Sari la conținut

Adelina Hunedoara 0721481705


Postări Recomandate

  • Oras:Prislop
  • Oras:Prislop

https://www.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/escorte/anunt/buna/h1653ghhfdg778e3e096738ff2e0g8d2.html

Dupa cateva beri pe tovarasu il apuca hormonii si cum nu mai puteam merge la Deva a hotarat sa caute ceva pe Hunedoara. Ne fiind foarte multe variante o suna pe domnisoara din anunt, dupa voce parea de etnie, 100 finalizarea, 200 ora, oral normal protejat, locatie profi micro 6...lam sfatuit sa nu mearga dar nu aveam cu cine, asa ca am mers cu el pana acolo si l-am asteptat. Dupa vreo 10 min. coboara, a zis ca pozele nu crede ca sunt ale ei, poate ultima, are tatuaje, este de etnie, tipa nici urata nici frumoasa, sanii lasati si mai mici (nu cum par in poze) mai plinuta, fara forme. A zis ca tipa incerca sa se faca placuta, foarte vorbareata, zambitoare si draguta, dar actiunea in sine a fost mediocra, oral cu ajutorul maini, la normal a puso capra si a vrut so admire un pic mai deaproape cand la lovit un miros neplacut, asa ca nu a stat mult pe ganduri ia bagato si sa terminat cat mai repede posibil 🤣 Era fericit si dezamagit in acelas timp. L-am intrebat de nota ca sa scriu despre ea pe forum a zis ca un 5 cu indulgenta la actiune, la caracter de 9 dar el nu a mers sa ii futa caracterul asa ca nu are importanta 🤣🤣 pentru o evacuare merge daca te-ai saturat de mana 😅 Spor la futut

  • Haha 1
Link spre comentariu

  • Oras:alba
  • Oras:alba
Acum 2 ore, anabolic a spus:

Era buna o recenzie din partea ta, daca ai fost...

Am fost acum ceva timp, dar pentru că nu am primit undă verde, nu i-am făcut topic. La toate fetele la care am fost și nu aveau pagina aici, le-am cerut permisiunea să scriu despre ele. A fost singura de până acum din câte am vizitat, care a spus că nu dorește.

 

La vremea aceea, am lăsat 2-3 rânduri pe un alt topic...

La 08.06.2021 la 10:09, cucubau86 a spus:

În Hunedoara dacă vrei, poți încerca la Raisa. 150 lei tragerea, mi s-a părut ok pe partea profesională...lipsă GFE, comunicare, dar la sex e implicată.  Nu părea interesată de forum, motiv pt care nu i-am deschis topic.

 

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...