Sari la conținut

AntoniaKitty , 0760179408, 150/250


Vizitator AntoniaKitty

Postări Recomandate

  • Telefon: 0790411295
  • Oras:Bucuresti
  • Telefon: 0790411295
  • Oras:Bucuresti

 .Am fost, am asteptat, am plecat... pacat...

Am onfirmat cu o ora inainte, mi-a raspuns cu pupicei, am ajuns si am dat mesaj, mi-a raspuns : 2 min, apoi dupa 30 min am plecat... mi-a raspuns cand deja plecam de la dulcica Rebeca: scuze, mi s-a stricat telefonul..... Eu asteptam scuzele clasice: vine proprietarul dupa bani, s-a spart o  teava, a cazut pisica de la balcon... Scuze adunate de pe centura...

  • Mersi 1
  • Haha 1
Link spre comentariu
Vizitator AntoniaKitty
Reputație: 0

Buna dragii mei ! Azi ma găsiți in locație pana la ora 22:00🙂

Va reamintesc ca programările se fac cu cel puțin 30 min înainte !

Va pup și va imbratisez 😘🤗

Link spre comentariu
  • Membru Premium
  • Oras:one day in heaven, next day in hell
  • Oras:one day in heaven, next day in hell
2 hours ago, AntoniaKitty said:

Buna dragii mei ! Azi ma găsiți in locație pana la ora 22:00🙂

Va reamintesc ca programările se fac cu cel puțin 30 min înainte !

Va pup și va imbratisez 😘🤗

Ai "reparat" telefonul?

Link spre comentariu
  • Oras:japan
  • Oras:japan

Peștoii ce faceti, fata asta devine usor-usor amenințare pentru producatoarele voastre grase si sictirite, repede o recenzie negativa, niste boli luate "sigur" de la ea, ceva, meriati-va "comisionul" ce pula mea!

 

 

  • Haha 3
Link spre comentariu
  • Oras:Bucale
  • Oras:Bucale
3 hours ago, mudpie said:

Peștoii ce faceti, fata asta devine usor-usor amenințare pentru producatoarele voastre grase si sictirite, repede o recenzie negativa, niste boli luate "sigur" de la ea, ceva, meriati-va "comisionul" ce pula mea!

 

 

"Ceai" bre...te-ai lovit la intestinul gros!!?🤦‍♂️😜😂😂😂😂

  • Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:Here and there
  • Disponibila
  • Oras:Here and there
  • Disponibila

Salutare dragi confrați futăcioși! Te pup Antonia! 

 

Urmăream acest topic și pot spune că lipsa recenzilor m-au făcut să fiu curios și m-au convins să-i dau azi un mesaj pe WhatsApp Antoniei făcând o programare în aceeași zi la ora 18:00, confirmată bineînțeles cu o oră înainte.

Am ajuns la locație, undeva pe lângă Zepter de pe Unirii, nu departe de rond, într-un bloc vechi ok, un apartament cu 2 camere (aceasta mai are și o colega dar azi a fost liberă) și o baie cu tot ce-i trebuie.

Cum a deschis ușa Antonia, am și scanat-o imediat: minionă brunetă cu un prosop în cap, proaspăt ieșită din baie, avea niște ochi verzi frumoși, cu un chip de o fetișcană de 21 de ani zâmbitoare dar în același timp cu forme apetisante, fundul fiind piesa ei de rezistență. 🔥

Am făcut cunoștință am schimbat 2-3 replici și m-am cerut la duș, ajuns înapoi în pat am socializat pentru încă 5 minute. Aceasta este foarte veselă și deschisă, am glumit puțin cu ea și am simțit încă de la început că o să fie o întâlnire reușită. ❤️Aceasta mi-a și zis că-i place că zâmbesc și îi dau o stare bună. Am început s-o ating, s-o mângâi, s-o sărut pe buze, pe gât, pe umeri și am ajutat-o să scape de panatonii scurți din dantelă cu care era îmbrăcată, Antonia a renunțat repede și la tricoul de pe ea pentru a îmi da acces la sânii ei. Am pus niște muzică pe telefon pentru a crea un cadru intim, această mă săruta dar fară să foloseasca limba, ne-am tot jucat și mângâiat până când am simțit că amândoi suntem excitați așa că am zis să schimbăm puțin jocul. 🔥

Zis și făcut, m-am întins în pat iar aceasta s-a pus deasupra mea. A montat prezevativul pe soldatul deja treaz și a început oralul protejat. Oralul a fost bun dar am oprit-o pentru că nu sunt fan oral protejat și am cerut-o în LOT. 

Îmi place cum se mișcă când stă deasupra! Te sărută și te mângâie în timp ce te călărește! E pe stilul soft dar nu zice NU dacă o apuci de fund și îi mai tragi câteva palme zdravăne! După câteva minute bune de LOT unde am făcut dragoste mai mult decât sex, mișcându-ne amândoi în sincron pe melodiile chill de pe fundal și gustându-ne reciproc diferite părți ale trupului de la buze, sâni, gât, umeri cât până la spate, am simțit-o că se umezise bine! Aceasta mi-a propus să schimbăm în mama iedului. 

Băi fraților, ce cur mișto are! 😍 am introdus soldatul și am început săi dau tare iar Antonia a început să se zvârcolească, am redus puțin viteza pentru că simțeam cum întind păsărica aia la maxim dar ușor ușor s-a mulat pe soldatul meu și am început iar să măresc ritmul. După câteva minute de pompat și niște palme zdravene pe buci, am simțit-o cum geme și efectiv am apucat-o tare de buci și am dat acolo fără milă până când am explodat în prezervativ. 

Nu pot să zic decât că începuse ușor să transpir așa că binemeritate pauză venise la timpul potrivit, m-am uitat la ceas și mai aveam undeva la 10-15 minute din întâlnire așa că am întins-o pe Antonia în pat și m-am bucurat de păsărica ei curată oferindu-i un oral cu plăcere jucându-mă cu fiecare reacție a ei. 😂 Antonia a fost salvată de clopoțel, mai exact de alarma de pe telefonul ei pentru că timpul alocat trecuse. Dar data viitoare nu o mai iert! 🔥

M-am îmbrăcat repede, ne-am mai pupat la ușă și a rămas că ne mai vedem și altă dată să termin ce am început!  ❤️

 

Mai jos o să las și niște note (Antonia, nu sunt eu un profesor în sex, dar e pentru cei care nu au chef să citească tot ce am scris mai sus).

Locație: 8, bloc vechi, dar nu asta contează, ci baia curată și prosopul uscat.

Aspect: 9.5, frumușică la față, iar la corp foarte bine proporționată, fundul e piesa de rezistență.

GFE: 10+, parcă am fost doi amanți care s-au furișat într-o cameră de hotel pentru o partidă de amor.

Oral: 8+, o suge bine, dar fiind protejat nu pot spune că m-a dat pe spate. Pare pe stilul soft însă nici n-am lăsat-o destul de mult ca să pot da mai multe detalii. 

Normal: 9.5, se mișcă bine în LOT, iar ca mama iedului e rezistentă! 

 

Cadoul: 200/h o finalizare, cel mai bun raport calitate pret.

De revenit pentru altă experiență cu amanta? Cu siguranță!!!

Per total eu aș spune că a fost un date reușit cu o amantă care se simte în ochii ei că te dorește, sau poate doar am avut eu noroc că sunt lipicios și a fost chimie între noi! 😍

Antonia, te pup cu drag! Și abia aștept să te revăd! 😘

  • Like 6
  • Inimioara 1
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Bun gasit tuturor!

Aseara am cunoscut o pe Antonia. Ce fata frumoasa! Nu tine  de gust,este superba! Ca si cum ai spune ca de gust tine daca ti place o livada de visini in aprilie,numai petale de flori albe...sau Adagio din Simfonia a saptea de Beethoven,sau cerul senin din iulie...sunt frumuseti absolute,poti trece nepasator pe langa ele,dar tot frumuseti sunt,definitii ale frumusetii. Cum poate sa fie altfel o femeie ca de 20 de ani,cu o carne facuta parca din material de fericire,ca simti cand o atingi ca si cum ai fi fost tinut intr o tigaie de teflon la 1000 de grade,30 de minute pe o parte si 30 pe cealalta!... Ochi verzi smarald,chip dulce de copila,nasuc in vant,barbie fina,obraji cu rotunjimi fermecatoare si gura cu zambet de vrajitoare buna a dragostei...Par lung,negru pana la brau,a stat goala si pletele i au inpresurat torsul mladios,sub care se unduiesc cele mai bune coapse menite de a fi iubite si fundul in deplina armonie cu intregul! 

Am pasit in apartamentul Antoniei dupa multe gandiri si razgandiri,ca mi e oarecum ciuda sa merg la o fata frumoasa tare si care sa abunde in semne de profesionalism sec,clisee sau raceala specifica meseriei celei mai vechi. Am pasit si m am bucurat de la prima vedere...Antonia a avut un zambet genuin,cald,foarte incurajator. Are atitudinea placuta a celor mai bune fete de pe forum. Se incadreaza clar la capitolul excelenta,in pofida varstei. De fapt ceea ce ma retine in general este atitudinea pustoaicelor needucate din domeniu. Nu e cazul Antoniei,,este o incantare sa fii in preajma ei. Cred ca gfe se spune,nota mare aici.

Incantarea cea mare a venit cand ne am pus in pat,si si dadu Antonia jos maioasul si dezgoli o pereche de sani...ce lucrare divina!...apoi isi dadu jos pantalonasii scurti,si ce se ivi astfel privirii mele,fu menit a mi starni furtuni in piept si simfonii in urechi,ca aveam probabil o fata dusa in lumea feerica a povestilor cu Albe ca zapada,si ma intreba mititica de ea" Esti bine?" Cum bine,nu am fost in viata mea mai bine ca acum,si in timp ce o iubeam eu cum puteam mai gingas,ca sa nu las frau liber pornirilor animalice care ar fi pus stapanire deplina pe mine,lacrimi de recunostinta imi siroiau,semn de maxima bucurie erotica,asta nu mi se intampla decat atunci cand imi place o femeie foarte mult.

Nu ma intrebati de tehnica,daca are Antonia skilsuri sau cat ia la oral sau normal...nu prea imi pasa de astea,fata a produs magie cu mine,este o rara experienta de cunoastere prin eros,nu insist cu alte explicatii. Tot ce spun tehnic este ca am facut oral normal protejate.

Mi a stat ceasul de bine ce a fost la Antonia...mi a stat pe noptiera dulcetii,ca l am uitat acolo. Lasa ca mai merg si l iau inapoi,ca doar nu se retrage maine. Am uitat eu ceasul,dar nu voi uita curand vizita la Antonia. Intoarcere in timp,haladuire prin spatii stranii,intelesuri misterios relevate...acestea sunt binefacerile dragostei cu o femeie frumoasa. Si o rara satisfactie ca te ai sincronizat perfect,timp de un ceas izbavitor,cu o reprezentanta a unei generatii din care tu nu mai faci parte...demult. Stiu,este iluzie,dar ce dulce iluzie! Am plecat aseara de la Antonia fredonand Adagio din Simfonia a saptea,stapanit de iluzia delicioasa ca am imbratisat o pe Alba ca zapada la ea in casa,eu,un pitic neastamparat in ciuda indepartarii accelerate de varstele princiare.

 

 

  • Like 6
  • Inimioara 2
Link spre comentariu
Vizitator AntoniaKitty
Reputație: 0
13 hours ago, remyliciouz said:

Salutare dragi confrați futăcioși! Te pup Antonia! 

 

Urmăream acest topic și pot spune că lipsa recenzilor m-au făcut să fiu curios și m-au convins să-i dau azi un mesaj pe WhatsApp Antoniei făcând o programare în aceeași zi la ora 18:00, confirmată bineînțeles cu o oră înainte.

Am ajuns la locație, undeva pe lângă Zepter de pe Unirii, nu departe de rond, într-un bloc vechi ok, un apartament cu 2 camere (aceasta mai are și o colega dar azi a fost liberă) și o baie cu tot ce-i trebuie.

Cum a deschis ușa Antonia, am și scanat-o imediat: minionă brunetă cu un prosop în cap, proaspăt ieșită din baie, avea niște ochi verzi frumoși, cu un chip de o fetișcană de 21 de ani zâmbitoare dar în același timp cu forme apetisante, fundul fiind piesa ei de rezistență. 🔥

Am făcut cunoștință am schimbat 2-3 replici și m-am cerut la duș, ajuns înapoi în pat am socializat pentru încă 5 minute. Aceasta este foarte veselă și deschisă, am glumit puțin cu ea și am simțit încă de la început că o să fie o întâlnire reușită. ❤️Aceasta mi-a și zis că-i place că zâmbesc și îi dau o stare bună. Am început s-o ating, s-o mângâi, s-o sărut pe buze, pe gât, pe umeri și am ajutat-o să scape de panatonii scurți din dantelă cu care era îmbrăcată, Antonia a renunțat repede și la tricoul de pe ea pentru a îmi da acces la sânii ei. Am pus niște muzică pe telefon pentru a crea un cadru intim, această mă săruta dar fară să foloseasca limba, ne-am tot jucat și mângâiat până când am simțit că amândoi suntem excitați așa că am zis să schimbăm puțin jocul. 🔥

Zis și făcut, m-am întins în pat iar aceasta s-a pus deasupra mea. A montat prezevativul pe soldatul deja treaz și a început oralul protejat. Oralul a fost bun dar am oprit-o pentru că nu sunt fan oral protejat și am cerut-o în LOT. 

Îmi place cum se mișcă când stă deasupra! Te sărută și te mângâie în timp ce te călărește! E pe stilul soft dar nu zice NU dacă o apuci de fund și îi mai tragi câteva palme zdravăne! După câteva minute bune de LOT unde am făcut dragoste mai mult decât sex, mișcându-ne amândoi în sincron pe melodiile chill de pe fundal și gustându-ne reciproc diferite părți ale trupului de la buze, sâni, gât, umeri cât până la spate, am simțit-o că se umezise bine! Aceasta mi-a propus să schimbăm în mama iedului. 

Băi fraților, ce cur mișto are! 😍 am introdus soldatul și am început săi dau tare iar Antonia a început să se zvârcolească, am redus puțin viteza pentru că simțeam cum întind păsărica aia la maxim dar ușor ușor s-a mulat pe soldatul meu și am început iar să măresc ritmul. După câteva minute de pompat și niște palme zdravene pe buci, am simțit-o cum geme și efectiv am apucat-o tare de buci și am dat acolo fără milă până când am explodat în prezervativ. 

Nu pot să zic decât că începuse ușor să transpir așa că binemeritate pauză venise la timpul potrivit, m-am uitat la ceas și mai aveam undeva la 10-15 minute din întâlnire așa că am întins-o pe Antonia în pat și m-am bucurat de păsărica ei curată oferindu-i un oral cu plăcere jucându-mă cu fiecare reacție a ei. 😂 Antonia a fost salvată de clopoțel, mai exact de alarma de pe telefonul ei pentru că timpul alocat trecuse. Dar data viitoare nu o mai iert! 🔥

M-am îmbrăcat repede, ne-am mai pupat la ușă și a rămas că ne mai vedem și altă dată să termin ce am început!  ❤️

 

Mai jos o să las și niște note (Antonia, nu sunt eu un profesor în sex, dar e pentru cei care nu au chef să citească tot ce am scris mai sus).

Locație: 8, bloc vechi, dar nu asta contează, ci baia curată și prosopul uscat.

Aspect: 9.5, frumușică la față, iar la corp foarte bine proporționată, fundul e piesa de rezistență.

GFE: 10+, parcă am fost doi amanți care s-au furișat într-o cameră de hotel pentru o partidă de amor.

Oral: 8+, o suge bine, dar fiind protejat nu pot spune că m-a dat pe spate. Pare pe stilul soft însă nici n-am lăsat-o destul de mult ca să pot da mai multe detalii. 

Normal: 9.5, se mișcă bine în LOT, iar ca mama iedului e rezistentă! 

 

Cadoul: 200/h o finalizare, cel mai bun raport calitate pret.

De revenit pentru altă experiență cu amanta? Cu siguranță!!!

Per total eu aș spune că a fost un date reușit cu o amantă care se simte în ochii ei că te dorește, sau poate doar am avut eu noroc că sunt lipicios și a fost chimie între noi! 😍

Antonia, te pup cu drag! Și abia aștept să te revăd! 😘

Buna scumpul meu 🤗

Multumesc frumos pentru recenzie ☺️
Și eu te pup și abia astept sa ne revedem😘🤗

Link spre comentariu
Vizitator AntoniaKitty
Reputație: 0
13 hours ago, guraputnei said:

Bun gasit tuturor!

Aseara am cunoscut o pe Antonia. Ce fata frumoasa! Nu tine  de gust,este superba! Ca si cum ai spune ca de gust tine daca ti place o livada de visini in aprilie,numai petale de flori albe...sau Adagio din Simfonia a saptea de Beethoven,sau cerul senin din iulie...sunt frumuseti absolute,poti trece nepasator pe langa ele,dar tot frumuseti sunt,definitii ale frumusetii. Cum poate sa fie altfel o femeie ca de 20 de ani,cu o carne facuta parca din material de fericire,ca simti cand o atingi ca si cum ai fi fost tinut intr o tigaie de teflon la 1000 de grade,30 de minute pe o parte si 30 pe cealalta!... Ochi verzi smarald,chip dulce de copila,nasuc in vant,barbie fina,obraji cu rotunjimi fermecatoare si gura cu zambet de vrajitoare buna a dragostei...Par lung,negru pana la brau,a stat goala si pletele i au inpresurat torsul mladios,sub care se unduiesc cele mai bune coapse menite de a fi iubite si fundul in deplina armonie cu intregul! 

Am pasit in apartamentul Antoniei dupa multe gandiri si razgandiri,ca mi e oarecum ciuda sa merg la o fata frumoasa tare si care sa abunde in semne de profesionalism sec,clisee sau raceala specifica meseriei celei mai vechi. Am pasit si m am bucurat de la prima vedere...Antonia a avut un zambet genuin,cald,foarte incurajator. Are atitudinea placuta a celor mai bune fete de pe forum. Se incadreaza clar la capitolul excelenta,in pofida varstei. De fapt ceea ce ma retine in general este atitudinea pustoaicelor needucate din domeniu. Nu e cazul Antoniei,,este o incantare sa fii in preajma ei. Cred ca gfe se spune,nota mare aici.

Incantarea cea mare a venit cand ne am pus in pat,si si dadu Antonia jos maioasul si dezgoli o pereche de sani...ce lucrare divina!...apoi isi dadu jos pantalonasii scurti,si ce se ivi astfel privirii mele,fu menit a mi starni furtuni in piept si simfonii in urechi,ca aveam probabil o fata dusa in lumea feerica a povestilor cu Albe ca zapada,si ma intreba mititica de ea" Esti bine?" Cum bine,nu am fost in viata mea mai bine ca acum,si in timp ce o iubeam eu cum puteam mai gingas,ca sa nu las frau liber pornirilor animalice care ar fi pus stapanire deplina pe mine,lacrimi de recunostinta imi siroiau,semn de maxima bucurie erotica,asta nu mi se intampla decat atunci cand imi place o femeie foarte mult.

Nu ma intrebati de tehnica,daca are Antonia skilsuri sau cat ia la oral sau normal...nu prea imi pasa de astea,fata a produs magie cu mine,este o rara experienta de cunoastere prin eros,nu insist cu alte explicatii. Tot ce spun tehnic este ca am facut oral normal protejate.

Mi a stat ceasul de bine ce a fost la Antonia...mi a stat pe noptiera dulcetii,ca l am uitat acolo. Lasa ca mai merg si l iau inapoi,ca doar nu se retrage maine. Am uitat eu ceasul,dar nu voi uita curand vizita la Antonia. Intoarcere in timp,haladuire prin spatii stranii,intelesuri misterios relevate...acestea sunt binefacerile dragostei cu o femeie frumoasa. Si o rara satisfactie ca te ai sincronizat perfect,timp de un ceas izbavitor,cu o reprezentanta a unei generatii din care tu nu mai faci parte...demult. Stiu,este iluzie,dar ce dulce iluzie! Am plecat aseara de la Antonia fredonand Adagio din Simfonia a saptea,stapanit de iluzia delicioasa ca am imbratisat o pe Alba ca zapada la ea in casa,eu,un pitic neastamparat in ciuda indepartarii accelerate de varstele princiare.

 

 

Mulțumesc frumos pentru recenzie dragul meu !😘🤗

Link spre comentariu
  • Oras:Mallorca https://maps.app.goo.gl/pk6WRQ1W8AxKWheV9
  • Oras:Mallorca https://maps.app.goo.gl/pk6WRQ1W8AxKWheV9
Acum 14 ore, guraputnei a spus:

Bun gasit tuturor!

Aseara am cunoscut o pe Antonia. Ce fata frumoasa! Nu tine  de gust,este superba! Ca si cum ai spune ca de gust tine daca ti place o livada de visini in aprilie,numai petale de flori albe...sau Adagio din Simfonia a saptea de Beethoven,sau cerul senin din iulie...sunt frumuseti absolute,poti trece nepasator pe langa ele,dar tot frumuseti sunt,definitii ale frumusetii. Cum poate sa fie altfel o femeie ca de 20 de ani,cu o carne facuta parca din material de fericire,ca simti cand o atingi ca si cum ai fi fost tinut intr o tigaie de teflon la 1000 de grade,30 de minute pe o parte si 30 pe cealalta!... Ochi verzi smarald,chip dulce de copila,nasuc in vant,barbie fina,obraji cu rotunjimi fermecatoare si gura cu zambet de vrajitoare buna a dragostei...Par lung,negru pana la brau,a stat goala si pletele i au inpresurat torsul mladios,sub care se unduiesc cele mai bune coapse menite de a fi iubite si fundul in deplina armonie cu intregul! 

