Sari la conținut

Maria 1988


Postări Recomandate

Mam decis sa deschid acest topic pentru colegele mele ,mare grije fetelor sa nu pățit la fel ,în data de 13 aug am lucrat la hotel ramona și am făcut greșeala vieți, mia venit doi client serioși cu familii asa se zicea la ora 1:30 noaptea și mia cerut un lucru care eu nu fac de obicei nici odată, doar sărăcia ca nu mergea lucru am făcut-o ma rugat sa fac fără, cu gândul ca sunt însurați am gândit ca nu pot păți nimica, doar mam gândit da nu a fost asa ,mia dat 1500 de lei și am început dor o problema nu sau terminat și în 15 au plecat mia dat de bănuit și sa numai întru în multe detalii nr nu le știu sa va las ca am un telefon care nu rămân numerele ceva gen 206 sau 7 la capăt, sa ajung la capăt când am văzut ca nu se termina și ma lăsat bani în momentul ala am făcut a 2 zi analize și miau lăsat cadou aveți grije mare ,fetelor ca nui de joaca eu ma retrag din meserie pentru o greșeală voi sa nu faceți în veci va sfătuiesc 

  • Inimioara 1
Link spre comentariu
  • Oras:Disponibila
  • Oras:Disponibila

Ce credibila ești pt astea, asa ca mine🤔. Dacă tăceai filozoafa rămâneai. Și ca să știi și tu și restul care citesc, în câteva zile, nu are cum sa iti lase un cadou generos cred eu!!! Dar ce rezolvi cu aceasta postare? Ca sa înțelegem și noi!!! Asta dacă vrei bineînțeles. 

  • Like 1
Link spre comentariu
Vizitator
Reputație: 0

Ok, stim ca ... esti fara scoala. M-am priceput. Dar macar incearca in plm sa fii cursiva in ce scrii si nu o mai da de gard cu saracia si altele! Ai facut neprotejat... e riscul tau asumat de tine!  Toate escortele au tentatii si oferte! Toate muncim pentru bani dar nu inseamna ca facem neprotejat si apoi incercam sa dam vina pe altii.

Sub aspect de anonimat, si ca te-ai retras din meserie din 15 august pana acum... nu spune nimic. Era bine de stiut cine esti, sa se fereasca clientii sa de-a la tine!

 

 

Link spre comentariu
Vizitator
Reputație: 0

Am o scarba... viscerala pe scuze de genul asta: 'saracia' le-a impins sa faca neprotejat! E si analfabeta pe langa asta!

Hmm. din 13 pana pe 27 cand a postat... i se arata ceva la un BTS... dar baga aiurea, din top!  Ca a facut analize a doua zi  hehehe!!!! Mai bine spunea cine este ea decat sa o deie in vraja '206 sau 7'  la telefon...   si ce i-a iesit la analize de s-a lasat! 

"miau, miau"!     ( il atentioneaza pe  @pisicuts ? )

"eu ma retrag din meserie pentru o greșeală voi sa nu faceți în veci va sfătuiesc "

 Nu ai toate tiglele pe casa! Adica ne "sfatuiesti" sa stam in meseria asta mult si bine!???

Daca nu ar fi de plans, ar fi comic dar si invers

 

 

 

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...