Jump to content

Toate prostiile😈

Recommended Posts

• Oras:arad
  • Oras:arad
Posted
Acum 7 minute, IndianuSibiu a spus:

Hai moluștelor știți voi care sunteți ca va las ca am de muls oile iar pe restu i salut

Te rog frumos abtine-te. Mulțumesc.

• Oras:Sibiu
Posted
Acum 3 minute, 666lion9 a spus:

Hai nu ma bolânzâ,sa nu-mi zici ca ai client

Tu nu vrei sa ma lași așai,  vad ca tot ma sugi de pulă :))))

Posted
Acum 3 minute, 666lion9 a spus:

Tu nu vrei sa ma lași așai,  vad ca tot ma sugi de pulă :))))

• Telefon: 🙀
  • Oras:unde ma prinde noaptea
  • Telefon: 🙀
  • Oras:unde ma prinde noaptea
Posted
10 minutes ago, 666lion9 said:

Frate,esti cel mai tare!!

Vezi sa nu fie geloasa Alinuta!stima si respect!

Sa nu ma spuneti careva.... Daca ma prinde.... :slap2🥰 😂 Nu mai vedeti poze din setul cu chilotii de craciun ca restu sunt la fotograf 🤣🤣🤣 Ea e SMME ❣️ Cel mult ma cearta putin... dar sexul de impacare e intotdeauna cel mai hot 🥰 

• Like 1
  • Haha 2
Posted
Acum 1 minut, robert78 a spus:

Te rog frumos abtine-te. Mulțumesc.

Gata boss, oricum tu nu ești în categoria insectelor  ;)

• Haha 1
Posted
1 minute ago, IndianuSibiu said:

Ma mulg pe mine,sa vezi ce labă i trag  un gândul la blondă :))

Aoleu, ești și lezby! Sa moara Cibilan, ca la asta nu ma gandeam! Ai duble șansele de imperechere sâmbăta seara. Nu-i rău! 😀😀

Posted
Acum 2 minute, dascalescu-d a spus:

Aoleu, ești și lezby! Sa moara Cibilan, ca la asta nu ma gandeam! Ai duble șansele de imperechere sâmbăta seara. Nu-i rău! 😀😀

Vierme prost, ce sa iti cer mai mult =)))

Posted
Acum 1 minut, robert78 a spus:

Atunci fa pentru mine sa te abtiiiii, mersi.

Pai tu i vezi cum ma atacă paraziți ăștia le răspund cu aceiași monedă  :))

Posted
Just now, IndianuSibiu said:

Pai tu i vezi cum ma atacă paraziți ăștia le răspund cu aceiași monedă  :))

Iar ai scris "miau" ca pisica! O să vină "parazitul" cel nou! 😂😂

Posted
Acum 1 minut, dascalescu-d a spus:

Iar ai scris "miau" ca pisica! O să vină "parazitul" cel nou! 😂😂

Omul e calculat, nu ca tine păduchios :))

Posted
Acum 1 minut, IndianuSibiu a spus:

Pai tu i vezi cum ma atacă paraziți ăștia le răspund cu aceiași monedă  :))n

Nebuno,numa injuri pe aici.nici caterinca n ai in tine.daca tot ne injuri,fa o mai poetic,mai pe caterinca..uita te la domnul dascalescu,ce misto poetic face cu tine🤣🤣

Posted
Chiar acum, 666lion9 a spus:

Nebuno,numa injuri pe aici.nici caterinca n ai in tine.daca tot ne injuri,fa o mai poetic,mai pe caterinca..uita te la domnul dascalescu,ce misto poetic face cu tine🤣🤣

Coteiule doar ți-am zis sa nu mai ieși din coteț ca latri numai aiurea dar văd că continui =)))

Posted
1 minute ago, 666lion9 said:

Poezia e la maestrul Impaler! Eu nu mă pot supăra pe Indianu asta a.k.a. Știm cine, ca la cum isi pune pulile in propoziție, mai un pic si se înjura. 😂😂😂

Posted
Acum 1 minut, dascalescu-d a spus:

Poezia e la maestrul Impaler! Eu nu mă pot supăra pe Indianu asta a.k.a. Știm cine, ca la cum isi pune pulile in propoziție, mai un pic si se înjura. 😂😂😂

Nu vam înjurat ca nu mi-am băgat nimic în voi, doar am spus adevărul, ca ăștia putini ce sunteți sunteți o haită de păduchioși și paraziți, într-un cuvânt insecte libidinoase  =)))))

Posted
2 minutes ago, IndianuSibiu said:

Nu vam înjurat ca nu mi-am băgat nimic în voi, doar am spus adevărul, ca ăștia putini ce sunteți sunteți o haită de păduchioși și paraziți, într-un cuvânt insecte libidinoase  =)))))

Ai uitat să ne faci și râioși 😂

• Like 1
Posted
Chiar acum, dascalescu-d a spus:

Ai uitat să ne faci și râioși 😂

Pai cred ca sunteți și râioși ca oile mele :))

Posted
Acum 1 minut, IndianuSibiu a spus:

Tu iti dai seama ca nu mai ai nicio sansa sa vii sa te futi in vestul tarii Arad,Tm,Oradea..la cum ne injuri deja stiu vreo 3 futaciosi care s au abonat sa mearga sa ti traga o mama de bataie daca te prin prin orasele astea..asa ca mai usor cu injuraturile

Guest unsuflet
Posted

@pisicuts chiar trebuie sa il induram pe  indianul asta doar fiindca are abonament platit? Chiar  atat de degradant o ducem? Noi restul nu contam deloc? Jigneste o comunitate intreaga si nu faci nimic? Daca e asa, pacat de contributia noastra onesta, pacat de sutele de recenzii facute pt a avea fete de treaba, daca vine un incult si ne face troaca de porci pe toti.

Posted
Chiar acum, 666lion9 a spus:

Tu iti dai seama ca nu mai ai nicio sansa sa vii sa te futi in vestul tarii Arad,Tm,Oradea..la cum ne injuri deja stiu vreo 3 futaciosi care s au abonat sa mearga sa ti traga o mama de bataie daca te prin prin orasele astea..asa ca mai usor cu injuraturile

Marș în  coteț coteiule turbat. Tu chiar ești handicapat ca nu o cunosc pe tipa respectiva și nu am avut ocazia sa o întâlnesc deși as fi vrut.  Iar cu amenințări către ea continua tu și poate te trezești cu politia pe la ușă pentru hărțuire:))

Posted
2 minutes ago, IndianuSibiu said:

Pai cred ca sunteți și râioși ca oile mele :))

Dacă nu îți aminteam eu, uitai că ai oi râioase. Și să mai zici de acuma că sunt rău... 

• Like 1
Posted
Acum 1 minut, unsuflet a spus:

@pisicuts chiar trebuie sa il induram pe  indianul asta doar fiindca are abonament platit? Chiar  atat de degradant o ducem? Noi restul nu contam deloc? Jigneste o comunitate intreaga si nu faci nimic? Daca e asa, pacat de contributia noastra onesta, pacat de sutele de recenzii facute pt a avea fete de treaba, daca vine un incult si ne face troaca de porci pe toti.

Cu ce team deranjat lipitoare,  ca nu team mai băgat in seama :)) team înjurat eu sau ceva 

• Haha 1
Posted
Acum 6 minute, IndianuSibiu a spus:

Marș în  coteț coteiule turbat. Tu chiar ești handicapat ca nu o cunosc pe tipa respectiva și nu am avut ocazia sa o întâlnesc deși as fi vrut.  Iar cu amenințări către ea continua tu și poate te trezești cu politia pe la ușă pentru hărțuire:))

Stim ca esti ella brunela xxl,nu te mai ataca asa..

Posted
Acum 1 minut, 666lion9 a spus:

Stim ca esti ella brunela xxl,nu te mai ataca asa..

Ai diploma de cotei parazit tu ? Ești vaccinat =))))))

Guest andreeakvl98
Posted
Acum 38 minute, 666lion9 a spus:

Ești sigur de ce spui? 😢( Indianu a devenit Indianca în câteva ore?)

Acum 38 minute, IndianuSibiu a spus:

Hai moluștelor știți voi care sunteți ca va las ca am de muls oile iar pe restu i salut

Ce zic mai ăștia pe aici? Ca ai vulvă?😕

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members and 1 guest

No registered users viewing this page.

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Confirm ca am 18+ ani si sunt de acord cu Termeni de Utilizare