Am pasit in apartamentul Antoniei dupa multe gandiri si razgandiri,ca mi e oarecum ciuda sa merg la o fata frumoasa tare si care sa abunde in semne de profesionalism sec,clisee sau raceala specifica meseriei celei mai vechi. Am pasit si m am bucurat de la prima vedere...Antonia a avut un zambet genuin,cald,foarte incurajator. Are atitudinea placuta a celor mai bune fete de pe forum. Se incadreaza clar la capitolul excelenta,in pofida varstei. De fapt ceea ce ma retine in general este atitudinea pustoaicelor needucate din domeniu. Nu e cazul Antoniei,,este o incantare sa fii in preajma ei. Cred ca gfe se spune,nota mare aici.

Incantarea cea mare a venit cand ne am pus in pat,si si dadu Antonia jos maioasul si dezgoli o pereche de sani...ce lucrare divina!...apoi isi dadu jos pantalonasii scurti,si ce se ivi astfel privirii mele,fu menit a mi starni furtuni in piept si simfonii in urechi,ca aveam probabil o fata dusa in lumea feerica a povestilor cu Albe ca zapada,si ma intreba mititica de ea" Esti bine?" Cum bine,nu am fost in viata mea mai bine ca acum,si in timp ce o iubeam eu cum puteam mai gingas,ca sa nu las frau liber pornirilor animalice care ar fi pus stapanire deplina pe mine,lacrimi de recunostinta imi siroiau,semn de maxima bucurie erotica,asta nu mi se intampla decat atunci cand imi place o femeie foarte mult.

Nu ma intrebati de tehnica,daca are Antonia skilsuri sau cat ia la oral sau normal...nu prea imi pasa de astea,fata a produs magie cu mine,este o rara experienta de cunoastere prin eros,nu insist cu alte explicatii. Tot ce spun tehnic este ca am facut oral normal protejate.

Mi a stat ceasul de bine ce a fost la Antonia...mi a stat pe noptiera dulcetii,ca l am uitat acolo. Lasa ca mai merg si l iau inapoi,ca doar nu se retrage maine. Am uitat eu ceasul,dar nu voi uita curand vizita la Antonia. Intoarcere in timp,haladuire prin spatii stranii,intelesuri misterios relevate...acestea sunt binefacerile dragostei cu o femeie frumoasa. Si o rara satisfactie ca te ai sincronizat perfect,timp de un ceas izbavitor,cu o reprezentanta a unei generatii din care tu nu mai faci parte...demult. Stiu,este iluzie,dar ce dulce iluzie! Am plecat aseara de la Antonia fredonand Adagio din Simfonia a saptea,stapanit de iluzia delicioasa ca am imbratisat o pe Alba ca zapada la ea in casa,eu,un pitic neastamparat in ciuda indepartarii accelerate de varstele princiare.

 

 

Sigur aveai 10 la COMPUNERE la școală 🙄🙄🙄🤭😅😅😅

  • Like 2
  • Minus 1
Link spre comentariu
  • Oras:Micul Paris
  • Oras:Micul Paris
Acum 23 ore, remyliciouz a spus:

Urmăream acest topic și pot spune că lipsa recenzilor m-au făcut să fiu curios

Hei, alo, cum adică lipsă de recenzii? Sau cumva vrei să zici că eu nu sunt o sursă de încredere?? :hmmm  Hmm... nu mai bine vă lăsam eu în ceață și o păstram pe scumpica de Kitty doar pentru mine!? :@

Lăsând gluma la o parte, felicitări și ție, și colegului @guraputnei pentru recenziile inspirate!

Să adaug și eu două vorbe: ieri am revizitat-o pe pisicuța Kitty, la doar o săptămână de la prima întâlnire, și pot să spun că ori e ea foarte receptivă și învață uimitor de repede, ori... sunt și eu vreun "norocos", pentru că de data asta m-a făcut să-mi înghit toate micile "critici" și depunctări din recenzia precedentă - împreună cu propria-mi limbă! - oferindu-mi o experiență de 10+ din toate punctele de vedere!

Dar, bineînțeles, aici nu e vorba de noi sau de norocul nostru, ci pur și simplu este ea deosebită, o persoană caldă și plăcută de la natură, care vrea să fie bine pentru toată lumea și se implică total în ceea ce face, fără a se reține din a se bucura și ea de clipă - iar toate astea fac ca întâlnirile cu ea să fie intens de dulci, picante și efervescente, în același timp.

După mine, Antonia are toate calitățile să urce în Top și sunt convins că, dacă veți îndeplini singura condiție necesară - aceea de a vă purta frumos (cum ar trebui, dealtfel, cu toate fetele) - mulți dintre voi vă veți găsi "chimia" cu ea și îi veți scrie recenziile entuziaste care să o propulseze acolo! 


 

 

  • Like 1
Link spre comentariu
Vizitator AntoniaKitty
Reputație: 0

Buna dragilor ! 😘
Tin sa va reamintesc ca programul meu este de la 10:00 la 00:00😊

Programarile se fac cu cel puțin 30 min înainte ☺️
Serviciile sunt :

sex normal (protejat)

69

finalizare corporală 

sarut

girlfriend experiece 

oral protejat

sex in diferite poziții 

body masaj

masaj de relaxare

pentru un extra de 50 RON se poate și finalizare faciala

Pteturile sunt : 150 finalizarea (maxim 30 min )

                           200 ora 

Va pup și va imbratisez 😘🤗

CAEA10A2-0A6B-4C21-A3F4-57E158C98CD6.jpeg

Link spre comentariu
  • Oras:București
  • Oras:București
Acum 26 minute, AntoniaKitty a spus:

Buna dragilor ! 😘
Tin sa va reamintesc ca programul meu este de la 10:00 la 00:00😊

Programarile se fac cu cel puțin 30 min înainte ☺️
Serviciile sunt :

sex normal (protejat)

69

finalizare corporală 

sarut

girlfriend experiece 

oral protejat

sex in diferite poziții 

body masaj

masaj de relaxare

pentru un extra de 50 RON se poate și finalizare faciala

Pteturile sunt : 150 finalizarea (maxim 30 min )

                           200 ora 

Va pup și va imbratisez 😘🤗

CAEA10A2-0A6B-4C21-A3F4-57E158C98CD6.jpeg

 

Link spre comentariu
  • Membru Premium
  • Oras:one day in heaven, next day in hell
  • Oras:one day in heaven, next day in hell

Vizitat pisicuta, vizita decenta, fata cu ochii verzi frumosi cu un par ondulat, naturala, fara fard, fara pantofi cu toc si nici lenjerie sexy. Un tricou alb  si chilot dantela negru suficient cat sa scoata in relief un corp de adolescenta cu sanii gen para . Locatie ok ish imparte apt cu o colega de breasla, pat confortabil, oral realizat bine, cu note de deep, suficient cat sa trezeasca muschiul, dupa care 2 pozitii sex normal, lubrifiata cu gel. Epilata, igiena fara reprosuri, un pic crispata in ciuda incercarilor de a destinde atmoafera. La final cand m a condus spre iesire am admirat un fund foarte apetisant si bine conturat fara celulita, la fel ca ai picioarele. Nu ar strica un plus de atentie acordat tinutei in care primeste clientul.programare facuta cu 1 zi inainte respectata, vizita a durat DTD 30min si afost 150 lei. Bafta 

  • Like 7
  • Mersi 1
  • Haha 2
  • Inimioara 1
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Vizitat Antonia. Locație 9  B-dul unirii ap 2 camere,colega era plecată.avea apa caldă și căldură😀,locația curata. Despre Antonia ,este o fata frumoasa cu niste ochi verzi de te pierzi in ei,slim,zâmbitoare ,te binedispune imediat cum o vezi,superbă puștoaică ,gfe aproape de maxim la ea ,pupacioasa ,face fk,felicitări celui care a descoperit-o.   Oral 8 ,așa că sa fie ,fiind protejat nu are nici un farmec. Decizia ei,o respect.  NORMAL  9 ,e o dulceață de fata,schimbat câteva poziții,e acolo cu tine ,da contre ,te trage in ea ,initiaza fk și îl susține,terminat in LOT .Fundul superb ,piesa de rezistenta,sânii frumoși. Pauza dintre numere ,după un dus și o țigare domnișoara incercat Nr 2 care nu s-a mai putut din cauza mea.Antonia și-a dat toată silința,pur și simplu mi-a plăcut prea mult de ea și nu a mai vrut să se scoale.Asta e se mai întâmplă.  GFE. 9 din cauza oralul protejat,altfel ar fi fost de 10 ,foarte lipicioasă fata. Cadou 200 de lei ,o ora,Best buy ,la cum arată și ce servicii are e mult peste multe escorte și tarife mai mari.De recomandat DA. Am avut noroc  că o alta Antonia nu a fost disponibila weekendul asta și am cunoscut o fata dulcica și simpatica.Ce ne fac noua Antoniile astea.

  • Like 7
  • Inimioara 1
Link spre comentariu
Vizitator AntoniaKitty
Reputație: 0
On 10/29/2021 at 2:21 PM, 71laciport said:

Vizitat pisicuta, vizita decenta, fata cu ochii verzi frumosi cu un par ondulat, naturala, fara fard, fara pantofi cu toc si nici lenjerie sexy. Un tricou alb  si chilot dantela negru suficient cat sa scoata in relief un corp de adolescenta cu sanii gen para . Locatie ok ish imparte apt cu o colega de breasla, pat confortabil, oral realizat bine, cu note de deep, suficient cat sa trezeasca muschiul, dupa care 2 pozitii sex normal, lubrifiata cu gel. Epilata, igiena fara reprosuri, un pic crispata in ciuda incercarilor de a destinde atmoafera. La final cand m a condus spre iesire am admirat un fund foarte apetisant si bine conturat fara celulita, la fel ca ai picioarele. Nu ar strica un plus de atentie acordat tinutei in care primeste clientul.programare facuta cu 1 zi inainte respectata, vizita a durat DTD 30min si afost 150 lei. Bafta 

Mulțumesc frumos pentru recenzie dragul meu 😘

Am sa iau in considerare sfatul tău legat de ținuta 🤗

Link spre comentariu
Vizitator AntoniaKitty
Reputație: 0
15 hours ago, ravenxrazvan said:

Vizitat Antonia. Locație 9  B-dul unirii ap 2 camere,colega era plecată.avea apa caldă și căldură😀,locația curata. Despre Antonia ,este o fata frumoasa cu niste ochi verzi de te pierzi in ei,slim,zâmbitoare ,te binedispune imediat cum o vezi,superbă puștoaică ,gfe aproape de maxim la ea ,pupacioasa ,face fk,felicitări celui care a descoperit-o.   Oral 8 ,așa că sa fie ,fiind protejat nu are nici un farmec. Decizia ei,o respect.  NORMAL  9 ,e o dulceață de fata,schimbat câteva poziții,e acolo cu tine ,da contre ,te trage in ea ,initiaza fk și îl susține,terminat in LOT .Fundul superb ,piesa de rezistenta,sânii frumoși. Pauza dintre numere ,după un dus și o țigare domnișoara incercat Nr 2 care nu s-a mai putut din cauza mea.Antonia și-a dat toată silința,pur și simplu mi-a plăcut prea mult de ea și nu a mai vrut să se scoale.Asta e se mai întâmplă.  GFE. 9 din cauza oralul protejat,altfel ar fi fost de 10 ,foarte lipicioasă fata. Cadou 200 de lei ,o ora,Best buy ,la cum arată și ce servicii are e mult peste multe escorte și tarife mai mari.De recomandat DA. Am avut noroc  că o alta Antonia nu a fost disponibila weekendul asta și am cunoscut o fata dulcica și simpatica.Ce ne fac noua Antoniile astea.

Mulțumesc pentru recenzie dragule 😘🤗

Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Salut

saptamana trecuta am vizitato pentru prima oara,pe tipa.

Am luat nr dupa forum si i-am scris un msj pe whatsapp. Am stabilit programarea si am ajuns la ora indicata de d-ra.

Locatia este pe b-dul unirii,se intra in scara de bloc printr-un gang,de langa un market.

Sexul oral protejat-8

Aspectul fizic -8(pentru mine)

Sex normal protejat - 10

Igiena - 10

Dupa prima finalizare am ales un masaj.

150 Ron pentru 30 min sau 200 ron pentru o ora. Eu am ales a doua varianta.

Este de revenit!

  • Like 4
Link spre comentariu
Vizitator AntoniaKitty
Reputație: 0
On 11/1/2021 at 12:53 PM, ultrasul said:

Salut

saptamana trecuta am vizitato pentru prima oara,pe tipa.

Am luat nr dupa forum si i-am scris un msj pe whatsapp. Am stabilit programarea si am ajuns la ora indicata de d-ra.

Locatia este pe b-dul unirii,se intra in scara de bloc printr-un gang,de langa un market.

Sexul oral protejat-8

Aspectul fizic -8(pentru mine)

Sex normal protejat - 10

Igiena - 10

Dupa prima finalizare am ales un masaj.

150 Ron pentru 30 min sau 200 ron pentru o ora. Eu am ales a doua varianta.

Este de revenit!

Mulțumesc frumos pentru recenzie 😘🤗

Link spre comentariu

Vizitator AntoniaKitty
Reputație: 0

Buna dimineața dragii mei ! 
De azi ma găsiți la “birou “ 🙂🙂

Programul meu este de la 10:00 la 23:00

Va reamintesc ca programările se fac cu cel puțin 30 min înainte 🙂

Va pup și va imbratisez 😘🤗

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...