Sari la conținut

Ce le ramane damelor de companie dupa ce s-au retras?

Postări Recomandate

• Oras:a place between here and there
Postat

Sunt singurul tampit care vede contradictia dintre spusele si faptele lui River?Adica dumnealui sfatuieste,incurajeaza,ajuta(cat,stie el si respectivele mai bine),dar pe cealalta parte plateste sa beneficieze de serviciile lor,deci indirect le incurajeaza.

Sintetizez: lasa-te fata de prostitutie,ca nu e moral,iti va afecta sufletul,dar pana atunci,lasa-ma sa te fut,ca te platesc si te vei simti si bine. :slap2

Ce frumos pozeaza ipocrizia in spoiala faptelor bune :bow

PS.-mai sunt si alti binefacatori p`aci,la fel de plini de intentii bune :bow

• Like 1
  • Oras:N.Dame
  • Oras:N.Dame
Postat

@mariusdanger, atitudinea lui @Deep, uneori exagerat de intransigenta, e adevarat, nu cred ca are in vedere stigmatizarea fetelor, ci el incearca - chiar putin inchizitorial - sa le convinga ca gresesc.

@Deep, tu ti-ai povestit "aventurile din tinerete" in prima parte a prezentei tale pe forum, or, te rog sa observi, @mariusdanger e relativ mai nou pe aici (daca n-o fi vreun rebranduit, ca nu am analizat situatia dumisale).

• Like 1
  • Oras:Dincolo de nori
  • Oras:Dincolo de nori
Postat

Quasim, am remarcat "tinereţea" lui mariusdanger pe forum, dar, în pofida acestui aspect, nu poţi să începi ORICE "luare de poziţie" facând trimitere la trecutul tău.

Cât despre atitudinea mea lipsită de milă faţă de fete, ar fi mai indicat să se pronunţe ele, nu cei care au făcut din "ne întâlnim cu ele (poate le şi chemăm la noi acasă), le ascultăm povestea, le ştergem lacrimile, dar apoi le şi futem, că doar de aia le-am chemat" un modus vivendi.

• Telefon: [email protected]
  • Oras:Traind printre panarame si cretini fomisti fara pic de caracter.
Postat

Sunt singurul tampit care vede contradictia dintre spusele si faptele lui River?Adica dumnealui sfatuieste,incurajeaza,ajuta(cat,stie el si respectivele mai bine),dar pe cealalta parte plateste sa beneficieze de serviciile lor,deci indirect le incurajeaza.

Sintetizez: lasa-te fata de prostitutie,ca nu e moral,iti va afecta sufletul,dar pana atunci,lasa-ma sa te fut,ca te platesc si te vei simti si bine. :slap2

Ce frumos pozeaza ipocrizia in spoiala faptelor bune :bow

PS.-mai sunt si alti binefacatori p`aci,la fel de plini de intentii bune :bow

Daaa, sunt si io o data de acord cu tine, ai perfecta dreptate, esti tampit, dar nu esti singurul, esti in topul primilor cinci tampiti de pe forum, la lupta foarte stransa cu verii/fratii tai, ii stii, se stiu si ei, ii stie tot forumul.
   :bow2  :hihat
  • Like 1
  • Minus 3
Postat

Daaa, sunt si io o data de acord cu tine, ai perfecta dreptate, esti tampit, dar nu esti singurul, esti in topul primilor cinci tampiti de pe forum, la lupta foarte stransa cu verii/fratii tai, ii stii, se stiu si ei, ii stie tot forumul.
   :bow2  :hihat

Desi nu mi-am propus niciodata sa fac analiza pe prosti,iesindu-mi constant in cale,trebuie sa recunosc meritele incontestabile a prostiei;o parte din ele ti le-am enumerat,azi constat ca,ca si prost,esti intr-o stare permanenta euforica de bine.

stimabilul de ce? care-ti acorda constant puncte,fiind in aceeasi stare de prostie data de iarba consumata constant,vad ca te intelege f bine;nu simtiti voi chemarea verdetii?

• Like 1
Postat

Nu-i de mine Mariana, am incercat-o la mama ei Jamaica si prin Craibe, imi da somn maxim, nu-mi place...in schimb ma tin de vreo doujdani de  :2808.gif  :cocktail  si de Red Marlboro, ultimii 5 de Black Dunhill, imi mai placeau si Gitanes fara filtru, dar nu mai gasesti la noi pe piata. :cry2   

Te rog lasa-l/ lasati-l pe DE CE in pace, chiar si dupa un gram este mai lucid decat voi, care vi-o sugeti reciproc prin batista, chiar si pentru un emoticon cretin.

Ia cauta-i pe verii Bolek si Pacala si fuga la vot, ca nea picon va asteapta de azi dimineatza cu reputatia/slitzu deschis. 

Postat

De ai fi de 2 ori mai deștept,ai fi macar un banal idiot;te tot ratacesti in gânduri,fiind un teritoriu necunoscut pt tine.

• Oras:Bucuresti
Postat

baaa...ce misto!aproape ca ma intelege si pe mine un user...bine ca nu-s nebun!  :)

Filozoafe banat,mures si crisana :

pai ba,de ce te zbati ca un dement prin viata,citind pe marii folozofi,sa intelegi despre ce pula ta e cu viata ta? :)...se vede ca nu ai ajuns la un raspuns...nici nu cred ca vei ajunge vreodata.Te vei lovi ca un nebun,de toti peretii,incercand sa demonstrezi ca pamantul se invarte invers! :)

Postat

Numai nebunii și proștii cred ca le știu pe toate,ranjind tamp că nu au întrebari,iar de ăștia,geme pământul;nu-i nimic,natura va iubește,altfel nu v-ar fi creat.

Postat

Numai nebunii și proștii cred ca le știu pe toate,ranjind tamp că nu au întrebari,iar de ăștia,geme pământul;nu-i nimic,natura va iubește,altfel nu v-ar fi creat.

Sa inteleg ca nu ai inteles :) ca am scris despre tine?Nu mai te prosti.!. :)

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...