Sari la conținut

La tine sau la hotel 0743082978


Postări Recomandate

  • Oras:Constanta
  • Oras:Constanta

Dupa barbie pare sa fie ella :D cel putin asa pare in prima poza postat a de gyo_77, desi sanii nu seamana

 

 post-16970-0-33462000-1389550626.jpgpost-75702-0-71708100-1388416704.jpg

 

 

In concluzie uitandu-ma mai bine la ambele poze parca sa zic ca sunt 2 fete diferite, iar ella reala si blonda este mult mai finuta si mai stilata

Link spre comentariu

cele 2 fete nu au absolut nimic in comun! absolut nimic! ella este inalta, adreea (va asigur ca este numele sub care s-a consacrat) este o miniona! ella are o eleganta distincta, andreea are mai degraba atitudinea unei fete de cartier. ambele au mai lucrat si afara, este poate unul din putinele aspecte care le au in comun. andreea a avut candva locatia pe sucevei, in spatele magazinelor non-stop. este o pustoaica foarte frumoasa, foarte efervescenta, dar te va lua cu smekerie maxima. eu am avut cateva intrevederi cu ea, dar si cu vreo 2-3 din colegele ei de-a lungul timpului. mie intotdeauna mi-a placut fetita asta. a fost la mine de vreo 2 ori, am avut alte dezbateri si discutii, a fost altceva! din poze vad ca andreea s-a mai ingrasat un pic. nu a fost slim niciodata, dar a fost o foarte apetisanta pustoaica nascuta ptr ciuda pulii. cum spuneam, nu au nimic in comun, iar eu niciodata nu voi face comparatii fata de merite intre fete! fiercare fata are ceva unic si distinct al ei, lucru care cam elimina logica unei comparatii. 

  • Like 2
Link spre comentariu

dragi colegi,

 

am sesizat de cateva ori mai recent o oarecare confuzie de nume de utilizator. va rog sa specificati johny, johnny, jonny, sau oricare alta varianta alegeti, dar urmata de initiala "tatalui". adica, johnny.b sau johnny.h! asta ca sa stim si noi cui ii este adresata intrebarea sau solicitarea. va multumesc!

  • Like 3
Link spre comentariu

fata vine si pleaca misterios. azi este in cta maine e altunde. de fiecare data apare cu un nou nr de telefon. trebuie sa nimeresti momentul cu ea. cred ca in prezent are o locatie/domiciliu undeva prin faleza nord. eu nu am mai vorbit cu ea din vara!

  • Like 1
Link spre comentariu

asa este! am vazut-o in oras insotita de o alta fata, bruneta, par lung, sa zicem interesanta. am gasit si un anunt cu ele doua in pozitii ispititoare, insa nu mai retin pe ce publicatie era anuntul. daca il gasesc din nou am sa-l postez!

  • Like 3
Link spre comentariu

Oras: constanta

Telefon: 0756822269

Vizualizari: 581

POZE reale, bruneta dulce foc, ofer momente de neuitat, clipe fierbinti, pline de pasiune si amor. Daca te tenteaza, suna-ma si convinge-te, poze reale si recente, discretie maxima,

Postat la 4.02.2014

 

 

   http://www.ziuaconstanta.ro/images/com_adsmanager/ads/32623a.jpg

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...