mariusmariusmarius Reputație: -18 Postat Mai 4, 2015 Oras:targoviste Oras:targoviste Postat Mai 4, 2015 Alexandra, acum nu faci decat sa provoci mai multa panica si paranoie.
alexandratgv1 Reputație: 552 Postat Mai 4, 2015 Oras:Targoviste Oras:Targoviste Postat Mai 4, 2015 uite unele dintre analizele mele la sange.
mariusmariusmarius Reputație: -18 Postat Mai 4, 2015 Oras:targoviste Oras:targoviste Postat Mai 4, 2015 Se simte cu musca pe caciula.pt cei care cred ca sunt agramat vreau sa le spun k se intampla asta pt ca scriu de pe tel si scriu repede.bafta Alexandra.promit k nu mai fac afirmatii negative la adresa ta
alexandratgv1 Reputație: 552 Postat Mai 4, 2015 Oras:Targoviste Oras:Targoviste Postat Mai 4, 2015 Se simte cu musca pe caciula.pt cei care cred ca sunt agramat vreau sa le spun k se intampla asta pt ca scriu de pe tel si scriu repede.bafta Alexandra.promit k nu mai fac afirmatii negative la adresa taNu te-a bagat nimeni in seama. 1
mariusmariusmarius Reputație: -18 Postat Mai 4, 2015 Oras:targoviste Oras:targoviste Postat Mai 4, 2015 Nu trebuie sa ma bagi tu in seama.aunt liber sa scriu ce consider.este public
mastermki Reputație: 259 Postat Mai 4, 2015 Oras:Targoviste Oras:Targoviste Postat Mai 4, 2015 ma da de unde le scoti tu? de curiozitate: mai ai ma idei din astea bune?fata face ce vrea.nu incerca sa o mai pupi in cur sau sa mai dai limbi ca ai vazut ca nu accepta.ala e un peste sau un tigan borat de o avea la strada niste fete si cauta sa o denigreze pe fata asta.s-a inregistrat in 24 aprilie si a scris 2-3 posturi de analfabet/cioroi cu 2 clase.hai sa fim seriosi.cat despre tine te-ai inregistrat in 2012 dar nu cred ca ai macar o recenzie (ca la o recenzie completa nu ma astept) si faci pe baiatu bun.Salut After1 sau sa-ti zic " dupa unul " (traducerea)in fine nu stiu ce te-a deranjat de folosesti limbajul asta de doi lei dar e ok imi cer scuze ca n-am facut o recenzie dar cu BTS nu te joci! "mai ai ma idei din astea bune? " cred ca mai bine erai "the judge" NU fac recenzii despre persoane despre care nu am contact iar pe forumul din Targoviste 99% din recenzii sunt fake-uri !!!motto: Nu te certa cu un prost ca te aduce la nivelul lui si te bate cu experienta! mr jude
mastermki Reputație: 259 Postat Mai 4, 2015 Oras:Targoviste Oras:Targoviste Postat Mai 4, 2015 Iar pentru Alexandra astea sunt analizele care te interesau pe tine ...sifilis, dar gonoree sichlamydia trachomatis sunt alte analize ....multa sanatate tuturor !
cataa80 Reputație: 1641 Postat Mai 4, 2015 Oras:. Oras:. Postat Mai 4, 2015 Eu sincer, chiar nu inteleg, de ce atatea discutii interminabile pe acest topic.Daca cineva are vreo dovada sigura ca Alexandra ar avea ceva, il rog sa posteze aici, pentru ca asa ar fi cel mai corect si cinstit., mai ales ca si eu sunt unul dintre cei care au vizitat.o pe Alexandra.Asa, sa arunce unul, o vorba si restul, numai comentarii aiurea, nu cred ca e ok.Acum, vor sari iarasi toti in sus, ca o pup in cur pe Alexandra, dar chiar nu ma intereseaza...puteti sa ziceti ce vreti,,chiar nu ma intereseaza.Si tu, Alexandra, chiar nu are rost sa raspunzi la atatea prostii scrise pe aici!!! 1
acdc Reputație: 188 Postat Mai 4, 2015 Oras:Romania Oras:Romania Postat Mai 4, 2015 In ziua in caream fost cu tine a fost si acdc..el dc nu s-a plans?M-am intalnit acum 10 zile cu Alexandra. Si nu am nici o problema, de nici un fel!
alexandratgv1 Reputație: 552 Postat Mai 4, 2015 Oras:Targoviste Oras:Targoviste Postat Mai 4, 2015 clamidia si celelalte sunt in lucru... in fine. ... 1
after1 Reputație: 146 Postat Mai 6, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 6, 2015 Salut After1 sau sa-ti zic " dupa unul " (traducerea)in fine nu stiu ce te-a deranjat de folosesti limbajul asta de doi lei dar e ok imi cer scuze ca n-am facut o recenzie dar cu BTS nu te joci! "mai ai ma idei din astea bune? " cred ca mai bine erai "the judge" NU fac recenzii despre persoane despre care nu am contact iar pe forumul din Targoviste 99% din recenzii sunt fake-uri !!!motto: Nu te certa cu un prost ca te aduce la nivelul lui si te bate cu experienta! mr judema intereseaza ca altii isi bati joc de o tipa la care probabil nu au fost.dupa ce ca in targoviste oferta nu e asa bogata, fiind doar 1-2 fete calumea, le mai denigreaza si acuza si pe cele ce lucra si au un comportament direct proportional cu cadoul.banuiesc ca alexandra o sa posteze si celalalt set de analize de zice ca il are in lucru.chiar daca stau in targoviste dar lucru in bucuresti, timpul nu mi-a permis sa o vizitez din cauza programului de il am.Stiu...Acum vei spune ca ma bag ca musca in ciorba sau in curu calului si nu sunt indreptatit sa imi dau cu parerea.Dar ducandu-te la femei iti asumi un risc asa cum isi asuma si ea.Si momentan mi se pare o chestie de bun simt ca cel ce a acuzat-o pe Alexandra ca ar avea o boala venerica sa se duca frumos la judetean sau clinica privata sa isi recolteze sange sau secretii sau whatever ce zice el ca are si sa ne posteze si noua o poza sa ne convingem.Nu fac pe "the judge" (nici nu inteleg aluzia) dar nu mi se pare normal sa acuzi fara probe.In fine eu zic sa incheiem aici discutia ca facem spam aiurea si fara dovezi ii facem si fetei asteia rau.O zi buna va doresc tuturor si Alexandra sper sa te vizitez curand.Chiar imi doresc sa te cunosc 5
fuckit88 Reputație: 45 Postat Mai 6, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Mai 6, 2015 ma intereseaza ca altii isi bati joc de o tipa la care probabil nu au fost.dupa ce ca in targoviste oferta nu e asa bogata, fiind doar 1-2 fete calumea, le mai denigreaza si acuza si pe cele ce lucra si au un comportament direct proportional cu cadoul.banuiesc ca alexandra o sa posteze si celalalt set de analize de zice ca il are in lucru.chiar daca stau in targoviste dar lucru in bucuresti, timpul nu mi-a permis sa o vizitez din cauza programului de il am.Stiu...Acum vei spune ca ma bag ca musca in ciorba sau in curu calului si nu sunt indreptatit sa imi dau cu parerea.Dar ducandu-te la femei iti asumi un risc asa cum isi asuma si ea.Si momentan mi se pare o chestie de bun simt ca cel ce a acuzat-o pe Alexandra ca ar avea o boala venerica sa se duca frumos la judetean sau clinica privata sa isi recolteze sange sau secretii sau whatever ce zice el ca are si sa ne posteze si noua o poza sa ne convingem.Nu fac pe "the judge" (nici nu inteleg aluzia) dar nu mi se pare normal sa acuzi fara probe.In fine eu zic sa incheiem aici discutia ca facem spam aiurea si fara dovezi ii facem si fetei asteia rau.O zi buna va doresc tuturor si Alexandra sper sa te vizitez curand.Chiar imi doresc sa te cunosc :clapp
Gigelchel Reputație: 0 Postat Mai 6, 2015 Oras:Targoviste Oras:Targoviste Postat Mai 6, 2015 ma intereseaza ca altii isi bati joc de o tipa la care probabil nu au fost.dupa ce ca in targoviste oferta nu e asa bogata, fiind doar 1-2 fete calumea, le mai denigreaza si acuza si pe cele ce lucra si au un comportament direct proportional cu cadoul.banuiesc ca alexandra o sa posteze si celalalt set de analize de zice ca il are in lucru.chiar daca stau in targoviste dar lucru in bucuresti, timpul nu mi-a permis sa o vizitez din cauza programului de il am.Stiu...Acum vei spune ca ma bag ca musca in ciorba sau in curu calului si nu sunt indreptatit sa imi dau cu parerea.Dar ducandu-te la femei iti asumi un risc asa cum isi asuma si ea.Si momentan mi se pare o chestie de bun simt ca cel ce a acuzat-o pe Alexandra ca ar avea o boala venerica sa se duca frumos la judetean sau clinica privata sa isi recolteze sange sau secretii sau whatever ce zice el ca are si sa ne posteze si noua o poza sa ne convingem.Nu fac pe "the judge" (nici nu inteleg aluzia) dar nu mi se pare normal sa acuzi fara probe.In fine eu zic sa incheiem aici discutia ca facem spam aiurea si fara dovezi ii facem si fetei asteia rau.O zi buna va doresc tuturor si Alexandra sper sa te vizitez curand.Chiar imi doresc sa te cunosc :clapp
CELENTANOXXX Reputație: 36 Postat Mai 8, 2015 Oras:Bahamas Oras:Bahamas Postat Mai 8, 2015 Ba, ce ratati sunteti ma. Veniti cu povesti d`astea de frustrati si aruncati cu vorbe care stiti ca pot face rau unor fete care au ocupatia asta. Pe la alexandra am trecut multi si vom mai trece si n-am auzit pe nimeni sa se planga. Si vine un ratat care probabil a futut-o pe zdreanta aia de sta ziua la pod si arunca cu vorbe. Marsh de aici. Alexandra, nu lasa toti ratatii sa iti afecteze prestatiile. Te pup 2
cassy Reputație: 16361 Postat Mai 8, 2015 Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Postat Mai 8, 2015 Ce recenzie sa au fac dupa ce ma inbogatit cu un sculanentInca nu au aparut rezultatele pe topic? Conform regulamentului trebuie sa postezi si dovada 1
alexandratgv1 Reputație: 552 Postat Mai 9, 2015 Oras:Targoviste Oras:Targoviste Postat Mai 9, 2015 oricum eu sunt pe ciclu acum..sunt pe la munte. pupici 1
Gigelchel Reputație: 0 Postat Mai 9, 2015 Oras:Targoviste Oras:Targoviste Postat Mai 9, 2015 Ba, ce ratati sunteti ma. Veniti cu povesti d`astea de frustrati si aruncati cu vorbe care stiti ca pot face rau unor fete care au ocupatia asta. Pe la alexandra am trecut multi si vom mai trece si n-am auzit pe nimeni sa se planga. Si vine un ratat care probabil a futut-o pe zdreanta aia de sta ziua la pod si arunca cu vorbe. Marsh de aici. Alexandra, nu lasa toti ratatii sa iti afecteze prestatiile. Te pup
Gigelchel Reputație: 0 Postat Mai 9, 2015 Oras:Targoviste Oras:Targoviste Postat Mai 9, 2015 Sa ma pupati in pula acum cand am scurgeri astia care vreti reduceri la curve , ciprofloxacine este antibioticul care il iau de luni aici nu este ça in tara sa faci analize te vede doctorul si iti da tratament dupa tratament la faci pe toate pana la sida , asa curvulita care o iubiti toti poate sa fie purtatoare si nu prea se manifesta asa ça succès Astia care sunteti inteligenti si le stiti pe toate
alexandratgv1 Reputație: 552 Postat Mai 9, 2015 Oras:Targoviste Oras:Targoviste Postat Mai 9, 2015 ok. Asteptam dovezile 1
cataa80 Reputație: 1641 Postat Mai 9, 2015 Oras:. Oras:. Postat Mai 9, 2015 Sa ma pupati in pula acum cand am scurgeri astia care vreti reduceri la curve , ciprofloxacine este antibioticul care il iau de luni aici nu este ça in tara sa faci analize te vede doctorul si iti da tratament dupa tratament la faci pe toate pana la sida , asa curvulita care o iubiti toti poate sa fie purtatoare si nu prea se manifesta asa ça succès Astia care sunteti inteligenti si le stiti pe toateFelicitari in primul rand pentru limbajul elevat de care dai dovada!!!In al doilea rand, eu chiar te intreb...esti tu sigur 100%, ca ce ai tu, se datoreaza Alexandrei?...chiar vreau sa raspunzi la obiect, nu sa o mai dai la intors si sa te tii de alte replici aiurea!!!Alexandra este chiar singura fata cu care te-ai futut, sa zic asa, sau e una din alea muuulte si gata, iti pica pe ea!!!???Ar fi bine sa ai o dovada clara, sa o postezi aici, nu asa, sa vorbesti sa te aflii in treaba!Si pe mine ma intereseaza dovada, mai ales, ca snt unul care a vizitat-o pe Alexandra. 1
Administrator pisicuts Reputație: 114350 Postat Mai 9, 2015 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Postat Mai 9, 2015 troll-ul a fost banat permanentrevenim la recenzii:wave 3
mariusmariusmarius Reputație: -18 Postat Mai 10, 2015 Oras:targoviste Oras:targoviste Postat Mai 10, 2015 Nu mai fiti rai!
alexandratgv1 Reputație: 552 Postat Mai 11, 2015 Oras:Targoviste Oras:Targoviste Postat Mai 11, 2015 8
mariusmariusmarius Reputație: -18 Postat Mai 11, 2015 Oras:targoviste Oras:targoviste Postat Mai 11, 2015 Esti foarte frumoasa
acdc Reputație: 188 Postat Mai 17, 2015 Oras:Romania Oras:Romania Postat Mai 17, 2015 Asta vreau si eu te pup 2
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum