stronek Reputație: 148 Postat Septembrie 11 Oras:Romania Oras:Romania Postat Septembrie 11 Acum 21 ore, Calaretul19 a spus: Nu A scris colegul ,clar,mai sus -2 zile In viitor hai sa ne uităm și să citim ce e pe aici Ok? O zi bună Nu ma certa Nu a zis nimeni ca nu a plecat categoric. Doar ca nu raspund de... De aici intrebarea mea, poate la alt confrate ii raspunde. Nu e vorba ca nu am citit. Chiar imi pare rau daca te-am/v-am deranjta.
Calaretul19 Reputație: 1146 Postat Septembrie 12 Oras:Baia Mare Oras:Baia Mare Postat Septembrie 12 La 11.09.2025 la 15:04, stronek a spus: Nu ma certa Nu a zis nimeni ca nu a plecat categoric. Doar ca nu raspund de... De aici intrebarea mea, poate la alt confrate ii raspunde. Nu e vorba ca nu am citit. Chiar imi pare rau daca te-am/v-am deranjta. Nu te-am certat și nu m-ai deranjat Altfel nu îți răspundeam Doar ți-am dat un sfat
Calaretul19 Reputație: 1146 Postat Octombrie 1 Oras:Baia Mare Oras:Baia Mare Postat Octombrie 1 Vineri dimineața își începe fata activitatea la noi Stă doar 3 zile 1
Bogdanju Reputație: -20 Postat Octombrie 5 Postat Octombrie 5 Pot sa zic ca mi-a stârnit interesul cu unele recenzii de aici dar pot sa zic ca am înțeles pentru prima data o vorba din bătrâni "ia trecut vremea ca la păstăi". Dar fiecare cu preferințele sale. 4
Calaretul19 Reputație: 1146 Postat Octombrie 6 Oras:Baia Mare Oras:Baia Mare Postat Octombrie 6 Acum 16 ore, Bogdanju a spus: Pot sa zic ca mi-a stârnit interesul cu unele recenzii de aici dar pot sa zic ca am înțeles pentru prima data o vorba din bătrâni "ia trecut vremea ca la păstăi". Dar fiecare cu preferințele sale. Pot sa zic că doar vorbești,,din bătrâni"! Sau ai fost la ea sa vezi cât e de ,, trecută "?
Bogdanju Reputație: -20 Postat Octombrie 6 Postat Octombrie 6 Acum 28 minute, Calaretul19 a spus: Pot sa zic că doar vorbești,,din bătrâni"! Sau ai fost la ea sa vezi cât e de ,, trecută "? Normal ca am fost altfel de unde știam 1 1
.bentley. Reputație: 136 Postat Octombrie 6 Telefon: 0743810519 Oras:Baia mare Telefon: 0743810519 Oras:Baia mare Postat Octombrie 6 Am vizitat si eu titulara acestui topic si am doar cuvinte de lauda. detalii despre actiune nu si au rostul ON 10 cu atentie peste tot np 9 ap 10 de revenit ,cu siguranta eventual si abonament 2
rolly2025 Reputație: 4 Postat Octombrie 7 Oras:Baia Mare Oras:Baia Mare Postat Octombrie 7 La 05.10.2025 la 19:59, Bogdanju a spus: Pot sa zic ca mi-a stârnit interesul cu unele recenzii de aici dar pot sa zic ca am înțeles pentru prima data o vorba din bătrâni "ia trecut vremea ca la păstăi". Dar fiecare cu preferințele sale. Buna ziua! Eu merg la fata asta (care este o doamna si jumatate) mereu cand ne vizitează si te înșeli amarnic , nu mai știrbii reputația unui om care e super OK! Ca si fizic arata din ce in ce mai bine de la vizita la vizita iar in rest este o super femeie! 4
Calaretul19 Reputație: 1146 Postat Octombrie 22 Oras:Baia Mare Oras:Baia Mare Postat Octombrie 22 De mâine își începe fata activitatea la noi in oraș! 2
bobjr Reputație: -26 Postat Octombrie 23 Oras:Maramures Oras:Maramures Postat Octombrie 23 Acum 15 ore, Calaretul19 a spus: De mâine își începe fata activitatea la noi in oraș! Bună dimineața, merită vizitată, deoarece te face sa te simți extraordinar și ar servicii de calitate, este o super doamna.....te sărut dulce dragă Andreea..... 2
Calaretul19 Reputație: 1146 Postat Noiembrie 26 Oras:Baia Mare Oras:Baia Mare Postat Noiembrie 26 Începând de mâine,e fetița la noi in Baia Mare 2
raull78 Reputație: 2 Postat Sâmbătă la 11:22 Oras:Baia Mare Oras:Baia Mare Postat Sâmbătă la 11:22 Am fost și eu astăzi la fata asta,ma primit cu zimbet și bună dispoziție, ce pot să spun totul a fost la superlativ,oral 10 normal 10,anal 10 , mergeți cu încredere, mă scuzați dacă am omis ceva este prima mea recenzie La 26.11.2025 la 9:37, Calaretul19 a spus: Începând de mâine,e fetița la noi in Baia Mare 2
adybmw320 Reputație: 43 Postat Duminică la 11:04 Oras:baia mare Oras:baia mare Postat Duminică la 11:04 eu nu reusesc sa dau de ea are ambele numere inchise
raull78 Reputație: 2 Postat Duminică la 11:26 Oras:Baia Mare Oras:Baia Mare Postat Duminică la 11:26 Acum 20 minute, adybmw320 a spus: eu nu reusesc sa dau de ea are ambele numere inchise Ieri cînd am fost la ea a zis că simbătă e ultima zi
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum