Sari la conținut

Mihaelaaaa 0761871594


Postări Recomandate

  • Oras:Calea victoriei 97
  • Oras:Calea victoriei 97
Acum 6 ore, crunch a spus:

Interesanta recenzia de mai sus, ca si eu am fost in aceeasi zi si nu am fost la fel de norocos. Ce putin nu la fel de norocos ca data trecuta, in august. Am revenit la Mihaela sperand ca voi avea parte de acelasi tratament de calitate, dar nu am nimerit-o in apele ei. Actiunea a fost in continuare de calitate, dar sub ce stia sa faca in vara. Serviciile sunt aceleasi, ON si NP, fara CIM, teoretic cu FK dar practic mai retinut, dar a marit tariful la ora, acum fiind 150 fin / 300 ora.

Fata a ramas la fel de frumoasa, aceeasi sexy latina, fara a fi vreun fotomodel. Mi se pare ca si-a injectat un pic buzele, pacat, nu cred ca e constienta de frumusetea ei naturala. In fine, fiecare cu gusturile sale. Aceiasi sani frumosi, cu sfarcuri excitabile si curul bombat de brazilianca sexy. N-are 1.80, poate 1.75 pe acolo... Acelasi par lung si frumos, intr-adevar.

Locatia e pe acelasi palier ca data trecuta, curata si modern renovata, un pic mai luminata, cu pat mare de futai si cu o cabina de dus la baie. Prosop curat.

Oralul il poate face deep, dar nu sustinut. Limbile pe oua doar asa, de forma, tot la cererea mea. Nu s-a implicat la fel de intens ca prima oara si la un moment dat a parut usor deranjata ca am vrut sa continue.

La normal se implica frumos, cu priviri si gesturi kinky. De data asta n-a mai acceptat orice pozitie din prima, preferand la primul numar sa stea pe spate, la care mi-am dat drumul extrem de rapid, spre rusinea mea, atat de incitanta e. Al doilea a fost chiar porno. Ii place sa se futa si se fute bine. Dar n-am simtit-o la fel de "obraznicuta" ca data trecuta, cand a fost mai hardcore

La partea de GFE m-a dezamagit cel mai tare. Si fix pentru asta venisem. Fata e in continuare amabila, zambareata si prietenoasa, insa nu am mai simtit-o ca o amanta, ca asta vara. Intre numere ar fi preferat sa stea pe telefon tot vorbind cu cineva, ori sa doarma, iar dupa al doilea numar s-a dus repede sa fumeze si sa mai butoneze telefonul. French kiss-ul, la fel, cam retinut. Adica exista, dar nu mai e deep FK (care "deep FK" e de fapt un pleonasm). Daca asta vara am avut parte de saruturi adanci si pasionale, de data asta degeaba am venit entuziasmat si proaspat igienizat, ca la un moment dat chiar se ferea. M-am simtit destul de aiurea. In fine, a pus-o pe seama oboselii de dupa mancare, dar nu cred ca era doar asta. Pur si simplu am prins-o fara prea mult chef. Si eu lucrez cu clienti, insa indiferent de chef sau oboseala, dau tot ce-i mai bun din mine.

Note actuale:

locatie 9 (ok, curata)

fata 9 (frumoasa, curata si sexy)

oral 7 (in continuare fara CIM, dar in rest are potential, poate si-l valorifica)

normal 9 (tot frumos se fute, dar n-a mai fost cu artificii)

atitudine / comportament 8 (draguta si prietenoasa, dar GFE scazut de data asta)

Sper ca fata sa nu se supere pe mine, am fost cat se poate de obiectiv. Ma bucurasem ca a revenit, presimtind o prietenie de lunga durata. Dar am plecat descumpanit. Poate a fost doar ceva de moment, dar pana sa ajunga in top, cum zice colegul de mai sus, recomandarea mea este sa fie mai atenta la timpul petrecut cu toti clientii, inclusiv cei vechi.

Ciocane tari!

Mulțumesc pentru recenzie ! Nu sunt răutăcioasă dar mai depinde și de persoana .. pup și te mai aștept 😚

Link spre comentariu
  • Oras:Calea victoriei 97
  • Oras:Calea victoriei 97
Acum 53 minute, 71laciport a spus:

Eu am 1.75 si am impresia ca este mai inalta decat mine si asta fara a fi incaltata cu pantofi cu toc. Tu ai mentionat doar extremele slim sau dolofana, este  corpolenta dar tonifiata cu forme foarte bine definite si conturate estimez ca are 68 kg.Pozele postate sunt ale ei si cred ca reflecta intocmai realitatea Mergi si viziteaz o daca nu ti place, urci mai sus un etaj si poate gasesti acolo cv care sa ti fie pe plac.

Dacă vine și sta ca un mutulica și așteaptă sa i pun eu întrebări se uita dubios la mine încerc sa fac conversație și îmi Răspunde cu un simplu “da” “nu” normal ca mi se ia cheful încercând sa i fac pe plac din suflet . ca mentioneaza doar răutățile din capul lui, cree el ca pe mine ma afectează🥳 

  • Inimioara 1
Link spre comentariu
  • Oras:Hell
  • Oras:Hell
8 hours ago, Mihaelaaaaaa said:

Mulțumesc pentru recenzie ! Nu sunt răutăcioasă dar mai depinde și de persoana .. pup și te mai aștept 😚

 

8 hours ago, Mihaelaaaaaa said:

Dacă vine și sta ca un mutulica și așteaptă sa i pun eu întrebări se uita dubios la mine încerc sa fac conversație și îmi Răspunde cu un simplu “da” “nu” normal ca mi se ia cheful încercând sa i fac pe plac din suflet . ca mentioneaza doar răutățile din capul lui, cree el ca pe mine ma afectează🥳 

 

N-am scris nicaieri ca ai fi tu rautacioasa, ci doar despre cheful mai scazut la ultima intalnire, care sper ca a fost temporar. In rest, esti o fata foarte OK.

Cat despre faptul ca ti "se ia cheful incercand sa faci pe plac din suflet", sper ca nu te-ai referit la mine cand ai scris "mutulica", ca am fost ca de obicei, foarte comunicativ.

In fine, gata cu off-topicul. Sa curga recenziile obiective in continuare. 

  • Inimioara 1
Link spre comentariu
  • Oras:Hell
  • Oras:Hell
12 hours ago, giancarlofis said:

salut, multumim ptr recenzie

se poate si o estimare a greutatii?

ca domnii care scriu poezii de dragoste cam evita sa mentioneze daca domnisoara este slim sau dolofana.

la fel au facut si cu colega ei de palier

Estimarea greutatii nu e semnificativa, importanta este constitutia, care sunt proportiile. Si te asigur ca domnisoara arata foarte bine, e sexy si frumoasa si ai intoarce privirea dupa ea pe strada.

  • Like 1
  • Inimioara 2
Link spre comentariu
49 minutes ago, giancarlofis said:

aleluia

a fost greu ?😋

😗

E bine de tot,are carnea foarte tare pe ea,toate sunt la locul lor.Este bine proportionata,nu este deloc skinny,este mai degraba genul brazilianca,fund mare,foarte tare,o ajuta mult si varsta!!!

  • Inimioara 1
Link spre comentariu
  • Oras:Micul Paris
  • Oras:Micul Paris

Salut, colegi!

Tot ieri (duminică), incitat de recenziile atât de entuziaste, am cunoscut-o și eu pe Mihaela - și aș spune că experiența a fost, per total, una pozitivă, deși... nu tocmai în zona mea de confort.

În primul rând, trebuie știut (pentru că, din câte văd, persistă o lipsă de informație în această privință, iar pozele pot fi înșelătoare) că Mihaela este o femeie MARE: înaltă, solidă, umeri lați, bicepși, fund și coapse impresionante... A nu se înțelege că e grasă, în niciun caz BBW, ci, mai degrabă, o sportivă de atletică grea, lăsată de ceva timp. Dar e tânără, carnea e tare și stă bine pe ea, iar sânii mari sunt frumoși și elastici.

