Sari la conținut

Masaj relaxare spaniol erotic tantra


Postări Recomandate

Slutare lume,vaccinați și ne....daca tot e la moda.Amator de masaj am văzut anunțul următor ,https://www.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/saloane-masaj/anunt/masaj-de-relaxare-erotic-tantra-spaniol-etc/iehi976h7075701fdie5h569f57482ei.html. ocazie cu care am purces spre dânsa,nu înainte de a discuta la tel detalii,voce plăcută ,amabila,puțin cam multa poveste.Am ales un masaj relax cu erotic la 150 (că are oferte pana la 500 zice) .Locație Oneștilor langa platou,curat,fata ok ,e cea din poze dar în foto e puțin profesional lucrat dar e ea.Actiunea cu atmosfera,pat  de masaj,masajul nu e cel mai cel,dar te mângâie peste tot te masează in stilul ei,,f vorbăreață chiar prea mult ,am stat o oră pe masaj cat a zis,plus reîmprospătare și două vorbe.Am avut și finalizare sănătoasă cu ea nud.....pt mine experiența cu plus și minus puțin,așa că la ce există pe masaj erotic oferta este bunicel ,acuma fiecare și cu gusturi și pretenții. Eu zic că nu refuza și mai mult daca vrei,nu am încercat,cel puțin încă,dar simțul și experiența îmi spune că da.Locatie curata fata îngrijită își dă silința ,eu am sa revin cred.Numa bine fratilor

  • Like 4
Link spre comentariu
  • Oras:Oradea
  • Oras:Oradea

Dupa mine e un milf cu buze mari, deschisa la minte, orientata spre client. Masaj bun, apoi frecat bine juniorul in reprize si mai hard si mai soft plus ouale, frecat cu sanii de mine,  etc. Dupa am primit prosop curat, baie cu geluri de dus.

Door 2 door 1 h 15, aspect 9, locatia e bloc vechi dar curat 8, locuri de parcare garla pe platoul de lg sala sporturilor.

Masaj 9

Cadou 250

De recomandat da

De revenit da, zicea ca ii posibil sa plece in strainatate inca nu s a decis.

  • Like 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...