Sari la conținut

Masaj Plaza Militari


Postări Recomandate

  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Crezând că am făcut o descoperire am incercat o pe doamna din anunțul de mai jos.la capitolul masaj nu prea se descurca iar la partea de erotic nici atât...prețul nu se justifica. 

https://www.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/saloane-masaj/anunt/dr-taberei-militari-plazza/i5digf61i0247023ddgh719652gdi870.html

 

  • Like 1
Link spre comentariu

Recunosc ca urmaresc de multa vreme forumul, invatandu-ma minte in atat de multe cazuri in care "m-am riscat" sa merg la vreo dameza care fie nu aparea pe aici, fie, mai rau de atat, m-am dus desi parerile nu erau tocmai pro.

Desi este prima mea recenzie si a trecut mai bine de o luna de cand am vizitat-o pe doamna maseuza, am zis ca trebuie sa imi gasesc timp liber, sper eu, pentru a-i ajuta pe alti confrati sa faca aceeasi greseala ca mine...

 

Cum situatia vis-a-vis de doamna maseuza din acest topic era destul de incerta, cu o singura parere la activ iar in plus, fiind o ora destul de tarzie cand am iesit de la munca iar la telefon nu prea mai raspundea vreo alta potentiala tinta, am zis ca sunt chiar norocos, am sunat-o in jur de 19:30 pentru a face o programare pentru 20 sau 20:15 i-am zis eu, in functie de trafic.

Zis si facut, am mai sunat cand am ajuns in zona, pe lanza Plaza Militari, intrarea in scara chiar opusa cu Lidl. Am urcat la ea iar prima impresie a fost meh chiar spre bleah, poayte daca as fi mers cu gandul si cu o programare pentru futai nici nu as fi ramas sa pierd aiurea banii. Dar eu eram setat pentru un masaj, cu extra senzatii intense ma gandeam eu, dama recomandandu-se ca, citez din anunt "Sunt specializata in multe tipuri de masaj, inclusiv prostatic si te voi scapa de toate tensiunile.", asa ca am ignorat complet aspectul fizic, care personal mi-a creat chiar o usoara repulsie, undeva la 40-45 ani as spune eu, 1,65 si probabil sub 50 kg, insa foarte sfrijita, uscata, slabanoaga si fara forme care sa te atraga (eu personal sunt foarte atras de siluetele skinny, minione), chiar mai rau de atat, avand o fata pe care ai prefera sa puna o masca cat mai mare si sa si-o acopere.

 

I-am inmanat cei 200 de lei (de care ulterior mi-a parut cat se poate de rau, gandindu-ma in ce alte 1000 de moduri ii puteam cheltui mai bine) si m-am dezechipat, apoi urcat frumos pe masa de masaj. Am confirmat cu ea tipul de masaj, i-am spus ca vreau sa incerc cel prostatic, pentru o traire intensa la finalizare. A inceput sa ma unga cu ulei, dar la modul eram mangaiat in timp ce mi se aplica uleiul, absolut nicio urma de masaj in miscarile ei, la cat de sfrijita e, mi-am zis eu, probabil nu mai are vlaga dupa o zi lunga de munca...totul a durat maxim 5 minute si mi-a spus sa ma intorc cu fata in sus...zis si facut, m-am conformat iar ea a inceput sa imi aplice delicat uleiul si pe cealalta parte a corpului ramasa nehidratata. Dupa alte cateva minute, mai putine decat cele 5 petrecute pentru masajul spatelui, a trecut la actiune si s-a concentrat doar pe zona inghinala, acordand atentie soldatului care incepea sa prinda viata si, in acelasi timp, anusului...cum eram eu statut de ceva vreme, actiunea a durat alte maxim 3-5 minute si am finalizat.

Mi-a intins un prosopel suficient de mare incat l-as fi putut considera prosop de fata, in plus, cu serioase urme de uzura si cam aspru dar aia e mi-am zis, ce mai conteaza, ma ud cu apa doar in zona abdomenului, principala afectata de laba trista si imi ajunge sa ma sterg. Dus cat se poate de rapid asadar, alte 2-3 minute si am revenit in zona de actiune, consolandu-ma cu gandul ca macar mai am minim juma de ora din masajul de relaxare...maseuza cea sluta asezata langa masa de masaj, pe un fotoliu, si aproape ca nici nu m-a bagat in seama, concentrata sa traga intens din tigara (un alt minus, nici macar nu te intreaba daca este ok sa fumeze, tinand cont ca pentru nefumatori pe langa ca este una spect neplacut, mai risti si intrebari pe acasa precum, de ce iti miros hainele a fum de tigara?)...imi zice apatica ca pot lasa prosopul pe masa, ca il baga ea la spalat (bine ca nu mi-a trasat mie si sarcina asta sau eventual sa il iau acasa sa il spal si astfel sa fiu obligat sa revin la ea)...eu ii zic, ok, dar continuam masajul, nu-i asa? Usor surprinsa si fara vreun chef, ma intreaba daca vreau sa mai stau la un masaj? In gandul meu...serios?? am dat 200 lei pentru o laba trista, un deget in fund si 20 de minute de "relaxare" cu cea mai hidoasa maseuza de pe piata??? I-am zis ca da, as vrea sa continuam cu uu masaj...Betty cea urata si-a stins tigara si dupa alte maxim 10 minute de mangaieri, m-a anuntat ca gata sedinta. Nici nu am mai avut vreun chef sa pornesc o cearta cu ea, mi-am reunoscut teapa, m-am imbracat si dus am fost...

 

Intr-un mod cat se poate de evident, NU o recomand nimanui, o experienta groaznica si 200 lei dati total degeaba. Totodata, stateam in drum spre casa si faceam niste calcule in urma carora am ajuns la concluzia trista cum ca hidosenia asta cel mai probabil face mai multi bani pe luna din astfel de tepe... si am pus doar asa, la un volum scazut zic eu...200 lei x 3 clienti pe zi x 20 de zile lucratoare pe luna. Insa inspiratia este de partea ei, alegandu-si sa faca doar masaj, pentru ca poate daca ar merge cu gandul la futai, multi dintre clienti nu ar ramane...

 

Recomandare pentru maseuza, daca ajunge cumva sa citeasca acest forum...investeste macar o super mica parte din castiguri si ia-ti o diploma de masaj!

  • Like 4
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...