Sari la conținut

0747931524 - Loredana


bitterwood

Postări Recomandate

  • Oras:SIbiu
  • Oras:SIbiu

Anuntul este urmatorul: "LOREDANA 19 ani, senzuala, manierata, sani potriviti, ofer clipe de neuitat."

 

Link: http://www.detoatepentrutoti.ro/Loredana-19-ani-287266.html

 

Probabil e important sa mentionez ca pozele din anunt NU SUNT ale ei. Lucru putin ciudat, zic eu, avand in vedere ca in realitate seamana foarte mult oricum (poate chiar ceva mai frumoasa).

 

Am fost la aceasta fata acum aproximativ o saptamana. La telefon e concinsa, iti raspunde la toate intrebarile fara nici o problema. Nu e sictirita (cel putin cu mine nu a fost), chiar daca eu de obicei pun destul de multe intrebari cand merg la o fata de genul asta. Locatia e foarte usor de gasit, relativ aproape de Kaufland, ca punct de reper. 

 

Fizic, pot sa zic ca arata bine (chiar foarte bine, depinde de preferinte). Este blonda, undeva in jur de 1.70-1.75, corp bine proportionat, sanii de marime medie, par lung, frumusica la fata. Nu e prea vorbareata din fire, dar se baga in conversatie daca incepi tu. N-am dezbatut cine stie ce cu ea, doar niste pareri despre orasul din care era si cum i se pare Sibiul.

 

Ca plata, e standardul 100 ron/finalizare/30 minute, cu 200 ron/ora/2 finalizari. Face totul protejat. Ca performanta, asa si asa. Te lasa sa o saruti cu limba si uneori chiar intretine, nu comenteaza la schimbat pozitiile (eu am incercat vreo 5 cu ea). Nu pot sa zic ca e "salbatica" in implicare dar nici nu sta in totalitate paralizata pana iti faci tu treaba. Pentru mine cel putin a fost o experienta placuta, si daca voi reveni o voi intreba daca ii pot face niste poze pt forum. De mentionat ca mai are si o colega bruneta.

 

In rezumat:

Aspect Fizic - 9

Performanta - 8

Locatie - 10 (nimic iesit din comun, dar curat si modern).

Per total - 8.5

  • Like 6
Link spre comentariu
  • Oras:Romania
  • Oras:Romania

Salutare colegi,

Am bifat la domnisoara acum ceva vreme, nu cred ca mai e in Sibiu zilele acestea, fiind instigat la placeri carnale intr-o buna seara sun la domnisoara in cauza. Dupa vreo 3 incercari imi raspunde o voce plictisita scuzandu-se ca dormea, o intreb daca mai presteaza, imi zice ca da, ajung in 10 minute la locul cu pricina ( zona Rahovei ) , sun pentru numarul de interfon si nu raspunde, dupa vreo 10 minute de asteptari in care ma pregateam sa o las balta, ma suna si se scuza nu mai stiu din ce motive. 

Bun, fata... inalta, blonda, subtirica, frome placute, ma intampina intr-o tinuta de mers la sport, locatia da usor o senzatie de mizerie, dar trecem peste... ma invita in camera ei, avand si o colega cel putin in alta camera, destul de incomod, avand doar lumina puternica, ori deloc. 

Actiunea s-a desfasurat destul de robotic, un oral sub medie, timid, neprofesionist, implicare catre zero, protejat, trecem la un normal protejat pe la spate, singurul ei atuu fiind fundul si sanii senzationali si tineri, fermi, robusti, sfarcuri nimicitoare...cu asta are noroc, finalizez si dus am fost..

Din nou o dameza care presteaza slab, dar castiga mult cu corpul sexy.

Note:

Aspect - 9+

Locatie - 7 

Oral : 5

Normal : 7 ( doar pentru acel fund si sani )

GFE : 3  nici macar acele gemete false.

De revenit ? Probabil daca nu e cineva mai profesionist disponibil 

  • Like 7
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...