Danmod Reputație: 134 Postat Aprilie 22 Oras:Argeș Oras:Argeș Partajează Postat Aprilie 22 Acum 5 ore, Irinaaaaa19 a spus: Gustos și dulce , sau vrei o poza si cu a mea ?😂 Nu ar strica! Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 23 Partajează Postat Aprilie 23 Acum 7 ore, Danmod a spus: Nu ar strica! Ati baut apa dupa Tutu baa Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 23 Partajează Postat Aprilie 23 Acum 8 ore, Stealth99 a spus: Ba ej nebun? Nu vezi frate ca încearcă sa ne fure savarina?? Cum sa îl lasam așa? N are ma treaba el,ca e navetist omu' :))) Link spre comentariu
amedeo13 Reputație: 903 Postat Aprilie 23 Oras:Maldive Oras:Maldive Partajează Postat Aprilie 23 Stricati-i topicul fetei....atata va duce capul.....Scuze Irina... 1 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 23 Partajează Postat Aprilie 23 Direct de la jumate m-ai luat cu dissu' ala, esti nebun :)) Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 23 Partajează Postat Aprilie 23 Acum 22 ore, bogdan icx a spus: nah ...poza nu ma incanta, eu vreau in realitate, savarina aia e mai buna ca asta :))) @dthunter Eu gosto mais das savarinas brasileiras, dar sunt si exceptii pentru unele romance, vrei sa te mint ? :))) Ia minte-ma 😅 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 23 Partajează Postat Aprilie 23 da' frumos :)) Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 26 Partajează Postat Aprilie 26 Bună dimineața ☕️ Link spre comentariu
Misuursulet Reputație: 716 Postat Aprilie 26 Oras:Pitesti Oras:Pitesti Partajează Postat Aprilie 26 Acum 20 minute, Irinaaaaa19 a spus: Bună dimineața ☕️ Buna.. 2 Link spre comentariu
SlimShady77 Reputație: 3 Postat Aprilie 26 Oras:Pitesteangeles Oras:Pitesteangeles Partajează Postat Aprilie 26 Foarte frumoasa! ❤️ 1 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 29 Partajează Postat Aprilie 29 Buna!🫶🏼 sunt disponibila. O sa mai fiu pana joi dupa amiaza. Zi frumoasa🌞 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 14 Partajează Postat Mai 14 Buna, sunt disponibila🤗 Link spre comentariu
olteanasu Reputație: 194 Postat Mai 15 Telefon: [email protected] Oras:pitesti Telefon: [email protected] Oras:pitesti Partajează Postat Mai 15 Buna dimineața stimabili futaciosi Luni spre seara am revizuită și eu pe aceasta distinsa căprioară care a revenit la noi in urbe. A fost pt prima dată când am trecut pe la ea după ce și a făcut implantul. Când am ajuns la locație mă aștepta Intr o ținută extrem de sexy,lucru care a dus la o mică explozie în pantaloni, după ce am ajuns in camera și i am admirat noua pereche de sâni, am avut parte de un oral cu mult Deep pot sp că aproape am ajuns la omuleț, acorda atenție și la sateliți, tot ce pot sa sp este că totul a fost super. La normal am inceput cu un dogy după care am continuat cu puțin umeri craci, iar finalizarea a fost plină de glorie in pozitia misionar. Notele: Atitudine - 9 (daca era mai afectuoasa îi dădeam 10) Oral 10-este foarte buna la acest capitol Normal 10-fata chiar te face sa te simți bine și să pleci mulțumit Aspect fizic 9.5-10 chiar - arata foarte bine cu noua schimbare (atât cea de loock cât și cea a silicoane lor. Locație -10 Am plecat cu picioarele tremurand Multumesc pt experiență placuta. 2 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 15 Partajează Postat Mai 15 Acum 1 oră, olteanasu a spus: Buna dimineața stimabili futaciosi Luni spre seara am revizuită și eu pe aceasta distinsa căprioară care a revenit la noi in urbe. A fost pt prima dată când am trecut pe la ea după ce și a făcut implantul. Când am ajuns la locație mă aștepta Intr o ținută extrem de sexy,lucru care a dus la o mică explozie în pantaloni, după ce am ajuns in camera și i am admirat noua pereche de sâni, am avut parte de un oral cu mult Deep pot sp că aproape am ajuns la omuleț, acorda atenție și la sateliți, tot ce pot sa sp este că totul a fost super. La normal am inceput cu un dogy după care am continuat cu puțin umeri craci, iar finalizarea a fost plină de glorie in pozitia misionar. Notele: Atitudine - 9 (daca era mai afectuoasa îi dădeam 10) Oral 10-este foarte buna la acest capitol Normal 10-fata chiar te face sa te simți bine și să pleci mulțumit Aspect fizic 9.5-10 chiar - arata foarte bine cu noua schimbare (atât cea de loock cât și cea a silicoane lor. Locație -10 Am plecat cu picioarele tremurand Multumesc pt experiență placuta. Te pup și îți mulțumesc mult 🫶🏼 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 15 Partajează Postat Mai 15 @Irinaaaaa19 putem să accesam ( stii tu, să îi iubim mai pasional ) frumusețea de sâni sau ne uităm tot la bibelouri; tot pt un prieten întreb, ce sa ii zic ? 😘 Link spre comentariu
