Sari la conținut

Vot - Bella Vita, Obsession, Tao sau XXL?


Postări Recomandate

  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Salutari baieti,

Sunt un vizitator vechi, dar un utilizator nou, la prima postare.

As vrea sa supun la un vot? Ce recomandati intre cele 4 saloane? Eu de astea 4 stiu, mai sunt altele?

Am fost o data acum 2 ani la Tao si la Obsession, dar a fost mediocru, rau de tot. La Tao era o blonda mai plinuta, 30+ care a facut o treaba ok, dar s-a grabit. La Obsession, era o blonda de 18-20 de ani, corp excelent, dar care mi-a facut o laba grabita.

Sunt curios ce recomandati si votati voi.

Mersi si pe curand cu o recenzie.

Daddy

  • Like 1
Link spre comentariu
Vizitator jon21
Reputație: 0

Eu am fost de cateva ori doar la Bella vita am fost multumit fete frumoase .

.nu pot sa fac comparatie cu alte saloane..doar la acest salon am fost.

Link spre comentariu

Salut! Am trecut de cateva ori pe la Obsession. Cand aveam un pic de timp, la trecerile prin Oradea, mai faceam cate o vizita. Mai acu 2-3 ani, pot sa zic ca per total impresia era buna, fetele erau OK, per total eram multumit. Cu ultimele 3-4 ocazii..... nu pot sa zic acest lucru. S-a schimbat ceva acolo. Am fost tratat mecanic,.... "terminat" repede,.... per total impresia despre salon e inspre nemultumit. 

 

Link spre comentariu
  • Oras:Oradea
  • Oras:Oradea

Tao mai functioneaza? Mergeam la ei cand aveau sediul in cartier Europa... de cand s-a mutat, o singura data am fost, dar a cam trecut ceva timp.... era tare ca atmosfera, cu oglinda ai pe tavan... daca a fost careva mai recent...si poate impartasi niste impresii...Bafta tovarasi!😉

Link spre comentariu

Eu ce pot sa zic ca la Obsession .... am avut 3 experiente cu minus la rand. Mai de mult era foarte fain acolo... fete faine, atmosfera buna, dar.... in ultima vreme fetele cereau bani si pentru atins sani! ....

Link spre comentariu

Vizitat obsession de pe Decebal de curând. Raspusn prompt,primit din scurt. Pe timp de zi e 120 junatate de ora și 150 ora. Am băgat o ora ca nu era nu stiu ce mare diferență. 

Fete cu sâni mari sau potriviți, curoase toate. Mers în camera, dus și masaj. Relativ banal, câteva frecari de tate pe spate și pe abdomen. Nimic wow. Pentru un cocktail de 100 de lei cica le poți prinde și de crăpătura dintre picioare. Chiar dacă aveam bani, 250 pentru o laba mi.a părut cam mult și am zis pas. Mai ales ca door to door, cu 2 dușuri incluse, a durat vreo 45-50 de minute. 

Noroc ca fata a reușit sa scoată din mine un jet sănătos și puternic și astfel am plecat cu o senzație ok de golire. 

Merita un 150 la ora, dar ora sa fie ora. 

100 extra pentru atinsul pizdei e cam mult. Poate dacă fetele ar merge mai departe, ar face acel "extra mile", s.ar merita niște cocktailuri. Fetele au niște corpuri ok în care ți.ar place sa împingi sau măcar sa dai o mumu intre 2 frecții. 

Poate ca se poate cu clienții fideli sau în deplasări. Nu știu, doar dau cu părerea. Ma îndoiesc ca niște tipe specializate în masaj cu laba or fi ceva sfinte.

De revenit? 50-50, poate în caz de presiune mare și doar în lipsa de fete ca lumea prin oras. Decat sa fut o stoarfa la fast fuck, mai bine un masaj. Dar în locul vreunei fete calde de la top? În niciun caz.

Respect

  • Like 3
  • Mersi 2
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...