Sari la conținut

Laufhaus KONTAKTHOF "Emma"


Postări Recomandate


  • Oras:Europa
  • Oras:Europa

Emma, româncă  de-a noastră, situata în camera 8 în clădirea menționată, o fata super frumoasă, curata, și nu în ultimul rand prietenoasă. Când am fost la ea prima dată, aveam dubii în privința ei, credeam ca-i genul fast-fuck, dar m-am înșelat, este genul care click-ul* se face instant, care te împrietenești cu ea fără sa vrei! Am optat prima dată pentru jumătate, de ora, și pot spune ca serviciile ei sunt de nota 10, nu comentează  la nimic, poziții care mai de care, chiar m-a învățat o poziție* de-a ei care credeam ca nu-si are rostul, dar m-am înșelat, în timpul serviciilor am cerut și săruturi, care majoritatea le face pe banii extra, în schimb ea acceptat fără nici un cost, GFE-ul oferit este excepțional; 

Am fost pana acuma, la ea de vreo, 3-4 ori de fiecare data am fost mulțumit de tot, am fost și la alte laufhaus-uri, dar, majoritatea sunt pe repede înainte, și pe banii extra pentru anumite servici, a nu se considera reclama, eu încerc doar sa ajut comunitatea noastră din Austria, dacă vreți clipe mai memorabile, Emma este fata perfecta!

Am văzut ca mulți, o recomanda și pe erotikforum(nimofomane al austriecilor) toți au numai recenzi positive despre ea, dacă doriți sa o vizitați ce-l mai bine o contactați pe WhatsApp, pentru ca ea are clienții mai tot timpul, și cam greu o prinzi!

Un minus ar fi, ca totul face protejat, dar după ce o descoperi prima dată, nu se mai pune problema, ar mai fi mijlocul de transport pentru cei care nu au masina personala, bzk. Liesing nu prea are mijloace directe cum au celelalte bzk.-uri!

Las mai jos, datele ei:

http://www.kontakthof.at/b45c4ab7_a1cd_4e4e_b99e_1a84938d938a.html

https://booksusi.com/hostessen/wien/emma-halloich-bin-emma-eine-.html

Numai bine!

  • Inimioara 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...