Sari la conținut

Melania (Doua studente super sexy) 0736125815


Postări Recomandate

  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

                   Buna! 

   

                   Sunt Melania,din anuntul "Doua studente super sexy" (https://nimfomane.com/forum/topic/17781-doua-studente-super-sexy-0737648890/ ). 

               

                   In incercarea de a fi pe placul tuturor eu si Diana am facut cateva modificari,una dintre ele e aceea  ca de acum vom avea numere individuale, numarul meu fiind: 0736125815

 

                   Serviciile mele sunt:

- normal protejat

- oral (protejat sau neprotejat), in functie de igiena clientului 

- finalizare orala, faciala sau pe corp

- anal protejat, in functie de dimensiuni (+50 RON)

- accept cunnilingus, in functie de client 

- sarut clientii care imi plac 

- DT in functie de dimensiuni

 

                   Noile tarife: 100L/fin (45 de minute door to door), 150L/2 fin (80 de minute door to door).  Pentru anal se adauga 50 RON la fiecare dintre tarife

 

                  Noi tocmai ne-am schimbat locatia si din aceasta cauza nu am putut sa onoram toate apelurile sau sa raspundem la toate mesajele.Va multumesc pentru intelegere si imi cer scuze fata de cei carora nu am putut sa le raspund la telefon.  :wub

 
                  Pentru a nu se mai crea confuzii,acestea sunt pozele mele:
 
 
post-105340-0-22444600-1389047750_thumb.jpg
post-105340-0-60226900-1389047763_thumb.jpg
post-105340-0-62990000-1389047783_thumb.jpg
  • Like 10
Link spre comentariu
  • Oras:Capitala
  • Oras:Capitala

Am fost la Melania. E OK!

 

Locatia va fi schimbata (din nou) zilele astea, nu mai detaliez. Desi nimerisem cam departe si nu reuseam sa o localizez, a fost calma, nu s-a enervat, mi-a dat detalii cu grija. A... programarea facuta cu 1h inainte a fost respectata fara probleme. Ulterior am vazut si agenda cu programarile pe birou. Nota 10.

 

Melania: nu e chiar miniona, cam pe la 1,60m - 1,65m, in jur de 50kg. M-a primit in desuul din poze, un singur regret am, ca nu era in pantofi cui, ci in papucei, ramane pe data viitoare. Ochii sunt verzi, sanii feciorelnici sunt extraordinari, nr 2, plini, rozalii, un deliciu, la fata nu este rapitor de frumoasa, e ok, dantura alba, dintii din fata nu sunt perfect aliniati, dar asta nu m-a impiedicat deloc sa ma sarut frantuzeste. A... e misto ca FK-ul il initiaza chiar Melania, o surpriza placuta tare de tot lucrul asta. De fapt cu el incepe ea actiunea. Asa ca aveti de grija ! GFE 10

Actiunea: A trebui sa ma evacuez rapido, n-apucasem sa intru bine, ca radarul a inceput sa imi inroseasca telu. Si am inspiratia de moment, mare dom'le, asa cum eram incaltat si imbracat, pe canapea ii propun Melaniei unu' "scurt", pe loc fara alte "preparatii"! Si n-apuc sa termin bine ca asta mica era cu limba in gatul meu si cu manutele in pantalonii mei. Cred ca o singura data mai trecusem prin asa experienta. Si cum stattea asa in lateral incepe fata treaba. Sus, jos, fara manute!!! de mi se proptea in omuletu' ei. Si desi nu era DT, cui dracu ii mai pasa cand te sge o caprioara cu sarg si abnegatie. Imi zic hai ca e loc de mai mult, ce dracu! Ma ridic in picioare si cu pantalonii in vine ii dau iar de lucru. Si dai, si dai de nu mai rezistam. N-apuc sa articulez decat un Vineee!! Si Melania ma mulgea de parca eram pe linia tehnologica la aparatele alea automate de la Viata satului. Si nu se mai oprea! Ma asteptam sa fuga dintr-un moment in altul, dar ea nimic. A papat tot si cu asta basta. Minunat. M-am sters repede, mi-am ridicat pantslonii si dus am fost.

 

Halatu: 100.

NOTA generala 9,5. As putea spune: geniala fata asta! Prietenii stiu de ce!

  • Like 20
Link spre comentariu
  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti

Salutare baieti!

 

Marti, parca, am fost la dra in cauza, Melania.

Am facut programarea cu o zi inainte prin sms cu confirmare in ziua respectiva.

 

Locatia - ok - nu o mai recenzez, intre timp s-au mutat, era ultima lor zi acolo.

Dupa un mic chat si o invitatie la un suc /apa am trecut catre camera obscura.

Am cerut un prosop pentru a merge la dus - am fugit repejor la dus - apoi inapoi in camera .

Nu am mai povestit ca fata ma astepta doar in chilotei ....ceea ce nu prea mi-a placut . Diana era insa intr-o fustitia ceva...nu m-am uitat prea bine. Recunosc ca nu am spus in avans ce mi-ar placea. Asadar...dupa ce m-am intors de la dus am trecut la o mica actiune, un FK de sculat din mortii ...apoi trecut la actiune in pat. Are un corp frumos, daca asa cum spun unii pe aici la fata nu e zana, sunt de acord cu ei, dar nici o urata nu e.  Sanii sunt de top 10, foarte frumosi cu iste sfarcuri perfecte, nu mi-as mai lua mana de pe asa pereche de sani.... am ajuns si la pasarica curata care mi-a placut foarte mult....

Ce sa va zic, nu intru in detalii prea multe ca nu isi au sensul - fata merita incercata - are un corp frumos o pasarica frumoasa si niste sani inediti . Totusi eu nu am facut acel click cu ea, nu s-a produs chimia aia intre noi despre care vorbiti voi pe aici, chiar daca am terminat de doua ori...a doua oara ori terminam rapid ori nu mai terminam ca se culca giguta, am preferat sa termin rapid.

De obicei la al doilea numar dureaza mai mult - dar pt. ca nu am fost in largul meu nu stiam ce ar putea fi mai rusinos sa cada la datorie sau sa termin prea repede :)) ; concentrat sa il tin pe goguta in picioare am terminat numaidecat :) .

Note:

ORAL: 8.5 - poate chiar 9 pt. insistentele ei

NORMAL: 9 - e ok

GFE: 9 -  a incercat tot posibilul sa creasca GFE - doar ca nu am fost pe aceasi unda cu ea. A fost chiar ok fata...dar .....nu ne potrivim :)

Nota generala : 9

 

Concluzie - Mergeti si vizitati!

  • Like 12
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Daca tot nu ti telefonul deschis (eventual sa si raspunzi la el), ar fi frumos sa iti scoti casuta vocala .... nu de alta dar nu te costa nimic si nici pe noi nu ne va mai costa sa aflam daca raspunzi sau nu.

de acord

Link spre comentariu
Vizitator j kryzis
Reputație: 0

De vre-o saptamana am ajuns si eu pe la Melania.

 

Locatia era la Dristor, vis-a-vis de Mega Image pe Camil Ressu. Am inteles ca s-a mutat intre timp si a ramas locatia Dianei.

 

Melania e o fata frumoasa, slim, aproximez cam 1.65 m, roscata, moldoveanca. M-a asteptat doar in chilotei.

Pe tot parcursul intalnirii a fost atenta cu mine, foarte lipicioasa si deschisa la discutii.

Primul numar l-am luat incet, cu saruturi si mangaieri, un oral bun, neprotejat din partea ei, cu atentie si la alte zone, apoi un oral din partea mea, la care am apreciat ca a reusit sa se relaxeze. Am continuat apoi cu mai multe pozitii, fara mari perversiuni si am finalizat in prezervativ.

 

Pentru ca m-am simtit foarte bine, am rugat-o sa ma mai tina o ora. In principiu actiunea a decurs de aceeasi maniera.

 

Note:

 

Locatie: 9, un apartament obisnuit, nu mi-a atras atentia nimic in particular

Normal: 10

OWO: 10

GFE: 10

FK: da

Atitudine: 10

Halat: cred ca 120 lei ora. Oricum din primul thread am inteles ca si-a modificat tarifele.

Raport calitate-pret: A fost si ramane foarte bun

 

O singura chestie m-a deranjat, faptul ca nu a pus telefoanele pe silentions si au cam tangalit de-a lungul intalnirii. Totusi nu le-a verificat nici macar o data de-a lungul celor 2 ore.

 

Concluzie: O recomand si voi reveni.

 

:hihat

 

 

Link spre comentariu

Pe mine ma enerveaza, nu o mai sun. Poate sa ajunga la top escorte si sa o laude tot forumul, nu mai ma intereseaza. In schimb pe colega ei o sa mai incerc sa o sun pentru ca a avut bunul simt sa isi scoata casuta voacala (sau sa lase telefonul sa sune si sa nu ma taxeze de fiecare data)

  • Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:...in lumea reala
  • Oras:...in lumea reala

Va salut!

 

Ma adresez celor care au vizitat-o pe titulara acestui thread: mai baieti, cat ati insistat pana v-a raspuns fata asta la telefon?

Eu am impresia ca si ea si colega (sau fosta colega) Diana ne (sau ma) cam iau peste picior pentru ca sun de doua saptamani la ele si nu raspunde una.

Multumesc anticipat pentru raspuns!

 

Cordial,

R.

  • Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:anywhere there is paid sex
  • Oras:anywhere there is paid sex

Fufu and Rumburack,

 I visited Diana twice in one week, yesterday the second time, and I will soon post about her. She is very busy, makes appointments even more than one week in advance and normally doesn't want more than a few customers a day. Also she prefers to add few new ones and is happy to repeat with those she already knows. She keeps her phone silent when a customer is in the flat and she doesn't answer a call even if you are there, see the phone flashing and give her "permission" to answer. I got my first appointment by sending her a sms. Maybe you can try also the pm of the forum.

About Melania, if I understood right she said that they split up and that probably she quit, at least for the moment, they are not in touch

  • Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:Inside yoU
  • Oras:Inside yoU

salutare, din cate stiu eu, Melania nu prea mai e disponibila dupa separarea de Diana, motiv pentru care cel putin pentru o perioada nu va mai fi de gasit la telefon, probabil va anunta ea cand va reveni. Referitor la Diana mai multe detalii gasiti pe topicul ei, tocmai si-a schimbat locatia, a fost mai agitata, mai ocupata si de asta nu a raspuns, dar ea cu siguranta e inca activa si e de gasit. poate v-am mai lamurit acum... sper

  • Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:si cu ea am sa va FUT
  • Oras:si cu ea am sa va FUT

post-107434-0-05456800-1391214385_thumb.jpg

 

salutare, din cate stiu eu, Melania nu prea mai e disponibila dupa separarea de Diana, motiv pentru care cel putin pentru o perioada nu va mai fi de gasit la telefon, probabil va anunta ea cand va reveni. Referitor la Diana mai multe detalii gasiti pe topicul ei, tocmai si-a schimbat locatia, a fost mai agitata, mai ocupata si de asta nu a raspuns, dar ea cu siguranta e inca activa si e de gasit. poate v-am mai lamurit acum... sper

 

Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Buna si bine v-am regasit <3

 

Dupa cum stiti deja eu si Diana ne-am "despartit".

 

Imi cer scuze fata de toti cei care au incercat zadarnic sa i-a legatura cu mine in aceasta perioada,in care am hotarat sa stau "pe bara" ,din motive personale. :D

 

Trecand peste lucrurile acestea vreau sa va anunt ca incepand de maine imi reincep activitatea.Programul meu o sa fie zilnic intre orele 12:00-23:00 ,locatia e la dristor,iar serviciile si tarifele raman aceleasi.

 

Maine ma puteti gasi la telefon,pentru programari,incepand cu ora 10.

 

Va pup si va doresc o noapte cat mai erecta! ;-) <3< <3

  • Like 5
Link spre comentariu

Melania este o super tipa, sunt foarte incantat ca am cunoscut-o.Am fost azi la dupa 2 la ea.

 

Locatia e la dristor cu un pat mare si confortabil si o oglinda laterala de mare frumusete. Fata este o tipa timida, frumoasa(nu stiu de ce ziceti voi ca nu e frumoasa la fata, mie chiar mi a placut), si cinstita, vrea sa te faca sa te simti bine. 

 

Actiunea a inceput cu un oral foarte pasional facut de ea, la care eu m am simtit atat de bine incat a 2 a oara , n am mai vrut si altceva , urmat de un normal pe la spate intr-o parte, cu fata la oglinda, pozitie in care am si finalizat dupa vreo 5 min cred:d. Al 2 lea numar a fost un oral superb, absolut superb, si pentru asta ii multumesc. Cred ca in viitorul nu fiarte indepartat o sa ajunga in top escorte. Mi a placut foarte mult de ea.

