Sari la conținut

REGINA SEXULUI ORAL ANDREEA DEEPTROATH - 0725298705


Postări Recomandate

  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Multumesc dragilor :* am mai spus si repet,conteaza foarte mult conexiunea dintre doi oameni(clik-ul) :)

Eu sunt hard&soft...cu mine ti-o tragi dar poti face si dragoste,depinde foarte mult de cum ma inspiri tu sa fiu :P

Va :* dulce si ne revedem luni&marti :X Weekend minunat sa aveti!

Yes boss...I'm on the mic...

I'll try to give you what you like...

I can be soft...I can be hard...

Let me do the B-part...please...please...

 

https://www.youtube.com/watch?v=OPqV4ipyMsg

  • Like 1
Link spre comentariu
  • Răspunsuri 414
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori

  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Desi sunt membru de vreo 5 ani, azi e prima recenzie pe care o fac, dupa o vizita la Andreea.

 

Incerc de ceva timp sa dau de ea, lucreaza doar 2 zile pe saptamana; in sfarsit am reusit azi sa ma prezint in locatia din Octavian Goga. Fata este super prietenoasa, un corp frumos, cu sani medii si naturali, fund bombat, o dantura perfecta si, cel mai important, o atitudine de exceptie. A reusit sa ma dezinhibe total, lucru absolut remarcabil in cazul meu, mai ales la prima intalnire.

 

E clar ca ii place ce face, o socializare super scurta legata de prezervative (venisem cu ale mele Durex Thin, ca restul ma protejeaza prea bine, dar avea acelasi model) mi-a propus sa trecem la actiune, dupa o mica igienizare din partea mea.

 

Oralul neprotejat a inceput direct cu DT, ceva de zile mari, cu atentie la toate zonele, scuipat si lins la greu. Am ajuns destul de repede la 69, dupa care am simtit nevoia de o mica pauza, ca sa ma pot concentra doar asupra ei. Dupa ce am obtinut orgasmul fetei, ne-am intors la problema mea, care era inca nerezolvata. Andreea a propus repede o pozitie preferata de ea la oral, la marginea patului, cu ea pe spate si eu in prin zona. Un DT de zile mari, in care mi-am si dat drumul, in CIM.

 

Nu are sens sa comentez prea mult prestatia, totul la exceptional, inclusiv discutia de dupa. De mult nu am mai plecat de undeva cu picioarele tremurande.

 

Rezumat:

Locatia : 10, desi nu stiu cat e de stabila, zicea ca zilele trecute a fost in alta parte;

Aspect: 10, nu stiu daca e pe gustul tuturor, dar la mine a facut click;

Igiena: 10, facuse dus chiar inainte, parfum discret;

ON: 10+, nu mi-a mai facut nimeni asa deep, si nu sunt chiar minion;

N: nu am mai ajuns, dar deja m-am programat pentru lunea viitoare, desi nu mai sunt demult omul a doua numere legate, cu Andreea chiar am sanse;

Cadou: 500 RON/H

 

Concluzia: cel mai bun DT de pana acum!

  • Like 3
Link spre comentariu
Vizitator white_rabbit
Reputație: 0

 

 

Este inevitabil să mă gândesc la tine când aud melodia asta.

 

Sunt tare curios cum ar decurge o noapte petrecută cu tine, în care să "zburăm departe" 🙈

Link spre comentariu
Vizitator white_rabbit
Reputație: 0

Winter is coming
Part 1/2 – The Queen of Winterfell

Fraților, n-oi fi eu John Snow, dar ea cu siguranță e Khaleesi, Daenerys Targaryen, îmblânzitoarea dragonilor și  eliberarea de inhibiții.
Ăsta e și farmecul și motivul pentru care revin la Andreea: întotdeauna este altfel și n-aș putea găsi două întâlniri identice.

Însă, uneori, lucrurile o iau cu totul razna, așa că dacă aveți copii mici prin preajmă, suferiți de probleme cu inima sau hate, mai bine schimbați acum pagina.


Mă aflam în fața ușii ei și mă gândeam oare cum o să mă întâmpine de data aceasta. Ca de obicei, îi simt parfumul și bat la ușă fără să verific dacă este numărul corect. Nu am cum să mă înșel, doar adulmec acel parfum ore bune după ce plec de la ea. Îmi deschide larg ușa și abia aștept să o închidă în spatele meu. 
Zâmbește cu subînțeles și pupicul ca de grădiniță de la început se transformă într-un sărut lung, iar geanta de serviciu îmi scapă din mână. Trebuie să te ții tare și să nu te pierzi, îmi spun inutil. Cum să nu te pierzi în brațele ei? Cum să nu nu-ți piară orice urmă de rațiune când își încolăcește un picior în jurul tău și îți mângâie prohabul? 

Trec pe la duș, curios dacă și de data aceasta va năvăli îmbrăcată peste mine. Mă grăbesc totodată să ajung în dormitor, acolo unde rămăsese să mă aștepte, mângâindu-și piersicuța provocator.

Nu știu dacă se poate numi preludiu ceea ce a urmat, sau încălzire înainte de luptă. Chiar îți vine să smulgi hainele de pe ea, să ajungi la sânii ei, la sfârcurile care se ridică atât de frumos între buze, și mai apoi, la steluțele celebre. Ne așezăm inutil pe pat pentru că ea este Khaleesi, și nu îngenuncheasem în fața ei. 
Cu pantofii negri în picioare, cu mâinile ridicate în sus încercând să apuce stâlpul de la intrarea în dormitor și un picior peste umărul meu, geme și tremură. Nu pot să mă desprind de piersicuța ei decât atunci când i se inmoaie picioarele și mă îndeamnă înapoi în pat unde se năpustește asupra mea cu săruturi și coboară încet ca să îmi domine bărbăția cu gura. E blândă și mă ia încet, făcându-mă să mă relaxez cu totul. Era doar liniștea dinaintea furtunii pentru că apoi a devenit furibundă, asaltându-mi penisul cu gura, cu limba și revenind de fiecare dată mai hotărâtă, chiar și după ce se îneca cu el. 

Aș fi putut fi John Snow, când o făceam pasional în pat, cu ea deasupra, unduindu-se, sau cu ea pe spate, cu un picior în sus, primindu-mă cu totul. Uitam să ne sărutăm pentru că ne priveam unul pe celălalt în extaz, o combinație învolburată de gemete și mângâieri. Hipnotizat parcă, mi-am coborât din nou capul între picioarele ei, pentru ca, la scurt timp, să o privesc tremurând, întoarsă pe o parte, cu picioarele stranse lângă ea. 
 

va urma...

Link spre comentariu
Vizitator white_rabbit
Reputație: 0

Winter is coming

Part 2/2 – Fire and Blood

 

Aș fi putut fi Khal Drogo, când o penetram viguros, pe la spate, pe canapeaua din living. Era o Khaleesi (Queen) supusă și îmi sugea adânc mădularul în timp ce îmi recăpătam suflul. Apoi se apucase cu mâinile de perne, neputincioasă, iar eu o dominam din nou, fixand-o cu o mână pe o fesă și cu cealaltă pe umăr. M-am înșelat când am crezut că pot să fiu eu cel ce dictează. M-a dus înapoi în pat, pe teritoriul ei, și m-a apucat cu o mână de bărbie pentru a-i oferi din nou desfătare orală. Mi-am simțit gura folosită, de parcă ar fi vrut să mă pedepsească. M-a întors cu fața în sus și m-a călărit ca pe un armăsar Dothraki. Am vrut să fiu nărăvaș, să dau tare in ea, de dedesubt, dar m-a potolit când a început să îmi călărească fața.

 

Aș fi putut fi Daario Naharis, când toate inhibițiile dispăruseră deja și ne-o trageam pe blatul de la bucătărie, nepăsători de lipsa draperiilor și posibilii vecini indiscreți. Eram în căutarea climaxului și ne-am oprit la marginea patului, agățându-și picioarele în jurul meu. Nu mai eram un Khal, eram doar un mercenar, dispus să trec oricând de partea care îmi oferă cel mai mult.

N-am considerat-o niciodată pe Andreea o femeie cu inhibiții, cu toate că, până acum, îmi spusese de câteva ori că are momente în care se dezlănțuie și nu se mai controlează. Stătea cu fața în sus și un picior ridicat iar eu o penetram din lateral, simțind cu se acumulează tensiunea și începe să mă tragă din ce in ce mai tare în ea. Pentru o vreme, am crezut că pot să o domolesc apucând-o de păr și de gât dar, de fapt, nu faceam decât să pun gaz pe foc. Când flăcările au cuprins-o cu totul din interior, eu nu mai eram decât un obiect sexual. Sexul devenise aproape autodistructiv, iar un uragan ar fi putut părea o adiere pe lângă Andreea. Se apucase strâns de mine și mă trăgea nebunește ea, împingându-și în același timp bazinul în mine. Fața încruntată, roșie, venele de la gât umflate și țipetele ei mă faceau să cred că este și mai înfometată după sex, iar orgasmele de până atunci doar îi deschiseseră apetitul. S-a suit iar pe mine și a început să mă călărească apăsat, făcând curse lungi și înfigându-se apoi mai tare, și mai tare, in penisul meu.

 

După ce m-a dominat și m-a folosit, a devit iarăși liniștită, de parcă mădularul meu în gura ei ar fi fost ceva ce o calma. Eram din nou John Snow și mă bucuram de piersicuța ei în timp ce mă sugea adânc. S-a mai suit o dată pe mine dar de data aceasta m-a călărit blând preț de câteva minute iar apoi m-a luat iarăși în gurița ei, oferindu-mi plăcere suavă și adunând toată sămânța mea, fără grabă, cu grijă, delicat.

 

După o astfel de partidă nu aveam nevoie de o țigară, ci de resuscitare. S-a așezat cu capul pe pieptul meu și mă privea mulțumită, o privire ce a reușit să îmi tempereze respirația și bătăile inimii.

 

Așa cred că arată sexul cu adevărat reușit: fără inhibiții, fără prejudecăți, fără controlul rațiunii, în care ambii parteneri să se abandoneze total și să se dăruiască unul altuia în același timp.

 

Link spre comentariu
  • Oras:Bucharest
  • Oras:Bucharest

Salutare  :251x

 

Am decis sa imi reiau pentru o scurta durata cariera de recenzor, fapt datorat intalnirilor cu Andreea ce au fost mai mult decat speciale. Am cunoscut-o pe Andreea recent, acum intrebandu-ma si regretand de ce nu am facut-o mai devreme.  Acum o sa continui cu sablonul meu consacrat, chiar daca Andreea iese mult din tiparul unei intalniri obisnuite.

 

Modalitate de contact :telephone

Prima data pe WhatsApp, dupa la urmatoarele intalniri prin telepatie :ras Raspuns de fiecare data prompt, chiar si in unele cazuri in care nu am reusit sa ne sincronizam. Adresa comunicata exact prin WhatsApp, iar interfon si etaj la fata locului.

 

Locatie :date

Se schimba de la o saptamana la alta, prin jurul zonei Alba Iulia. De fiecare data locatie mare, de lux, prosoape impecabile, papuci de unica folosinta, ape sigilate. Patul este incapator, insa cu Andreea actiunea nu are loc doar acolo :ras  Singurul minus ar fi ca la prima intalnire nu am vazut apa de gura prin baie, dar nu m-a deranjat cu nimic intrucat veneam direct de acasa proaspat spalat pe dinti.

 

Aspect :snappy

Intr-un singur cuvant, porno. Emana sexualitate prin toti porii, fiind o femeia adevarata ce ti-o ridica fara sa ti-o atinga. Fund de vis, buze de poveste, stelute fermecatoare, sanii putin lasati, dar eu ii prefer asa fata de a-si pune silicoane.  Mai mult, aspectul Andreei mie imi sugereaza si senzualitate din sfera GFE, nu doar PSE.

 

Igiena :dus2

Impecabila, dus facut inainte ca eu sa ajung in locatie. Igiena orala perfecta, totusi trebuie sa tineti cont ca e fumatoare, insa pe mine nu ma deranjeaza deloc acest aspect.

 

Actiunea :feet

Cel mai intens preludiu trait de mine, ceea ce te face sa tanjesti din ce in ce mai mult sa intrii in ea. Oral de ambele parti, in o multitudine de locuri si pozitii. FK adanc sau mai mult o impletire a limbilor cu o imbratisare a buzelor. Actiune pe canapea, din picioare, in pat, pe pereti, data viitoare trebuie incercat ceva si la dus ca sa facem tot turul apartamentului :ras 

 

GFE :hug1

Depinde de compatibilitate. La noi chimia e perfecta, ceea ce face ca intalnirea sa se desfasoare cu maxima daruire din ambele parti.  O partida lipsita de orice inhibitie si mai mult de atat, o experienta aparte cu o femeie unicat. Andreea e combinatia perfecta de GFE si PSE.

 

 

Acum notele :mellow:

Contact: 10

Locatie: 9.5

Aspect: 9

Igiena: 10

Oral: 10

Normal: 10++

GFE/PSE: 10++

 

Pentru mine este pe primul loc in topul preferintelor personale si ma astept ca urmatoarele intalniri sa fie la fel de intense. Singurul minus este ca sta doar 2 zile pe saptamana in capitala, ceea ce a facut ca Andreea sa fie printre putinele escorte pe care le-am vizitat in 2 zile consecutive. Ii multumesc Andreei pentru experientele intense oferite si astept cu nerabdarea saptamana viitoare. :kiss2

  • Like 9
  • Haha 1
  • Inimioara 1
Link spre comentariu
  • Oras:Bucharest
  • Oras:Bucharest

Intrucat Andreea a promis o recenzie in doua parti, am simtit si eu nevoia sa mai astern cateva randuri mai ales ca de la ultima mea interventie s-au mai consumat cateva intalniri si mai pasionale. Nu o sa imi urmez sablonul consacrat, acest lucru l-am facut in recenzia anteriora si oricum intalnirile mele cu Andreea pot fi greu descrise doar prin cuvinte. :PCx

 

Reteta succesului in amor, iei doua persoane innebunite dupa sex, adaugi chimia perfecta si le lasi sa se dezlantuie. Ce o sa iasa, te-ai putea intreba. Partide unice de fiecare data, cateodata soft, cateodata hard si uneori o combinatie din amandoua. La ultima mea partida am explorat mai mult talentele orale ce i-au adus Andreei titlul de regina, anterior tanjind mai mult sa fiu in ea. Sexul cu Andreea este ridicat la rang de arta, cu exponate unice la fiecare intalnire. Unicitatea nu are nici o legatura cu schimbarea frecventa a locatiei, chiar daca si asta aduce noi locuri si obiecte ce pot fi folosite pe parcursul dansului erotic, ci este determinata de cresterea constanta a nivelul de conexiune. 💥

 

Andreea este amanta perfecta, jongland de la iubita tandra la leioaca dezlantuita. Astept cu nerabdare urmatoarele intalniri sper a ajunge la noi culmi ale trairilor senzoriale si sper a ne descoperi in continuare. :kiss2

  • Like 4
  • Inimioara 1
Link spre comentariu
  • Oras:Bucharest
  • Oras:Bucharest
2 hours ago, mr president said:

Intrucat Andreea a promis o recenzie in doua parti, am simtit si eu nevoia sa mai astern cateva randuri mai ales ca de la ultima mea interventie s-au mai consumat cateva intalniri si mai pasionale. Nu o sa imi urmez sablonul consacrat, acest lucru l-am facut in recenzia anteriora si oricum intalnirile mele cu Andreea pot fi greu descrise doar prin cuvinte. :PCx

 

Reteta succesului in amor, iei doua persoane innebunite dupa sex, adaugi chimia perfecta si le lasi sa se dezlantuie. Ce o sa iasa, te-ai putea intreba. Partide unice de fiecare data, cateodata soft, cateodata hard si uneori o combinatie din amandoua. La ultima mea partida am explorat mai mult talentele orale ce i-au adus Andreei titlul de regina, anterior tanjind mai mult sa fiu in ea. Sexul cu Andreea este ridicat la rang de arta, cu exponate unice la fiecare intalnire. Unicitatea nu are nici o legatura cu schimbarea frecventa a locatiei, chiar daca si asta aduce noi locuri si obiecte ce pot fi folosite pe parcursul dansului erotic, ci este determinata de cresterea constanta a nivelul de conexiune. 💥

 

Andreea este amanta perfecta, jongland de la iubita tandra la leioaca dezlantuita. Astept cu nerabdare urmatoarele intalniri sper a ajunge la noi culmi ale trairilor senzoriale si sper a ne descoperi in continuare. :kiss2

A se citi spre (in loc de sper) in cele doua locuri unde apare in ultima fraza.

  • Haha 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.


×
×
  • Creează nouă...