Sari la conținut

Unde va plăcut la curve in afară?


Postări Recomandate

  • Oras:Cluj-Napoca
  • Oras:Cluj-Napoca

Și așa cu timpurile acestea grele sau poate in chiar în ciuda lor as vrea sa mă duc și eu într-o sexcursie undeva prin Europa.

Dacă aveți o sugestie as fi recunoscător. 

Am fost la redlight in Amsterdam și la Artemis fkk in Berlin. Fiecare cu farmecul său.

Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Graz, Austria. Mai ieftin si muuult mai bine ca in Viena. Cel putin asa era inainte de pandemie, acum nu mai stiu. Si in niciun caz in sudul Austriei, gen Villach or so... Este prea aprope de Italia (unde prostitutia e interzisa), vin f multi italieni si preturile sunt aberant de mari. Si in Linz este ok, dar nu ca in Graz.

 

Link spre comentariu
  • Oras:Militari Residence
  • Oras:Militari Residence

As recomanda Istanbul foarte mult. Am futut femei din Kenya (foarte frumoasa, fund si tate mari), Asiatice (o coreeanca nu pot sa o uit, petite cu sani mari si oral pro), rusoaice, baieti femboy si pasifi, dominatrix, Americance la excursie care se fut pentru bani de travel etc.

Mai si recomand Hong Kong ul pentru aceeasi chestie, e foarte ieftin pentru ca prostitutia e legala acolo si gasesti chinezoaice la 19 ani care se fut pentru 30$

Berlin si Londra fiind tari internationale, si pe ele pot sa pui pe lista, gasesti de la vietnameze la brazilience (nu tiganci vopsite, alea din brazilia adevarate :)

Link spre comentariu

Singapore, Thailanda și Vietman....ceva deosebit!  Va sfaturi sa va duceți în vacanta acolo....mai ales în Thailanda!dar....singuri! Fără neveste!! Am o poveste minunata în Vietman! Am fost cu câțiva colegi "la specializare" acolo....🤫🤐

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...