 

Sper ca datile viitoare sa am si eu parte de mai mult gfe de la ea, ca ziceti voi ca e pupacioasa si lipicoasa, cu mine n a fost asa, si banuiesc de ce, ea stie la ce ma refer, dar cu timpu poate se va obisnui cu mine, se va relaxa,si voi avea parte si eu de fk si tot tacamu, daca nu eu oricum o sa ma mai duc la ea:d.

 

Note:

fizic:10 , chiar e frumusica si la fata si la tot

oral: 10 pentru mine, dupa standardele dfe pe forum cred ca e de 8 asa, dar pentru cum se comporta la finalizarea e de 10

normal: am facut prea putin ca sa pot nota dar e placuta, e stramta si se implica

  • Like 5
Link spre comentariu

Un singur cuvant: nesimtita!

O sun azi pe la ora 17 , vb una alta si stabilim o programare pt ora 20. 

La 19:55 eram la Mega Image din Dristor, sun si suprizaaa nu-mi raspunde. Mai astept 5 min si incerc iar, acelasi rezultat. Dau sms , nimic.Si uite asa am tot sunat pana pe la 20:30 fara vreun raspuns din parte ei.

Recomand celor care vor sa faca drumuri aiurea prin Bucuresti.

  • Like 4
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

   Am fost si eu azi la Mely. Am sunat-o pe la 10:30 si programarea care am facut-o la 18:00 a fost respectata.

 

Despre Mely ce sa va zic... O fata foarta draguta. M-a asteptat in body-ul din poza. Am fumat o tigare, am discutat putin si apoi eu am inceput sa ma plimb prin apartament ca la mine acasa(dus/dormitor/sufragerie). Am vazut ca se uita un pic ciudat la mine si mi-am cerut scuze. I-am explicat ca pe fost ei colega am vizitat-o de numeroase ori cand activau in aceeasi locatie.

 

Actiunea a decurs cam asa: dupa ce am iesit de la dus, Mely s-a agatat de gatul meu si a inceput sa ma sarute. Am inbratisat-o si am tras-o cat mai aproape de trupul meu. Mai strangeam o ţaţa, o buca, apoi i-am spus sa ramana in piciare si sa se intoarca cu spatele la mine. Astfel am putu sa-i admir funduletul si sa ma joc cu pasarica ei. Oralul a fost bun, dar cam soft pentru stilul meu. Dupa ce am primit balonas, am pus-o caprita. M-a exctitat foarte mult imaginea sanilor ei care se zbenguiau in timp ce pompam in ea. Mare + pentru fetele care au oglinda in dormitor. Simtind ca se apropie momentul, am rugat-o sa ma termine la oral. In lipsa unui ritm mai energic, nu am reusit sa finalizez. Asa ca am mai cerut un balonas si am trecut iar la pozitia mea preferata. Dupa inca vreo 5-10 min am bufnit in preze.

 

Dus/tigari/etc si ne-am apucat de nr 2.

 

A 2-a finalizare a decurs similar cu prima. Insa am schimbat mai multe pozitii si am observat ceva mai multa energie la oral.

 

Note:

 

Locatie: 10 Dristor, loc de parcare mereu liber si aproape de scara. (mic copy paste)

Apartament:9 Curat,modern, baie curata doua geluri de dus, oglinda gigantica in camera, pat confortabil (mic copy paste)

Aspect Escorta: 9 Roscata, atragatoare la chip(fata inocenta), sani nr2.5 foarte placuti cu niste sfarcuri frumoase , inaltime cam 160, fund bine proportionat

Igiena escorta:10 la pasa,dantura si corp - foarte ok,curata si frumos mirositoare

Gfe:8 Usor retrasa/timida. poate este si varsta frageda un factor. mi-a placut ca a preluat initiativa la FK si l=a intretinut.

Oral:8 Cu dus si intors in cazult meu. Mi-a placut la nebunie ca in erectie maxima o baga pe toata in gat. M-a simtit foarte bine si mi-a placut, parca a lipsit ceva totusi. Un pica mai multa agresivitate ar fi fost bestial.

Normal:9 Am simtit-o stramta in ciuda lubrifiantului. Contre usoare, gemete usoare. Data viitoare va trebui sa ma implic si eu mai mult, ca sa renunte la vaselina.

Anal: Nu ma prea pasioneaza. se poate contracost.

FK: Da. L-a cerut si l-a intretinut.

Halatul: 150ron/ 2fin/ 130min cca DtD

 

Eu o sa revin cu siguranta. Va rog sa nu mai speriati fata!

Bafta

  • Like 13
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...