La față nu aș zice că este o frumusețe (dar aici intrăm în subiectivism, fiecare poate avea alte gusturi), totuși  proaspătă și plăcută, cumva mai spre genul creol, iar ochii vii, care te privesc deschis și cu oarecare inocență tinerească, îți induc o stare de liniște și bună-dispoziție. Singura "obiecție" este legată de buzele injectate care, cumva, sporesc senzația generală de masivitate, de "opulență" - cred că ar arăta mult mai finuță (cum, dealtfel, s-a dovedit a fi, ca fire) cu buzele naturale.

Cred că se înțelege, până aici, că Mihaela nu este tocmai "ținta" pentru amatorii de fete slim!
Sincer, și pentru mine "apariția" ei a fost destul de șocantă, nu eram pregătit pentru asta și, vreo 2-3 secunde, chiar am cântărit ideea de a-i lăsa o mică despăgubire și a face stânga'mprejur... dar ceva din atitudinea - calmă și prietenoasă - a ei m-a decis să rămân și să accept acest "challenge", de a încerca și o experiență mai ieșită din comun, pentru mine.

Am invitat-o să fumăm o țigară și să ne cunoaștem puțin, ceea ce a apreciat, mărturisindu-mi că urăște să facă mecanic acest job și că simte și ea nevoia de o mică apropiere prealabilă, care să facă firească și plăcută trecerea spre dormitor. Discuția, deși nu foarte lungă, a fost una reconfortantă și amuzantă, iar Mihaela mi s-a părut, așa cum spuneam, a fi o fată finuță, care dorește ca totul să fie bine și (declarat fără falsăpudoare, cu un zâmbet ghiduș) să se soldeze cu extaz de ambele părți :)

"Apropierea prealabilă" odată realizată, a venit și vremea apropierii efective... În patul "de luptă", am descoperit o fată puțin timidă, la început, dar foarte excitabilă și senzuală, pe parcurs. Pielea ei fină și îngrijită este plăcută la atingere, sânii mari - nici tari, dar nici moi, ci exact cum trebuie - sunt odesfătare, iar pisicuța... surprinzător de mică și frumos reactivă la stimuli... lingvistici. Așa că și eu i-am "vorbit" cu nesaț, până am zăpăcit-o de tot ;)

După faza preludiului, sexul a început deosebit de pasional, presărat cu îmbrățișări și serii de FK înfocate (și nu știu dacă acidul hialuronic are vreun rol aici, dar chiar e o plăcere să te săruți cu Mihaela!)... însă, din păcate, nu s-a finalizat cu succesul așteptat.
Aici aș împărți "vina" pe din două - pe de o parte, oboseala mea din ultimul timp (cauzată de o perioadă supra-solicitantă la job, cu muncă inclusiv în weekendul cu pricina!); pe de altă parte, nici Mihaela nu a fost foarte activă, a părut să se "aplatizeze" de la un anumit moment încolo (nu știu dacă din cauză că am insistat eu prea mult la cunni și am epuizat-o, sau dacă nu cumva o fi epuizat-o chiar colegul @71laciport, înaintea mea :)), cert este că nu a venit cu inițiative de a întreține atmosfera cu ceva "piper" (contre, schimbări de postură corporală, propuneri de poziții, etc). Sau poate așa este ea, mai pasivă de fel, nu știu...
Oricum, acțiunea s-a stins prin semi-abandonul lui Kaspi - care, deși nu a plecat chiar de tot la culcare, mi-a semnalat că și-a cam pierdut interesul și nu e cazul să mă mai aștept la rezultate notabile din partea lui...

Între timp, afară se lăsase înserarea, iar noi am orbecăit prin întunericul din interior (Mihaela nu a simțit nevoia să aprindă luminile, și parcă nici eu) până la masa din living, la o țigară. Am vorbit puțin despre forum, apoi am învățat-o cum să-i scrie "șerifului" pentru a-i schimba numărul de telefon din titlul topicului. Mulțumesc pentru reacția rapidă @pisicuts, totuși... e cu 4 în coadă :luxhello

Am plecat de la Mihaela cu sentimente confuze, dar acum, dacă mă gândesc bine, parcă aș mai reveni...
Însă într-o formă mai bună a mea, ca să văd cu adevărat ce poate :P
Și atunci îi voi da și note.

Numai bine și succese tuturor!

  • Like 1
  • Mersi 4
  • Inimioara 2
Link spre comentariu
  • Oras:Calea victoriei 97
  • Oras:Calea victoriei 97
1 oră în urmă, kasparian a spus:

Salut, colegi!

Tot ieri (duminică), incitat de recenziile atât de entuziaste, am cunoscut-o și eu pe Mihaela - și aș spune că experiența a fost, per total, una pozitivă, deși... nu tocmai în zona mea de confort.

În primul rând, trebuie știut (pentru că, din câte văd, persistă o lipsă de informație în această privință, iar pozele pot fi înșelătoare) că Mihaela este o femeie MARE: înaltă, solidă, umeri lați, bicepși, fund și coapse impresionante... A nu se înțelege că e grasă, în niciun caz BBW, ci, mai degrabă, o sportivă de atletică grea, lăsată de ceva timp. Dar e tânără, carnea e tare și stă bine pe ea, iar sânii mari sunt frumoși și elastici.

La față nu aș zice că este o frumusețe (dar aici intrăm în subiectivism, fiecare poate avea alte gusturi), totuși  proaspătă și plăcută, cumva mai spre genul creol, iar ochii vii, care te privesc deschis și cu oarecare inocență tinerească, îți induc o stare de liniște și bună-dispoziție. Singura "obiecție" este legată de buzele injectate care, cumva, sporesc senzația generală de masivitate, de "opulență" - cred că ar arăta mult mai finuță (cum, dealtfel, s-a dovedit a fi, ca fire) cu buzele naturale.

Cred că se înțelege, până aici, că Mihaela nu este tocmai "ținta" pentru amatorii de fete slim!
Sincer, și pentru mine "apariția" ei a fost destul de șocantă, nu eram pregătit pentru asta și, vreo 2-3 secunde, chiar am cântărit ideea de a-i lăsa o mică despăgubire și a face stânga'mprejur... dar ceva din atitudinea - calmă și prietenoasă - a ei m-a decis să rămân și să accept acest "challenge", de a încerca și o experiență mai ieșită din comun, pentru mine.

Am invitat-o să fumăm o țigară și să ne cunoaștem puțin, ceea ce a apreciat, mărturisindu-mi că urăște să facă mecanic acest job și că simte și ea nevoia de o mică apropiere prealabilă, care să facă firească și plăcută trecerea spre dormitor. Discuția, deși nu foarte lungă, a fost una reconfortantă și amuzantă, iar Mihaela mi s-a părut, așa cum spuneam, a fi o fată finuță, care dorește ca totul să fie bine și (declarat fără falsăpudoare, cu un zâmbet ghiduș) să se soldeze cu extaz de ambele părți :)

"Apropierea prealabilă" odată realizată, a venit și vremea apropierii efective... În patul "de luptă", am descoperit o fată puțin timidă, la început, dar foarte excitabilă și senzuală, pe parcurs. Pielea ei fină și îngrijită este plăcută la atingere, sânii mari - nici tari, dar nici moi, ci exact cum trebuie - sunt odesfătare, iar pisicuța... surprinzător de mică și frumos reactivă la stimuli... lingvistici. Așa că și eu i-am "vorbit" cu nesaț, până am zăpăcit-o de tot ;)

După faza preludiului, sexul a început deosebit de pasional, presărat cu îmbrățișări și serii de FK înfocate (și nu știu dacă acidul hialuronic are vreun rol aici, dar chiar e o plăcere să te săruți cu Mihaela!)... însă, din păcate, nu s-a finalizat cu succesul așteptat.
Aici aș împărți "vina" pe din două - pe de o parte, oboseala mea din ultimul timp (cauzată de o perioadă supra-solicitantă la job, cu muncă inclusiv în weekendul cu pricina!); pe de altă parte, nici Mihaela nu a fost foarte activă, a părut să se "aplatizeze" de la un anumit moment încolo (nu știu dacă din cauză că am insistat eu prea mult la cunni și am epuizat-o, sau dacă nu cumva o fi epuizat-o chiar colegul @71laciport, înaintea mea :)), cert este că nu a venit cu inițiative de a întreține atmosfera cu ceva "piper" (contre, schimbări de postură corporală, propuneri de poziții, etc). Sau poate așa este ea, mai pasivă de fel, nu știu...
Oricum, acțiunea s-a stins prin semi-abandonul lui Kaspi - care, deși nu a plecat chiar de tot la culcare, mi-a semnalat că și-a cam pierdut interesul și nu e cazul să mă mai aștept la rezultate notabile din partea lui...

