Sari la conținut

Mira 0728608885


Postări Recomandate

  • Oras:Cluj
  • Oras:Cluj

Pfoai, colegule, m-ai nenorocit. Cred ca raman cu trauma pe viata.

Deci, dupa ce am incercat fara succes la toate cele 5-6 dameze care sunt active pe forum zilele astea, am vazut postarea ta si am zis ca sa incerc, ca nu poate fi asa rau. 

Din start pot sa spun ca nu e aia din poza. Parca ar da sa semene putin, dar a noastra are de la 100 de kg in sus. Totusi, e sub 30 de ani, are niste sani uriasi si sta carnea bine pe ea. Asta, si faptul ca a parut foarte ok la telefon, m-au facut sa raman la o tura. Mai aveam si eu un gand, asa, sa incerc o BBW.

In rest, dezastru. Locatie in spate la Iulius. Apartamanetul, jeg total. Mi-a zis chiar sa nu ma descalt pana ajung in pat. Probabil, sa nu imi distrug sosetele albe. De dus, nici nu s-a pus problema. Am intrebat, dar a zis ca sa mergem in camera. 

In camera, bezna. Am intrebat daca pot sa aprind lumina, a zis ok dar ca ea prefera fara. Acelasi jeg si in camera. A mers pana la bucatarie si cand a venit a stins din nou lumina. Am intrebat iar de ce, a zis ca asa ii place. 

Oral protejat (la cererea mea), cred ca ok dar nici nu pot sa-mi dau seama bine, ca eu aveam alte ganduri in cap: pureci, ciuperci, boli venerice, antrax, ciuma bubonica, de alea. Am reusit o semi erectie cu care am incercat un doggy, dar care s-a terminat rapid.

Peste toate, avea si un usor damf de nespalare. nu grav, dar cand vezi apartamentul si simti si aia, nu ai nici o sansa. 

Am ajuns acasa, am bagat hainele la spalat (ma gandeam sa le ard🙂) si am facut un dus cu apa fierbinte si mult sapun. 

Sunt incepator la astea si poate de aia am ramas asa, dar jegul ala si starea in care era apartamentul......nu-l uit veac.

O vreme cred ca ma las de sportul asta. Oricum, cu publi am terminat pe viata. 

Cost - 150/tura. 

 

  • Like 2
  • Haha 3
  • Inimioara 1
Link spre comentariu
  • Oras:cluj-napoca
  • Oras:cluj-napoca

Pupăza arata bine în poze. Colegu poate ne spui dacă ea este în poze. Dar dacă este asa dezastru în apartament unde nu poți sa faci dus și dacă nici ea nu face atunci nu se merita. Asa este ca o pupăză arata bine pe din afara dar cuibul pute. 

O duminica frumoasa! 

Link spre comentariu

Buna! Tin sa mentionez ca acele fotografii din al doilea anunt imi apartin si nu activez momentan in orasul Cluj. Nu stiu cum arata gagica dar ma gandeam ca este normal sa atentionez si ceilalti membri cu privire a pozelor. 😘

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...