefonul e la politie. Sa fi vorbit cu agenta de serviciu care supraveghea telefonul? Oare imi face dosar penal? Dracu ,m-a pus, dau foc la cartela!

Link spre comentariu
  • Oras:Los Angeles
  • Oras:Los Angeles

Vedeti-va de drum fratilor cu nebuna asta. Nu va mai luati dupa dementul de Sclav si povestile lui, mai si declara ca e insurat. Deja pe alt topic un frate credibil a spus ca a luat balanita de la zdreanta asta! Aveti grija cu oral nepro, fk, limbi in pzd si in cur care ati dat.

• Like 1
Link spre comentariu
Vizitator scrisit
On 9/29/2021 at 9:20 AM, laury said:

Vedeti-va de drum fratilor cu nebuna asta. Nu va mai luati dupa dementul de Sclav si povestile lui, mai si declara ca e insurat. Deja pe alt topic un frate credibil a spus ca a luat balanita de la zdreanta asta! Aveti grija cu oral nepro, fk, limbi in pzd si in cur care ati dat.

ce e balanita?

Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Apel telefonic cu respectiva:

Se asteapta sa vii cu ceva de baut si prezervativele tale

Cadoul: la "latitudinea" clientului

Servicii: "sa ne simtim bine impreuna", merge foarte mult pe chimie si te-ar refuza direct la usa daca nu ii place de tine.

• Inimioara 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...