Sari la conținut

Adunare 30.01.2014

Postări Recomandate

• Oras:cluj-napoca
Postat

Asa este sa vedem cine mai este interesat.

Fetelor nu sunteti nici una cu chef de iesire?

• Oras:Targu Mures
  • Oras:Targu Mures
Postat

Domnilor,nu am participat la nici o iesire pana acum,dar nu as zice nu. Deci,you can count me in! :D

Postat

Pe maine seara am fi cateva persoane?

Daca da sa vedem ce si cum.

• Oras:Cluj-Napoca
Postat

Bah fartati, ce e cu voi? Nu ne putem vedea la cola, un pepsi, o bere? Oare de ce? Unii dintre noi chiar am facut-o, eu ma-talnesc maine cu un forumist la o berica :)

Vizitator altu2
Reputație: 0
Postat

Bah fartati, ce e cu voi? Nu ne putem vedea la cola, un pepsi, o bere? Oare de ce? Unii dintre noi chiar am facut-o, eu ma-talnesc maine cu un forumist la o berica :)

Free-ule, citind la marea repezeala cele scrise de tine, si stiind ca maine e dumineca mi-a iesit asa: <ma-ntalnesc maine cu un forumist la biserica>. Imi si ziceam, in sinea mea, uite ca "pacatosii futaciosi" sunt si evlaviosi (scuze pentru rima involuntara).

Recitind, am descoperit ca nu-i biserica, ca-i berica>

Sa aveti pofta!

Postat

Free-ule, citind la marea repezeala cele scrise de tine, si stiind ca maine e dumineca mi-a iesit asa: <ma-ntalnesc maine cu un forumist la biserica>. Imi si ziceam, in sinea mea, uite ca "pacatosii futaciosi" sunt si evlaviosi (scuze pentru rima involuntara).

Recitind, am descoperit ca nu-i biserica, ca-i berica>

Sa aveti pofta!

LOL, Mocule hai si tu...ce zici :) si la biserica eu mai merg sa stii :)si la prima citire chiar pare a "biserica"...nu te invinovatii ca tot asa citisem si eu, datorita a ceea ce mi-ai insuflat:))
  • Like 1

• Telefon: 0264587218
  • Oras:Langa voi
  • Telefon: 0264587218
  • Oras:Langa voi
Postat

Lumea se află într-o perioadă de post și rugăciune. :pope  Așteptați și voi să treacă Paștele :D

• Like 2

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...