Sari la conținut

Kristal 0737627465 Teen


Vizitator Kristal19

Postări Recomandate

Vizitator Kristal19
Reputație: 0
30 minutes ago, kenwood said:

POT SA-TI FAC O VIZITA PT ACEASTA FANTEZIE?

Buna dragule, 

Sigur că da, prețul este cel menționat anterior, doar că plătești și pentru anal.

Pupici 💋😘💋

Link spre comentariu
  • Telefon: Fără credit
  • Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi
  • Telefon: Fără credit
  • Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi

Salutări la toată lumea! 

Vizitat titulara thread-ului vineri noaptea. Stabilisem inițial o oră anume, dar apoi ne-am decalat și ne-am întâlnit în miez de noapte. Mie mi-a convenit, mai ales că a fost alegerea ei. 

Locația este una elocventă. Zici că mergi în capătul sectorului 2, eu așa m-am simțit. Apartamentul are toate cele necesare, mai puțin apă caldă după miezul nopții...dar e vina lui Fritz nu a fetei. 

Ca și aspect fizic, fata este micuță de statură, undeva la 1,50. O Casandră cu ochii mari și un fund foarte bombat. Ospitalieră, te servește cu suc/apă/licori magice și poți sta cu ea de vorbă la o țigară. Chiar am învățat o vorbă nouă cât ne-am conversat noi. Pun pariu că nu mulți știați că dacă îți iei hainele pe dos se schimbă vremea 😃 Am lăsat-o mai mult pe ea să vorbească, mi-a plăcut s-o ascult. 

Oralul îl practică neprotejat, foarte excitant. Acordă atenție la bile, este suficient de umed, nu simți deloc dințișorii și este unul destul de porno... Nu face deepthroat, în rest bifează toate punctele importante. 

Am schimbat vreo 3-4 poziții. Ea deasupra (se mișcă bine), misionar, mama iedului și linguriță. E pasională. Chiar cere și ea :) la final m-am simțit uMpicuț vinovat că nu avusese și ea orgasm... De regulă chiar nu mă interesează dacă au sau nu și ele, dar în seara aia nu știu ce mi-a venit să întreb. Nu mi-a convenit răspunsul și nici n-am de gând să mai întreb vreodată așa ceva :)

Am făcut un duș, am terminat paharul de cola, am fumat țigara de după împreună și ne-am luat la revedere. Am avut parte și de un mic show twerk din partea ei. Tariful aferent a fost de 200, achitat înainte de începerea acțiunii. Ținând cont că prestează pe aceeași suma și acasă și în deplasare...nu stiu ce să zic. Eu am plecat satisfăcut și mulțumit de la ea, chiar a fost o întâlnire foarte reușită. Scriind acum rândurile astea, parcă îmi pare rău că nu am rămas să încerc și a 2-a finalizare, fata chiar mi-a zis că ar avea o surpriză. Dar cum știu că termin greu a doua oară am zis că e bine așa. Poate la următoarea întâlnire... Vedem ce-o fi. 

Din partea mea toate notele sunt de 10(zece!)+++

 

Baftă și numai bine (aproape) tuturor! 

  • Like 3
  • Inimioara 1
Link spre comentariu
Vizitator Kristal19
Reputație: 0
On 11/16/2021 at 8:25 PM, Kristal19 said:

Buna dragilor😊😚

Începând cu joi, de la ora 13:00 voi fi disponibila pentru programări și voi avea și locație.☺️

Câteva cuvinte despre mine:

Sunt o tânără drăguță, pregătită să răspundă nevoilor voastre. Nu caut iubit și mi-aș dori să evităm discuțiile personale care mă privesc, povestim cât și ce vreți despre voi, promit că nu spun nimănui, sunt discretă, dar chiar daca îmbin utilul cu plăcutul, as vrea sa fie o bariera între viața personală și muncă. Sunt foarte activa când vine vorba de sex și promit că nu va fi nimic mecanic acolo, acțiunea nu rulează după un script, dar mă adaptez dorințelor voastre. 

Iubesc sa primesc sex oral, dar va rog sa înțelegeți că degetele vor rămâne afară și fingering in principiu nu primesc, poate cu anumite excepții pentru aceia dintre voi care chiar demonstrează că știu cum se folosesc degețelele, au o igiena impecabilă și unghiile tăiate exact atât cât trebuie. 

Va aștept în lenjerie sexy, iar pentru a doua întâlnire, va pot aștepta în ce costumație va doriți pentru doar 50 de lei în plus. Pot fi eleva rebela sau profesoara severă, polițistă sau camerista voastră etc.

❤️Serviciile mele sunt :

-Normal protejat (fără excepții)

-Oral protejat/neprotejat ( daca igiena permite )

- Sarutari corporale / pe buze( in functie de igiena si compatibilitate ) nu FK

- GFE 

- PSE

- Finalizare corporală

- 69

- Masaj 

- Dus împreună

- Mici fantezii

- Dominare soft (50 extra)

- Foot fetish 

- Anal protejat (100 extra in functie de marime disponibil doar pentru întâlnirile de minim o oră)

🥰Cadoul este : 200 - 1 finalizare (30 min )

                              300 - 2 finalizări (60 min ) 

Deplasări minim o ora 400 lei/oră cu aceleași tarife de mai sus pentru servicii extra.

Pentru programări și adresa, va rog sa mă contactați la 0775120451 (apel sau whatsapp )

Pentru interesați am și jucării pe care vi le voi arata mâine de care ne vom putea bucura împreună dar pe rând, după ce vor fi corespunzător dezinfectate.

Câteva aspecte importante:

Va pun la dispoziție prosoape din hârtie, apa de gura și geluri de dus diverse pentru a va putea igieniza corespunzător înainte de acțiune.

Va invit sa fumam o țigară înainte sau după acțiune, va servesc și cu un pahar de apa/suc/bere/whiskey/gin/vodka/rom.

Pe măsură ce voi afla și alte dorințe sau așteptări ale voastre, voi incerca in limita bunului simt și a posibilităților să mă pliez pe ce va doriți voi in timpul petrecut alaturi de mine.

Locația se află în zona Fabric.

Va mulțumesc pentru a va respecta timpul vostru și al meu și a nu întrebă încă odată ce scrie mai sus.

PS: Cei care solicită NN sau AN vor fi blocați instant și acolo rămân.

PPS: aveți poze cu mine pe prima pagină și voi mai posta aici, va rog sa nu mai îmi scrieți pentru a cere poze.

PPPS: mi-ar face plăcere să petrec cât mai mult timp cu fiecare dintre voi, dar va rog sa înțelegeți că lucrez pe baza de programare, iar timpul alocat întâlnirilor este cel menționat anterior și anume 30 de minute pentru o finalizare sau 60 într-o ora door-to-door cum am văzut că se scrie pe aici.

 

 

Va las și două poze făcute azi drept mulțumire pentru răbdarea avută să citiți tot de mai sus și a nu întreba încă odată

Pupici dulci 

IMG-20211116-WA0017.jpg

IMG-20211111-WA0072.jpg

Buna dragilor

Mâine revin in oraș. Voi fi disponibila între 15:00 și 23:00. Aștept să mă contactați prin WhatsApp.

Va pup jos ,😏😋IMG20211124212538.jpg.7e5ae80a38fd1f442131e9135b8f6c6c.jpg

Link spre comentariu
Vizitator Kristal19
Reputație: 0

Buna dragilor😊

Azi lucrez până mai târziu.

Va atașez și o poza și aștept să îmi scrieți pentru programări.

Locația este in zona fabric, la maxim 5 minute de complex sau fabrica de bere

Pupici💕💕😘💋

❤️Serviciile mele sunt :

-Normal protejat (fără excepții)

-Oral protejat/neprotejat ( daca igiena permite )

- Sarutari corporale / pe buze( in functie de igiena si compatibilitate ) nu FK

- GFE 

- PSE

- Finalizare corporală 

- 69

- Masaj 

- Dus împreună

- Mici fantezii

- Foot fetish 

- Anal protejat (100 extra in functie de marime disponibil doar pentru întâlnirile de minim o oră)

🥰Cadoul este : 200 - 1 finalizare (30 min )

                              300 - 2 finalizări (60 min ) 

Deplasări minim o ora 400 lei/oră cu aceleași tarife de mai sus pentru servicii extra.

Pentru programări și adresa, va rog sa mă contactați la 0775120451 (apel sau whatsapp )

IMG-20211202-WA0045.jpg

Link spre comentariu
  • Oras:Timisoara
  • Oras:Timisoara

Salutare confrati futaciosi și pupici scumpete Kristal 

Săptămâna trecută joi am bifat cea de a doua vizita la aceasta ființă drăgălașa, minunata și care provoacă dependenta, Kristal♥️, iar ceea ce a urmat mi a depășit așteptările și pur și simplu m am simțit în compania ei precum în bratele unei iubite. 

Dar sa încep cu începutul. I am scris încă de miercurea trecuta seara și am întrebat o dacă va reveni în frumosul oraș de pe malul sau cum zic unii pe aici "malurile" Begai iar ea mi a confirmat ca da, asa ca ziua următoare i am scris pe whats ap când ne am putea întâlni iar ea îmi spune ca abia după amiaza ajunge și ca va începe în jurul orei 17. Asa ca când mi am terminat treaba i am scris ca merg acasă sa ma pregătesc iar ea spune ca e ajunsa și ca pe la ora 19 ar putea sa ne vedem. Cum ora 19 nu puteam eu o întreb dacă ii pica bine ora 20 ea îmi confirma ca da dar cu rugămintea sa ii confirm la ora 19 ceea ce normal ca și faceam. Am timp sa ma pregătesc ii scriu ca as fi gata ca îmi voi comanda un UBER și voi ajunge la ea. Între timp fiindcă ne cunoșteam deja ii cer sa ma aștepte ca într o poza aici ea se conformează și ma întreabă dacă nu as vrea sa stau mai mult la ea minim 2h eu după puține minute de gândire ii spun "why not". Zis și făcut am ajuns în jurul orei 19 50 cu UBER ul în fata blocului eu,ii scriu ea îmi da nr interfonului sun urc iar când deschide ce sa vezi Wooww prințesa Kristal care era doar în niște bikinei un sutien și pe niște tocuri exact cum ii cerusem. După ce ne am îmbrățișat ne am pupat ma invita înăuntru ma întreabă ce doresc sa servesc ii spun ca o bere ea își ia un suc mergem în bucătărie unde socializam puțin între timp ea își aprinde o țigară între timp eu o studiam din cap pana în picioare am reușit sa ii fur și un sărut ne întoarcem înapoi în camera ea pune niște muzica și ma întreabă dacă vreau sa mi facă un twerk și un show eu cum puteam sa refuz asa ceva ma pun pe cap gol ma uit la ea și salivam abia asteptam sa o sărut dezmierd peste tot sa o fut iarăși. După câteva minute începe un oral absolut minunat doamne pur și simplu nu doream sa se mai termine e poate cel mai bun oral primit vreodată sau dacă nu oricum în top3 ever apoi iarăși prima pozitie vine ea deasupra dar cu spatele fiindcă la ea nu poți sa nu profiti de splendoarea funduletului ei pe care l am și pălmuit acompaniat de mici urlete și gemete ale ei m am jucat și cu sânii ei iar după câteva minute asa am întors o într un doggy demențial fiindcă curul ei e the best ♥️ iar a treia poziție am întors o în misionar unde iar acompaniat de gemetele și urletele ei care sper ca au fost puțin și de placere dacă nu e o actrița bună după vreo 10min am terminat în gumita, am mai stat îmbrățișați ne am sarutat, e clar ca am făcut click cu ea a fost muuult mai bine ca prima data și oricând va ma reveni în Timișoara voi reveni cu cea mai mare placere fiindcă chiar merita și după mine e de top, e în topul meu personal. 

Notele cum v ați dat seama sunt de 10++++ cu multe *. 

Mi a trebuit vreo săptămână să mi adun gândurile și sa mi permită timpul sa scriu aceasta recenzie 

Te sărut, te tzuc dulceață scumpete mica ce ești 🥰😍💋♥️♥️ și sper sa ne revedem cât de des putem și sa revi în Timișoara 

Pusi și I ♥️ Kristal 

Salutari (aproape) tuturor 

  • Like 4
  • Inimioara 1
Link spre comentariu
  • Oras:Timisoara
  • Oras:Timisoara
1 oră în urmă, cristiano07 a spus:

Salutare confrati futaciosi și pupici scumpete Kristal 

Săptămâna trecută joi am bifat cea de a doua vizita la aceasta ființă drăgălașa, minunata și care provoacă dependenta, Kristal♥️, iar ceea ce a urmat mi a depășit așteptările și pur și simplu m am simțit în compania ei precum în bratele unei iubite. 

Dar sa încep cu începutul. I am scris încă de miercurea trecuta seara și am întrebat o dacă va reveni în frumosul oraș de pe malul sau cum zic unii pe aici "malurile" Begai iar ea mi a confirmat ca da, asa ca ziua următoare i am scris pe whats ap când ne am putea întâlni iar ea îmi spune ca abia după amiaza ajunge și ca va începe în jurul orei 17. Asa ca când mi am terminat treaba i am scris ca merg acasă sa ma pregătesc iar ea spune ca e ajunsa și ca pe la ora 19 ar putea sa ne vedem. Cum ora 19 nu puteam eu o întreb dacă ii pica bine ora 20 ea îmi confirma ca da dar cu rugămintea sa ii confirm la ora 19 ceea ce normal ca și faceam. Am timp sa ma pregătesc ii scriu ca as fi gata ca îmi voi comanda un UBER și voi ajunge la ea. Între timp fiindcă ne cunoșteam deja ii cer sa ma aștepte ca într o poza aici ea se conformează și ma întreabă dacă nu as vrea sa stau mai mult la ea minim 2h eu după puține minute de gândire ii spun "why not". Zis și făcut am ajuns în jurul orei 19 50 cu UBER ul în fata blocului eu,ii scriu ea îmi da nr interfonului sun urc iar când deschide ce sa vezi Wooww prințesa Kristal care era doar în niște bikinei un sutien și pe niște tocuri exact cum ii cerusem. După ce ne am îmbrățișat ne am pupat ma invita înăuntru ma întreabă ce doresc sa servesc ii spun ca o bere ea își ia un suc mergem în bucătărie unde socializam puțin între timp ea își aprinde o țigară între timp eu o studiam din cap pana în picioare am reușit sa ii fur și un sărut ne întoarcem înapoi în camera ea pune niște muzica și ma întreabă dacă vreau sa mi facă un twerk și un show eu cum puteam sa refuz asa ceva ma pun pe cap gol ma uit la ea și salivam abia asteptam sa o sărut dezmierd peste tot sa o fut iarăși. După câteva minute începe un oral absolut minunat doamne pur și simplu nu doream sa se mai termine e poate cel mai bun oral primit vreodată sau dacă nu oricum în top3 ever apoi iarăși prima pozitie vine ea deasupra dar cu spatele fiindcă la ea nu poți sa nu profiti de splendoarea funduletului ei pe care l am și pălmuit acompaniat de mici urlete și gemete ale ei m am jucat și cu sânii ei iar după câteva minute asa am întors o într un doggy demențial fiindcă curul ei e the best ♥️ iar a treia poziție am întors o în misionar unde iar acompaniat de gemetele și urletele ei care sper ca au fost puțin și de placere dacă nu e o actrița bună după vreo 10min am terminat în gumita, am mai stat îmbrățișați ne am sarutat, e clar ca am făcut click cu ea a fost muuult mai bine ca prima data și oricând va ma reveni în Timișoara voi reveni cu cea mai mare placere fiindcă chiar merita și după mine e de top, e în topul meu personal. 

Notele cum v ați dat seama sunt de 10++++ cu multe *. 

Mi a trebuit vreo săptămână să mi adun gândurile și sa mi permită timpul sa scriu aceasta recenzie 

Te sărut, te tzuc dulceață scumpete mica ce ești 🥰😍💋♥️♥️ și sper sa ne revedem cât de des putem și sa revi în Timișoara 

Pusi și I ♥️ Kristal 

Salutari (aproape) tuturor 

Salut ...cred ca nici acum nu ti ai revenit ... de ce spun asta ...ai uitat sa specifici ...banuti ...timpul ...e de revenit ...o recomanzi ...

 

  • Minus 1
Link spre comentariu
On 11/12/2021 at 1:36 PM, ZtimDO said:

Suna frumos, cu tendinta spre minciuna, mai asteptam sa vedem ce se petrece in continuare.

Imi place cum ti-ai dat singur nota la locatie, asta ma cam interesa, cum e la tine acasa.....

Foloseste prezervativ profesional - sa-mi zici si mie care is alea ca n-am prea auzit de asa ceva, cu totii stim de DUREX, Lidl nu cred ca e o firma de prezervative, iar cele no-name nu sunt de interes.

Lubrifiat special - iarasi, sa-mi zici care e ala, ai pus ceva de la masina ? de uns saibele?

Totusi sa depasim momentul si sa vedem si alte impresii.

Ești penibil să scrii atât degeaba ținând cont că dacă mergeai la profilul meu găseai recenzii la cel puțin 50 de fete dintre care unele pozitive și altele negative în timp ce eu când merg la profilul tău vad că scrii doar mizerii in ultimele tale 25 de postări câte apar pe prima pagina. Nimic util.
In altă ordine de idei, revenind la subiect, am punctat iar la dra. și la ea acasă doar ca eu mi-am terminat cola spre deosebire de ea.
Pare că pe zi ce trece învață câte ceva. Mă așteptam ca la prima întâlnire sa încerce să impresioneze dar de data asta a fost și mai bine. 
Halatul același ca în deplasare, 400 pentru o ora cu de toate, i-am furat și câte un pupic de data asta :D
Locație 10 dpmdv, am parcat fara sa fiu observat, direcționat de ea către scara și apartamentul dotat cu tot ce aveam nevoie.
Fata aceeași miniona slăbuță de 10 dar de data asta cu manichiura, make-up frumos și îmbrăcată în școlăriță ca o păpușă sa o iau acasă nu alta.
ON mai bine decât data trecuta, chiar puțin face fuck pe marginea patului ea stand cu capul in jos, atenție deosebită la bijuterii și atât cât am avut eu chef fără mâini, cu mâini, pe spate, pe burta, 69 o nebunie ce sa mai. 10 cu felicitări
NP relativ scurt misionar și dogy, doar cat sa o încălzesc pentru partea mea preferata, in timp ce o penetram am inceput prin a-i introduce un deget in fund, am continuat cu jucăria ei mare roșie și cum strânge vaginul când are jucăria in fund, nu am cuvinte. 10
AP oarecum scurt, aveam impresia că timpul meu se apropia de sfârșit pentru că am abuzat de gura fetei mai mult decât de obicei coroborat cu starea de bine pe care mi-o provoca, am terminat iar în fund în balonaș după 50 de minute de la intrare. Nota 10 și aici
Am mai stat la o țigară și am programat următoarea întâlnire.

Recomand si imi fac abonament

  • Like 1
  • Inimioara 1
Link spre comentariu
  • Oras:Timisoara
  • Oras:Timisoara
Acum 22 minute, povestitorul a spus:

Salut ...cred ca nici acum nu ti ai revenit ... de ce spun asta ...ai uitat sa specifici ...banuti ...timpul ...e de revenit ...o recomanzi ...

 

Da asa este am omis aceste mici detalii, am petrecut undeva 30-40min dar fără nicio remarca din partea ei ci eu am considerat ca nu pot mai mult de 1 număr și am decis sa ma retrag, am plătit 200lei, la chestia cu revenire am specificat amănuntul acesta și anume ca voi reveni cu cea mai mare placere iar la recomandare la notele de 10++++ cu multe * cred ca se subînțelege. 

Numai bine confrate de plăceri carnale

  • Like 1
Link spre comentariu
Vizitator Kristal19
Reputație: 0
15 hours ago, cristiandavid said:

Ești penibil să scrii atât degeaba ținând cont că dacă mergeai la profilul meu găseai recenzii la cel puțin 50 de fete dintre care unele pozitive și altele negative în timp ce eu când merg la profilul tău vad că scrii doar mizerii in ultimele tale 25 de postări câte apar pe prima pagina. Nimic util.
In altă ordine de idei, revenind la subiect, am punctat iar la dra. și la ea acasă doar ca eu mi-am terminat cola spre deosebire de ea.
Pare că pe zi ce trece învață câte ceva. Mă așteptam ca la prima întâlnire sa încerce să impresioneze dar de data asta a fost și mai bine. 
Halatul același ca în deplasare, 400 pentru o ora cu de toate, i-am furat și câte un pupic de data asta :D
Locație 10 dpmdv, am parcat fara sa fiu observat, direcționat de ea către scara și apartamentul dotat cu tot ce aveam nevoie.
Fata aceeași miniona slăbuță de 10 dar de data asta cu manichiura, make-up frumos și îmbrăcată în școlăriță ca o păpușă sa o iau acasă nu alta.
ON mai bine decât data trecuta, chiar puțin face fuck pe marginea patului ea stand cu capul in jos, atenție deosebită la bijuterii și atât cât am avut eu chef fără mâini, cu mâini, pe spate, pe burta, 69 o nebunie ce sa mai. 10 cu felicitări
NP relativ scurt misionar și dogy, doar cat sa o încălzesc pentru partea mea preferata, in timp ce o penetram am inceput prin a-i introduce un deget in fund, am continuat cu jucăria ei mare roșie și cum strânge vaginul când are jucăria in fund, nu am cuvinte. 10
AP oarecum scurt, aveam impresia că timpul meu se apropia de sfârșit pentru că am abuzat de gura fetei mai mult decât de obicei coroborat cu starea de bine pe care mi-o provoca, am terminat iar în fund în balonaș după 50 de minute de la intrare. Nota 10 și aici
Am mai stat la o țigară și am programat următoarea întâlnire.

Recomand si imi fac abonament

 

17 hours ago, cristiano07 said:

Salutare confrati futaciosi și pupici scumpete Kristal 

Săptămâna trecută joi am bifat cea de a doua vizita la aceasta ființă drăgălașa, minunata și care provoacă dependenta, Kristal♥️, iar ceea ce a urmat mi a depășit așteptările și pur și simplu m am simțit în compania ei precum în bratele unei iubite. 

Dar sa încep cu începutul. I am scris încă de miercurea trecuta seara și am întrebat o dacă va reveni în frumosul oraș de pe malul sau cum zic unii pe aici "malurile" Begai iar ea mi a confirmat ca da, asa ca ziua următoare i am scris pe whats ap când ne am putea întâlni iar ea îmi spune ca abia după amiaza ajunge și ca va începe în jurul orei 17. Asa ca când mi am terminat treaba i am scris ca merg acasă sa ma pregătesc iar ea spune ca e ajunsa și ca pe la ora 19 ar putea sa ne vedem. Cum ora 19 nu puteam eu o întreb dacă ii pica bine ora 20 ea îmi confirma ca da dar cu rugămintea sa ii confirm la ora 19 ceea ce normal ca și faceam. Am timp sa ma pregătesc ii scriu ca as fi gata ca îmi voi comanda un UBER și voi ajunge la ea. Între timp fiindcă ne cunoșteam deja ii cer sa ma aștepte ca într o poza aici ea se conformează și ma întreabă dacă nu as vrea sa stau mai mult la ea minim 2h eu după puține minute de gândire ii spun "why not". Zis și făcut am ajuns în jurul orei 19 50 cu UBER ul în fata blocului eu,ii scriu ea îmi da nr interfonului sun urc iar când deschide ce sa vezi Wooww prințesa Kristal care era doar în niște bikinei un sutien și pe niște tocuri exact cum ii cerusem. După ce ne am îmbrățișat ne am pupat ma invita înăuntru ma întreabă ce doresc sa servesc ii spun ca o bere ea își ia un suc mergem în bucătărie unde socializam puțin între timp ea își aprinde o țigară între timp eu o studiam din cap pana în picioare am reușit sa ii fur și un sărut ne întoarcem înapoi în camera ea pune niște muzica și ma întreabă dacă vreau sa mi facă un twerk și un show eu cum puteam sa refuz asa ceva ma pun pe cap gol ma uit la ea și salivam abia asteptam sa o sărut dezmierd peste tot sa o fut iarăși. După câteva minute începe un oral absolut minunat doamne pur și simplu nu doream sa se mai termine e poate cel mai bun oral primit vreodată sau dacă nu oricum în top3 ever apoi iarăși prima pozitie vine ea deasupra dar cu spatele fiindcă la ea nu poți sa nu profiti de splendoarea funduletului ei pe care l am și pălmuit acompaniat de mici urlete și gemete ale ei m am jucat și cu sânii ei iar după câteva minute asa am întors o într un doggy demențial fiindcă curul ei e the best ♥️ iar a treia poziție am întors o în misionar unde iar acompaniat de gemetele și urletele ei care sper ca au fost puțin și de placere dacă nu e o actrița bună după vreo 10min am terminat în gumita, am mai stat îmbrățișați ne am sarutat, e clar ca am făcut click cu ea a fost muuult mai bine ca prima data și oricând va ma reveni în Timișoara voi reveni cu cea mai mare placere fiindcă chiar merita și după mine e de top, e în topul meu personal. 

Notele cum v ați dat seama sunt de 10++++ cu multe *. 

Mi a trebuit vreo săptămână să mi adun gândurile și sa mi permită timpul sa scriu aceasta recenzie 

Te sărut, te tzuc dulceață scumpete mica ce ești 🥰😍💋♥️♥️ și sper sa ne revedem cât de des putem și sa revi în Timișoara 

Pusi și I ♥️ Kristal 

Salutari (aproape) tuturor 

 

On 11/22/2021 at 4:11 PM, Cozonac7 said:

Salutări la toată lumea! 

Vizitat titulara thread-ului vineri noaptea. Stabilisem inițial o oră anume, dar apoi ne-am decalat și ne-am întâlnit în miez de noapte. Mie mi-a convenit, mai ales că a fost alegerea ei. 

Locația este una elocventă. Zici că mergi în capătul sectorului 2, eu așa m-am simțit. Apartamentul are toate cele necesare, mai puțin apă caldă după miezul nopții...dar e vina lui Fritz nu a fetei. 

Ca și aspect fizic, fata este micuță de statură, undeva la 1,50. O Casandră cu ochii mari și un fund foarte bombat. Ospitalieră, te servește cu suc/apă/licori magice și poți sta cu ea de vorbă la o țigară. Chiar am învățat o vorbă nouă cât ne-am conversat noi. Pun pariu că nu mulți știați că dacă îți iei hainele pe dos se schimbă vremea 😃 Am lăsat-o mai mult pe ea să vorbească, mi-a plăcut s-o ascult. 

Oralul îl practică neprotejat, foarte excitant. Acordă atenție la bile, este suficient de umed, nu simți deloc dințișorii și este unul destul de porno... Nu face deepthroat, în rest bifează toate punctele importante. 

Am schimbat vreo 3-4 poziții. Ea deasupra (se mișcă bine), misionar, mama iedului și linguriță. E pasională. Chiar cere și ea :) la final m-am simțit uMpicuț vinovat că nu avusese și ea orgasm... De regulă chiar nu mă interesează dacă au sau nu și ele, dar în seara aia nu știu ce mi-a venit să întreb. Nu mi-a convenit răspunsul și nici n-am de gând să mai întreb vreodată așa ceva :)

Am făcut un duș, am terminat paharul de cola, am fumat țigara de după împreună și ne-am luat la revedere. Am avut parte și de un mic show twerk din partea ei. Tariful aferent a fost de 200, achitat înainte de începerea acțiunii. Ținând cont că prestează pe aceeași suma și acasă și în deplasare...nu stiu ce să zic. Eu am plecat satisfăcut și mulțumit de la ea, chiar a fost o întâlnire foarte reușită. Scriind acum rândurile astea, parcă îmi pare rău că nu am rămas să încerc și a 2-a finalizare, fata chiar mi-a zis că ar avea o surpriză. Dar cum știu că termin greu a doua oară am zis că e bine așa. Poate la următoarea întâlnire... Vedem ce-o fi. 

Din partea mea toate notele sunt de 10(zece!)+++

 

Baftă și numai bine (aproape) tuturor! 

Buna dragilor, 

Va mulțumesc celor care m-ați vizitat și va mai aștept. Am inceput azi și aștept să îmi scrieți pe WhatsApp sau mă sunați pentru programări.

Serviciile sunt cele de mai sus. 

Azi voi fi disponibila până mai târziu.

Va 😘😘💋😘😘

Nu aveti permisiunea ca sa vizualizati acest video! Ca sa puteti vedea video-uri cu escorte trebuie sa aveti un abonament Premium. Click AICI pentru UPGRADE.

Link spre comentariu
Vizitator Kristal19
Reputație: 0

Buna dragilor, 

Sunt disponibila pentru programări

Pupici 💋😘😘💋

 

Nu aveti permisiunea ca sa vizualizati acest video! Ca sa puteti vedea video-uri cu escorte trebuie sa aveti un abonament Premium. Click AICI pentru UPGRADE.

Nu aveti permisiunea ca sa vizualizati acest video! Ca sa puteti vedea video-uri cu escorte trebuie sa aveti un abonament Premium. Click AICI pentru UPGRADE.

Nu aveti permisiunea ca sa vizualizati acest video! Ca sa puteti vedea video-uri cu escorte trebuie sa aveti un abonament Premium. Click AICI pentru UPGRADE.

IMG20211124212303.jpg

Link spre comentariu
  • Oras:Timisoara
  • Oras:Timisoara
On 12/3/2021 at 12:03 AM, cristiandavid said:

Ești penibil să scrii atât degeaba ținând cont că dacă mergeai la profilul meu găseai recenzii la cel puțin 50 de fete dintre care unele pozitive și altele negative în timp ce eu când merg la profilul tău vad că scrii doar mizerii in ultimele tale 25 de postări câte apar pe prima pagina. Nimic util.
In altă ordine de idei, revenind la subiect, am punctat iar la dra. și la ea acasă doar ca eu mi-am terminat cola spre deosebire de ea.
Pare că pe zi ce trece învață câte ceva. Mă așteptam ca la prima întâlnire sa încerce să impresioneze dar de data asta a fost și mai bine. 
Halatul același ca în deplasare, 400 pentru o ora cu de toate, i-am furat și câte un pupic de data asta :D
Locație 10 dpmdv, am parcat fara sa fiu observat, direcționat de ea către scara și apartamentul dotat cu tot ce aveam nevoie.
Fata aceeași miniona slăbuță de 10 dar de data asta cu manichiura, make-up frumos și îmbrăcată în școlăriță ca o păpușă sa o iau acasă nu alta.
ON mai bine decât data trecuta, chiar puțin face fuck pe marginea patului ea stand cu capul in jos, atenție deosebită la bijuterii și atât cât am avut eu chef fără mâini, cu mâini, pe spate, pe burta, 69 o nebunie ce sa mai. 10 cu felicitări
NP relativ scurt misionar și dogy, doar cat sa o încălzesc pentru partea mea preferata, in timp ce o penetram am inceput prin a-i introduce un deget in fund, am continuat cu jucăria ei mare roșie și cum strânge vaginul când are jucăria in fund, nu am cuvinte. 10
AP oarecum scurt, aveam impresia că timpul meu se apropia de sfârșit pentru că am abuzat de gura fetei mai mult decât de obicei coroborat cu starea de bine pe care mi-o provoca, am terminat iar în fund în balonaș după 50 de minute de la intrare. Nota 10 și aici
Am mai stat la o țigară și am programat următoarea întâlnire.

Recomand si imi fac abonament

Foarte faina recenzie.

Dupa asa recenzii imi place sa iau decizii,pentru o programare, din ce vad pe forum🙂.Cateodata intervin si eu pe topicul fetelor si las intrebari,sa zic asa "off-topic",dar uneori si din cauza ca fetele nu lasa exact servicii/preturi ,ca de exemplu ,pe acest topic,fata spune ca are in meniu si COF,dar nu zice intra in pret de o ora sau cum e 😅...Plus  deplasarile de 400/h de exemplu intra in acest pret 300h + AP(merge cu jucariile dupa ea😅)

Bine asta numai Kristal poate sa faca lumina🙂..poate sunt eu prea batut in cap si nu inteleg...

Oricum,recenzia a fost top!💪

  • Like 1
Link spre comentariu
Vizitator Kristal19
Reputație: 0

Buna dragilor, 

Mâine revin in Timișoara și începând cu ora 13:00 până la 22:00 sunt disponibila pentru programări. Am aceleași servicii, locație și tarife.🔥

Aștept să îmi scrieți pentru programări.

❤️Serviciile mele sunt :

-Normal protejat (fără excepții)

-Oral protejat/neprotejat ( daca igiena permite )

- Sarutari corporale / pe buze( in functie de igiena si compatibilitate ) nu FK

- GFE 

- PSE

- Finalizare corporală

- 69

- Masaj 

- Dus împreună

- Mici fantezii

- Dominare soft (50 extra)

- Foot fetish 

- Anal protejat (100 extra in functie de marime disponibil doar pentru întâlnirile de minim o oră)

🥰Cadoul este : 200 - 1 finalizare (30 min )

                              300 - 2 finalizări (60 min ) 

Deplasări minim o ora 400 lei/oră cu aceleași tarife de mai sus pentru servicii extra.💯

Pentru programări și adresa, va rog sa mă contactați la 0775120451 (apel sau whatsapp )

Pupici 💋😘😘💋

PS: COF sau COB este inclus in preț la oricare varianta, iar pentru deplasări prețul este 400/h plus extra 100 daca se cere AP. Aduc și jucăriile cu mine daca este cazul. 

PPS: am și o jucărie nouă 🥵

IMG20211205122808.jpg

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...