Sari la conținut

Intelepciune nimfomane/nimfomani

cassy

Postări Recomandate

• Oras:-----------
Postat

noi nu mai avem nici CE, nici CU CE apăra...pizda pe care ți-o dau numai în față la popa ... pe vila cu piscină (mama lor de evrei troglodiți :laugh2 )

https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xpf1/t31.0-8/10704321_10152672938385053_438843943868305927_o.jpg

• Like 1
Postat

Citesc cu o oarecare plăcere sadică postările tale. Sunt aproape amuzante. Ce este totusi grav este faptul că desi initial am crezut ca oligofrenia ta capătă forme de tip mutant, ulterior am sesizat că esti absolut normal la cap. Să postezi tot ceea ce postezi tu si să fii totusi sănătos psihic, asta intrece orice boală descoperită sau nedescoperită încă de psihiatri.

si eu am crezut multe despre tine (voi - cei care ti-au dat puncte) dar acum cred la fel ca toată lumea, știi ce înseamnsă asta, nu? FOAME! DISPREȚ!) (pt voi ;) )

(asta va fi hobby-ul meu :laugh2 )

• Like 1
Postat

Citesc cu o oarecare plăcere sadică postările tale. Sunt aproape amuzante. Ce este totusi grav este faptul că desi initial am crezut ca oligofrenia ta capătă forme de tip mutant, ulterior am sesizat că esti absolut normal la cap. Să postezi tot ceea ce postezi tu si să fii totusi sănătos psihic, asta intrece orice boală descoperită sau nedescoperită încă de psihiatri.

dacă psihiatria (că s-a tot făcut referire la ea) e o invenție elucubrantă  care n-a vindecat pe nimeni, ce e mai jos e caz...psihiatric? satanic? (nu mi-e greu să dau copy-paste, probabil asta și dorești măi...vere oligofren ;) )

http://www.fariseism.blogspot.com/

și cine apără și face parte din așa ceva, trebuie executat

se pare că da...TRATAMENT!

https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xfa1/t31.0-8/s960x960/1932803_465246080243349_4317871781907653131_o.jpg

• Like 1
  • Oras:all over (NU e o ironie...)
  • Oras:all over (NU e o ironie...)
Postat

Am aflat, datorita Inginerului, ca exista o formatie numita FLEGMA.

Viata mea a capatat sens acum...

• Like 1
  • Oras:.
  • Oras:.
Postat

Eu nu inteleg de ce posteaza dezaxatul asta pe acest topic?!?!  :no2

Crezi ca el intelege ?

• Like 4
  • Minus 2
Vizitator
Reputație: 0
Postat

Crezi ca el intelege ?

E o neintelegere generala  :laugh2

Vizitator
Postat

DORMI LINIȘTIT, F.N.I. LUCREAZĂ PENTRU TINE (F.-utu-te-N. I.-nimă prostovan lacom  :laugh2 )

Vorbeste frumos  :laugh2

• Like 1
Vizitator
Postat

http://4.bp.blogspot.com/-NqdHcloQgxk/VDFdFnE_GpI/AAAAAAAAI0A/eVMO7cefUcE/s1600/numerologie.jpg

Ce bine 'ti shade mah  :laugh2

Postat

proverbe românești sau culese....

câtă vreme există degete și limbă, legea țării nu se schimbă

prinde orbu, scoate-i ochii (si limba)

mareaneee, du-te la pescuit mareaneee.....

• Like 1
  • Oras:Sfantu Gheorghe (CV)
Postat

Foarte rar am gasit o femeie sa faca muie la fel de bine ca un transexual.Diferenta este ca o femeie suge pula ca sa-l faca pe barbat fericit pe cind un transexual o suge ca-i place lui.

• Like 1
Postat

Ce bine 'ti shade mah  :laugh2

da, imi iau palarie de texan, ma asteapta 12 ani roz apoi ma suc iar la 180 grade si ma dau impuscat (carcter romanesc)

p.s. oricum bomba sau prăjitura am pus-o pe orbită, cine vrea s-o servească....să-i fie de bine.

• Like 1
Postat

1 pula nu devine mai tare daca este invelita in euroi! 

Postat

LIMITE / PERMISIUNI

Mă veți căuta și mă veți găsi, dacă mă veți căuta din toată inima" (Jeremiah)
Numai umbra degetului Meu să Mi-o trec peste tine... (Nebunule, ești tu cumva stăpân peste trupul tău?)
Să zidească numai ei, căci Eu voi surpa, zice Domnul Dumnezeu! (nimic din ce e clădit pe spurcăciune, interes și minciună nu va dăinui) (Maleahi 1:4)
Ferice de cei pe care-i mustru Eu!
În cele din urmă, fiii oamenilor vor ajunge mai deștepți ca fiii lui Dumnezeu!
Multe veți descoperi voi, dar secretul Meu cu viața și cu moartea nu!
De veți putea schimba legământul Meu cu ziua și cu noaptea atunci veți putea schimba și legământul meu cu robul meu David! (e vorba de existența statului Israel pe hartă, mulți se screm ca el să nu mai fie...)
Ce are omul să dea la schimb pentru sufletul lui?
Nici aurul nici argintul lor nu-i vor mântui! (Țefania)
La ce e bun omul dacă nu e încercat?
Care om ar vrea să-și piardă sufletul?
La ce i-ar folosi unui om să câștige lumea toată dacă și-ar pierde sufletul?
Nimic din cei sub Soare nu-i al tau, totul e al Meu! (Iov)
Voi face judecățile voastre de nimic! (pe cand va veni stramtorarea ireversibila)
Cum sunt Cerurile față de Pământ, așa sunt judecățile Mele față de ale voastre!  
Dreptatea nu va fi cu cei care se vor aduna acolo! (la Armaghedon)
Din o mie de femei, nici una nu e bună, iar din o mie de bărbați, poate că e unul bun! (Eclesiastul)
Unde e frumusețea ta femeie?
Unde e boldul tău moarte?
Cine vă va da vouă pe mână lucrurile veșnice dacă nu sunteți în stare de astea vremelnice? (asta e nasoală rău!)
...dar mai intai trebuie ca toti sa bem apa cu gaze de șist, ăsta va fi botezul pe care-l meritam multi dintre noi!

Postat

"Dumnezeu nu caută la fața omului" - într-adevăr (caută la sufletul lui) "Eu sunt cel care cercetez rărunchii și inima" - Apocalipsa

Am "cercetat" relatiile următoate ale nației românești:

- femeie-bărbat=praf (1) (familia)

- părinți-copii=praf (2)

- conducători conduși=praf (inevitabil)

- relații inter-etnice=praf (bozgori, jidani, ciori)

.............................................................

picat ambele teste, Legea și Dragostea (excepții înșelătoare, până va veni lațul, 25%)

................................................................

rezultat: numai ambulanțe Smurd (ale unui arab) de 1 dec. 2013 (nici măcar atât, serviciu de salvare medical)

p.s. toată pacea socială a rămas pe umerii unor fete care și ele în majoritatea cazurilor sunt...mafioți cu puță  :laugh2  :laugh2  :laugh2

vai și amar, "ruralii" (retarzi) în toate funcțiile

acuși se va auzi (la figurat) glasul..."scoală-te, că strugurii viei pământului sunt copți" (buni de pus in teasc - , mutilare cu Apache Longbow,  holocaust nuclear, pentru imbecilii grasi care nu pricep mesajele simbolice, desi stiu ca nu sunt imbecili, stiu ei bine ce fac, a venit vremea sa ...slabeasca)

Postat

Nu există prostie, (in afara de ratardurile medicale, oficial), prostia e un mecanism inconstient de aparare asupra constientului (prostia e viclenie, ipocrizie) . Deaia Isus le-a vorbit in pilde, ca sa nu le agresese constientul. Viperelor...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...