Sari la conținut

SANDRA NEGRESA reala-0729264410


Vizitator vladdracu79

Postări Recomandate

Vizitator vladdracu79
Reputație: 0

NEGRESA reala din africa ofer companie intima domnilor educati.

Am incercat sa dau de ea dar nu a raspuns la tel

Poze par reale

Sa inteleg ca avem parte de ceva prospatura

post-53267-0-75980300-1389738783_thumb.jpg

post-53267-0-22765200-1389738792_thumb.jpg

Link spre comentariu
  • Oras:Timisoara
  • Oras:Timisoara

La telefon iti raspunde colega ei blonda (la care eu am fost), deoarece negresa stie 3 cuvinte in limba romana. In schimb cica poti sa te intelegi cu ea in engleza. Ca locatie au un apartament aranjat modern in zona Mircea cel Batran. Pe negresa n-am vazut-o la fata nu stiu cum arata.

Link spre comentariu

Am sunat azi si a raspuns mai mult ca sigur colega. Am intrebat detalii (aceleasi ca cele mentionate mai sus), dupa care am intrebat "dar eu cu cine vorbesc, cu negresa?" La care imi zice "da". Cool.

M-am inteles cu ea sa vin in 45 de minute. Peste punct 45 de minute eram acolo si sunam. Credeti c-a mai raspuns cineva? Neeeeeee.

Teapa maxima. Asa ca am aruncat 200 de lei pe alta fereastra. Povestea in alt thread.

  • Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:Timisoara
  • Oras:Timisoara

Salutare confutadores.,....

 

Ca sa va scutesc de aruncat lei grei pe "papusa gonflabila neagra" va povestesc eu rapid cum am mers ca "taurele" hotarat sa-i execut doua numere. 

 

Locatia: Ca sa lamurim problema locatiei o sa va spun ca pentru cunoscatorii mai vechi zona se numea Mircea cel Batran ... dar strada exacta este Strada Martir Petre Domasneanu asta ca sa nu va invartiti prin toata zona plimbati de cealalta locatara al aceluiasi apartament (pe care eu personal nu am vazut-o). Tot legat de locatie sa spun ca apratmentul este curat, mare, baie ok (din pacate doar un gel de dus), primit prosop curat.

Numarul de contact este cel din topic adica 0729264410 dar mai mult ca sigur o sa vb cu cealalta locatara.

Aspect: Pai ce sa zic este o negresa reala carne tare sani destul de micuti (dar aprox ok) sfarcuri maricele, pusilica si ea neagra pe exterior labii mici neiesite in relif (din pacate cand am fost eu nu era epilata corespunzator), buze de negresa (aici ma asteptam la un oral magnific ... dar din pacate a fost egal cu 0,5) 

 

Actiunea:

 

Aici as fi vrut sa va povestesc ceva fantastic, extraordinar, mirabolant .... dar " :( :( :( :( " asa dezamagire nu am avut demult .....si asta cu atat mai mult fiindca este vb de o negresa. 

 

Deci dupa dusul formal pe care orcine ar trebui sa il execute venit in camera obscura si m-am asezat pe patul (extrem de mic - si atentie sa nu va loviti la cap de ceva etajera in timpul actiunii) a venit si negresa dupa ce a scapat de lenjeria de jos ... partea superioara am dat-o eu jos (asta nu am inteles de ce nu a dat-o ea jos). Oralul protejat este egal cu zero barat cu atat mai mult cu cat este prost si fara chef executat de mai ca era sa se culce "soldatul universal". Am incercat ceva "fingering" dar am fost oprit ... am incercat sa gust fructul negru .... dar datorita patului si mai mult din cauza gagicutei am dus boticul la savarina negresei foarte greu (oricum nu am simtit nimic special din punct de vedere olfactiv). Asa ca m-am enervat si am trecut la normal ea asezandu-se comod pe spate .... pompat in ciuda de cateva ori si decartat in prezervativul montat inainte de inceperea oralului ... mai mult un soi de laba.

Ok zic eu acum poate la nr. 2 isi da drumul si sa vezi ce futai iese. Mare greseala ... pentru ca doar cu o laba mica soldatul nu a vrut sa revina la datorie ... asa ca am hotarat sa pun capat cat mai repede chinului prin care am trecut .... fiind decis sa revin printre cei care scriu recenzii si sa va povestesc .... cum te poate enerva o "papusa gonflabila neagra" - pentru ca de asta am avut parte. Cu o laba trista in fata unei poze cu negrese eram mult mai castigat si din punct de vedere financiar si al satisfactiei.

 

Imi cer scuze pentru limbajul folosit care nu ma caracterizeaza dar sper ca m-am facut inteles pentru toata lumea ca eu nu mai merg la aceasta negresa .... si cu greu ma voi decide sa merg la alta.

 

Pentru cei ce nu cred ce am povestit in randurile de mai sus ii invit sa experimenteze pe pielea lor alba un futai de 200 RON cu o gagica negresa.

 

Financiar: Pentru aprox. 30 min. - decontat 200 RON (nemunciti si nemeritati de catre negresa)

Servicii: Nu exista servici decat oral protejat (si sa nu uit pentru inca 50 RON in plus cica ar fi neprotejat), normal protejat, anal nu face --- laba cata vrei

 

Note conform normative:

Locatie: 8 (dupa ce scadem un punct mare din cauza patului si inca unul din cauza bai - care nu excela)

Igiena Fetei: 9 ( nu am simtit nimic deosebit dar nici parfum nu era pe ea)

Aspect escorta: 7,5 (pai carne tare ... sani as merge pe ok  ... fata lasa de dorit)

GFE: ZERO BARAT (cred ca zero barat inseamna ---- MULTIMEA VIDA) - nu are rost nimic nu face

Sex oral: 5 (asta se cheama nota de trecere fiindca a luat-o in gura sa vada cum este) poate nu ii face placere sexul oral

Sex normal: 5 (tot nota de trecere se cheama) trebuie sa recunosc a stat in pozitia clasica si anume pe spate ... nu ar fi exclus sa stea si in alte pozitii dar m-am enervat si nu am mai incercat

 

PS: Hai ca imediat cum mai ma eliberez cu muncile revin si mai bag cateva recenzii si la alte gagicute (promit ca vor fi mai optimiste)

 

 

 

 

.
  • Like 9
Link spre comentariu
  • Oras:Timisoara
  • Oras:Timisoara

Din cate povesteste buxcont cred ca e negresa care statea in blocurile turn de la parcul botanic.

Am fost si eu la ea si este exact cum s-a scris mai sus. O papusa gonflabila e mult spus, e ca o scandura !!!

Singurul lucru ce mi-a placut, poate si pentru ca nu am mai futut o negresa, a fost pielea ei, foarte catifelata si fina.

Atitudine este mult mult sub limita asteptarilor.

  • Like 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...