Sari la conținut

Flori 0737967841 real deepthoart


Postări Recomandate

Vizitator popeyes
Reputație: 0
19 minutes ago, jhonmark said:

fereasca .... ce ati ajuns unii

Pai nu vezi, fata nici macar nu mai e in Bucuresti de pe la pagina 2-3 si topicul inca e activ. Trage tu concluziile singur

Link spre comentariu
  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti
La 06.11.2021 la 23:54, sss69 a spus:

Hai noroc la toata lumea ! 

Doresc sa incep prin a-mi cere scuze fata de toti userii vechi pentru faptul ca in atatia ani n-am lasat nici o recenzie, fie ea buna sau rea. Din lene, din ignoranta....m-am folosit doar de site si n-am dat nimic inapoi. Trecand peste acest detaliu, as vrea sa precizez ca in toti acesti ani, am fost la aproximativ 100 de escorte de pe acest site, DAR IN VIATA MEA N-AM PRIMIT O TEAPA MAI MARE CA CEA DE ACUM 1H (pot considera tepe minore faptul ca fetele nu prestau asa cum erau laudate, nu aratau precum in poze etc etc, dar nimic fff grav din punctul meu de vedere, gen boli sau pus pe drumuri degeaba ). Puteti sa va dati seama cat de frustrat si nervos sunt daca ii las recenzie la nici o ora de cand am patit ce am patit.

Acestea fiind spuse, hai sa incepem:

Am conversat cu cretina in cauza prin sms-uri pret de vreo 2h si.....intr-un final ma suna si stabilim ca in 20 de min ajung la ea, urmand sa-mi chem un taxi. Ajuns acolo, o sun, imi spune unde si la ce interfon sa sun ( 034 mai exact) , sun, mi se deschide, si urc pe scari ca bou vreo 3/4 etaje dandu-mi seama ca dobitoaca n-a precizat si un etaj sau un apartament. O sun cand eram pe la etajul 4 s-o intreb unde tb sa bat la usa, si ea imi raspunde : te-am vazut pe vizor, esti tigan nu te primesc........EU FIIND MAI ALB CA LAPTELE SI SLOBOZUL PE CARE-L PRIMESTE IN GAT.

Am incercat prin cateva sms-uri s-o conving pe dobitoaca asta ca nu sunt tigan, ba din potriva, sunt alb, prezentabil, parfumat, aranjat, tot tacamul. N-a fost chip sa inteleaga cretina, nici n-a aratat macar o secunda ca ii pare rau ca m-a pus pe drumuri, ea insistand ca m-a vazut PE VIZOR cu cacatu ala de lumina de hol,si ca as fi tigan. Repet, nu sunt ciocolatiu, maroniu, galben, verde, negru....sunt ALB. ROMAN.  Stiu si eu sa citesc, a mentionat in anunt ca nu primesti negriciosi, DOAR NU ERAM DOBITOC SA MA DUC SI SA-MI INCERC NOROCUL LA 10 30 SEARA. Atasez sms-urile cu tarfa asta penala si puteti sa trageti voi concluziile.

https://ibb.co/LYr5FxR

https://ibb.co/SJ00MJt

https://ibb.co/XYbh4mH

https://ibb.co/LrMfwnm

Asta e pentru tine tarfa penala ce esti: mai am 2 numere de telefon, cel de pe care te-am sunat era un numar din 3. Ai cuvantul meu de onoare ca maine ma programez la tine, pe zi, asa cum ai cerut, si sa-mi bag pula de nu te joc in picioare pentru gestul asta de cacat, de n-o sa mai poti sa te futi si sa sugi pula cateva luni. futu-ti mortii ma-tii de taratura ieftina !! 

Din punctul meu de vedere ? TOTAL DE EVITAT ZDREANTA ASTA PENALA SI PROASTA, dar na, acum puteti sa faceti fiecare cum vreti, oricum dupa ce ajung maine la ea n-o sa mai aveti ce fute, o sa-i scot si dintii din gura, o sa va faca muie doar cu gingiile.

 

Seara buna tuturor si zdreanto, ne auzim noi maine, pe zi, asa cum ai cerut, futu-ti mortisorii ma-tii de tepara obidita. 

Ps: imi cer scuze persoanelor ce se simt deranjate de injuraturile mele, dar nu mai pot de nervi !!!

 

Deci ce ai făcut, ai bătut-o sau nu? 

  • Like 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...