Cosminxd Reputație: 0 Postat Noiembrie 8, 2021 Oras:Bacau Oras:Bacau Postat Noiembrie 8, 2021 Găsesc și eu o matură sa încerc ceva nou?
deliman Reputație: 8 Postat Noiembrie 8, 2021 Oras:Bacau Oras:Bacau Postat Noiembrie 8, 2021 Acum 12 ore, Cosminxd a spus: Găsesc și eu o matură sa încerc ceva nou? Da, daca ai peste 23-24 de ani (sau daca nu ai insa pari mai matur) poti sa mergi la Cristina 0734057207. Nu este cea mai ok matura insa per ansamblu este ok. Ti-am precizat cerinta de varsta pentru ca asa obisnuieste, nu primeste barbati in curs de formare... fixul ei. Spor!
Vizitator iberiku Reputație: 0 Postat Noiembrie 9, 2021 Postat Noiembrie 9, 2021 Acum 16 ore, deliman a spus: Da, daca ai peste 23-24 de ani (sau daca nu ai insa pari mai matur) poti sa mergi la Cristina 0734057207. Nu este cea mai ok matura insa per ansamblu este ok. Ti-am precizat cerinta de varsta pentru ca asa obisnuieste, nu primeste barbati in curs de formare... fixul ei. Spor!
sprinter blue Reputație: 212 Postat Noiembrie 9, 2021 Oras:Romania Oras:Romania Postat Noiembrie 9, 2021 La 08.11.2021 la 2:16, Cosminxd a spus: Găsesc și eu o matură sa încerc ceva nou? Ti-e lene sa citesti acest forum? Ai topicuri si recenzii aici!!!!!
Cosminxd Reputație: 0 Postat Noiembrie 9, 2021 Oras:Bacau Oras:Bacau Autor Postat Noiembrie 9, 2021 Acum 10 minute, sprinter blue a spus: Ti-e lene sa citesti acest forum? Ai topicuri si recenzii aici!!!!! M-am uitat dar am vrut sa vad și o părere și de la voi....mulțumesc oricum
sprinter blue Reputație: 212 Postat Noiembrie 9, 2021 Oras:Romania Oras:Romania Postat Noiembrie 9, 2021 Acum 4 ore, Cosminxd a spus: M-am uitat dar am vrut sa vad și o părere și de la voi....mulțumesc oricum Pai tu ce crezi ca facem pe topicul fetelor? Schimbam retete de prajituri? Acolo ai pareri! 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum