Sari la conținut

Emaa❤️0763351140


Vizitator Emaa.24

Postări Recomandate

Vizitator Emaa.24
Reputație: 0

Buna , namele meu este Emaa si sunt noua pe site. Sunt bruneta , am 24 de ani, 49kg și 1,63 înălțime . Sunt aici pentru a va satisface fanteziile. 
Serviciile mele sunt

 

CADOU :250 lei finalizarea ,450 lei ora

💥 SERVICII :

-_- CIM 100 lei extra 

● Sex oral (protejat sau neprotejat , in functie de igiena)

● Sex normal doar protejat! 

● 69

● –Masaj erotic 

● – Diferite fantezii

● - Diferite poziții 

● –Sărutări, sărutări corporale si mangaieri

● -- COB 

● -- GFE 

● -- HAND JOB 

● -- FOOT FETISH

● -Accept cupluri

Link spre comentariu
  • Oras:București
  • Oras:București

Salutare!

Hai sa sparg gheata și sa fac prima recenzie pe acest topic.

Azi am vizitat-o pe Emaa, o fata ff sexy și frumoasa, gen slim și proclient maxim, sincer a fost peste așteptările mele din toate punctele de vedere.

Am făcut o programare și iată ma in fata blocului cerând nr interfonului, cum am ieșit din lift ea deja deschidea usa și bineînțeles stătea cumva ascunsa 😄 imbracata exact cum i-am cerut(complet goala), am făcut cunoștință, ne am sărutat puțin și deja primele semne erau bune.

Am salutat-o și pe colega Larisa, am mers la duș  apoi in camera de plăceri( are o comodă cu oglinda tocmai bună pt asa ceva)

Am început cu FK întreținut și susținut asa cum trebuie, am sărutat o pe corp, lins pe sfarcuri, am pus o capra in fata oglinzii(priveliștea era wow) am lins-o puțin în poziția aia apoi i-am cerut sa se urce pe comodă pt a continua sa o ling, s-a udat imediat, gemea ff frumos, little dirty talk, îndemnuri ff excitante și din cand în când ne mai sarutam cu foc 😄.

Poziția fiind incomoda pt ea, ne am dus la marginea patului unde a desfăcut ușor picioarele și am continuat sa o ling in pizda( acompaniat de îndemnurile ei)pana a avut orgasm(yammmyyy😄).

A urmat partea cea mai frumoasa pt mine, din nou FK&DFK, m a lins si supt sfarcurile în timp ce mi mângâia biluțele, a coborât la cel mic , l a supt și și  lins  asa cum trebuie, în timp ce o mai ridicam in sus și continuam acel DFk superb, m am întins pe spate a continuat sa mi l suga dar nu pt mult timp pt ca eram statut și voiam sa ne și futem, i am spus sa pună balonasul și a început sa ma calareasca cu spatele la mine în timp ce ma mângâia pe biluțe, inevitabil a venit și finalizarea exploziva în balonas după care s a așezat langa mine, tocmai se terminase o partida superba și ne trageam sufletul 😄.

Am mers la duș, m am îmbrăcat și am plecat

Achitat 250 lei pt 30-35 min, o experienta wow cu mult peste așteptări,  recomand cu încredere sa o  vizitati pt ca merita, serviciile sunt fff bune plus ca i place sexul.

Te puuup Emaa și abia aștept sa ne revedem.Puuuup

 

 

  • Like 8
  • Mersi 2
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Las și eu câteva vorbe aici, nu sunt de-al casei, chiar m-am întâlnit cu Larisa în hol și mă privea curioasă să vadă dacă mă știe. Nu avea de unde, eram acolo pentru prima dată. Sunt relativ nou în domeniu, de aici și contul deschis recent. Îmi voi expune părerea pur subiectivă in legătură cu interacțiunea mea cu Ema.

Locația în rond la Alba Iulia, lângă "Arogant", foarte ok apartamentul, baia dotată cu tot ce trebuie, curat. Programarea am făcut-o pe Whatsapp cu o oră jumate înainte, pentru ora 14. Din discuții, Ema mi s-a părut ușor zăpăcită, dar nu în sensul rău ci cu un farmec aparte chiar, ca o adolescentă așa... Când o femeie e așa, de obicei mă amuz sau o tachinez pe tema asta. Nu foarte precisă în oferirea indicațiilor, dar ne-am descurcat si ne-am găsit. A existat un decalaj de 20 de minute inițial, la rugămintea ei, care s-a transformat in 10 minute la final, pentru mine nu a fost o problemă.

O prezență foarte plăcută, plină de energie și toată un zâmbet, micuță, slim cu forme bine proporționate în raport cu corpul ei. M-a servit cu o cană cu apă la cererea mea, apoi am poftit la duș. După ce am mai schimbat câteva vorbe despre ceea ce avea să urmeze, am trecut la fapte care au debutat spre surprinderea mea cu un FK, (de obicei nu solicit, doar dacă îmi place mult ce văd) întrerupt după căteva secunde de ea ca să mă întrebe dacă e ok și dacă vreau. Foarte simpatică fata asta, mi-am zis. Normal că am vrut.

Oralul, neprotejat, cu un compliment din partea ei legat de finețea din zonă, a fost ok dar nu wow. Umed, adânc cu tente de deep pe alocuri, lins, scuipat tot ce trebuie dar nu așa multă presiune pe cât mi-aș fi dorit și ajutat cam mult de mână. Plus că avea o chestie cu niște șervețele lângă în care scuipa ocazional. Nu m-a deranjat, oricum foarte fină trecerea între șervețel și soldat. La scuipat mă refer. 

Normalul, protejat evident, a fost super. Se implică foarte mult, te întreabă cum vrei, dacă e ok, te trage în ea, schimbă pozițiile foarte ușor, e foarte flexibilia și se mișcă bine. Geme, și nu cu o secundă inainte să i-l bagi, deci cu un iz de realism, te face să crezi că faci bine ceea ce faci(oricum toți dăm bine, dar ca idee😀). Eu am vrut finalizare orală, dar mi-a plăcut normalul foarte mult și am schimbat scenariul finalizând în balon cu ea stând doggy.

Ca minus, cel puțin pentru mine, și e mai mult legat de locație este faptul că poți da nas în nas (sau ciocan în ciocan) cu un coleg și te mai și cerți pe duș😂. Și se mai aud pe fundal activități din camera cealaltă.

Pentru mine o experiență pozitivă, o să mai revin cu următoarea ocazie, m-am simțit bine, partea de GFE influențănd restul serviciilor.

Cadoul, oferit la final fără nici o problemă a fost de 250 ron cu ceva extra din partea mea, oricum venisem pregătit pentru CIM, care e extra. 

Că e mult, puțin sau ăla e prețul corect, asta decide fiecare. Dar după ce testează, nu din recenzii.

  • Like 6
Link spre comentariu

am ajuns si eu intr-o seara, cu programare prealabila pe whatsapp si confirmare.

locsor misto, in piata alba iulia, apartament pe care il imparte cu alta diva, pe care o cunosc. curat, aranjat, 2 mici observatii - geluri de baieti mai multe + prosop mai mare...  9

EA - o papusa de fata, SUPERBA! la fata realmente f frumoasa, seamana binisor cu Antonia (vedeta tv), doar un pic mai pe oval. ochi deschisi superbi, zambet larg, gura senzuala. la corp arata excelent, picioare f frumoase, fund, talie, tate medii f frumoase si cu care m-am putut juca, pasa stramtuta, cheala si frumos mirositoare... poate doar carnea mai moale, nu pe stilul sport fit (doar fibra) sa nu fie pe placul cuiva... mie mi se pare de 10+++ = una din cele mai frumoase aparitii din ultimii ani.

adaug ca are un comportament f placut, se apropie natural de om, interactioneaza, discuta lejer. o placere mare si in relatia extra sexuala

prestatia a fost 

tease + fk + scapat de un harnasament f sexy cu care a venit in pat, urmat de oral ne si de un pic de atentie a mea catre pasa... apoi NP f fain, cu participare, te trage in ea, da contre, mangaie la coite...

apoi trecut din nou la ON, cu energie si participare, nu foarte divers dar sustinut, pana la CIM si continuat inca ceva zeci de secunde...

