cataa80 Reputație: 1641 Postat Aprilie 23, 2015 Oras:. Oras:. Postat Aprilie 23, 2015 Astfel de poze asteptam de la tine, Alexa, sa ne incanti si sa ne bagi in spital!!!Chiar am avut de asteptat...poate te gandesti sa participi si la concurs! ...hai ca, chiar nu mai scriu nimic,,ca iar imi sare lumea in cap pe aici!!! 2
theono Reputație: 647 Postat Aprilie 23, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 23, 2015 Nice pics si conforme cu realitatea. Nu, rectific! Realitatea bate pozele! Daca fata era pe masura corpului Alexandra era de pus in rama.
alexandratgv1 Reputație: 552 Postat Aprilie 24, 2015 Oras:Targoviste Oras:Targoviste Postat Aprilie 24, 2015 ehhh..nu le putem avea pe toate.. 1
chris73 Reputație: 3808 Postat Aprilie 24, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 24, 2015 Eu vad niste buze foarte sexy 1
alexandratgv1 Reputație: 552 Postat Aprilie 24, 2015 Oras:Targoviste Oras:Targoviste Postat Aprilie 24, 2015 Eu vad niste buze foarte sexyUnii ma vad mai urata altii mai frumoasa ).. 1
chris73 Reputație: 3808 Postat Aprilie 24, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 24, 2015 Eu cu ce vad din fața ta, esti frumoasa. De corp nu mai zic nimic, esti mortala. 2
maverickboy Reputație: 148 Postat Aprilie 24, 2015 Oras:pitesti Oras:pitesti Postat Aprilie 24, 2015 Foarte frumoase poze,bravo Alexandra! 1
acdc Reputație: 188 Postat Aprilie 24, 2015 Oras:Romania Oras:Romania Postat Aprilie 24, 2015 Daca fata era pe masura corpului Alexandra era de pus in rama.Ești un adevărat gentleman )))) 1
acdc Reputație: 188 Postat Aprilie 24, 2015 Oras:Romania Oras:Romania Postat Aprilie 24, 2015 Chipul Alexandrei se potriveste perfect cu corpul ei, parerea mea!
razvan1244 Reputație: 1810 Postat Aprilie 24, 2015 Oras:---- Oras:---- Postat Aprilie 24, 2015 Părerea lui nu trebuie sa coincidă cu a ta. El a fost sincer si nu cred ca Alexandra s-a supărat pentru remarca lui. Nu poți mulțumi pe toată lumea. Dar cum tu încă nu ai fost la ea cum poți să ai o părere despre chipul si corpul Alexandrei? 1
alexandratgv1 Reputație: 552 Postat Aprilie 24, 2015 Oras:Targoviste Oras:Targoviste Postat Aprilie 24, 2015 Părerea lui nu trebuie sa coincidă cu a ta. El a fost sincer si nu cred ca Alexandra s-a supărat pentru remarca lui. Nu poți mulțumi pe toată lumea.Dar cum tu încă nu ai fost la ea cum poți să ai o părere despre chipul si corpul Alexandrei?I-am dat poze pe whats app .. in fine.. Nu e frumos , ca baiat, sa ii spui unei fete ca e urata.. atata timp cat nu l-am deranjat cu nimic.. Eu daca eram baiat si aveam cei sapte ani de acasa, nu spuneam fetelor asa cv.. Pe mine m-au invatat parintii sa respect daca sunt respectata. In fine... Oricum nu ma intereseaza parerea altora ..Eu imi fac treaba mea.. Am pus pozele sa vedeti voi cum arat.. atat ... 5
jusstin Reputație: -1 Postat Aprilie 24, 2015 Oras:Targoviste Oras:Targoviste Postat Aprilie 24, 2015 Alexandra,intretii relatii sexuale si cu un **spam editat** (discretie),daca da e acelasi pret sau putem discuta detaliile? (Va rog nu comentati aiurea !) 1
theono Reputație: 647 Postat Aprilie 25, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 25, 2015 Eu nu am spus ca esti urata Alexandra, poate nu m-am facut inteles. Eu am spus ca fata este ok, dar corpul este de poveste. Daca as fi apreciat ca esti urata 1 nu am fi avut o intalnire ok zic eu 2 din politete nu as fi comentat oricum. Sper ca acum m-am facut inteles
alexandratgv1 Reputație: 552 Postat Aprilie 25, 2015 Oras:Targoviste Oras:Targoviste Postat Aprilie 25, 2015 Alexandra,intretii relatii sexuale si cu un **spam editat** (discretie),daca da e acelasi pret sau putem discuta detaliile? (Va rog nu comentati aiurea !)Nu 2
