Jump to content

Betti Blonda (0745) 878 013 🥰❤️

Betti

Recommended Posts

• Oras:Oradea
Posted

Bunaaaa, frumoșilor ! De mâine voi fi la voi in oraș pentru a va indeplini fanteziile și plăcerile erotice. Va aștept sa petrecem clipe de neuitat împreuna. Acesta este topicul meu de la Oradea unde veți putea vedea câteva recenzii in legătura cu serviciile pe care le prestez. 
Am și colega. Va sărut dulce pe toți 🥰🥰🥰❤️❤️❤️

EA2C0391-68E7-4E33-A32F-286E5BD375B1.jpeg

53633606-D324-4B27-99ED-912F6E4E28A7.png

1F0FE9B2-13BA-484D-86B9-05884C1F7CC5.jpeg

• Inimioara 3
  • Telefon: Fără credit
  • Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi
Posted

Bun venit în frumosul nostru oraș de pe malul Begăi! 😜

• Inimioara 1
Posted
1 oră în urmă, Cozonac7 a spus:

Bun venit în frumosul nostru oraș de pe malul Begăi! 😜

Te pup dulce !😘😘

Posted

Buna, nustiu ce ii asa laudata🤔 Betti asta ca plm o suni,ii scrii mesaje , whatsapp plm nimic🤨, vede mesajul si nu raspunde 👎, pai atunci dute de unde ai venit plm daca nu ai chef si bunul simt   nici macar sa raspunzi , frumoasa atitudine ai 🤦‍♂️

• Membru Premium
  • Oras:România ❤️
Posted
Acum 18 minute, Blaugrana10 a spus:

Buna, nustiu ce ii asa laudata🤔 Betti asta ca plm o suni,ii scrii mesaje , whatsapp plm nimic🤨, vede mesajul si nu raspunde 👎, pai atunci dute de unde ai venit plm daca nu ai chef si bunul simt   nici macar sa raspunzi , frumoasa atitudine ai 🤦‍♂️

Salut!

O lăudăm, pentru că ea este Betti. Am suficiente vizite ca să-mi permit să intervin. Betti este o femeie mai specială, deci trebuie să fie tratată mai special. Într-adevăr este nevoie de răbdare, dar merită. Decizia îți aparține.

Spor! Panda

• Like 1
  • Confuz 1
  • Inimioara 1
  • Oras:Timis
Posted
Acum 1 oră, ursuletulpanda a spus:

Salut!

O lăudăm, pentru că ea este Betti. Am suficiente vizite ca să-mi permit să intervin. Betti este o femeie mai specială, deci trebuie să fie tratată mai special. Într-adevăr este nevoie de răbdare, dar merită. Decizia îți aparține.

Spor! Panda

Daca si pe bani trebuie sa avem rabdare si sa asteptam ca e speciala:)).Eu personal ma las de mers la fetite...

• Haha 1
Posted
Acum 2 ore, Blaugrana10 a spus:

Buna ! Am ajuns destul de târziu in Timișoara. A trebuit sa aranjez prin apartament ca sa fac sa fie totul comod. Nu am umblat pe telefonul de munca ca sa văd mesaje sau apeluri, abia acum am reușit sa văd de apeluri, etc. Plus de asta eu când nu sunt disponibilă nu răspund la telefon/mesaje etc. Din moment ce nici aici nu am mai postat și nu ți-am răspuns înseamnă ca eram ocupată. Dacă îți făceai programare și nu o respectam îți înțelegeam supărarea, dar așa eu nu am anunțat ca am ajuns și tie nu ți-am răspuns la telefon. O seara frumoasa ✌🏻

• Like 2
Posted
Acum 2 ore, ursuletulpanda a spus:

Salut!

Spor! Panda

Mulțumesc frumos pentru cuvinte, ursuleț. Te sărut ❤️

Posted
Acum 7 ore, Blaugrana10 a spus:

Ceau , ai ajuns in TM? Te pot contacta pe whastapp ?😘

Acum ma poți contacta dacă dorești 😅

Posted

Buna seara, dragilor ! Cu părere de rau astăzi voi începe programul de la ora 19:00 pana la 23:00. Va aștept la răsfăț 💞💞❤️💦💦❤️❤️

6EB4F105-6269-4F4C-8D8E-94B62D7B8111.jpeg

• Like 1
  • Inimioara 4
  • Oras:Banat
  • Oras:Banat
Posted
Acum 8 minute, Betti a spus:

Buna ! Am ajuns destul de târziu in Timișoara. A trebuit sa aranjez prin apartament ca sa fac sa fie totul comod. Nu am umblat pe telefonul de munca ca sa văd mesaje sau apeluri, abia acum am reușit sa văd de apeluri, etc. Plus de asta eu când nu sunt disponibilă nu răspund la telefon/mesaje etc. Din moment ce nici aici nu am mai postat și nu ți-am răspuns înseamnă ca eram ocupată. Dacă îți făceai programare și nu o respectam îți înțelegeam supărarea, dar așa eu nu am anunțat ca am ajuns și tie nu ți-am răspuns la telefon. O seara frumoasa ✌🏻

Bine ai venit ! 

Nu-l baga in seama pe @Blaugrana10, uitate la postarile lui si vei intelege .

Intalniri cat mai reusite !

• Like 3
  • Inimioara 1
Posted
Acum 23 minute, 22leon a spus:

Bine ai venit ! 

Nu-l baga in seama pe @Blaugrana10, uitate la postarile lui si vei intelege .

Intalniri cat mai reusite !

Mulțumesc frumos ! Te pup dulce 🥰🥰😘😘

• Inimioara 1
Guest ExtraLuv
Posted
Acum 3 ore, Blaugrana10 a spus:

În general dacă urmăreați topicul și fata are postat in cursul zilei de astăzi ca este disponibilă și nu răspunde poți încerca de mai multe ori ( și asta gândește te ca poate e cu un client și din start îți da senzația de încredere și no Fast fuck ) imaginează ti cum e sa fii supt și dintr-o data sa răspundă la telefon și sa vorbească cu alt client in timp ce încearcă sa nu-l omoare din mâna? Foarte nașpa eu am pățit 😁 

• Membru Premium
Posted
Acum 51 minute, Betti a spus:

Mulțumesc frumos ! Te pup dulce 🥰🥰😘😘

Betti! 

Tratează-i pe toţi cu politeţe, până şi pe cei care sunt grosolani cu tine - nu pentru că ei ar fi drăguţi, ci întrucât tu eşti astfel.

🐼

• Inimioara 1
Posted

Ceau Betti , scuza-ma te rog 🙏am gresit pagina🤦‍♂️ , "mea culpa" ,  mai este o Betti plm si am incurcat borcanele , aveam si  vreo 250 de de  Jack baut 😅  , asta e acum  sper ca ma ierti sau poate sa stearga postarile mele adminul  daca vrea . 

• Like 1
Posted

Buna dimineața, dragii mei ! Disponibilă începând cu ora 12:00 va aștept la programări ❤️❤️❤️

Guest Ioannnovice
Posted
La 14.09.2021 la 15:39, Betti a spus:

Bunaaaa, frumoșilor ! De mâine voi fi la voi in oraș pentru a va indeplini fanteziile și plăcerile erotice. Va aștept sa petrecem clipe de neuitat împreuna. Acesta este topicul meu de la Oradea unde veți putea vedea câteva recenzii in legătura cu serviciile pe care le prestez. 
Am și colega. Va sărut dulce pe toți 🥰🥰🥰❤️❤️❤️

EA2C0391-68E7-4E33-A32F-286E5BD375B1.jpeg

53633606-D324-4B27-99ED-912F6E4E28A7.png

1F0FE9B2-13BA-484D-86B9-05884C1F7CC5.jpeg

Acceptați fetelor să fiți "arestate" și amândouă deodată? ,😊🙈

Posted
Acum 3 ore, Ioannnovice a spus:

Acceptați fetelor să fiți "arestate" și amândouă deodată? ,😊🙈

Desigur, te așteptam 🥰🥰

• Telefon: 0755455347
  • Oras:Timisoara
  • Telefon: 0755455347
  • Oras:Timisoara
Posted

La domnisoara asta chiar nu sa dus nimeni🙈🙈o recenzie nimic la ea??

• Like 1
Posted
1 oră în urmă, dmtalex04 a spus:

Sunt foarte multe recenzii pe topicul de la Oradea. Poți arunca un ochi acolo dacă dorești sa vezi câte ceva 😁😁 aici încă sunt noua și probabil de asta încă nu s au scris recenzii 

• Like 2
Posted
1 hour ago, dmtalex04 said:

E 150/recenzia. 

Dacă vrei cu note (doar) de 10+++, e 300! 

• Haha 1
Posted
1 oră în urmă, Cozonac7 a spus:

E 150/recenzia. 

Dacă vrei cu note (doar) de 10+++, e 300! 

Dincolo era mai ieftin😂

• Haha 1

Guest Acullb
Posted

Faia este f frumoasa și oferă un GFE ridicat!

M-a primri ieri deși era puțin nepregatita....mulțumesc!

Locație; 6 - apartament urâțel 

Fata - 9 , doar puțin machiaj a lipsit 

Acțiune; 1 nr scurt dar intent , totul la superlativ!

Depărtat: 150 lei / număr 

Experienta plăcută de revenit! Mulțumesc Beți!