bastos01 Reputație: 451 Postat August 22, 2021 Oras:p`aici Oras:p`aici Partajează Postat August 22, 2021 37 minutes ago, foldaj said: Buna! Esti din “brigada” cu Eros si Attraction? Intreb pentru un prieten...ms! 🤔 P.S. pare ca folositi aceeasi tastatura, la care nu functioneaza semnele de punctuatie, in special virgula. 😉 Astea trebuiesc evitate forever. Acum a coborat si eros la nivelul bordelului attraction 2 Link spre comentariu
Carla_Sweet Reputație: 40 Postat August 23, 2021 Autor Partajează Postat August 23, 2021 Cateva clarificari pentru ca mi-ati lasat foarte multe mesaje O sa incerc sa le iau pe rand -imi pare rau ca domnul acela si-a dat drumul foarte repede eu sunt inca la inceput inca invat sa imi aranjez timpul nu am avut intentia sa il finalizez repede dar s-a intamplat probabil el s-a excitat foarte tare la tittyfuck - nu o cunosc pe Aria nu stiu cine este nu sunt ea eu sunt noua in domeniu si in oras - nu am nici o treaba cu saloanele de care spuneti voi - pozele mele sunt reale nu am silicoane sunt sanii mei naturali daca nu ma credeti puteti vedea asta foarte simplu o sa revin cat de curand cu un set nou de poze sa va convingeti Sunt inca la inceput o sa incerc sa tin de cont de tot ce imi transmiteti 1 Link spre comentariu
Maa5fu1.v2 Reputație: 323 Postat August 23, 2021 Oras:Nordului Oras:Nordului Partajează Postat August 23, 2021 1 hour ago, Carla_Sweet said: Cateva r s-a intamplat probabil el s-a excitat foarte tare la tittyfuck Oral si normal faci? Link spre comentariu
laury Reputație: 24071 Postat August 23, 2021 Oras:Los Angeles Oras:Los Angeles Partajează Postat August 23, 2021 Vorbit cu ea, fk nu, cunni nu, oral nu, normal nu, finalizare laba sau futut intre sani. La 100 as fi incercat, dar asa nu! Link spre comentariu
Carla_Sweet Reputație: 40 Postat August 23, 2021 Autor Partajează Postat August 23, 2021 Va invit sa ne cunoastem mai bine sa ne descoperim unul pe celalalt in cel mai placut mod printr-un masaj erotic Sper sa gasesti in mine cea mai buna prietena & sa iti placa atingerea mea Link spre comentariu
andreiutzu5697 Reputație: 75 Postat August 23, 2021 Partajează Postat August 23, 2021 😘😘 1 Link spre comentariu
Carla_Sweet Reputație: 40 Postat August 24, 2021 Autor Partajează Postat August 24, 2021 14 hours ago, andreiutzu5697 said: 😘😘 😘 Link spre comentariu
Carla_Sweet Reputație: 40 Postat August 24, 2021 Autor Partajează Postat August 24, 2021 1 Link spre comentariu
vasile44 Reputație: 1 Postat August 24, 2021 Partajează Postat August 24, 2021 On 8/23/2021 at 10:39 AM, Carla_Sweet said: Cateva clarificari pentru ca mi-ati lasat foarte multe mesaje O sa incerc sa le iau pe rand -imi pare rau ca domnul acela si-a dat drumul foarte repede eu sunt inca la inceput inca invat sa imi aranjez timpul nu am avut intentia sa il finalizez repede dar s-a intamplat probabil el s-a excitat foarte tare la tittyfuck - nu o cunosc pe Aria nu stiu cine este nu sunt ea eu sunt noua in domeniu si in oras - nu am nici o treaba cu saloanele de care spuneti voi - pozele mele sunt reale nu am silicoane sunt sanii mei naturali daca nu ma credeti puteti vedea asta foarte simplu o sa revin cat de curand cu un set nou de poze sa va convingeti Sunt inca la inceput o sa incerc sa tin de cont de tot ce imi transmiteti asa imi doresc si eu una care să mă termine in 5 minute..dar nu gasesc Link spre comentariu
curiositybuc Reputație: 81 Postat August 25, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat August 25, 2021 La ora pot fi 2 fin? Link spre comentariu
incepator2 Reputație: -5 Postat August 25, 2021 Partajează Postat August 25, 2021 La 20.08.2021 la 17:25, Carla_Sweet a spus: Sunt noua in domeniu deci un pic timida Nu am mai facut masaj dar sper sa ma descurc La 22.08.2021 la 20:34, bastos01 a spus: Dupa culoarea parului si tunsoare pare sa fie Aria_u_relax, dupa tate nu prea Nu doar după aspect, ci și după vorbe. Nu ești singuru care crede asta. 1 1 Link spre comentariu
bastos01 Reputație: 451 Postat August 25, 2021 Oras:p`aici Oras:p`aici Partajează Postat August 25, 2021 33 minutes ago, incepator2 said: Nu doar după aspect, ci și după vorbe. Nu ești singuru care crede asta. Paradoxal, coincide si cu disparitia Ariei din peisaj 2 Link spre comentariu
Ghandalf Reputație: 298 Postat August 25, 2021 Partajează Postat August 25, 2021 "imi pare rau ca domnul acela si-a dat drumul foarte repede" Bai cumatra, tu te auzi ce aberatii scoti? Pai eu incep aproape intotdeauna cu masaj erotic. Apoi imi place sa ma relaxez. Deci daca termin in 5 minute, ma dai afara? Du-te tata la guvidu' tau sau fa upgrade-ul la.futut daca vrei banutii astia... Toate rapandulele Este valoroase, Ne lustruiesc sculele Dar e basinoase! @pisicut Motane deblocheaza-mi contul vechi de legionar adevarat ca m-am chinuit mult sa-l fac galben! Apleaca-ti ochiul critic asupra mea si fa dreptate! Nu mai bana valorile ca te bate colegii mei, academicienii! 😀 1 1 Link spre comentariu
Ghandalf Reputație: 298 Postat August 25, 2021 Partajează Postat August 25, 2021 Stai ca am citat o clona proasta. Ma refeream la.stapanul.motan adevarat! Dar nu-l mai citez ca vede el! Link spre comentariu
Carla_Sweet Reputație: 40 Postat August 29, 2021 Autor Partajează Postat August 29, 2021 On 8/25/2021 at 11:29 PM, bastos01 said: Paradoxal, coincide si cu disparitia Ariei din peisaj Dragilor ma confundați nu sunt Aria 😂 este o confuzie Link spre comentariu
Carla_Sweet Reputație: 40 Postat August 29, 2021 Autor Partajează Postat August 29, 2021 On 8/25/2021 at 11:51 PM, Ghandalf said: "imi pare rau ca domnul acela si-a dat drumul foarte repede" Bai cumatra, tu te auzi ce aberatii scoti? Pai eu incep aproape intotdeauna cu masaj erotic. Apoi imi place sa ma relaxez. Deci daca termin in 5 minute, ma dai afara? Du-te tata la guvidu' tau sau fa upgrade-ul la.futut daca vrei banutii astia... Toate rapandulele Este valoroase, Ne lustruiesc sculele Dar e basinoase! @pisicut Motane deblocheaza-mi contul vechi de legionar adevarat ca m-am chinuit mult sa-l fac galben! Apleaca-ti ochiul critic asupra mea si fa dreptate! Nu mai bana valorile ca te bate colegii mei, academicienii! 😀 Da si eu il sustin pe @Ghandalf sa isi recupereze contul vechi sa imi poata lasa recenzie de pe contul "Leg"endar 😘😁😂 @pisicuts help him Link spre comentariu
Carla_Sweet Reputație: 40 Postat August 29, 2021 Autor Partajează Postat August 29, 2021 Dragilor astazi m-am intors in Bucuresti si sunt disponibila Link spre comentariu
Carla_Sweet Reputație: 40 Postat Septembrie 8, 2021 Autor Partajează Postat Septembrie 8, 2021 CARLA Sweet Noua in Oras si Noua in Domeniu iti pot oferi un masaj erotic foarte senzual +40 736 534 428 tel & wp Sunt noua in domeniu deci un pic timida Nu am mai facut masaj dar sper sa ma descurc Sper sa va placa de mine Lucrez doar cu poze reale pozele sunt facute de mine Va astept la mine Am 1.65 cm, 20 ani , forme ideale, un zambet superb, o privire de printesa Cu modul in care ma prezint si ceea ce stiu sa fac ma voi juca cu tine pe parcursul unei sesiuni de masaj Pretul pentru o sedinta de masaj erotic este de 150 lei pana in ora 16:00 & 200 lei dupa Sunt entuziasmata sa va cunosc prima mea zi aici in noua locatie Ma gasiti alaturi de @Aria_U_Relax - in Zona Baneasa 1 Link spre comentariu
Carla_Sweet Reputație: 40 Postat Septembrie 8, 2021 Autor Partajează Postat Septembrie 8, 2021 De astazi @Aria_U_Relax ma invata sa fac masaj mai bine 😍🤗😘 1 Link spre comentariu
Aria_U_Relax Reputație: 226 Postat Septembrie 8, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Septembrie 8, 2021 Yeahh, colega! 🥳 Uhh, so sexy!!! 🤩🤭😋 Vă așteptăm, dragilor! ❤️ 2 Link spre comentariu
Carla_Sweet Reputație: 40 Postat Septembrie 9, 2021 Autor Partajează Postat Septembrie 9, 2021 19 hours ago, Aria_U_Relax said: Yeahh, colega! 🥳 Uhh, so sexy!!! 🤩🤭😋 Vă așteptăm, dragilor! ❤️ Eu am cea mai sexy colega Buna dimineata ☕ 2 Link spre comentariu
Carla_Sweet Reputație: 40 Postat Septembrie 11, 2021 Autor Partajează Postat Septembrie 11, 2021 CARLA Sweet Noua in Oras si Noua in Domeniu iti pot oferi un masaj erotic foarte senzual +40 736 534 428 tel & wp Sunt noua in domeniu deci un pic timida Nu am mai facut masaj dar sper sa ma descurc Sper sa va placa de mine Lucrez doar cu poze reale pozele sunt facute de mine Va astept la mine Am 1.65 cm, 20 ani , forme ideale, un zambet superb, o privire de printesa Cu modul in care ma prezint si ceea ce stiu sa fac ma voi juca cu tine pe parcursul unei sesiuni de masaj Pretul pentru o sedinta de masaj erotic este de 200 lei pentru o ora (dupa ora 18:00 in weekend) Sunt entuziasmata sa va cunosc prima mea zi aici Ma gasiti astazi in zona Universitate - Calea Victoriei - Aproape de Biserica Boteanu La cererea voastra m-am mutat iar in centru sunt exact cum ma vedeti in poze si ma recunoasteti dupa tatuaj Link spre comentariu
Carla_Sweet Reputație: 40 Postat Septembrie 11, 2021 Autor Partajează Postat Septembrie 11, 2021 +40 736 534 428 tel & wp numarul meu personal Link spre comentariu
vijai3517 Reputație: -29 Postat Septembrie 11, 2021 Oras:București Oras:București Partajează Postat Septembrie 11, 2021 REBRANDUIRE ARIA U RELAX - cont nou - s-a vopsit SERVICII MEDIOCRE A întrebat cineva dacă la ora sunt 2 finalizari, se face ca plouă. Face o laba și te da afara 1 1 Link spre comentariu
Carla_Sweet Reputație: 40 Postat Septembrie 11, 2021 Autor Partajează Postat Septembrie 11, 2021 5 minutes ago, vijai3517 said: REBRANDUIRE ARIA U RELAX - cont nou - s-a vopsit SERVICII MEDIOCRE A întrebat cineva dacă la ora sunt 2 finalizari, se face ca plouă. Face o laba și te da afara Probabil nu ma cunosti si nu ai fost niciodata la mine sau la Aria Daca va uitati atent trasaturile corpului sunt diferite si tatuajele total diferite cine ne cunoaste stie va dati seama ca nu suntem una si aceeasi persoana dupa tatuaje Niciodata nu facem asa nici una din noi repet cine a fost stie Link spre comentariu
Postări Recomandate