Sari la conținut

Noua în oras

Postări Recomandate

Postat
Descriere

Bună, mă numesc Kasandra am 27 de ani și sunt aici pentru ați satisface plăcerile!
Te invit să mă descoperi! Sunt o fire permisivă, dar și foarte selectivă în același timp! Mă adresez celor ce doresc o evadare din rutina zilnică. Rafinamentul, senzualitatea și pasiunea se oglindesc în calitatea serviciilor mele.Vino in locația mea sa te bucuri de corpul meu, ofer discretie totala doar un telefon ne desparte.Te astept cu drag!!! Tarif:200 - 30 de minute, 400 - 60 minute! Prețul nu este negociabila! Nu deranjați inutil!!!! 

• Minus 1
  • Oras:Bacău
Postat
2 hours ago, don quijote09 said:

Pai la preturile astea poate ne prezinti si noua meniul.Ne arati poze cu tine,etc....

Sau macar un numar de telefon. 😂😂😂

Link-ul atasat duce la cu totul altceva. 

• Oras:Bacau
Postat
Acum 6 ore, grossjorg a spus:

Sau macar un numar de telefon. 😂😂😂

Link-ul atasat duce la cu totul altceva. 

A crezut ca s-a spart conducta cu "fraieri" la Bacau 🤣

Postat

Nu aflăm și noi cu cine avem de a face? Nu se văd postările de pe site? Apari așa, de nicăieri, doar cu număr de telefon și prețuri? 

• Like 1
Postat
Acum 2 ore, bigf2015 a spus:

Nu aflăm și noi cu cine avem de a face? Nu se văd postările de pe site? Apari așa, de nicăieri, doar cu număr de telefon și prețuri? 

@bigf2015Prețurile contează si număru de telefon restu numai 🤣🤣🤣intri pe usa legat la ochi sa fie surpriză🤣🤣

• Like 1
Postat
4 hours ago, zavastin1 said:

@bigf2015Prețurile contează si număru de telefon restu numai 🤣🤣🤣intri pe usa legat la ochi sa fie surpriză🤣🤣

Preturi am vazut, dar numarul de telefon unde este? 

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...