linquist30 Reputație: 22 Postat Aprilie 25, 2015 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Postat Aprilie 25, 2015 Alexandra, imi place sa prestez cunnilingus. Igiena perfecta si analizele la zi, nu fac mofturi in ceea ce priveste pretul.Astept un raspuns, te rog! 1
alexandratgv1 Reputație: 552 Postat Aprilie 25, 2015 Oras:Targoviste Oras:Targoviste Postat Aprilie 25, 2015 Alexandra, imi place sa prestez cunnilingus. Igiena perfecta si analizele la zi, nu fac mofturi in ceea ce priveste pretul.Astept un raspuns, te rog!NU PRIMESC LIMBI!!! 1
acdc Reputație: 188 Postat Aprilie 25, 2015 Oras:Romania Oras:Romania Postat Aprilie 25, 2015 Am întâlnit-o azi pe Alexandra, care este o dulceață de fată. Revin mâine cu o recenzie completă, cum am promis. Sunt plecat, nu am timp și nici PC. O seară frumoasă tuturor. Mulțumesc Alexandra, te pup! 2
acdc Reputație: 188 Postat Aprilie 26, 2015 Oras:Romania Oras:Romania Postat Aprilie 26, 2015 - Locatia - o pensiune din Targoviste- Modalitatea de contact - PM, telefon- Detalii despre intalnirea efectiva - am vorbit o perioada cu Alexandra prin PM si telefon si cand am reusit sa merg la Targoviste am stabilit detaliile telefonic. Am luat-o cu masina de unde stabilisem si am mers la o pensiune. In camera am stat un pic de vorba, am fost la dus si apoi am trecut la fapte. Alexandra m-a saruta pe gat, pe piept, pe abdomen si a ajuns in final in zona de mijloc unde a urmat un oral neprotejat bestial, soft, care a durat destul de mult as zice eu, cu lins, supt, deep, batut cu ea pe limba si buze, atentie si la anexe, lins si supt oo, ce sa mai, a fost unul din cele mai bune oraluri de care am beneficiat, si nu au fost putine, care s-a finalizat cu un CIM de toata frumusetea. Dupa igienizare, am stat in pat de vorba, pe diverse subiecte, timp in care am mangaiat-o peste tot, insistand pe sani, care sunt foarte frumosi si jucausi, drept pentru care i-am masat si atins foarte tandru si le-am supt sfarcurile foarte receptive la stimuli, pe abdomen si apoi pe funduletul ei micut, tare si obraznic. Si cum oralul acela m-a incantat peste masura, in partea a doua Alexandra m-a delectat tot cu un oral neprotejat, la fel de bestial ca primul, doar ca de data asta din mai multe pozitii si un pic mai hard, finalizat de asemenea tot cu CIM, in ambele cazuri '’incarcatura’’ fiind dusa si aruncata in baie. Dupa igienizare, am mai stat un pic in pat, de vorba, ne-am mangaiat, apoi ne-am imbracat, i-am dat cadoul si am dus-o cu masina de unde o luasem.- Aspectul fizic - 9,5 - frumoasa, micuta, finuta, volubila, ochi frumosi, sani superbi cu sfarcuri foarte excitabile, fundulet micut, tare si obraznic, pozele postate sunt reale - acum fiecare cu gusturile lui- Igiena - 10 - curata, epilata, miros excitant- Detalii despre servicii si note - sex oral neprotejat/CIM - 10+, bestial oralul, dupa cum am mai spus, parerea mea; GFE - 10, atitudine - 10, foarte volubila si vorbareata, nu stiu altii, dar mie mi-a placut tare mult; sex normal - nu am facut, deoarece m-a cucerit oralul, poate data viitoare; FK - nu am facut, daca nu a cerut, nu am insistat, desi as fi vrut sa incerc, doar ne-am pupat; limbi - nu primeste, deci nu am dat- Programul de lucru - cand o gasesti la telefon si stabilesti cu ea- Tarifare/timp - 150lei/2 finalizari/1 ora, 35lei camera- Concluzia finala - de revenit, Alexandra e o fata super.Multumesc Alexandra, te pup! 6
alexandratgv1 Reputație: 552 Postat Aprilie 26, 2015 Oras:Targoviste Oras:Targoviste Postat Aprilie 26, 2015 - Locatia - o pensiune din Targoviste- Modalitatea de contact - PM, telefon- Detalii despre intalnirea efectiva - am vorbit o perioada cu Alexandra prin PM si telefon si cand am reusit sa merg la Targoviste am stabilit detaliile telefonic. Am luat-o cu masina de unde stabilisem si am mers la o pensiune. In camera am stat un pic de vorba, am fost la dus si apoi am trecut la fapte. Alexandra m-a saruta pe gat, pe piept, pe abdomen si a ajuns in final in zona de mijloc unde a urmat un oral neprotejat bestial, soft, care a durat destul de mult as zice eu, cu lins, supt, deep, batut cu ea pe limba si buze, atentie si la anexe, lins si supt oo, ce sa mai, a fost unul din cele mai bune oraluri de care am beneficiat, si nu au fost putine, care s-a finalizat cu un CIM de toata frumusetea. Dupa igienizare, am stat in pat de vorba, pe diverse subiecte, timp in care am mangaiat-o peste tot, insistand pe sani, care sunt foarte frumosi si jucausi, drept pentru care i-am masat si atins foarte tandru si le-am supt sfarcurile foarte receptive la stimuli, pe abdomen si apoi pe funduletul ei micut, tare si obraznic. Si cum oralul acela m-a incantat peste masura, in partea a doua Alexandra m-a delectat tot cu un oral neprotejat, la fel de bestial ca primul, doar ca de data asta din mai multe pozitii si un pic mai hard, finalizat de asemenea tot cu CIM, in ambele cazuri '’incarcatura’’ fiind dusa si aruncata in baie. Dupa igienizare, am mai stat un pic in pat, de vorba, ne-am mangaiat, apoi ne-am imbracat, i-am dat cadoul si am dus-o cu masina de unde o luasem.- Aspectul fizic - 9,5 - frumoasa, micuta, finuta, volubila, ochi frumosi, sani superbi cu sfarcuri foarte excitabile, fundulet micut, tare si obraznic, pozele postate sunt reale - acum fiecare cu gusturile lui- Igiena - 10 - curata, epilata, miros excitant- Detalii despre servicii si note - sex oral neprotejat/CIM - 10+, bestial oralul, dupa cum am mai spus, parerea mea; GFE - 10, atitudine - 10, foarte volubila si vorbareata, nu stiu altii, dar mie mi-a placut tare mult; sex normal - nu am facut, deoarece m-a cucerit oralul, poate data viitoare; FK - nu am facut, daca nu a cerut, nu am insistat, desi as fi vrut sa incerc, doar ne-am pupat; limbi - nu primeste, deci nu am dat- Programul de lucru - cand o gasesti la telefon si stabilesti cu ea- Tarifare/timp - 150lei/2 finalizari/1 ora, 35lei camera- Concluzia finala - de revenit, Alexandra e o fata super.Multumesc Alexandra, te pup! 1
Gigelchel Reputație: 0 Postat Aprilie 27, 2015 Oras:Targoviste Oras:Targoviste Postat Aprilie 27, 2015 Esti mortala Alexandra iti meriti banutii de la mn ai nota 10 plus 2 1
kristi22222 Reputație: 89 Postat Aprilie 27, 2015 Oras:everywhere Oras:everywhere Postat Aprilie 27, 2015 Esti mortala Alexandra iti meriti banutii de la mn ai nota 10 plus 2o recenzie vedem? 2 1
alexandratgv1 Reputație: 552 Postat Aprilie 29, 2015 Oras:Targoviste Oras:Targoviste Postat Aprilie 29, 2015 Esti mortala Alexandra iti meriti banutii de la mn ai nota 10 plus 2Trebuia sa bagi o recenzie mai detaliata .. 1
acdc Reputație: 188 Postat Aprilie 29, 2015 Oras:Romania Oras:Romania Postat Aprilie 29, 2015 Trebuia sa bagi o recenzie mai detaliata .. Ti-am dat +1, dar încearcă să faci și tu o recenzie ca lumea, de aia apar tot felul de discuții și aberații, pentru că în loc să descrieți întâlnirea și fata, scrieți 3 rânduri și faceți economie de cuvinte. Scuze Alexandra, după ce o să ne întâlnim, o să îți fac eu o recenzie cum scrie la carte. Te pup
Gigelchel Reputație: 0 Postat Mai 3, 2015 Oras:Targoviste Oras:Targoviste Postat Mai 3, 2015 Depinde de culoare Ce recenzie sa au fac dupa ce ma inbogatit cu un sculanent
Gigelchel Reputație: 0 Postat Mai 3, 2015 Oras:Targoviste Oras:Targoviste Postat Mai 3, 2015 Depinde de culoare Ce recenzie sa ai fac dupa ce ma imbogatit cu un sculament
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum