Sari la conținut

Aryana 0722827371

Postări Recomandate

• cleopatra01 a schimbat titlul în Aryana 0722827371
Vizitator
Reputație: 0

Ceau Timișoara, am revenit în sfârșit... după cum știți, pe mine mă vedeți acum si abia peste 1 an😅 sunteți foarte departe de casa mea, dar ma bucur ca am ajuns😻

whatsapp 0722827371

zona LIPOVEI

Oral p/n 

Normal P

CIM

Extra: annilingus  50+, fk 50+

250-30 minute

450- 1 h

Nu mai enumăr alte chestii că deja mă știți cum lucrez ... pse, gfe bla bla.Sex mișto să fie🤣🤣

programările 2h+ prefer să fie făcute spre seară, nu mai accept ziua. Prefer sa fim liniștiți fără presiunea programului meu de lucru

Confirmare programare înainte cu 1h vă rog. Nu primesc persoane sub 35 ani. 

️Nu fac sex normal cu mărimi mari

Mulțumesc❣️

Link spre comentariu
  • Membru Premium
  • Oras:Republica Timisoara
  • Oras:Republica Timisoara

A fost, tot ce n a fost acu' 2 ani cand am intalnit o pe take ionescu.

Programare imediata, prietenoasa,PREZENTĂ, atitudine corespunzatoare, ofera de adevaratelea ce propune in descriere. Servicii ca pentru sufletul meu,a fost probabil cea mai bine cheltuita suta din ultima vreme. Munceste pt banii pe care ii pretinde, a mai pus de la ea un 10 min peste program, ca sa fiu multumit pe deplin...poate a simtit ca merit😃🤩 Nu mai zic ca intalnirea a fost si terapie curata, fata de muia ce mi am luat o ( pe mana mea) acu' cateva seri😁

• Like 4

dag dal gas!

Link spre comentariu
Acum 1 oră, farafiltre a spus:

A fost, tot ce n a fost acu' 2 ani cand am intalnit o pe take ionescu.

Programare imediata, prietenoasa,PREZENTĂ, atitudine corespunzatoare, ofera de adevaratelea ce propune in descriere. Servicii ca pentru sufletul meu,a fost probabil cea mai bine cheltuita suta din ultima vreme. Munceste pt banii pe care ii pretinde, a mai pus de la ea un 10 min peste program, ca sa fiu multumit pe deplin...poate a simtit ca merit😃🤩 Nu mai zic ca intalnirea a fost si terapie curata, fata de muia ce mi am luat o ( pe mana mea) acu' cateva seri😁

Ai avut cu tarif redus doar o suta??? Sau e greșeală de scriere...

• Haha 2
Link spre comentariu
  • Oras:Timișoara

Confirm  ce zice colegul....ce face fata asta cu gurita ei...rar gasesti sau in ultimul timp nu imi aduc aminte...era si cred ca mai este o tipa pe Torontalului  care facea asa servicii...doar ca este clar alta clasa...varsta...forme....stil.... bani cheltuiti cu cap!!!

Numai bine!

• Like 1
Link spre comentariu

Revizitat Domnisoara cu Codite...

Este  de înțeles  de ce nu are liber...tipa asta provoaca dependenta....ea ca ea dar oralul ei....

Am mers la ea cu ceva ganduri sa o pun de o fantezie...nu are rost sa te gandesti ca poti tu sa iti faci fantezia cu ea...tipa stie exact ce sa iti faca...cum sa iti faca...cand sa accelereze...cand sa faca sa iti dispara cariciu...nu sunt foarte dotat eu dar nici "minusculitatea pamantului".... de la tipa asta nu iti trebuie altceva decat oral...!

Incercat si 2 pozitii de normal ...dupa altele 2 de oral.... si finalizat cu un CIM amețitor!

Platit 250 ron/25-30 minute...draqu stie...cine a stat de ceas!!!

Apropo...pleaca duminica...nu ratati baieti asa ceva!!!

• Like 2
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 1 guest

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...