Între timp, afară se lăsase înserarea, iar noi am orbecăit prin întunericul din interior (Mihaela nu a simțit nevoia să aprindă luminile, și parcă nici eu) până la masa din living, la o țigară. Am vorbit puțin despre forum, apoi am învățat-o cum să-i scrie "șerifului" pentru a-i schimba numărul de telefon din titlul topicului. Mulțumesc pentru reacția rapidă @pisicuts, totuși... e cu 4 în coadă :luxhello

Am plecat de la Mihaela cu sentimente confuze, dar acum, dacă mă gândesc bine, parcă aș mai reveni...
Însă într-o formă mai bună a mea, ca să văd cu adevărat ce poate :P
Și atunci îi voi da și note.

Numai bine și succese tuturor!

Mulțumesc pentru recenzie. Te aștept cu drag !😚pupicii

Link spre comentariu

Tocmai ce am plecat de la titulara 

locAtie cea veche de pe victoriei

ea:neschimbata la corp (decât buzele mai mari),in rest același corp frumos cu forme frumoase

ca și acțiune nu stau sa detaliez dar pot sa zic ca a fost super misto,mai pasional și intens!

in concluzie,este de neratat(doar ca e foarte greu de prins) mie mi a luat ceva încercări 

 

  • Inimioara 1
Link spre comentariu
  • Oras:Calea victoriei 97
  • Oras:Calea victoriei 97
Acum 16 ore, dirijor a spus:

Tocmai ce am plecat de la titulara 

locAtie cea veche de pe victoriei

ea:neschimbata la corp (decât buzele mai mari),in rest același corp frumos cu forme frumoase

ca și acțiune nu stau sa detaliez dar pot sa zic ca a fost super misto,mai pasional și intens!

in concluzie,este de neratat(doar ca e foarte greu de prins) mie mi a luat ceva încercări 

 

Mulțumesc pentru recenzie 😚😚😚😚😚😚😚😚

Link spre comentariu
  • Oras:Bucharest
  • Oras:Bucharest
La 08.02.2022 la 15:33, dorududescu a spus:

Imi rasunzi te rog la mesaj?

Numarul cu 689 in coada

 

Om serios, ti-am scris si recenzie anul trecut :)

Merci

 

 

Si mi-a raspuns.

Si am avut parte de un preludiu parca mai misto decat la vizitele anterioare. Mihaela e super-cu-lipici, foarte implicata, face totul cu placere si e extrem de naturala (si nu ma refer aici la botox si gene false, care nu sunt preferatele mele, dar care in cazul ei raman amanunte nesemnificative pe langa ce prezinta in rest).

Intr-adevar pare (si cred ca si e) foarte selectiva, ceea ce inseamna ca e si mai greu de prins. Dar e alegerea ei pe cine (si cand) vrea sa il lase sa ii treaca pragul.

 

In concluzie, pentru mine, una dintre cele mai misto escorte pe care le-am cunoscut.

  • Like 1
  • Inimioara 1
Link spre comentariu
  • Oras:Calea victoriei 97
  • Oras:Calea victoriei 97
1 oră în urmă, dorududescu a spus:

Si mi-a raspuns.

Si am avut parte de un preludiu parca mai misto decat la vizitele anterioare. Mihaela e super-cu-lipici, foarte implicata, face totul cu placere si e extrem de naturala (si nu ma refer aici la botox si gene false, care nu sunt preferatele mele, dar care in cazul ei raman amanunte nesemnificative pe langa ce prezinta in rest).

Intr-adevar pare (si cred ca si e) foarte selectiva, ceea ce inseamna ca e si mai greu de prins. Dar e alegerea ei pe cine (si cand) vrea sa il lase sa ii treaca pragul.

 

In concluzie, pentru mine, una dintre cele mai misto escorte pe care le-am cunoscut.

Mulțumesc pentru recenzie 😚😚😚😚😚😚😚😚

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...