Sari la conținut

0721952850 Matura peste 45 ani


solobanu

Postări Recomandate

Zilele trecute i.am făcut o vizită la doamna din anunțul de mai jos. Am sunat și am ajuns la locație. Cartierul Tudor pe bulevard. Am ajuns e persoana din imagine doar că în poza era aranjata realitatea e departe. Mă aștepta în haine de casa parca eram vecinul și merg la o poveste. Mă întrebat cât rămân, i.am spus că o partida. Am platit(100/partida).

M.am dezbrăcat eu și bineanteles ea și mi.a spus că să stau în picioare că să îmi facă oral. I.am spus că aș vrea să stau pe spate și așa să își facă treabă. A spus că nu poate  că a fost la spital și ca nu poate așa. A făcut un oral dezamăgitor apoi i am spus că să se urce pe mine, bineanteles că a zis că nu se poate. Doar sa o iau pe la spate. Alte poziții nu erau disponibile. Așa că nu am avut ce face și m.am enervat și voiam să termin și să plec. Cred că toată treabă asta a durat 15 min.  E in Mureș de f multa vreme. Are multe anunțuri. Am pus aceasta recenzie că să știe și alții că să nu pățească ce am pățit eu. E mica de e statura grasa cu un fund mare mai multe nu mai știu că eram nervos.

https://www.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/escorte/anunt/ador-sa-fiu-sarutata-peste-tot/3e5d03f7569371di245f3if0f36h6438.html

 

  • Like 1
  • Trist 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...