beverlihils Reputație: 185 Postat Aprilie 25, 2014 Oras:Vancouver Oras:Vancouver Partajează Postat Aprilie 25, 2014 @xoxo,amigos,am senzatia ca te tragi de siret,pardon pula cu mineai grija ca aseara luasem pastila de ras ,astazi nu stiu daca ma i ai norocul sa scapi nefutut in bot,iar cand te fute nea beverlihils se numeste violconcluzia proasta pula a fost la curu matii cand te-a facut pe tinehai,zat in mortii matii de oxiur! Link spre comentariu
magic blue Reputație: -409 Postat Aprilie 25, 2014 Partajează Postat Aprilie 25, 2014 Ce le ramane damelor de companie dupa ce s-au retras? O pula (in cel mai bun caz). 3 6 Link spre comentariu
xoxo Reputație: 718 Postat Aprilie 25, 2014 Oras:Acolo Oras:Acolo Partajează Postat Aprilie 25, 2014 @xoxo,amigos,am senzatia ca te tragi de siret,pardon pula cu mineai grija ca aseara luasem pastila de ras ,astazi nu stiu daca ma i ai norocul sa scapi nefutut in bot,iar cand te fute nea beverlihils se numeste violconcluzia proasta pula a fost la curu matii cand te-a facut pe tinehai,zat in mortii matii de oxiur! pleaca fmm de retard agramat care esti vrei sa-ti pun si tie rochie sa te fut in cuR? Link spre comentariu
quasim Reputație: 2451 Postat Aprilie 25, 2014 Oras:N.Dame Oras:N.Dame Partajează Postat Aprilie 25, 2014 Amintiri (multe din ele foarte neplacute), ceva regrete, experienta de viata si, eventual, mici satisfactii materiale, foarte efemere, de altfel. 1 Link spre comentariu
beverlihils Reputație: 185 Postat Aprilie 25, 2014 Oras:Vancouver Oras:Vancouver Partajează Postat Aprilie 25, 2014 @xoxo pe tine te-a facut mata la betie?ba ,baiatule plimba ursu pe la alte casefaptul ca esti colorat in albastru ,am crezut ca-i ceva de tine,dar observ ca nu esti decat un mare epigonnu ma astept sa ai doctoratul in comunicare laSNSPA,dar nici macar elementarul bun simtnu te fute pe tine daca sunt sarac sau nu....salariul in Romania este confidential,cf, art 163 CM,insa pt linistea ta afla ca am 4000 ron net afara de exploatatii forestiere ce-mi aduc aprox 1 mild vechi pe aneu pe forumul asta nu am deranjat si nu-mi este in caracter sa deranjez pe nimeni ,insa vazand aroganta ,mandria si prostia ta nu pot decat sa ma caiesc ca printre noi mai exista rapanduli ca tinete indemn prieteneste sa incetezi cu afronturile ,sa folosesti mai rar literatia,altfel degeaba ai fost sa primesti lumima de Pastila mine ,aici la tara,este un om care merge sa primeasca pomana pt ca e necajit si amarat si acesta are o vorba daca as avea noroc de bani cum am de prosti, as avea miliarde imi pare rau de tine,dar necunoscandu-ti viitorul ,te sugruma prezentulAdios man! Link spre comentariu
Vizitator Beraru Reputație: 0 Postat Aprilie 25, 2014 Partajează Postat Aprilie 25, 2014 Aceeasi intrebare poate fi pusa si angajatilor dintr-o multinationala, spre exemplu.Sansele sa primiti raspunsuri identice sunt imense. Link spre comentariu
g2br13l Reputație: 8171 Postat Aprilie 25, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Partajează Postat Aprilie 25, 2014 Si ca sa revenim on-topic, eu zic ca damelor de companie le raman cateva cutii de prezervative chinezesti nefolosite. Link spre comentariu
xoxo Reputație: 718 Postat Aprilie 25, 2014 Oras:Acolo Oras:Acolo Partajează Postat Aprilie 25, 2014 @xoxo pe tine te-a facut mata la betie?ba ,baiatule plimba ursu pe la alte casefaptul ca esti colorat in albastru ,am crezut ca-i ceva de tine,dar observ ca nu esti decat un mare epigonnu ma astept sa ai doctoratul in comunicare laSNSPA,dar nici macar elementarul bun simtnu te fute pe tine daca sunt sarac sau nu....salariul in Romania este confidential,cf, art 163 CM,insa pt linistea ta afla ca am 4000 ron net afara de exploatatii forestiere ce-mi aduc aprox 1 mild vechi pe aneu pe forumul asta nu am deranjat si nu-mi este in caracter sa deranjez pe nimeni ,insa vazand aroganta ,mandria si prostia ta nu pot decat sa ma caiesc ca printre noi mai exista rapanduli ca tinete indemn prieteneste sa incetezi cu afronturile ,sa folosesti mai rar literatia,altfel degeaba ai fost sa primesti lumima de Pastila mine ,aici la tara,este un om care merge sa primeasca pomana pt ca e necajit si amarat si acesta are o vorba daca as avea noroc de bani cum am de prosti, as avea miliarde imi pare rau de tine,dar necunoscandu-ti viitorul ,te sugruma prezentulAdios man! hahaha ce penal e asta !! tin sa precizez ca-mi bag pula in "exploatatiile tale forestiere" si in aia patrujdamilioane net hahaahha Link spre comentariu
mariusdanger Reputație: 1470 Postat Aprilie 25, 2014 Telefon: [email protected] Oras:de gestiune Telefon: [email protected] Oras:de gestiune Partajează Postat Aprilie 25, 2014 O intrebare mai de actualitate ar fi: ce le ramane domnilor de companie dupa ce s-au retras? Link spre comentariu
