Sari la conținut

Silvia - 0721 857 042 (bvd Dimitrie Cantemir)


Postări Recomandate

  • Oras:Timisoara
  • Oras:Timisoara

Salut,

 

Pentru aproape un am fost plecat din tara... asa ca nu am mai apucat sa postez aici. De asemenea, este pentru prima oara cand incep un topic nou, asa ca va rog sa scuzati stangacia.

 

In acest weekend am avut treaba in Bucuresti. Ca un banatean cuminte, mi-am terminat repede treaba si am inceput sa ma gandesc la placerea de a-mi petrece o dupamasa frumoasa in capitala. Asa ca vineri dupamasa, am inceput sa caut prin agenda ceva de pus la orizontala. Parca din senin ma loveste cheful de ceva nou, asa ca incep sa caut in AT. Pentru ca sunt amator de MILF (prietenii stiu de ce...) incep sa frunzaresca anunturile. Gasesc cate ceva, dar nu raspund la telefon, pana cand raspunde la telefon tipa din anuntul urmator:

 

"DOAMNA 37 de ani , senzuala, sani mari, pasionala si cu simtul umorului.Te astept sa ne iubim.Placeri totale, discretie, curatenie - 150 ron"

 

Vorbim scurt la telefon. O voce placuta, dar lapidara, fara prea multe informatii. Imi spune ca e 150 ron pentru o ora, ceea ce pare rezonabil. Pentru ca era galagie pe unde ma aflam nu am inteles prea clar, asa ca am repetat intrebaril, dar tipa cu o voce oarecum iritata, imi da din nou detaliile. Pentru inceput nu mi-a facut o impresie prea buna, dar am zis sa incerc. Deja ma straduiam de mai bine de o ora. Ii spun ca sunt pe Timisoarei si ca ma indrept spre ea, spre Cantemir. Zice ca e ok, dar nu imi spune nici o ora, nimic. Asta ma pune pe ganduri putin, pentru ca imi face impresia ca nu este prea cautata. Mai cetesc inca o data anuntul si ma decid sa plec. Dureaza o vesnicie pana sa ajung acolo... stiti cum e traficul in Bucuresti, vineri seara pe la 17:30.

 

Ajung dupa vreo 50 de minute, pana gasesc locatia din indrumarile ei la telefon mi se pare ca trece foarte mult timp. Ma tot intreb cum de asteapta dupa mine. In fine. Parca la ultimele discutii de orientare de la telefon mi se pare mai amabila. Urc...

 

Cand ajung la usa imi deschide discret si intru intr-un apartament cu doua camere, destul de nou si oarecum bine pus la punct. Tipa se recomanda Silvia. Este pe tocuri, cu un prosop infasurat in jurul corpului de unde se vad niste sani imensi dar si o oarecare burtica. Ma primeste putin sfioasa, imi cer scuze de intarziere, dar zice ca nu este nimic. Ma pofteste direct in camera de lucru, unde era pornit televizorul pe stiri - asta arata ca tipa se informeaza si mai si gandeste. Bruneta, pare inalta pe tocuri. Nici una, nici alta, ma intreaba daca vreau sa merg la dus. Spun sigur, vin dupa o zi intreaga de birou. Imi da prospul si imi cere banii. Ii dau isi schimba pantofii negri cu toc si ia in picioare niste slapi de plastic. Ma conduce la baie. 

 

Intru si in sfarsit al lumina vad prosopul. Pare gri, nu miroase urat dar am o senzatie foarte puternic cum ca altcineva il mai folosise inaintea mea. Sunt urme de murdarie pe el. Incep sa am emotii, mai ales ca ma gandeam ca am ales special anuntul in care vorbeste de curatenie. Pentru mine asta este important. Incep sa ma spal si are de toate, sapun, sampon, gel... Ma sterg in greata, cu colturile si dau sa ies. Cand aud in usa de la intrare batai foarte puternice. Vine in baie dupa mine - noroc ca eram gata - si ma trage in camera de lucru si inchide usa. Imi balmajeste ceva ca sunt tipii de la contoar (cred ca cele de caldura, dar la ora aia si cu bataile alea?). Inchide usa, stam in liniste pret de vreo 10 minute. Imi batea inima ca era in mijlocul camerei in cucul gol, cu tipa in slapi si infasurata in prosop. Dar cine vorbea cu tipul? Nu stiu, imi bamajeste ca cineva, o colega... N-am intrat in detalii ca vorbeam in soapta. In sfarsit tipul pleaca. Iese si se duce si ea la dus.

 

Stand in camera, incercand sa imi linistesc inima studiez camera. Un pat mare, care ocupa aproape toata camera. fara lenjerie, doar cu o cuvertura care in semintunericul modelat de lumina televizorului pare murdara. Ma aplec si miros. Nu miroase urat, dar nici frumos. Incep sa am indoieli cu privire la curatenie. Si inca o data se confirma... Apre tipa dupa 3 minute, doar cu niste chiloti pe ea. Este frumusica, dar cu o burta mare si niste sani mari si frumosi, Chiloteii (ca pe sub burta asa pareau) au fost candva de matase, ca acum pareau uzati si stateau foarte urat pe ea.

 

Ne asezam unul langa altul si incepe sa ma sarute pe corp. O sarut si eu. Are pielea fina si moale, dar nu miroase frumos. In schimb sanii gigantici sunt excelenti. Ne atingem, ne imbratisam, incepe sa geama. Nu stiu de ce, dar parca nu imi vine sa ii pun mana la pasarica. Ea ramane culcata, eu ma ridic in genunchi si ea trece la un oral destul de bine executat. Cand tandru, cand energic. Intre timp eu ii frec sanii si ajung cu mana si la chilotei. O frec peste ei, pentru ca inca nu am curajul sa pun mana. Ma pun peste ea intr-un 69... Si dau de un damf de urina, de ce sa zic. Scot capul dintre picioare, iar ea o suge bine. Scot pe mitica din gurita si il pun intre sanii imensi, tot intr-o oarecare pozitie de 69. De fapt, eu deasupra cu fundul la ea si cu mitica intra sanii ei. Ea se tine de sani si imi da limbi pe oo din spate. Ma asteptam la un analingur, dar nimci. Geme. Cred ca ii place intre sani. Il pag pe mitica la gurita si imi dau drumul in gura ei. Trage bine tot, dar nu inghite. Scuipa in servetel si se sterge, Ma sterge si pe mine si ma duc la baie. 

 

Se duce si ea putin si revine imediat. Stam de vorba. Banalitati. Macar nu ma imbata de cap. E decenta. Vorbeste cat trebuie si nimic mai mult. Dupa 5 minute se uita pe telefon. N-a suant deloc cat am fost acolo. Imi dau seama ca imi comunica ca ar trebui sa trecem la al doilea numar. Ma pune pe spate. Nu da chilotii jos nici moarta. Dar e mai bine asa! Nu am curaj sa stiu ce este acolo. Asa ca se pune cu capul intre picioarele mele si icnepe un oral. De data asta dur. Ii zic sa o lase mai moale ca ma doare, dar ea se pare ca este destul de determinata sa ma termine cat mai repede. Satul si "indurerat" ma ridic. O pun pe spate si eu in genunchi sa imi faca asa oralul. Acum e putin mai bine ca nu mai are puterea sa ma loveasca. Il scot pe mitica din gura si ii dau cu el peste sanii imensi. Il uda din nou bine si i-o trag intre sani. Ca sa ma termin o iau la mana si ejaculez pe sanii ei. 

 

Ne stergem amandoi pe tacute, ma curat la baie si plec. Fara multa vorbarie si cu o senzatie ca am risipit 150 ron. Doar sanii au meritat! Cam atat. Si acum notarile:

 

Locatie: centrala, usor de parcat, bloc sigur cu interfon, apartament cochet

Curatenie: Lasa mult de dorit; nu e murdar, dar nu este curat si eu nu m-am simtit ok; cat despre curatenia ei, am mari indoieli; as da un 6 cu indulgenta

GFE: te primeste bine, dar nu entuziasmant; aspectul si tinuta lasa de dorit; faptul ca vorbeste potrivit de mult si la subiect este ok; nu am incercat FK pentru ca mi-a fost frica; clar nu am facut click; pentru asta as da un 7

Servicii: oral NP; CIM; sex intre sani; nu am facut normal (nici nu m-a invitat, nici nu am avut curaj); n-am intrebat de anal; cred ca la fantezie este zero barat; nota 6

Halatul: 150 ron doua numere (doua orale); am stat aproape o ora

Poze: reale, dar bine facute; in realitate e putin mai rau; are ochii albastri; nota 8

Siguranta: experienta cu tipul care a venit sa citeasca scade... nota 8

 

Sper ca nu am uitat nimic. Pana la urma, o experienta fada. Nimic spectaculos. Dar nu a fost nici rau. Practic, o experienta pentru care eu as fi dat doar 80 ron. Eu nu mai merg si a doua oara, decat din greseala sau din nevoie. Pun si ceva poze de pe AT.

post-24175-0-97913700-1390162428_thumb.jpg

post-24175-0-90437400-1390162474_thumb.jpg

post-24175-0-08282300-1390162488_thumb.jpg

post-24175-0-91651600-1390162511_thumb.jpg

  • Like 14
Link spre comentariu
  • Oras:Satul cu ministri
  • Oras:Satul cu ministri

Dan, felicitari pentru "recentie (cum zic, scriu unii))!

 

Dar iti fac o recomandare, sdrie numarul de telefon fara pauze intre cifre, poate fi cu puncte sau fara, caci functia cautare nu recunoaste pauzele.

 

0721 857 042 gresit  

 

0721857042 0721.857.042 corect

 

Iti fac aceasta observatie, si recomandare, deoarece dameza mai are deja un topic deschis aici, https://nimfomane.com/forum/topic/18775-0721857042-sani-mari-nr-5/?hl=%2B0721857042&do=findComment&comment=253181 daca ai fi cautat inainte de a deschide topic nou ai fi gasit, daca scriai numarul corect.

  • Like 1
Link spre comentariu

@multsimulta .... e plin forumul de smecheri agresivi si figuranti. Unul in plus nu ajuta la nimic.

Daca ai fost atent, dinozauru a folosit un ton prietenesc, respectuos chiar... pentru ca in primul rand se respecta pe el.

Nu l-a atacat pe roman_dan ci chiar i-a facut o sugestie foarte folositoare mai ales pentru viitor. Totul decurgea in spiritul colaborarii si ajutorului reciproc pe care trebuie sa il oferim aici pe forum...cica. Apoi ai intervenit tu.... de ce.... chiar nu inteleg cine te-a suparat si pe cine vrei sa aperi de fapt.

Sa te iei asa aiurea de dinozauru, care chiar e unul din baietii cumsecade ai forumului.... nu se face... it's sucks. Te sfatuiesc. prieteneste sa-ti revizuiesti atitudinea si sa fii mai pozitiv in abordari.... e spre binele tau si al forumului.

 

pentru moment ... B@ft@

  • Like 4
Link spre comentariu

  • Oras:Timisoara
  • Oras:Timisoara

Ca sa incheiem aici mica polemica... Chiar apreciez sugestia "dinozaurului". Nu mi-am dat seama... si puterea obisnuintei (asa notez in agenda) a intervenit. Asa ca nu numai ca tonul a fost bun, dar sugestia a fost chiar binevenita. Probabil ca tensiunea intre "multsimulta" si "dinozaur" e din alte contexte, de aceea eu zic, ca si "penetrator2" sa ingropam securea razboiului. Ok? Sa ne ajutam unii pe altii este cel mai bun lucru care poate sa derive din existenta acestui form.

 

Va doresc succes!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...