Sari la conținut

Ce le ramane damelor de companie dupa ce s-au retras?

Postări Recomandate

• Oras:Vancouver

@xoxo,amigos,am senzatia ca te tragi de siret,pardon pula cu mine

ai grija ca aseara luasem pastila de ras ,astazi nu stiu daca ma i ai norocul sa scapi nefutut in bot,iar cand te fute nea beverlihils se numeste viol

concluzia proasta pula a fost la curu matii cand te-a facut pe tine

hai,zat in mortii matii de oxiur!

Link spre comentariu
  • Oras:Acolo

@xoxo,amigos,am senzatia ca te tragi de siret,pardon pula cu mine

ai grija ca aseara luasem pastila de ras ,astazi nu stiu daca ma i ai norocul sa scapi nefutut in bot,iar cand te fute nea beverlihils se numeste viol

concluzia proasta pula a fost la curu matii cand te-a facut pe tine

hai,zat in mortii matii de oxiur!

pleaca fmm de retard agramat care esti =))

vrei sa-ti pun si tie rochie sa te fut in cuR?

Link spre comentariu

@xoxo pe tine te-a facut mata la betie?ba ,baiatule plimba ursu pe la alte case

faptul ca esti colorat in albastru ,am crezut ca-i ceva de tine,dar observ ca nu esti decat un mare epigon

nu ma astept sa ai doctoratul in comunicare laSNSPA,dar nici macar elementarul bun simt

nu te fute pe tine daca sunt sarac sau nu....salariul in Romania este confidential,cf, art 163 CM,insa pt linistea ta afla ca am 4000 ron net afara de exploatatii forestiere ce-mi aduc aprox 1 mild vechi pe an

eu pe forumul asta nu am deranjat si nu-mi este in caracter sa deranjez pe nimeni ,insa vazand aroganta ,mandria si prostia ta nu pot decat sa ma caiesc ca printre noi mai exista rapanduli ca tine

te indemn prieteneste sa incetezi cu afronturile ,sa folosesti mai rar literatia,altfel degeaba ai fost sa primesti lumima  de Pasti

la mine ,aici la tara,este un om care merge sa primeasca pomana pt ca e necajit si amarat si acesta are o vorba daca as avea noroc de bani cum am de prosti, as avea miliarde imi pare rau de tine,dar necunoscandu-ti viitorul ,te sugruma prezentul

Adios man!

Link spre comentariu

@xoxo pe tine te-a facut mata la betie?ba ,baiatule plimba ursu pe la alte case

faptul ca esti colorat in albastru ,am crezut ca-i ceva de tine,dar observ ca nu esti decat un mare epigon

nu ma astept sa ai doctoratul in comunicare laSNSPA,dar nici macar elementarul bun simt

nu te fute pe tine daca sunt sarac sau nu....salariul in Romania este confidential,cf, art 163 CM,insa pt linistea ta afla ca am 4000 ron net afara de exploatatii forestiere ce-mi aduc aprox 1 mild vechi pe an

eu pe forumul asta nu am deranjat si nu-mi este in caracter sa deranjez pe nimeni ,insa vazand aroganta ,mandria si prostia ta nu pot decat sa ma caiesc ca printre noi mai exista rapanduli ca tine

te indemn prieteneste sa incetezi cu afronturile ,sa folosesti mai rar literatia,altfel degeaba ai fost sa primesti lumima  de Pasti

la mine ,aici la tara,este un om care merge sa primeasca pomana pt ca e necajit si amarat si acesta are o vorba daca as avea noroc de bani cum am de prosti, as avea miliarde imi pare rau de tine,dar necunoscandu-ti viitorul ,te sugruma prezentul

Adios man!

hahaha ce penal e asta !! tin sa precizez ca-mi bag pula in "exploatatiile tale forestiere" =)) si in aia patrujdamilioane net hahaahha

Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti-Periferie

Eu stiu 3 cazuri diferite:

Una care s-a lasat de meserie, a ramas cu un copil si cu datorii.

Una care mai are putin si se lasa, are mult mai mult decat daca ar fi lucrat probabil ca si contabila.

Si muuultee altele care spera ca in cativa ani sa aiba bani astfel incat sa nu mai fie nevoite sa lucrez altceva sau sa poata sa-si deschida "o afacere".

Din pacate a treia categorie este si cea mai numeroasa, fetele au tendinta sa isi cheltuie banii castigati usor ( in opinia lor), la fel de usor pe cat ii castiga :(

Asta-i realitatea si nu o putem schimba oricat am vrea.

Link spre comentariu

Nu este obligatoriu sa-si cumpere singure geluri, sampoane.

Nici macar nu este obligatoriu sa-si spele ele prosoapele.

Posibil nici cearsafurile sa si le schimbe singure.

Ca o fi asa sau nu, ramane sa se lase de meserie si sa vedem cu ce ramane, sa faca "stocul",bilantul.

Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Sa va spun planul meu?!?!

Hai sa vi-l spun: peste 4ani, cand ma voi retrage imi vor ramane:

• minim 100.000euro in banca,
  • (inca) o diploma de facultate facuta pe bune, nu "la distanta" :no2 ,
  • un cabinet de psihoterapie, 
  • o caruta de experienta "de viata" sa-i spunem....

aaaa, evident, si o pula!  :atm

• Like 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...