Sari la conținut

Denisa 0746596317


Postări Recomandate

https://www.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/escorte/anunt/noua-in-oras-fac-si-deplasari/5180d330h09979d9d25i741994gd7e77.html

Va salut

Acum doua zile, avand ceva timp la dispozitie, am spus sa incerc, si eu o mandra din astea care sunt pe la noi si care au anunturi active. Dupa ceva cautari am ales-o pe posesoarea numarului din titlu, Denisa.  Discutia a avut loc initial pe whatsapp, unde fata nu se fereste sa dea detaliile cerute (200 lei ora, oral neprotejat sau protejat, normal protejat, pozitii diverse, cu finalizare corporala). Am reprodus in scris exact ce mi-a detaliat intrun mesaj audio.

Locatia e deasupra la Luca, in centru, compusa din doua camere nedecomandate. Aici am avut surpriza sa mai gasesc o fata blonda, mai slabuta ca Denisa, Anisia sau ceva de genul asta (nu i-am retinut numele).

Denisa m-a intampinat imbracata in costumul ala rosu din poze, costum care ii scoate in evidenta niste forme superbe. Sanii mari, fundul bombat si cu carne tare, epilata, parfumata, aranjata si foarte politicoasa, m-au facut sa decid fara sa ezit sa raman pret de o ora in compania ei.

E exact cea din poze, dovada stau tatuajele de la glezne. E si frumoasa la fata si e posesoarea unei strune de te face sa strigi ca lupul, cand iti face oral.

In afara de faptul ca arata bine si e ingrijita, mi-a placut la ea ca: nu m-a grabit absolut deloc, se pune si te intreaba cum doresti si se conformeaza.

Oralul il face si neprotejat si pot spune ca il face destul de bine , pentru care i-as da un 8

Nu comenteaza la pozitii, nu i-am auzit telefonul (de fapt telefonul sta la colega ei care si preia apelurile, cat Denisa e ocupata si banuiesc eu ca si invers). Nu e adepta FK-ului, dar in rest nu obiecteaza si chiar te saruta ea pe piept si nu numai.  Am experimentat cu ea 3 pozitii (misionar, pe la spate si ea deasupra). Deasupra se misca bine, ba chiar se si joaca cu cucul pe la pasarica, ca sa il mai intarte nitel. Ii place sa se uite in oglinda de la un dresing din camera , in timpul actului. Din spusele ei, am inteles ca se poate intra si cu amandoua fetele, dar nu mi-a specificat pretul. Oricum dupa accent nu e din zona noastra, dovada sta ca mai are si un topic pe la Iasi, pe care o sa-l pun mai jos.

Per total atitudinea fetei si cum arata, mi-a placut, si spun ca e de revizitat garantat.

https://s3.publi24.ro/vertical-ro-f646bd5a/extralarge/20210407/1056/c136663fec678299df89a47b30e490a0.jpg

 

 

https://s3.publi24.ro/vertical-ro-f646bd5a/extralarge/20210407/1055/83b786c1e5e3d0fefd331f2dad429b5f.jpg

  • Like 7
  • Inimioara 1
Link spre comentariu
  • Oras:Galati
  • Oras:Galati

Am vizitat o si eu pe Denisa zilele astea. 

Locatia o are la P uri, in apartament mai are o colega care face munca de call center cand esti cu ea in camera si aceeasi regula se aplica si invers. 

Sunat, ajuns la locație, fata ma asteptat intr un prosop infasurat in jurul corpului, l a dat jos si supriza, tipa este un BBW cu forme frumoase, i am inmanat "amenda" si am inceput actiunea. 

A inceput cu sarutari pe corp, pana jos

Acolo cand a inceput treaba m a intrebat cum doresc(mai tare, mai incec, adanc, etc.), asculta indicații, dar nu prea se baga la sateliti. 

A pus Love Plus ul pe catarg si am inceput diferite pozitii, deasupra se misca bine si la pozitia doggy ai un view frumos daca esti amator. 

Finalizat in balon, nu face CIM sau COF. 

NOTE

ON: 8

NP: 8.5

GFE: 7

PERSONALITATE: 8(e sociabila si vorbește frumos) 

Amenda: 100/200.

De revenit doar daca nu raspund "preferatele" si am nevoie de o gura de aer. 

  • Like 4
  • Inimioara 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...