pauza, dus amandoi impreuna, apoi nr 2

cu ON ea, apoi eu, apoi NP f misto in mai multe pozitii

per total 

FK de 10

ON de 8-9 (nu e punctul ei forte, dar face cim si se pliaza natural pe ceea ce ii ceri)

NP de 10+

halat 450+100 cim / 2 fin / 1h si un pic.

o experienta excelenta pe care sper sa o pot repeta (nu stiu cat mai sta prin tara...)

merci, Ema, a fost o mare placere sa te cunosc si sper sa ne revedem

recomand 100%

  • Like 8
  • Inimioara 1
Link spre comentariu
  • Membru Premium
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Va salut. 

Vizitata recent. 

Programare efectuata din timp si respectata fara probleme - nota 10 pentru seriozitate. 

Locatia - in rond la p-taAlba Iulia, punct de reper Arogant. 

Apartamentul in care a mai lucrat si Luana in trecut, camera de lucru curata , baie ok , geluri de dus din belsug, dar cam goale , apa calda - nota 8.

Aspect - relativ frumusica la fata ( din punctul meu de vedere ) , sani naturali, foarte frumosi , fermi, nici mari , nici mici , numai buni de lins/supt , craci frumosi, slim , piele fina, cur micut , rotund , buna de pula - nota 8 .

Dus eu de improspatare, fata era curata , nimic de obiectat.

Am ales varianta de 1 finalizare. 

Actiunea a debutat cu un FK initiat de mine , la care Emma a raspuns initial bine ,  apoi a ascuns limba ( detest chestia asta ) ,  am rugat-o frumos sa nu mai faca chestia asta si s-a conformat , lucru pe care l-am apreciat. 

A urmat o repriza intensa de cunni din partea mea,  s-a umezit natural abundent, gemete false din belsug  ( but who care's ) , pizda curata , mi-a placut. 

A urmat un oral nepro din partea ei , bun , destul de adanc, insa fara deep complet cum imi place mie pana la baza pulii, dar cu tehnica foarte buna, cu lins pula frumos si sârguincios pe lateral, cu priviri , cu masat coaiele cu mana. A incercat sa ma termine oral , acceleramd viteza si presiunea pe capu pulii, dar nu am cedat intrucat voiam s-o testez sa vad ce poate si la fut. 

A montat un cauciuc pe pula si am patruns-o incet in pozitia misionar. 

Eh aici a fost foarte bine,  i-am bagat-o pana la coaie, s-a excitat si ea , am bagat pompe ca lumea futand-o adanc in pizda si cu un FK adevarat, adanc , limbi impletite ca lumea , am finalizat exploziv in cauciuc. 

Dus de reîmprospătare, îmbrăcat si plecat.

Notele finale din punctul meu de vedere sunt :

Aspect - 8 , detaliat mai sus. 

Oral - 8.50 , e bun , tehnica buna , are cateva mici tertipuri prin care încearcă sa te termine oral , dar overall mi-a placut. 

Normal - 10 , aici e bine , fut de anduranta, duce bine , iar FK - ul din timpul futului in misionar a făcut toti banii.

Igiena - 10 , curata impecabil. 

GFE - 9 , gemete nu exagerate , dar false , mai bine le evita ca nu are rost , in rest placuta , vesela , joviala. 

Cadoul 250 RON, timp fix 30 min , 1 finalizare inclusa , fara pic de graba. 

Ca si concluzie , personal mi-a placut,  posibil sa o revizitez si la 1 h , poate iese un fut si mai bun.

P.S.  Comparatia cu Antonia  ( cantareata ) e fortata mult din punctul meu de vedere.  Fata aduce intrucatva ,  seamana , dar.....nu rasare. E drum ( foarte ) lung.... 

O zi buna va doresc  ! 

  • Like 12
  • Mersi 2
  • Inimioara 1
Link spre comentariu
  • Oras:București
  • Oras:București
19 hours ago, il pupparo said:

Va salut. 

Vizitata recent. 

Programare efectuata din timp si respectata fara probleme - nota 10 pentru seriozitate. 

Locatia - in rond la p-taAlba Iulia, punct de reper Arogant. 

Apartamentul in care a mai lucrat si Luana in trecut, camera de lucru curata , baie ok , geluri de dus din belsug, dar cam goale , apa calda - nota 8.

Aspect - relativ frumusica la fata ( din punctul meu de vedere ) , sani naturali, foarte frumosi , fermi, nici mari , nici mici , numai buni de lins/supt , craci frumosi, slim , piele fina, cur micut , rotund , buna de pula - nota 8 .

Dus eu de improspatare, fata era curata , nimic de obiectat.

Am ales varianta de 1 finalizare. 

Actiunea a debutat cu un FK initiat de mine , la care Emma a raspuns initial bine ,  apoi a ascuns limba ( detest chestia asta ) ,  am rugat-o frumos sa nu mai faca chestia asta si s-a conformat , lucru pe care l-am apreciat. 

A urmat o repriza intensa de cunni din partea mea,  s-a umezit natural abundent, gemete false din belsug  ( but who care's ) , pizda curata , mi-a placut. 

A urmat un oral nepro din partea ei , bun , destul de adanc, insa fara deep complet cum imi place mie pana la baza pulii, dar cu tehnica foarte buna, cu lins pula frumos si sârguincios pe lateral, cu priviri , cu masat coaiele cu mana. A incercat sa ma termine oral , acceleramd viteza si presiunea pe capu pulii, dar nu am cedat intrucat voiam s-o testez sa vad ce poate si la fut. 

A montat un cauciuc pe pula si am patruns-o incet in pozitia misionar. 

Eh aici a fost foarte bine,  i-am bagat-o pana la coaie, s-a excitat si ea , am bagat pompe ca lumea futand-o adanc in pizda si cu un FK adevarat, adanc , limbi impletite ca lumea , am finalizat exploziv in cauciuc. 

Dus de reîmprospătare, îmbrăcat si plecat.

Notele finale din punctul meu de vedere sunt :

Aspect - 8 , detaliat mai sus. 

Oral - 8.50 , e bun , tehnica buna , are cateva mici tertipuri prin care încearcă sa te termine oral , dar overall mi-a placut. 

Normal - 10 , aici e bine , fut de anduranta, duce bine , iar FK - ul din timpul futului in misionar a făcut toti banii.

Igiena - 10 , curata impecabil. 

GFE - 9 , gemete nu exagerate , dar false , mai bine le evita ca nu are rost , in rest placuta , vesela , joviala. 

Cadoul 250 RON, timp fix 30 min , 1 finalizare inclusa , fara pic de graba. 

Ca si concluzie , personal mi-a placut,  posibil sa o revizitez si la 1 h , poate iese un fut si mai bun.

P.S.  Comparatia cu Antonia  ( cantareata ) e fortata mult din punctul meu de vedere.  Fata aduce intrucatva ,  seamana , dar.....nu rasare. E drum ( foarte ) lung.... 

O zi buna va doresc  ! 

Felicitări bro', dar vezi că și Antonia e de etnie precum titulara topicului. 😁

Link spre comentariu

Veni vidi viciiii

 

taxa 250 -30’ 

 

vizita scurta in urma recenziilor complexe , sărutat ca ,cu iubita din liceu in 55 cand făceam eu liceul , pizda își spune cuvântul etnie clară ușor calda se uda bine 

gemete nebune , nu prea pe gustul meu 

supt ca profesionistele sa te termine rapid dar cu mine nu tine , iau un tratament deci încă fut mult ca nu ma droghez . 

Ca animal de trecut in revista merge dar numai exagerați cu vedete locale ca nu e , m ați păcălit ca e app Antonia si hop sa i-o zvarlu , nu vreau bani înapoi dar zic vizitați piZde ca e jale cu voi . 

De vizitat dar nu va faceți aluzii mari .

 

  • Mersi 2
  • Haha 4
Link spre comentariu
  • Oras:Nordului
  • Oras:Nordului
34 minutes ago, Guinevere911 said:

Veni vidi viciiii

 

taxa 250 -30’ 

 

vizita scurta in urma recenziilor complexe , sărutat ca ,cu iubita din liceu in 55 cand făceam eu liceul , pizda își spune cuvântul etnie clară ușor calda se uda bine 

gemete nebune , nu prea pe gustul meu 

supt ca profesionistele sa te termine rapid dar cu mine nu tine , iau un tratament deci încă fut mult ca nu ma droghez . 

Ca animal de trecut in revista merge dar numai exagerați cu vedete locale ca nu e , m ați păcălit ca e app Antonia si hop sa i-o zvarlu , nu vreau bani înapoi dar zic vizitați piZde ca e jale cu voi . 

De vizitat dar nu va faceți aluzii mari .

 

Asta e clar, cand vezi va unu compara o escorta cu o vedeta trebuie sa presupui ca abereaza 🙃

  • Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Vin si eu cu o scurta recenzie in urma vizitei facute Emei astazi.

Una din cele mai frumoase si naturale fete de pe forum pe care le-am vizitat. Te face sa te simti relaxat si bine - servicii ft bune (GFE, FK, ON, NP).

Inteleg ca urmeaza "un update" - din punctul meu de vedere nu este nevoie, dar este decizia ei.

Ca si concluzie m-am simtit foarte bine cu Ema si o sa vreau cu siguranta sa revin si pe viitor.

 

  • Inimioara 1
Link spre comentariu
  • Oras:Satu' cu ministri
  • Oras:Satu' cu ministri
La 19.10.2021 la 13:28, Guinevere911 a spus:

Veni vidi viciiii

 

taxa 250 -30’ 

 

vizita scurta in urma recenziilor complexe , sărutat ca ,cu iubita din liceu in 55 cand făceam eu liceul , pizda își spune cuvântul etnie clară ușor calda se uda bine 

gemete nebune , nu prea pe gustul meu 

supt ca profesionistele sa te termine rapid dar cu mine nu tine , iau un tratament deci încă fut mult ca nu ma droghez . 

Ca animal de trecut in revista merge dar numai exagerați cu vedete locale ca nu e , m ați păcălit ca e app Antonia si hop sa i-o zvarlu , nu vreau bani înapoi dar zic vizitați piZde ca e jale cu voi . 

De vizitat dar nu va faceți aluzii mari .

 

Aluzii nu (ne) facem, poate iluzii! 😂

  • Like 2
  • Haha 1
  • Minus 6
Link spre comentariu
Vizitator
Reputație: 0

Am fost si eu la domnisoara. 

Este o persoana ok , se implica , te saruta, isi da silinta sa te simti bine , sa faca un preludiu inainte , in timpul actului este acolo cu tine. Participa, este ce trebuie la toate aspectele de mai sus. 

Pozele o avantajeaza destul de mult din punctul meu de vedere , cand am vazut primele poze sa fac infarct. Nu este deloc asa si nici de o frumusete rara precum o ridica in slavi latraii de raybolovan si ionelsimandicosu. Are o figura normala. Se observa factul ca nu a facut o zi de sport iar ea are o tendinta ridicata spre celulita si vergeturi, destul de pronuntate pe coapse si fund care nu ofera cel mai placut aspect. Ii recomand putin sport ca nu arde. 

Din punctul meu de vedere as recomanda-o la tariful actual daca se mai tonifica. 

Toate cele bune !

Link spre comentariu
  • Oras:Rahova
  • Oras:Rahova
La 03.12.2021 la 18:31, untipoarecare a spus:

Am fost si eu la domnisoara. 

Este o persoana ok , se implica , te saruta, isi da silinta sa te simti bine , sa faca un preludiu inainte , in timpul actului este acolo cu tine. Participa, este ce trebuie la toate aspectele de mai sus. 

Pozele o avantajeaza destul de mult din punctul meu de vedere , cand am vazut primele poze sa fac infarct. Nu este deloc asa si nici de o frumusete rara precum o ridica in slavi latraii de raybolovan si ionelsimandicosu. Are o figura normala. Se observa factul ca nu a facut o zi de sport iar ea are o tendinta ridicata spre celulita si vergeturi, destul de pronuntate pe coapse si fund care nu ofera cel mai placut aspect. Ii recomand putin sport ca nu arde. 

Din punctul meu de vedere as recomanda-o la tariful actual daca se mai tonifica. 

Toate cele bune !

Pai si este de mers sau de dus la sala? 

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...