g2br13l Reputație: 8171 Postat Aprilie 25, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Partajează Postat Aprilie 25, 2014 O intrebare mai de actualitate ar fi: ce le ramane domnilor de companie dupa ce s-au retras? Muschii lasati Link spre comentariu
chris73 Reputație: 3808 Postat Aprilie 25, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Aprilie 25, 2014 Si o pula bleaga 1 Link spre comentariu
deep river Reputație: 410 Postat Aprilie 25, 2014 Oras:Dincolo de nori Oras:Dincolo de nori Partajează Postat Aprilie 25, 2014 O intrebare mai de actualitate ar fi: ce le ramane domnilor de companie dupa ce s-au retras? Regrete, mizantropie, lipsă de încredere în oameni și ceva bani, prea puțini pentru cât te costă. Link spre comentariu
tendoi Reputație: -550 Postat Aprilie 25, 2014 Oras:Bucuresti-Periferie Oras:Bucuresti-Periferie Partajează Postat Aprilie 25, 2014 Eu stiu 3 cazuri diferite: Una care s-a lasat de meserie, a ramas cu un copil si cu datorii.Una care mai are putin si se lasa, are mult mai mult decat daca ar fi lucrat probabil ca si contabila.Si muuultee altele care spera ca in cativa ani sa aiba bani astfel incat sa nu mai fie nevoite sa lucrez altceva sau sa poata sa-si deschida "o afacere".Din pacate a treia categorie este si cea mai numeroasa, fetele au tendinta sa isi cheltuie banii castigati usor ( in opinia lor), la fel de usor pe cat ii castiga Asta-i realitatea si nu o putem schimba oricat am vrea. Link spre comentariu
mariusdanger Reputație: 1470 Postat Aprilie 25, 2014 Telefon: [email protected] Oras:de gestiune Telefon: [email protected] Oras:de gestiune Partajează Postat Aprilie 25, 2014 Raspunsurile lui Gabriel si Chris le consider simple supozitii intru-cat ei nu vorbesc din experienta, raspunsul lui Deep il consider relevat (din acelasi motiv mentionat anterior). Link spre comentariu
chris73 Reputație: 3808 Postat Aprilie 25, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Aprilie 25, 2014 Nu e nici macar supozitie, am zis-o la misto Link spre comentariu
mariusdanger Reputație: 1470 Postat Aprilie 25, 2014 Telefon: [email protected] Oras:de gestiune Telefon: [email protected] Oras:de gestiune Partajează Postat Aprilie 25, 2014 Nu e nici macar supozitie, am zis-o la misto Stiu, si eu la fel, de aia am zis ca nu sunt relevante, pt ca o p... bleaga ne ramane la toti oricum. 1 Link spre comentariu
randunica Reputație: 6344 Postat Aprilie 25, 2014 Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Partajează Postat Aprilie 25, 2014 le ramane multa experienta Link spre comentariu
fredostarr Reputație: 94 Postat Aprilie 25, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Sibiu Telefon: [email protected] Oras:Sibiu Partajează Postat Aprilie 25, 2014 le ramane multa experientaDin pacate negativa ! Link spre comentariu
chris73 Reputație: 3808 Postat Aprilie 25, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Aprilie 25, 2014 Dupa o anumita varsta gen 60, capeti experienta la dat mui pe bani ca altceva numai poti Link spre comentariu
Strigoiul Reputație: 230 Postat Aprilie 25, 2014 Telefon: strigoiul.erotic Oras:CIMITIR Telefon: strigoiul.erotic Oras:CIMITIR Partajează Postat Aprilie 25, 2014 le ramane multa experientala ce, la ales geluri de dus, schimbat cearcefuri si spalat proasoape? Link spre comentariu
deep river Reputație: 410 Postat Aprilie 25, 2014 Oras:Dincolo de nori Oras:Dincolo de nori Partajează Postat Aprilie 25, 2014 la ce, la ales geluri de dus, schimbat cearcefuri si spalat proasoape? Măcar asta e folositoare... Link spre comentariu
Strigoiul Reputație: 230 Postat Aprilie 25, 2014 Telefon: strigoiul.erotic Oras:CIMITIR Telefon: strigoiul.erotic Oras:CIMITIR Partajează Postat Aprilie 25, 2014 Link spre comentariu
tendoi Reputație: -550 Postat Aprilie 25, 2014 Oras:Bucuresti-Periferie Oras:Bucuresti-Periferie Partajează Postat Aprilie 25, 2014 Nu este obligatoriu sa-si cumpere singure geluri, sampoane.Nici macar nu este obligatoriu sa-si spele ele prosoapele.Posibil nici cearsafurile sa si le schimbe singure.Ca o fi asa sau nu, ramane sa se lase de meserie si sa vedem cu ce ramane, sa faca "stocul",bilantul. Link spre comentariu
sorina4u Reputație: 79 Postat Aprilie 25, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Aprilie 25, 2014 Sa va spun planul meu?!?! Hai sa vi-l spun: peste 4ani, cand ma voi retrage imi vor ramane:minim 100.000euro in banca,(inca) o diploma de facultate facuta pe bune, nu "la distanta" ,un cabinet de psihoterapie, o caruta de experienta "de viata" sa-i spunem.... aaaa, evident, si o pula! 1 Link spre comentariu
fredostarr Reputație: 94 Postat Aprilie 25, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Sibiu Telefon: [email protected] Oras:Sibiu Partajează Postat Aprilie 25, 2014 minim 100.000euro in banca, Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum