Sari la conținut

MATURA BBW 0745260118


Postări Recomandate

  • Oras:gorj
  • Oras:gorj

Buna !


Zilele trecute , animat de ce spuneti voi pe aici , imi propun sa incerc o experienta cu o doamna plinuta .


Asa ca ....


CONTACT : telefonic la nr. 0745260118 unde a raspuns din prima , apoi am vb pe mes la id carmela 780 , acum vad ca are si un anunt de cuplu la http://nimfomane.com...cuplu-din-cluj/ .


LOCATIA: o casa prin Hasdeu , pe strada Remetea .


ACTIUNEA : Cum ziceam , dornic de a experimenta o partida cu una matura si mai plina ( nici eu nu mai sunt asa tanar ) am sunat-o pe doamna , am intrebat-o respectuos daca mai presteaza , mi-a raspuns ca DA  si mi-a prezentat oferta : O+N = 100 Lei . O conving sa intre pe mess spre a o vedea si eu , nu prea vrea din prima insa pana la urma imi arata o pereche de sani imensi atarnand pe pieptul sau , stau un pic pe ganduri .....si apoi confirm prezenta si ma indrept catre destinatie . Faptul ca aveam ceva beri la bord a facut sa iau mai repede hotararea !


Ajuns la poarta o sun din nou , vine imi deschide poarta si ma invita in casa . Intru , un caine mic , alb si cret ma latra de zor de sub o masuta aflata in hol . Ajungem in camera ostilitatilor : o camera mica , ingramadita , cu multa dezordine si cu un puternic miros de tutun ( tipa fumeaza in camera tigari pe care si le prepara singura din tutun varsat unguresc ). Cum spuneam camera f mica , cred ca undeva la 2m x3,5 m , in spate pe latura scurta o canadea ravasita cu rol de pat , un televizor la capul " patului " atarnat pe perete , o masa cu un laptop in functie si un cuier dupa usa in care am fost invitat sa-mi pun hainele . Cuierul era aproape plin asa ca marea majoritate le-am lasat pe un scaun si.... s-au asortat perfect la ambientul camerei .


Tipa este o veritabila matura BBW , adica are undeva peste 45 de ani ( declarati de ea) , blonda ( vopsita ) tunsa scurt , undeva la 1,60 m inaltime si grasa bine .


M-a asteptat intr-un halat de baie pe care l-a inlaturat dupa ce m-am dezbracat eu , constatand ca nu mai avea nimic pe dedesubt decat o burta ce ii ajungea pana la pizda . M-a rugat cu o bere , a deschis-o si a pus in doua pahare : eu am luat o gura , ea la baut dandu-l peste cap . Bine zic ..sa trecem la treaba :


- a inceput cu un oral ea stand pe scaun si eu in picioare in fata ei , cu gemete si grohaieli false , cu incercari de deep partial finalizate . Treaba asta a durat cateva minute dupa care " purcica " s-a dus repede pe pat , s-a pus capra ( in cat de mica era canapeaua aia nu cred ca am fi putut face altcumva ) si m-a indemna : Fute-ma ! Fute-ma in pizda ! Hai bag-o ! . Ascult de nevoie indemnul ( desi eu mai vroiam un pic de oral) si ma apuc sa intru in ea . Nu am avut niciodata senzatia ca o am asa de mica precum de aceasta data ...eram ca un liliac intr-o pestera !!  Larga rau fratilor ...!!!!..si din pacate si u n pic mirositoare . M a concentrez si impingand cu gandul in alta parte ...termin .  Ea nu-mi zice nimic ptr ca in oferta telefonica erau doua finalizari . Eu vreau sa merg la baie ( am discutat acest detaliu telefonic ) dar acum nu s-a mai putut ca " poate te intalnesti cu mama ..."  Ma sterg cu servetele , ma imbrac si aproape ca vroiam sa plec insa am devenit curios sa vad ce tot " mesteca " ea acolo pe net . Ajungem din vorba in vorba la acest site , imi spune ce stie de el de la clienti insa nu a reusit sa se logheze (!!!) , o face dirijata de mine ( nume utilizator virgo67) si ii arat de unde poate citi regulamentul si cam cu ce se manaca ce-i pe aici .


Treaba asta a durat vreo 20 de minute , timp in care probabil si din vizionarea siteului ( care ma indeamna prin simpla deschidere la nebunii ) imi zic : Ce-ar fi daca i-as mai da eu astia o muie ,asa fara sa ma mai dezbrac si im i scot obiectul punandu-i-l la gura asa cum statea ea pe scaun si se uita la Ninfomane . Se apuca de supt , de grohait , il scoala si ....fuge iar in cotet ( canapea ) intorcandu-se cu curul la mine . M a apuc iar de impins in grota , insa ochiul maro ma tenteaza ...  Incerc sa mut ostilitatile ...tipa nu si nu si , iar nu !!! Mai dau un pic in pestera , mut iar , ii zic ca mai pun ceva bani , ea nu si nu , eu imi vad de treaba si i-o infig in cur , unde aveam sa constat ca este cam cum ar trebui sa fie o pizda buna . Vazand ca treaba este facuta , in timp ce eu pompam ea tot zicea : Ai zis ca imi mai dai bani  ??  Eu : O sa-ti dau !!  Ea : Nu cred !! Si tot asa ...conversatie ...   O las in pace sa vorbeasca si eu ma concentrez la actiunea mea si reusesc sa termin in partea ei dorsala .


Actiunea asta fiind cu nadragii in vine , nu mi-a mai luat mult imbracatul . I-am mai dat din proprie initiativa 50 de lei ( dupa fata ei am vazut ca nu se astepta la asta ) mi-a multumit si ....dus am fost .


TARIFE: 100 lei la inceput ( negociat telefonic O+N) 2 FInalizari + "bonusul" meu ptr anal 50 de lei .


NOTE : acest capitol il consider plin de subiectivism , asa ca , cu scuzele de rigoare , prefer sa-l las necompletat , fiecare putand nota dupa citirea povestii .


PS: Astazi am vazut anuntul de care va ziceam mai la inceput ...sunt f reticent intrucat nu vad cum in acea camera ar mai putea intra  o a treia persoana ,. Poate pe altundeva , in alta camera ....insa cred ca mai mult este o strategie de marketing !!


Cu speranta ca povestea mea va va fi de folos va urez: SPOR LA TREABA !!!


  • Like 14
Link spre comentariu
  • Oras:cluj-napoca
  • Oras:cluj-napoca

am fost pe la tipa asta in vara, sta pe str Remetea, numarul il aflati de la dansa. Tipa e bbw, undeva pe la 45-47 de ani, cu o atitudine , cel putin cu mine, foarte ok, ii face placere ceea ce face, dar din cate am inteles are o mare nevoie de bani. Actiunea nu s-a petrecut mecanic ( cum se intampla de obicei) , s-a apropiat, a inceput cu saruturi, m-a dezbracat incet, s-a dezbracat si ea si a inceput cu un oral bunicel, apoi a avut initiativa unui normal lady on top. Ca sa raspund intrebarilor voastre, era intradevar epilata si foarte curata, nu pot sa reprosez decat faptul ca e fumatoare, eu nefiind fumator, era un minus nesemnificativ. La vremea aceea tariful era de 100 de lei grei :) / sedinta. Am stat cam 2 ore jumate, si am 'suferit' 3 finalizari. Nu stiu daca mai are sau nu nevoie mare de bani dar va sugerez sa negociati. Daca ar fi sa dau note de la 1 la 10:

Locatie: 9

Aspect : 8 apreciere doar amatorilor mature/bbw

Atitudine : 10

Curatenie : 10

Raport calitate/pret : 9

De recomandat? Recomand doar amatorilor acestui tip de fizic.

Daca am omis ceva sa fie cu iertare , e prima recenzie...

PS : am aflat de tipa de la un no name pe messenger

  • Like 5
Link spre comentariu
  • Oras:gorj
  • Oras:gorj

Unde s-a petrecut acel "lady on top " ?  Banuiesc ca te-ai intins pe jos ....ca in canapeaua aia nu incape nici ea singura !!! Sunt curios de ce nu ai recenzat din vara pana acum avand in vedere " atitudine 10 ; curatenie 10 ; locatie 9...." lucruri care placandu-ti asa mult ar fi trebuit sa te impresioneze intr-atat incat sa le faci publice .....

  • Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:cluj-napoca
  • Oras:cluj-napoca

actiunea s-a petrecut in dormitorul tipei pe un pat dublu, sincer nu stiu de ce canapea vorbesti, iar cu referire la intarziere, nu am postat pentru ca nu am prea intrat pe acest forum, cu alte cuvinte am "radar" in casa... daca ma intelegi. In ceea ce privesc notele, este aprecierea mea, nu trebuie sa fie cineva de acord cu mine...

  • Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:cluj-napoca
  • Oras:cluj-napoca

am citit mai bine recenzia ta, am dedus ca tu ai beneficiat de serviciile tipei in prima incapere, eu am fost invitat intr-o camera undeva in dreapta, era un pat matrimonial , mobilier din PAL dar a fost curat, miros placut...

Link spre comentariu
  • Oras:Cluj-Napoca
  • Oras:Cluj-Napoca

Buna ziua,
Am vizitat si eu domnita cu pricina, prin vara. Scriu doar acum, deoarece nu era topic deschis si nu am stiut exact cum se deschide unul. Ca si modalitate de contact, am fost abordat de pe un site de intalniri, cu totul si cu totul nevinovat : twoo. Nu mai retin ce id avea pe acolo. camy si ceva. Am discutat putin pe site, mi-a dat nr de tel (cel indicat in topic) si urma sa o sun a doua zi sa ne intalnim. Am stabilit, tot pe chat tariful : 100 ron, fara limita de timp sau nr de finalizari, sex normal si oral.
A doua zi, la ora stabilita, am sunat, mi-a raspuns promt, nu era plictisita, mi-a comunicat adresa (strada Remetea, nu dau nr ca nu stiu daca e voie). M-am prezentat, am sunat si mi-a deschis duduia. Ca aspect, este intr-adevar o BBW, peste ceea ce prefer eu in materie de femei, dar avea o atitudine binevoitoare, prietenoasa si asta a compensat. Era imbracata in ceva mulat, negru, transparent. Sexy... poate pentru amatorii genului. Confirm existenta cainelui mic si alb, care mie mi-a placut. Era simpatic. am fost invitat intr-un fel de salon, o camera de trecere ceva, ca si cea descrisa de confratele @victor1313. O canapea mica, o masuta pe care erau intinse "ustensilele" necesare confectionarii tigarilor si un miros puternic de tutun (fiind nefumator, m-a deranjat putin) am povestit putin, apoi tipa a vrut sa dea startul ostilitatilor. Am oprit-o si i-am spus ca nu vin de acasa si ca as avea nevoie sa fac un dus. Aici, prima surpriza neplacuta. A dat din colt in colt ca poate ma intalnesc cu mama ei, etc. In cele din urma, a mers ea inainte, apoi a revenit si mi-a spus ca pot sa merg, indicandu-mi unde e baia. Baia, foarte modesta, dar parea curata. Nici urma de prosop, ce sa mai vorbesc de papuci sau halat de baie. In fine, m-am descurcat cum am putut, m-am imbracat aproape ud si m-am prezentat din nou in camera de primire. am mai discutat putin cu duduita, care de altfel e o fire deschisa, placuta la vorba, apoi m-a invitat in camera de alaturi, de care vorbeste confratele @juannito. O camera ok, cu un pat matrimonial mare. Dupa un oral ... mediu, pot sa spun, ajutat din plin de mana, am trecut la un misionar, unde tipa era foarte activa, cu contre si indemnuri de genul : fute-ma tare, etc. Am trecut apoi la doggy, o idee nu foarte inspirata, intrucat s-a simtit un pic de miros, insa nu tare, nu deranjant. Am inceput sa pompez, finalizand in pozitia respectiva. Ne-am "igienizat" cu niste servetele umede, apoi am mers din nou in prima camera, cea cu atelierul de tigari. Am mai povestit, tipa fiind de treaba si deschisa. La un moment dat, tot la initiativa ei, dar finut, cu zambetul pe buze, a inceput sa ma mangaie apoi a trecut din nou la oral, ea in fund pe canapea, iar eu in picioare in fata ei. Dupa aceea, am intrat din nou in dormitor, unde a urmat un nou oral, de dat asta eu stand pe spate. Am continuat cu un misionar, dupa care am trecut la un nou doggy, pozitie in care am terminat a doua oara.
ca impresii :
Locatie - 10 (zona linistita, retrasa, se poate parca fara prea mari probleme si fara sa fie batator la ochi.
Aspect locatie : Nu dau nota, din cauza baii. Daca rezolva problema cu baia, poate fi o nota mare (de la 8 in sus)
Aspect dameza : nu dau nota pentru aspect, deoarece nu sunt un fan BBW. Are muuulte kg in plus, de aceea ma mira acel lady on top pomenit de confratele juannito. Pot sa dau insa nota pentru atitudine : 10. Te face sa te simti relaxat, si chiar daca stii ca o face pentru bani, creeaza o atmosfera ok astfel incat sa te faca sa uiti lucrul asta.
De revenit, eu nu , pentru ca nu e stilul meu (desi niciodata sa nu spui niciodata). Dar de incercat, pentru cei care au fantezii cu mature BBW, cu siguranta DA, iar apoi fiecare ia decizia pe care o considera de cuviinta.
Oral : 7 - neprotejat, fara tendinte deep (pana acum oricum, nu a reusit nimeni lucrul asta), dar ok. Nu am simtit dintii, insa se ajuta de mana.
Normal : 5/6. Kg in plus o dezavantajeaza.
Inchei mentionand inca o data atitudinea, de nota 10, lucru care m-a facut sa nu-mi para rau ca am vizitat-o.
PS De acord cu confratele juannito : a pomenit de multe ori ca este foarte stramtorata cu banii.

  • Like 8
Link spre comentariu
  • Oras:cluj-napoca
  • Oras:cluj-napoca

o recenzie mult mai completa decat a mea, recunosc, am uitat sa mentionez ca oralul a fost neprotejat si normalul a fost cu "sapca".  Eu nu am intrat in baia tipei, motiv pentru care nici nu am mentionat,  Referitor la acel lady-on-top a fost posibil , la insistenta mea.

  • Like 1
Link spre comentariu
  • Telefon: 0264587218
  • Oras:Langa voi
  • Telefon: 0264587218
  • Oras:Langa voi

Teapa de toata frumusetea!

 

Contrariat de ceea ce a aparut despre aceasta tanti si vorbind 2 zile la rand cu ea pe mess, am decis intruna din zile sa-I fac o vizita. Sun si ma programez peste jumatate de ora. Imi explica destul de exact cum ajung la adresa de pe str. Remetea (o strada cu sens unic dinspre Zorilor spre Clea Motilor). Ajung in fata casei, sun inca odata si vine tipa sa-mi deschida. Era doar intr-un capot de culoare alba dar vizibil murdar, nespalat anul asta cu siguranta. Ma pofteste in una din camere (am inteles ca are 4), ma pofteste sa iau loc in prima camera pe dreapta, probabil o camera de primire, unde am gasit doua fotolii si o masa intre +, ceva mobilier vechi (mirosea groznic a fum de tigara si ea si toata casa). Am stat un pic la discutii, ea s-a cracanat, mi-a oferit o priveliste de groaza: o burta uriasa care ii cadea de-a binelea peste pizdoc. Dupa cateva minute m-a invitat langa ea, pe fotoliu. Aproape instant a sarit cu mana la pula, s-a intins sa ma sarute pe gura, pe fata in timp ce ma cauta la oua.

 

Tin de la inceput sa mentionez ca am avut o zi proasta, nereusita, cred ca numai Michidutza m-a retinut sa nu fac cale intoarsa, tulburandu-mi creierii atat de rau incat sa raman dupa ce am vazut aceasta creatura. Cei care sunteti un pic mai in varsta un pic, va amintiti de Uniunea Sovietica, nu?! Cam atat e si tanti asta. Garantat!!! Nu am intalnit (intim) vreo femeie cu gabaritul acesteia. Si daca gabaritul era singura problema era super-bine… In fine, sa revin.

 

Dupa ceva mozoale gretoase si nesavurate din partea mea tipa mi-a cerut banii. Repeta intruna, “da banii, da banii…” I-am explicat ca nu sunt un tzepar, ii primeste indata dar sa stea calma. Am pus suta de lei pe masa, i-a luat si i-a indesat intr-un dulap si mi-a cerut sa ma dezbrac. Insista sa-mi spuna ca abia astepta sa ne futem, ca ii place sa fie masata si sarutata pe sanii uriasi, etc. Cand eram gata, dezbracat, intervine prima mare chestie ciudata si care s-a dovedit apoi (pt mine) o tzeapa. II suna telefonul, raspunde si din ceea ce discuta mi-am dat seama ca e vorba de un client care sosise si el, era pe trotuar in fata casei si astepta sa-l primeasca. Tanti, fara vreo problema, ma lasa asa, se duce sa-i deschida usa omului si il directioneaza intr-o alta camera. Apropo, daca citesti nene, te salut. Sper ca tie ti-a mers mai bine.

 

La un timp se intoarce gudubina, eu o intreb de baie, nici nu raspuns, nici nu cred sa fi auzit, s-a vazut ca n-a fost deloc deranjata ca eu veneam de la munca, nu facuse dus inainte. Cu siguranta nici ea nu facuse inainte sa ajung eu si nici n-a intentionat sa faca. Nici o problema, ma invita in cealalta camera (nu in cea in care era celalalt client), ci in cea dinspre strada unde e dormitorul si se apuca sa mi-o suga, direct, asa din picioare. Apoi s-a asezat in cur pe pat, eu am ramas in picioare si a continuat oralul neprotejat. N-as putea sa zic ca a fost un oral groaznic, dar departe sa fi fost unul profesionist. Mai mult imi tinea penisul in mana si sugea capul acestuia ca pe o acadea, rar de tot a bagat-o un pic mai mult in gura, nici vorba de DT, desi am tot tras-o de cap, se tinea tare, opunand rezistenta. Spre surprinderea mea, juniorul devenise beton-beton si vazand asta s-a trantit ca o balena pe spate si m-a poftit sa ii framant si sarut sanii. M-am conformat, am luat-o la calareala, m-am urcat pe burtoiul ei, si mai cu mainile, mai cu penisul m-am apucat sa ii framant sis a-I frec sanii. A fost si un pic de futai intre sani, dar lipsind lubrefierea am renuntat repede. I-am mai dat-o pe la buze, prin gura, asa in pozitia aia, calare pe pieptul ei si cu o mana la vagauna. Se excitase teribil, facea ca toti dracii si dintr-o data m-a rasturnat si s-a pus capra, spunandu-mi: “Fute-ma pe la spate!”, de mai multe ori. Am ramas surprins… cum naiba?! Asa fara protectie?!?!?!  I-am repetat de ‘n’ ori ca asta nu se poate intampla, ea a insistat, zicandu-mi ca e foarte curata, ca n-are boli si ca vrea sa i-o trag intre craci. NICI VORBA! Am intrebat-o de prezervervativ, nexam… nu avea! Alta bomba! In schimb m-a intrebat de ce nu am adus eu.

 

In cazul de fata, i-am spus ca singura posibilitate este sa mi-o suga pana ma termin si asta e, sex normal NEVER, fara! A mai trecut la supt o repriza + labareala dar fara rezultate. Clar, imi pierdusem din avant in situatia data si nemultumit de conditii. Dupa niste negocieri, am reusit s-o conving sa mai treaca la oral, sa ma termin macar sa pot pleca rezolvat si cat de cat multumit. Si aceasta repriza scurta si modesta de oral a fost fara explozie din partea mea, o incercare total nereusita din partea ei. Atunci (desi nu trecuse mai mult de 25-30 minute de cand eram la ea), efectiv s-a ridicat, si-a luat capotul si a plecat din camera, spunand ca ea nu suge pula o ora, ca ea merge la celalalt client. Am ramas masca! Am stat vreo 5 minute asa, pe pat, asteptam sa reapara, crezand ca totusi a fost o gluma. NICI VORBA! Tanti a plecat si dusa a fost, n-am mai vazut-o la fata. Dupa o vreme, m-am resemnat, m-am echipat si am iesit in hol. Acolo am dat peste o batranica, mama ei si un catel zgomotos. Babeta nici macar nu m-a bagat in seama, cred ca stie cu ce se ocupa fii’sa, m-am uitat pe o usa cu sticla sa vad daca nu o zaresc undeva pe tanti asa zisa escorta, dar nimic, am iesit in fata casei, in curte.

Tampitul de mine, am vrut sa fiu domnisor, sa nu merg s-o caut prin casa sa-I cer explicatii, sa dau peste ea sexandu-se cu celallat client, am sunat-o in speranta ca va aparea si va veni sa imi deschida poarta macar. N-a raspuns la telefon, desi am incercat de mai multe ori pana a intrat casuta vocala. Dupa o vreme, m-am dus la poarta, am tras tare de ea, s-a deschis si am iesit, m-am urcat in masina si dus am fost. Mama naibii sa ma ia!

 

Sa incerc si ceva note:

Locatie: locuinta in sine ar fi in regula, dar nu stiu unde este sau daca are baie… nota 6.

Tanti: o blonda vopsita, agabaritica, cca 165 cm si cel putin 100 kile, fumatoare inraita… maxim: 4.

Suptul pulii: modest, fara atentie la 00, faca profunzime, in ritm alert dar doar atat. Aaaa, sa nu uit – fara rabdare si fara finalizare, nota: 4 pentru ca totusi a incercat.

GFE: vorbareata, iscoditoare, ceva sarutari si cateva atingeri modeste, in graba si in sila: nota 5

Atitudine: GROAZNIC, neserioasa, fara respect fata de client. Ba mai mult, dupa ec plecasem, vazand ca are apeluri, m-a sunat inapoi! Noroc ca nu ajunsesem acasa. Nota 1 (dar daca este 0, aia e)

Timp petrecut la ea: sub timpul platit ( o ora), undeva la 40 minute.

Tarif: 100 lei, platiti la inceput.

Raport calitate/pret: JALNIC!

N-O RECOMAND nici celui mai mare dusman al meu.

 

As mai adauga una-alta.

- am mirosit a fum ca naiba, oricat m-am spalat, parca tot mirosul ala infect il aveam, il simteam.

- se pare ca nu degeaba am intrebat pe cei care au vizitat-o inaintea mea cum fuse oralul: protejat sau neprotejat. Nici unul dintre ei nu pomenisera ceva de vreu prezervativ. Sper, pentru ei sa nu o fi facut fara protectie. Este foarte clar ca tanti se fute fara prezervativ, va dati seama ca este extreme de periculos ceea ce face ea si foarte riscant pentru cei care accepta.

- daca cumva va bate gandul sa treceti pe la ea, sa va ganditi de 2 ori inainte s-o faceti.

 

 

Toate bune si Spor la curentat!

 

  • Like 23
Link spre comentariu
  • Oras:Cluj
  • Oras:Cluj

Dorinele frate, te felicit pentru toate cele: pentru temeritatea de a vizita acest caşalot, pentru fermitatea de a refuza normalul neprotejat, pentru forța de a ți se scula chiar în acele condiții, pentru decența de a nu te răzbuna pe bătrânica aceea cârpindu-i o palmă în locul fiicei sau măcar punând-o capră cu prezervativ...

Link spre comentariu
  • Telefon: 0264587218
  • Oras:Langa voi
  • Telefon: 0264587218
  • Oras:Langa voi

:hihat

 

 

Văd mai sus note de 10  :shocked  şi nu-mi vine să cred, mă duce gândul la te miri ce... in fine.

 

Ar mai fi multe de spus, dar tot din bun simţ încerc mă abţin. Pân' la urmă vreau să cred că am avut eu ghinion şi poate alţii 'or fi mai norocoşi. 

Baftă!

Link spre comentariu
  • Oras:cluj-napoca
  • Oras:cluj-napoca

eu am fost la ea anu trecut in vara, undeva prin iunie, cu mine a fost ok, dar va cred pe cuvant, eu am folosit "sapca" , atunci avea la ea, dar se pare sa s-a schimbat, nici eu nu o sa o mai caut in conditiile astea.

Link spre comentariu
  • Oras:Cluj Napoca
  • Oras:Cluj Napoca

Doresc sa va impartasesc experienta cu Carmela. Am vizitat-o zilele trecute, in urma telefonului trecut in titlu. Doamna este matura cred ca peste 40 de ani si in jur de 100 kg. Locatia este pe str Remetea, duduia are o atitudine ok, prietenoasa, m-a invitat intr-un living, am discutat putin si pe urma am trecut la actiune (dusul nu a fost necesar eu venind de acasa) a inceput cu un orel bunicel ajutat din cand in cand de mana, pe urma am trecut la doggy la care ai o priveliste atragatoare a fundului ei. Pe urma am trecut la anal la care chiar s-a implicat, a dat contre, vorbea murdar, etc, iar pe urma am finalizat glorios in balon. Pentru igienizare a folosit servetele umede, am mai discutat ceva, poti sa porti o discutie cu doamna, si am inceput al doilea numar care s-a desfasurat aproximativ la fel ca si primul.  

 

Si acum notele:

Oral : 7 - neprotejat,uneori se ajuta de mana.
Normal : 6.

anal 8- nu comenteaza, poti scimba pozitiile, da contre
raport pret-servicii: bun, recomand amatorilor de BBW

  • Like 4
Link spre comentariu
  • Oras:România
  • Oras:România

Atras de oferta "fara limita de timp" am sunat si eu acum cateva zile pe la miezul noptii.

Am ajuns pe strada Remetea, ea ma astepta la poarta. Am intrat in casa. 

Ne-am luat la povesti, am fumat amandoi 2-3 tigari dupa care ne-am dezbracat si a inceput cu un oral neprotejat. Nu este extraordinara la oral, dar merge.

Am zis sa se puna capra, a executat, si am mai continuat in doggie style cam 5 minute, pana mi-a venit un miros pe la nas de-mi venea sa vomit.

Am schimbat pozitia, si m-am terminat in cele din urma.

 

Nu am facut dus acolo nici inainte si nici dupa, am folosit servetele umede.

Camera era micuta, dar destul de mare pentru a se desfasura actiunea :P

Doamna are intr-adevar 100 kg +, dar mi-a placut atitudinea ei foarte prietenoasa, adica a fost o atmosfera relaxanta.

Am platit 100 lei la sfarsit. Am stat door to door 1 ora cu tot cu povesti.

 

O recomand pentru atitudine, cat si pentru pretul cerut fara limita de timp...

Singura chestie negativa a fost faptul ca i mirosea vulva naspa rau. Sincer...cred ca era moarta si in stare de putrefactie...Practic am ajuns acasa, am facut dus si tot nu-mi iesea mirosul din minte.

 

Note:

Atitudine 10

GFE 10

Oral 7

Normal 5 (mirosea si era si larga)

  • Like 8
Link spre comentariu
Vizitator kenxxxxxx
Reputație: 0

Salut, doresc sa înpărtășesc prima mea experiență cu o escortă care s-a petrecut în 2015. M-am întors la Cluj în acel an și pe moment parcă dezvoltasem o un fetiș pentru femei mature așa că am început sa citesc acest forum și am decis într-o zi să merg la o escortă matură. Am luat țeapă de la una căci nu mai răspundea, la celelalte era ocupat așa că am zis să sun la această doamnă atras de poza ei de profil de pe plăcere.ro, virgo670 am sunat la numărul din titlu și mi-a răspuns o voce plăcută căreia i-am spus de unde am luat numărul și i-am explicat că vreau oral+normal iar ea mi-a spus caci ea are curul mare, parcă îi era jenă și până la urmă mi-a spus sa merg pe strada remetea să o sun.

Bun, ajuns în locație (o casă micuță pe aceiași stradă, condiții decente de locuit; mai era o persoană dar nu m-am întâlnit cu ea)  m-a invitat sa stau pe canapea, ea își facea țigări am stat la povești unde a fost chiar plăcută atitudinea ei după care mi-a amintit pentru ce am mers acolo și mi-a cerut 100 de ron pentru doua finalizări. Am dat banii înainte și am purces catre dormitor, i-am spus că făcusem duș acasă, dacă vrea să mă igienizez acolo dar a zis că miros bine și nu trebuie. Am dezbrăcat-o, i-am lins sânii, îmi plăcea pielea ei tare și m-am jucat cu pizda ei largă dar m-a lovit un miros de pește stricat și nu mi se scula așa că i-am zis să îmi pună prez și să încerce să scoale soldatul cu un oral. Mi-a făcut oral cu prezervativ și cu penisul meu nesculat până m-a terminat. Nu îmi venea să cred ca pot să mă termin cu penisul moale dar parcă a fost un reality check a unde mă aflu și deja regretam ce am făcut. M-am înbrăcat repede și m-am scuzat că tre să plec, ea mă întreba că nu vreau să rămân și pentru cealaltă finalizare, i-am spus că nu și dus am fost.

Note nu pot să dau decât pentru:

Gfe: 9 pentru atitudine

Igiena :-0

După această experiență m-am simțit foarte prost pentru ce am putut face într-un moment de disperare. Cred că doua săptămâni nu m-am gândit deloc la sex sau la femei (pentru mine e mult) și concluzia e că mai bine mergeam la una mai ok. Faza stupidă e că m-am întâlnit cu ea la Vivo în weekend (btw a mai slăbit un pic) și trecea fix pe lângă mine și prietena mea m-am panicat și m-am uitat în altă parte. Am scris această recenzie deoarece nu am putut să spun nimănui așa ceva, sper să fiți îngăduitori.

  • Like 3
Link spre comentariu
  • Oras:Miami FL
  • Oras:Miami FL

Salut, doresc sa înpărtășesc prima mea experiență cu o escortă care s-a petrecut în 2015. M-am întors la Cluj în acel an și pe moment parcă dezvoltasem o un fetiș pentru femei mature așa că am început sa citesc acest forum și am decis într-o zi să merg la o escortă matură. Am luat țeapă de la una căci nu mai răspundea, la celelalte era ocupat așa că am zis să sun la această doamnă atras de poza ei de profil de pe plăcere.ro, virgo670 am sunat la numărul din titlu și mi-a răspuns o voce plăcută căreia i-am spus de unde am luat numărul și i-am explicat că vreau oral+normal iar ea mi-a spus caci ea are curul mare, parcă îi era jenă și până la urmă mi-a spus sa merg pe strada remetea să o sun.

Bun, ajuns în locație (o casă micuță pe aceiași stradă, condiții decente de locuit; mai era o persoană dar nu m-am întâlnit cu ea)  m-a invitat sa stau pe canapea, ea își facea țigări am stat la povești unde a fost chiar plăcută atitudinea ei după care mi-a amintit pentru ce am mers acolo și mi-a cerut 100 de ron pentru doua finalizări. Am dat banii înainte și am purces catre dormitor, i-am spus că făcusem duș acasă, dacă vrea să mă igienizez acolo dar a zis că miros bine și nu trebuie. Am dezbrăcat-o, i-am lins sânii, îmi plăcea pielea ei tare și m-am jucat cu pizda ei largă dar m-a lovit un miros de pește stricat și nu mi se scula așa că i-am zis să îmi pună prez și să încerce să scoale soldatul cu un oral. Mi-a făcut oral cu prezervativ și cu penisul meu nesculat până m-a terminat. Nu îmi venea să cred ca pot să mă termin cu penisul moale dar parcă a fost un reality check a unde mă aflu și deja regretam ce am făcut. M-am înbrăcat repede și m-am scuzat că tre să plec, ea mă întreba că nu vreau să rămân și pentru cealaltă finalizare, i-am spus că nu și dus am fost.

Note nu pot să dau decât pentru:

Gfe: 9 pentru atitudine

Igiena :-0

După această experiență m-am simțit foarte prost pentru ce am putut face într-un moment de disperare. Cred că doua săptămâni nu m-am gândit deloc la sex sau la femei (pentru mine e mult) și concluzia e că mai bine mergeam la una mai ok. Faza stupidă e că m-am întâlnit cu ea la Vivo în weekend (btw a mai slăbit un pic) și trecea fix pe lângă mine și prietena mea m-am panicat și m-am uitat în altă parte. Am scris această recenzie deoarece nu am putut să spun nimănui așa ceva, sper să fiți îngăduitori.

Mai citesc aceste randuri si recenziile colegilor care ati futut aceasta dihanie si nu pot decat sa va intreb retoric este ca si laba are rostul ei cateodata? Cum plm sa futeti asa ceva ca ramai cu traume pe viata  :laugh2  :bow !!!

  • Like 1
Link spre comentariu
Vizitator
Reputație: 0

Mai citesc aceste randuri si recenziile colegilor care ati futut aceasta dihanie si nu pot decat sa va intreb retoric este ca si laba are rostul ei cateodata? Cum plm sa futeti asa ceva ca ramai cu traume pe viata :laugh2 :bow !!!

Dacă după 2 ani mai ține minte cu lux de amănunte, înseamnă că l-a marcat aceea experiență, mai ales că a fost prima escortă. Dacă stau și mă gândesc bine, îmi aduc și eu aminte de prima escortă, dar am avut noroc cu ea, experiență de nota 10=)), mi-a dat elan pentru altele.

  • Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:Miami FL
  • Oras:Miami FL

Dacă după 2 ani mai ține minte cu lux de amănunte, înseamnă că l-a marcat aceea experiență, mai ales că a fost prima escortă. Dacă stau și mă gândesc bine, îmi aduc și eu aminte de prima escortă, dar am avut noroc cu ea, experiență de nota 10=)), mi-a dat elan pentru altele.

Am avut si eu experiente nasoale dar asa ceva niciodata....

Link spre comentariu

Vizitator altu2
Reputație: 0

Salut, doresc sa înpărtășesc prima mea experiență cu o escortă care s-a petrecut în 2015.

...

 

O.M.G.!

 

Foarte utila postarea asta, din topicul citat.

Unu la mana, toata povestea s-a petrecut acu' doi ani.

Doi la mana, femeia aia nu mai "presteaza", nici macar numarul de telefon nu mai este alocat.

 

In rest ... povesti.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...