ferrary23 Reputație: 23 Postat Mai 15 Telefon: 0724568994 Oras:pitesti Telefon: 0724568994 Oras:pitesti Partajează Postat Mai 15 Zuzi ce faci ? Mai răspundem și noi la tel ?😜😂😂 Link spre comentariu
olteanasu Reputație: 194 Postat Mai 15 Telefon: [email protected] Oras:pitesti Telefon: [email protected] Oras:pitesti Partajează Postat Mai 15 Acum 3 ore, ady400 a spus: @Irinaaaaa19 putem să accesam ( stii tu, să îi iubim mai pasional ) frumusețea de sâni sau ne uităm tot la bibelouri; tot pt un prieten întreb, ce sa ii zic ? 😘 Poți să i atingi dar cu atenție. Probabil trebuie sa mai treacă ceva timp până la momentul atingerii cu simt Link spre comentariu
vali1980xxx Reputație: 34 Postat Mai 15 Oras:Pitesti Oras:Pitesti Partajează Postat Mai 15 La 14.05.2024 la 10:48, Irinaaaaa19 a spus: Buna, sunt disponibila🤗 Va salut stimabililor . Am revizitat și eu pe Irinuca. O prezenta deosebita cu o atitudine de excepție. Domnișoară este de nota 10 la toate capitolele . Am vizitat astăzi pe la amiază la locația bine știut. Ma primit cu un zâmbet și am schimbat câteva vorbe, trecut la un dus dx împrospătare apoi întrat în camera de joaca Am mai schimbat câteva amintiri și am trecut la un 69 de excepție. Am continuat cu poziție mea preferata caprita l care dădea contre serioasa irinuca. L care spre surprinderea mea am terminat în balonas. Fiind prea înfierbântat. Fiind grăbit am mai schimbat câteva vorbe și neam sărutat de rămas bun cu promisiunea ca revin. Chiar e de revenit. Te sărut Irina. 2 Link spre comentariu
Mihai0610 Reputație: 19 Postat Mai 15 Oras:Pitești Oras:Pitești Partajează Postat Mai 15 De ceva vreme vreau sa iti fac si eu o vizita, dar din moment ce orarul imi permite sa ajung doar spre seara, as aprecia sa zici cam pana la cat lucrezi Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 16 Partajează Postat Mai 16 Acum 11 ore, vali1980xxx a spus: Va salut stimabililor . Am revizitat și eu pe Irinuca. O prezenta deosebita cu o atitudine de excepție. Domnișoară este de nota 10 la toate capitolele . Am vizitat astăzi pe la amiază la locația bine știut. Ma primit cu un zâmbet și am schimbat câteva vorbe, trecut la un dus dx împrospătare apoi întrat în camera de joaca Am mai schimbat câteva amintiri și am trecut la un 69 de excepție. Am continuat cu poziție mea preferata caprita l care dădea contre serioasa irinuca. L care spre surprinderea mea am terminat în balonas. Fiind prea înfierbântat. Fiind grăbit am mai schimbat câteva vorbe și neam sărutat de rămas bun cu promisiunea ca revin. Chiar e de revenit. Te sărut Irina. Mulțumesc mult ❤️ te pup si sa ne revedem cu bine ! Link spre comentariu
koorkano Reputație: 0 Postat Mai 17 Partajează Postat Mai 17 Buna ! Mai esti in Pitesti?Am incercat sa dau de tine , dar ai telefonul inchis ! Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 13 Partajează Postat Iunie 13 Bună dimineața ☀️ Sunt dispo💞 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 14 Partajează Postat Iunie 14 Welcome..sau cum :)) Link spre comentariu
vali1980xxx Reputație: 34 Postat Iunie 14 Oras:Pitesti Oras:Pitesti Partajează Postat Iunie 14 Bună frumoaso. De cd nu mai răspunzi la telefon? Link spre comentariu
ferrary23 Reputație: 23 Postat Iunie 15 Telefon: 0724568994 Oras:pitesti Telefon: 0724568994 Oras:pitesti Partajează Postat Iunie 15 Revizitat frumusețea asta de față ! K de obicei aceleași servici super , cu zâmbetul pe buze tot timpul ! 🤗🤗🤗😘Yrina este o dulceață de fată !🤗 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum