Sari la conținut

Irina blonda 0764538772

Vizitator Vladescu86

Postări Recomandate

Vizitator
Reputație: 0
Acum 8 ore, Stealth99 a spus:

Ba ej nebun? Nu vezi frate ca încearcă sa ne fure savarina?? Cum sa îl lasam așa?

N are ma treaba el,ca e navetist omu' :)))

Link spre comentariu
Vizitator
Acum 22 ore, bogdan icx a spus:

nah ...poza nu ma incanta, eu vreau in realitate, savarina aia e mai buna ca asta :)))

@dthunter  Eu gosto mais das savarinas brasileiras, dar sunt si exceptii pentru unele romance, vrei sa te mint ? :)))

Ia minte-ma 😅

Link spre comentariu
Reputație: 194

Buna dimineața stimabili futaciosi

Luni spre seara am revizuită și eu pe aceasta distinsa căprioară care a revenit la noi in urbe. A fost pt prima dată când am trecut pe la ea după ce și a făcut implantul.

Când am ajuns la locație mă aștepta Intr o ținută extrem de sexy,lucru care a dus la o mică explozie în pantaloni, după ce am ajuns in camera și i am admirat noua pereche de sâni, am avut parte de un oral cu mult Deep pot sp că aproape am ajuns la omuleț, acorda atenție și la sateliți,  tot ce pot sa sp este că totul a fost super. 

La normal am inceput cu un dogy după care am continuat cu puțin umeri craci, iar finalizarea a fost plină de glorie in pozitia misionar.

Notele:

Atitudine - 9 (daca era mai afectuoasa îi dădeam 10)

Oral 10-este foarte buna la acest capitol

Normal 10-fata chiar te face sa te simți bine și să pleci mulțumit

Aspect fizic 9.5-10 chiar - arata foarte bine cu noua schimbare (atât cea de loock cât și cea a silicoane lor.

Locație -10 

Am plecat cu picioarele tremurand

Multumesc pt experiență placuta.

• Like 2
Link spre comentariu
Vizitator
Acum 1 oră, olteanasu a spus:

Buna dimineața stimabili futaciosi

Luni spre seara am revizuită și eu pe aceasta distinsa căprioară care a revenit la noi in urbe. A fost pt prima dată când am trecut pe la ea după ce și a făcut implantul.

Când am ajuns la locație mă aștepta Intr o ținută extrem de sexy,lucru care a dus la o mică explozie în pantaloni, după ce am ajuns in camera și i am admirat noua pereche de sâni, am avut parte de un oral cu mult Deep pot sp că aproape am ajuns la omuleț, acorda atenție și la sateliți,  tot ce pot sa sp este că totul a fost super. 

La normal am inceput cu un dogy după care am continuat cu puțin umeri craci, iar finalizarea a fost plină de glorie in pozitia misionar.

Notele:

Atitudine - 9 (daca era mai afectuoasa îi dădeam 10)

Oral 10-este foarte buna la acest capitol

Normal 10-fata chiar te face sa te simți bine și să pleci mulțumit

Aspect fizic 9.5-10 chiar - arata foarte bine cu noua schimbare (atât cea de loock cât și cea a silicoane lor.

Locație -10 

Am plecat cu picioarele tremurand

Multumesc pt experiență placuta.

Te pup și îți mulțumesc mult 🫶🏼

Link spre comentariu
Vizitator

@Irinaaaaa19

putem să accesam ( stii tu, să îi iubim mai pasional ) frumusețea de sâni sau ne uităm tot la  bibelouri; tot pt un prieten întreb, ce sa ii zic ?

😘

Link spre comentariu
Reputație: 194
Acum 3 ore, ady400 a spus:

@Irinaaaaa19

putem să accesam ( stii tu, să îi iubim mai pasional ) frumusețea de sâni sau ne uităm tot la  bibelouri; tot pt un prieten întreb, ce sa ii zic ?

😘

Poți să i atingi dar cu atenție. Probabil trebuie sa mai treacă ceva timp până la momentul atingerii cu simt

Link spre comentariu
  • Oras:Pitesti
  • Oras:Pitesti
La 14.05.2024 la 10:48, Irinaaaaa19 a spus:

Buna, sunt disponibila🤗IMG_7938.jpeg.c5a1fd22cfd503ea9f73794a9a3a65d0.jpeg

Va salut stimabililor . Am revizitat și eu pe Irinuca. O prezenta deosebita cu o atitudine de excepție.  Domnișoară este de nota 10 la toate capitolele . Am vizitat  astăzi pe la amiază la locația bine știut.  Ma primit cu un zâmbet și am schimbat câteva vorbe,  trecut la un dus dx împrospătare apoi întrat în camera de joaca Am mai schimbat câteva amintiri și am trecut la un 69 de excepție.  Am continuat cu poziție mea preferata caprita l care dădea contre serioasa irinuca. L care spre surprinderea mea am terminat în balonas.  Fiind prea înfierbântat.  Fiind grăbit am mai schimbat câteva vorbe și neam sărutat de rămas bun cu promisiunea ca revin. Chiar e de revenit. Te sărut Irina.

• Like 2
Link spre comentariu
Reputație: 19
  • Oras:Pitești
  • Oras:Pitești

De ceva vreme vreau sa iti fac si eu o vizita, dar din moment ce orarul imi permite sa ajung doar spre seara, as aprecia sa zici cam pana la cat lucrezi :)

Link spre comentariu
Vizitator
Acum 11 ore, vali1980xxx a spus:

Va salut stimabililor . Am revizitat și eu pe Irinuca. O prezenta deosebita cu o atitudine de excepție.  Domnișoară este de nota 10 la toate capitolele . Am vizitat  astăzi pe la amiază la locația bine știut.  Ma primit cu un zâmbet și am schimbat câteva vorbe,  trecut la un dus dx împrospătare apoi întrat în camera de joaca Am mai schimbat câteva amintiri și am trecut la un 69 de excepție.  Am continuat cu poziție mea preferata caprita l care dădea contre serioasa irinuca. L care spre surprinderea mea am terminat în balonas.  Fiind prea înfierbântat.  Fiind grăbit am mai schimbat câteva vorbe și neam sărutat de rămas bun cu promisiunea ca revin. Chiar e de revenit. Te sărut Irina.

Mulțumesc mult ❤️ te pup si sa ne revedem cu bine !

Link spre comentariu

• Telefon: 0724568994
  • Oras:pitesti
  • Telefon: 0724568994
  • Oras:pitesti

Revizitat frumusețea asta de față ! K de obicei aceleași servici super , cu zâmbetul pe buze tot timpul ! 🤗🤗🤗😘Yrina este o dulceață de fată !🤗

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...