Sari la conținut

Transexuala Sara - 0755154344


Postări Recomandate


Am fost la Sara 0755154344 care este o transexuala siliconata ! Locatia actuala Tirgu Mures ! 

Am optat pentru 30 min la 200 lei !  Are patru anunturi, poze diferite cu acelasi numar ( Sara, Beea, Ladyboy internationala, ..... ) . La corp sa zicem ca ar merge / acceptabila,  sanii  siliconati foarte frumosi dar atitudine fata de client zero+zero ! Fast fuck e putin spus ! A incercat sa indese prezervativul pe ala micu care inca nu era trezit apoi a inceput un oral furibund combinat cu o laba furioasa ! Din cauza atitudinii ei mi-a disparut tot entuziasmul si cheful si am zis sa stam putin sa ne mai mangaiem ca poate o fi mai bine ! I-am spus ca vreau sa stam putin fiindca oricum am platit 30 min si chiar nici nu ma intereseaza daca ma termina sau nu, atunci a spus ca daca nu ma termin sa ma imbrac ca are alta programare ! Timp total petrecut in locatie 15 minute !!!!

 Pacat de silicoanele alea ca nu au o purtatoare care merita ! Mai mult nu merita sa spun, nota generala 2 ( si asta doar pentru ca are silicoane ). 

Nu  inteleg cum naiba aceste specimene nu pot lua exemplu pentru un comportament mai bun de la cele care au recenzii bune pe acest site, ar avea mult mai mult de castigat.  

Cred ca functioneaza pe principiul "are balta peste" sau lasa ca "zece stau la poarta" ! Si se pare ca au dreptate, eu sunt unul dintre prostii care au pus botul la anunt ! Pacat ca aceasta recenzie nu o sa ajute prea mult timp fiindca, cu siguranta isi va schimba numarul si iarasi va prinde alt fraier !

Dar mi-am invatat lectia, nu ma mai duc la niciuna daca nu are cont si recenzii bune pe acest site !

  • Like 3
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...