Jump to content

Anais 0725791272 / 0768020874

Recommended Posts

• Oras:Buzau
Posted

Salutare tuturor! 

Astazi,  dupa o programare si o vizita de o ora,am ajuns la concluzia ca fata este din cu totul alta categorie comparativ cu tot ce am vazut si trait pana acum pe meleagurile Buzoiene.....PREMIUM!

Primirea a fost foarte hazlie,este zambitoare si foarte sociabila,pe urma am lasat cadoul de una ora pe masa si am inceput sa ma dezechipez in timp ce ea vorbea si imi capta atenția intr-un mod foarte incitant....sexy....cu formele ei placute ...adorabile pe alocuri si mai ales cu spontaneitatea ei.

Oralul NP a fost de toata frumusetea!

..parca traiam secvente din filmele pt adulti pentru VIP-uri ..ma punea sa o prind de cap cu mana si sa controlez gesturile cum imi doream eu, fara sa abuzez bineînțeles!

Mi s-a parut de un erotism aparte cum doar prin filme vezi....Nu pune accent pe sex...punctul ei forte este oralul cu o deosebita atenție la bilute si zona de sub ele....recunosc ca m-am dus proaspat epilat,spalat,lenjerie curata si usor parfumat...

La al doilea numar nu am mai rezistat ,deja trecuse o ora dar nu am mai fost in stare pentru ca m-a epuizat de la primul cu finalizare CIM..atat de tare m-am exitat incat m-a eliberat de incordare si de tot stresul din Corp!

In concluzie va pot recunoaste ca am fost tratat timp de o ora Regeste..fara sa ma uit la ceas...fara sa ma grabeasca...si cu o atitudine profi ,chiar se dedica la maxim fata!

Spor la Programari si ciocanit !

• Like 2
Posted

Am vrut sa o vizitez azi ,vazand ca e cam cea mai laudata din Bz ,dar din nefericire nu mi-a permis timpul sa ajung .
Chiar si asa mi-a lasat o impresie buna din alt pct de vedere ,pare sa fie serioasa.

Mai incercasem si mai demult sa o vizitez , dar fara noroc , atunci incercasem sa sun .. ,iar acum am zis sa incerc prin mesaje.

Pe scurt,am discutat ieri si alaltaieri pe whatsapp cu ea :
 - Raspunde surprinzator de repede la mesaje (probabil asta e cea mai buna varianta de contact), raspunde si in 1-2-3 minute  ; iar alteori raspunde in 20-30-60min (deci probabil dupa ce termina)
 - Face programari relativ reale ( vad ca tine cont si e in fct de celelalte programari) 

*Din ce am inteles din mesaje ,azi ar fi fost ultima zi ,si probabil revine la inceputul lui februarie ,deci imi incerc atunci norocul 
*Locatia e/era langa Crang , blocul turn

• Oras:AC Milan
  • Oras:AC Milan
Posted

Prin nămeți și ger, precum moș Gerilă, dar fără sanie și reni, am răzbătut până la Anais, unde atmosfera era de pirații din Caraibe, foarte încinsă, de data asta am executat doar ON cu CIM, două bucăți, îmi era tare dor de activitatea asta, mulțumesc Anais, superbă ca de obicei! ❤️ PS - Pentru cei interesați, mi-a spus că stă până marți! 🫡

• Like 2