Sari la conținut

masaj erotic 0734341006


Postări Recomandate

  • Oras:Oradea
  • Oras:Oradea

https://www.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/saloane-masaj/anunt/masaj-erotic/28262fidd3957f692gi90fi222f32e04.html

http://s3.publi24.ro/vertical-ro-f646bd5a/extralarge/20210724/1517/4ec863e08a69d8f0eac011e1ec2036c0.jpg

http://s3.publi24.ro/vertical-ro-f646bd5a/extralarge/20211007/1234/40234af0c3034fd3ec9d811ba702ac49.jpg

 

Locatia: str Calinului undeva pe calea Aradului, un bloc medest, destul de curat dar incomparabil cu celebrul P2

Caprioara: Pare de etnie dar nu pur sange, undeva pe la 35 ani, destul de draguta, putina burta, sanii cu un inceput de gravitatie, carnea placuta si pielea destul de fina, in concluzie nu e zana dar pentru ce am mers la ea e ok

Actiunea: meniul ar fi 120 lei pentru 30 min masaj si finalizare prin jocuri erotice (manuela) am intrebat-o ce stie sa faca de 150 lei si a sarit automat cu un oral protejat. A inceput cu un masaj la spate destul de bun ea zicand ca ar fi de profesie maseuza!!! da, a fost mai mult decat cele care doar intind uleiul pe spate dar incomparabil cu cele care chiar stiu. Partea erotica a lipsit cu desavarsire, nu tu un mangaiat cu unghiile, nici cu sanii, trecut direct la oral, destul de bun dar nimic wow. Aici s-a mirat ca nu termin atat de repede si revin la problema clasica a faptului ca fooooarte multi futaciosi termina aproape instant cand o dameza ii atinge, din spusele unora sunt care termina doar prin simplul fapt ca vad o dama dezbracata... iar de aici provine adevarata problema, damele incepand chiar sa refuze persoane care termina mai greu banii venind ultra usor de la cei fulger... Mentionez ca dama s-a dezbracat complet de la inceput si a fost permisiva in limita bunului simtz.

De revenit: Dama este relaxata, placuta, m-am simtit ok dar totul a fost modest, nu imi pare rau ca am fost dar cu siguranta nu voi reveni.

 

  • Like 7
Link spre comentariu
  • Oras:Oradea
  • Oras:Oradea

Buna ziua, recent am vizitat o pe fata aceasta . Am sunat, am aflat detaliile și ne am văzut în circa 30 minute. Sta intr un bloc de tip comunist in zona Calea Aradului . Apartamentul este mic dar este curat , am avut acces și la baie . Din ceea ce am observat și mi a spus lucrează singura. Are aproximativ 30 ani, mi s a părut a fi vorbăreață, zâmbăreață , plăcută în comportament. Per ansamblu, încearcă să te facă să te simți bine. După cum a scris și domnul de mai sus, pe parcursul întâlnirii a fost dezbrăcată . Eu am beneficiat de un masaj erotic , are un mare plus că mi a permis să o ating indelung . Fata este foarte curata cu o piele fina , catifelata cu o tenta de abanos.  Miroase foarte frumos . Masajul , pentru mine a fost plăcut, relaxant , nu am întrebat de alte servicii . Am stat o jumătate de oră buna. Pentru mine este de revenit . 

  • Like 3
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...